Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

Anonim

O le tulafono, o le faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi i le va o nofoaga uma o le fale mautotogi poʻo se fale tumaʻoti i le taimi o le toe faaleleia. O le a faigata ona aʻafia le mea moni o le faitotoʻa, ma ia sili ona saʻo - Le lelei o ona tupe faʻaalu, o le lanu faʻataʻavalevale, 60-80% faʻatatauina le manaʻo o soʻo se tagata e ulufale i le potu, o loo i tua atu.

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

Maneta nonoa

E le o se tulaga mulimuli i le tuuina atu o le faitotoʻa o le suʻega o le Asiasi Tafaʻilagi Taalo ma taʻaloga. O le elemene, tele o taimi, e le aofia i totonu o le afifi afifi. Ma a o sau i le taimi e faʻaau ai le faitotoʻa ma le loka, e tatau ona e vaʻavaʻai i le tele o filifiliga, tele o loʻo feagai ai i le faʻapipiʻiina, ae le faʻamalieina i aso uma i aso uma.

Faamatalaga Lautele

O le faitotoʻa o le faitotoʻa i lona tulaga masani o se masini faʻatulagaina ma se faʻapitoa nofo. O le mea e gata ai e muamua faʻatasi i le taulimaina e le gaosi oloa, pe ua fuafuaina e avea o se vavaeʻese vaega ma mafaufau o se tutoʻatasi o le faʻapipiʻi.

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

Afai o le 'au o loʻo faʻatupeina ma se tuatusi faapena, o le a tatalaina ma tapuni le faitotoʻa ma, i le taimi lava lea, e matua faʻafaigofie ai lava, e le faigata lava. Ma le isi, i tulaga o le matagofie matagofie o le tagata laki, o le Lēpe e le o faiaina ma Calsay Cameles - E masani ona vaʻai ma latou faitotoʻa ia i latou.

O le auala e mafai ai ona tapunia faitotoʻa e sili ona faʻamalosia e mautinoa ai le tulaga saʻo o le tele o pisa, faʻapea foʻi ma le aveeseina o ata. O le sili atu le aoga o le lako i luga o le faitotoʻa o le le atoatoa o le afaina o manuʻa, pe a faʻafuaseʻi ona faʻaoʻo i le matagi, talu ai o le a le soʻo o le matagi i le eleele aʻo le i le eleele o le a tupu ai i le eleele ae o loʻo faʻamalosia pea le matagi i le eleele aʻo leʻi tupu ai le matagi. .

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

Faʻavasegaina

O le taimi nei, ua faʻaalia e le faʻafitauli i le maketi o ia oloa e mafai ai ona e filifilia le filifiliga talafeagai i se tasi, e oʻo lava i le au faʻatau a le tagata faʻatau. I le taimi nei faʻavasegaina, o suiga nei o ia masini na maua ai le sili atu tufatufaina atu:

  1. Maneta - i nei suiga, o le loka masini e manatu o le i ai o vaega e lua i lona fausaga e lua: o se ipu o le maneta, le ituaiga o loʻo faʻatagaina i le faʻavae o le auala. O le tatalaina o le faitotoʻa na tuʻuina atu i se maneta ato, ua lava naʻo le faia o se vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e le o ese mai le faʻasologa. E i ai fesuisuiai ma le maneta maneta e faia ai le laulaufaiva. O ia fesuisuiaiga e sili ona faʻapipiʻi i faitotoʻa i totonu o ia fale, o fea o loʻo nofo ai tamaiti i aʻoaʻoga faaleupua, ia e ono le mafai faʻaaoga lelei lima.
  2. Sworrt - o Latches o lenei ituaiga e mafai ona faʻaaogaina i mataupu i le nofoaga o loʻo faia ai le Fuafuaga, i.e., le faitotoʻa, faʻaaogaina ma vaipuna. I totonu o lenei lima o lenei lima, o lenei vaega o le fausaga, o se laulaufaiva, ua suia e itutau, pe a tapunia, tafetoso ma ulufale i le tulaga mulimuli. O le tatalaina e faia e aunoa ma le tele o taumafaiga - ua lava e toso le siso i tua o le 'au, pe pe a tatau ai, kiliki i ai pe liliu.
  3. Fale - O loʻo faʻaoʻo mai se laulaufaiva i se laulaufaiva, o le a le ofi i luga o le tapunia taʻitasi. O le laulaufaiva e iai lona foliga tele, lea e faʻatagaina ai ona ia ulufale fua i le faʻaipoipo o le tali, pe a tapunia le faitotoʻa. O le disst e tupu i se auala masani - e ala i le oomiina o le 'au pe o se tasi tuputupu ae. O le ituaiga Latch, tusa ma le faʻatau atu o fuainumera, e sili ona taatele.
  4. Faaauupegaina ma se taofiga - o le uiga o sea mea pe a suia le taofiga, ua tapunia le faitotoʻa i se auala mulimuli ane i le lima e le mafai ona tatalaina. Tagata loka ma o sipuni, o se tulafono, e masani ona iloa. I le taimi lava e tasi, e mafai ai e soʻo se ituaiga o fausiaina: Fale poʻo le faʻaseʻe.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o mea faigaluega mo faitotoʻa faitotoʻa

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

Faʻapipiʻi: Manaʻo Meafaigaluega ma Faʻasologa o Faʻasologa

O le faʻapipiʻiina o le lak e leai se ese mai le tutusa auala ma loka faitotoʻa. E galue, o le a manaʻomia le faʻasoaina o le vaega o le mea faigaluega:

  • Eletise eletise ma drivets mamanuina e faia pu i luga o laupapa laupapa;
  • scric scorwdriver ma sikulukalaiva;
  • se vaapiapi ma lautele lautele (o se milling mill e mafai ona faʻaaogaina e pei o Analog);
  • o le samala;
  • Lopeni naifi, tusi penitala ma le sikuea;

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

E pei lava o le tulaga o le loka, e tatau ona faapipiiina le Lad i le mita mai le fola. I le maualuga o lenei mea, i le faʻaputuga mamanu o le Cannol, lea e manaʻomia e maua ai - a leai, o le mea e leiloa ai, ae o le auala e le mafai ona faʻasaʻo i le tapoleni. I lalo o lenei tulaga, e mafai ona e amataina se seti, lea e fai ma sui o nei seti o gaioiga sosoo o gaioiga:

  • faʻailoga ma le nofoaga faʻatulagaina mo faʻapipiʻiina;
  • viliina pu;
  • Aveeseina se vene i se naifi ma le faʻataʻitaʻiga o le mata i lalo o le pa;
  • gaosia o pu mo le faapipiiina o le au ma le mea mulimuli o le ofi atu i le ata;
  • Faapipiiina o le masini i se ata tipi mai le iʻuga, o le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le faʻaliliuga ma faʻapipiʻi le tuʻituʻi i le vaega o le vaega e tasi.

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le latch mo potu potu

  • Faʻapipiiina o le tali, o le fale puipui e faʻauʻuina ma se pa puipui o loʻo aofia ai ile pusa faʻamalama.

Faaiuga

O lea, filifili ma tutoatasi ma tuufaatasi le Lē o le Talia mo le faitotoa o le totonu e lei faigata tele. O le mea taua iinei o le alu lea i le filifiliga ma le tiute atoa, ma pe a faʻapipiʻi, mulimuli fautuaga.

Faitau atili