Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Anonim

Taitasi pepa talie taumafai e teu faasoesa mo le taumalulu. Lelei, pe a iai le potu i lalo o le mea e mafai ai ona e tuu ni fualaʻau tui ma fualaʻau. A leai se avanoa na, o le filifiliga sili ona lelei e teu ai tapunia mafai i luga o le Loggia pe i luga o le faapaologa.

Sefe oloa i faletupe mafai ona tuu i se vevela vevela. Mafaufau muamua i le teuina o le teuina o le faʻasaoina o potu tapunia o longgas ma palu. Sei o tatou taulaʻi i le auala e faʻamafanafana ai le kapeneta i luga o le matala paneta mo le teuina o meaʻai ma avanoa.

O fea ma le mea sili e taofi ai faletupe ma billets i luga o loggia

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Lelei le teuina o faletupe i luga o fata fata po o i totonu o le chrobes

O le tapuni tapunia o le potu atoatoa mo le teuina o oloa tapunia tapunia, aua i le taumalulu o le ea e le pa'ū i lalo 0 °. Tuu oloa i nofoaga pei o:

  • fata;
  • ipu kapoti;
  • Fausia i meaafale;
  • pusa toso.

Malu

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Malu e tatau ona avea ma maualuga maualuga

O luga o le siʻosiʻomaga mo le tuʻuina o le taumalulu o oloa i luga o le Loggidia e mafai ona faʻatulaga mai i fata. Malu o le fusi i luga o puipui. E matua talafeagai le tuu i luga o le itu o le potu.

O le malutaga, o lea na tuu ai auala o le tasi maualuga i luga o nisi. O meaafale o vaega e mafai ona faia i ou lava lima. Faʻaaoga mo lenei laupapa poʻo le fanua laupapa. O faleoloa oloa na faʻatauina atu o loʻo avea ma fale sauni o loʻo avea ma faleʻaiga eseese.

Oloa e mafai ona faʻamamaina ai aʻafiaga o le ultraviolen storediction. Ina ia mafai ona aloese mai lenei mea le lelei o le mea le lelei, batutte po o manoa e faʻapipiʻi i luga o le faapaologa o le paluga. Latou te faatafunaina ie puipui po o pupuni. Lenei o le a sefe ai oloa tapuni mai le malamalama malamalama ma faʻaleleia le vaʻaiga o totonu o le totonu o le glashed faapalepale.

Kapoti

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

I le kapoti e faigofie ona nana ai avanoa

Mataupu i luga o le autu: O le sili ona lelei i le va o le unana i se tamai potu

O tagata e ona o le fale mautotogi e pei o le teuina o meaai o le teuina i pou i luga o ogalaau o loʻo faʻaaogaina e le tuai meafale, pei o kapeneta. Ua uma ona fai le faletalimalo tuai. E na o le tapunia o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I le tele o taimi, o meaafale ua tuʻuina lelei i le pito o le loggia, tuaoi e le puipui pito i tua i le paʻu o le potu.

Na tapunia e le uarota faitotoa taua. Afai o le puipui itu na lava le mafiafia, ona tautau foi fata o fata ia i latou. I le tulaga o tulaga manifinifi i totonu o le Kapeneta, o le laupapa laupapa mai le pa e faʻapipiʻi, ia faʻapipiʻi fata mai o latou lava lima mai le laupapa po o le moa.

O le tatau ona manatua a le tatau ona poloka e le leoleo le faʻamalama e ala i le faʻamalama. A leai, o le a lagona e le aofia ai i totonu o le ola faalenatura, ma le faigata o le a tupu i le amataga o le faamalama e fai.

Fausia i meaafale

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Fausia-in cherrobe mafai ona faia mai le chipport

I le faaiuga o le Logginia Pepa se faavaa mai le pa. I luga o le faʻavaʻa na tuʻuina fata mai laupapa poʻo le laupapa laupapa. O fata faʻapipiʻi mai le pa e faʻapipiʻi i luga o le maualuga o le faapalepale. Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo tautau i luga o nei fata. E mafai ona faia i le chatle chipboard.

O le tapoleni e faʻamalosia mai totonu i totonu o le paluga mai le pa. O lenei mea o le a maua ai le malosi o le faitotoʻa ma puipuia i latou mai le Denitiation. O le pito i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le fausia-i totonu o le fata e vali pe ufiufi i meaafale gaosi. I le faaiuga o le galuega i luga o fata o loo i ai le faasaoina.

Pusa toso

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

O meaafale o lenei ituaiga e mafai ona tumau tutoatasi. A o le i faia se vaega o laupapa. Ma o le pito i lalo ma le itu i lalo o loʻo teuteu i laupapa, laupapa poʻo le palasitika.

I luga o le pito i tua o le laupapa pito i luga o le ufiufi na faia mai le mea lava e tasi e pei o le ufiufi o le fatafata o le fatafata. I luga o le sima luga o le stapler poʻo ni fao fao faʻamau faʻamau le nofoa o le nofoa. O le aluga e faia e pei ona taua i ai: Fuga o le paʻu, 20-30 mm mafiafia, faʻamalolo ma se ie mamaʻe poʻo le vaivai. I totonu o le fatafata ua tuu ni uila mo le taumalulu.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻata i le togalaʻau: Demono manatu (20 ata)

O le Dresser i luga o le Loggidia e faia ai ni galuega se lua:

  1. Fusua mo le teuina o le faasao.
  2. Sofa mo nofo.

O le masini o le kapeteni o le kapeneta i luga o le tatala faapaologa

O mea ia o mea e fai o fualaʻau ma fualaʻau 'aina i se vai vai o eseese vaega o le aumaia ma syrupts. O le vai vaega o le faasao e mafai ona ofi i le malulu. O lenei e mafai ona oʻo atu ai i se osofaʻiga o le oloa ma motusia le tioata tioata o apa. Ina ia faʻasaoina avanoa i le taumalulu e tatau ona e taofia le puipuia o le bodding boding e faʻatumauina le lelei o le vevela i totonu. O le faʻafefea ona faia se kapoti i luga o le faapaologa, vaʻai lenei vitio:

O le masini o le pusa kamupani mo billets i luga o ogasiga o loʻo faʻaogaina e le faʻavae o le fausaga o le Mermos. I le va o le galuega-i le mafai ona fausia ma le kapeneta mataupu, ua tuu ai le fomai.

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

I le taimi muamua, e tatau ona e faʻatutuina le kapeneta i luga o le tautoneta, ina ia le ufiufi ai le moli ma faʻatumuina i le matagi malosi. Afai o le Kapeneta mataupu e faia mai le laupapa, ona e tatau ai lea ona e tausia lona puipuiga mai le invorspherdic invipication. E masani lava ona ufitia le pusa o loʻo ufiufi i le tele o mea e sili ona faʻamamaina ai le vali.

Polyfoma, minerale fulufulu, polyrethane poslam po o se isi tagata e tuu i totonu o le totonu o puipui i le va o fata. O le mafiafia o le vevela o le vevela e tatau ona i lalo ifo o le 30 mm. Faamaumau foi le pito i luga, pito i lalo ma le faitotoa i totonu o le pusa. O le pito i totonu o le le mautonu o loʻo ufitia i le fila o loʻo i luga o le alavai, manifinifi plywood poʻo se palasitika. Faapipiiina faatonuga i luga o le faapaologa:

Teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

I tulaga o le Rorsh tau, e i ai se tulaga lamatia tele o le "leiloa" le galuega e tusa ai ma le tapuvae mafanafana i luga o le faapaologa. O le a le taofia le faʻamalologa o le teuina o le teuina o le teuina

Ae ui i lea, o lenei tulaga e taua tele le aʻafiaga o le afi ona o le puʻupuʻu matagaluega i le faiga o le natura eletise, i le tulaga lea, e sili atu le faʻaaogaina mo le teuina o nofoaga o taumalulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaitisina o le Clustism: faʻailoga iloga ma lelei

Faitau atili