Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Anonim

O le teuteuina o vaega o le taulaga ma mea e le masani ai ma tulaga ese na mauaina talu ai nei lauiloa lauiloa lauiloa. Facfts mai fagu o loʻo i ai tulaga maualuluga maualuga i le paketi laufanua fanua mamanuina. O mea malosi e i ai mea totino o loʻo tausia umi ana pepa, o loʻo iai lona tau maualalo, faʻapea foi ma le maualuga o galuega. O fagu peacock o le a sili ona lelei o le lotoa o le lotoa i le fale, ma faʻapefea ona faia se manatu faʻafiafia e uiga i le faia o se manatu manaia, o lenei mea o le a faʻamatala.

E tofu i tatou ma le sili atu i le faʻaaogaina o se pesini lanu palasitika falaoa, o nisi ei ai le atoatoa laʻau o lenei mea lelei, ma o isi na faʻatau atu. Ae aua le faanatinatiina, o sea "lapisi" e mafai ona faaaogaina e avea o se mea mo le fausiaina eseese craits eseese Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fausia ni manu feʻai eseese mai fagu ma le faigofie, pei o le peacock, aeto poʻo swan. O lona uiga, e goto le laulaufaiva i le laufanua ma tuu ia te ia se vaaiga matagofie, ae le o se mea e manaʻomia ai le faʻaaluina o ni tupe, aua e mafai ona e taumafai i ou lava lima.

Fatuina matagofie

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Ina ia mafai ona faia se mea muamua a Handicraft, o se aofaiga tele o palasitika o loʻo manaʻomia ma eseese lita o le a manaʻomia. E mafai ona e amata aoina ni fagu muamua, pe faʻamilo atili ona faʻaopopo fou i le fausaga.

Matai vasega o le a faʻaalia auiliili ai le faia o se peacock mai fagu ma ou lima. Mo se vaa tele lea, o mea nei o le a manaʻomia:

  • Faʻasao palasitika fagu, 3 fasi - 5, 2 ma 1.5 lita;
  • afifi lanumoana masani mo lapisi, 4 fasi;
  • Fagu palasitika, pe tusa o le 10 fasi - 1.5 ma le 2 lita;
  • Gleenka lanumoana;
  • Foili po o afifi mai lole.

Ia faia se vaalele:

  • manino, lanumoana pe lanumoana lipe;
  • pe tusa o le 1 mita maea;
  • Pupler ma pepa kilipa;
  • seleulu.

A sauni uma mea, fagu ua manaʻomia e fufulu ma mago.

Mataupu i luga o le autu: totigilima ma lupe: polokalame ma faʻamatalaga mo tagata amata i le vitio

Ua amata ona matou faigaluega

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

O le a matou auiliiliina lea laasaga-i le-sitepu faatonuga faatonuga mo le faia o mea fai togafiti. Muamua lava, e tatau ona e faia le tino o Percock, e manaʻomia le faia o lenei mea mai le 2 ma le 5 litao fagu. Latou manaʻomia ona fausia se asymmetric tipi: I totonu o le fagu, lea e sili atu - tipi ese le ua, i le laititi. A maeʻa, le fagu fagu e tatau ona faʻasaʻo i le amataga o le 5 ogalaau ma faʻamautu ma le fesoasoani o le lipine. O lea o le ata o Peacock, na toso le ua. O le ulu o le manu na faia mai le pito i luga ma le pito i lalo o le fagu. Ni nai palasitika fasimea simic le gutu. Lua vaega faʻaiʻu e tatau ona faʻapipiʻiina ma le saogalemu o le scotch.

O le pito i lalo o le vai o le 5-titini o le faʻatiga e tatau ona tuiina ni taimi i nofoaga eseese, e manaʻomia le faia o le tino ma le siʻusi. Isi fulu. Ua latou faia le faʻaaogaina o lapisi lapisi. Afifi le palapala fasi fasi mea ina ia o le lautele e tusa ma le 15 cm. I luga o pito e mafai ona e faia se mea pei o le fringe. O taunuuga o laina e gagau uma ina ia mafai ai ona eseese lapisi o fulu. Ina ua maeʻa lena mea, matou te faʻapipiʻi i le tino o le manu. I le pito i lalo o le tino, e tatau ona e tuua se nofoaga mo le pu. O le ulu ua afifi foi ma lanumoana polythylene afifi, ae aunoa ma se fana. Ina ua maeʻa, matou te faʻapipiʻiina i ai ni fasi fasi ipu o le palasitika - o le a avea ma tagata tausi manu.

O lenei o le a matou faia le sitaili, mo lenei mea o le a e manaʻomia fā lanumeamata. E tatau i tagata taitoatasi ona tumau e aunoa ma le pito i lalo ma luga, ona e tatau ai ona faia se lavea i luga ma lapotopoto teisi. O a vaega o le palakalafa, oti lio, o lo o ufiufi ai i le pepa pepa. Le isi, matou te faia se fulufulua i luga o fulu, ma i le pito i luga o le fulufulu e tatau ona e faʻapipiʻiina se lio i le pepa. O lona ala, 27 e tatau ona sauni tagata fulu. O lea la e tatau ona tuʻufaʻatasia ma o le tino manulele ma se lio aʻe lena sa tipi ese mai le fagu. O lona sikauuus e tatau ona tusa ma le 20 sene seneturi, faʻapipiʻi i le muamua 12 fesoasoani i ai. O le 9 fulufulua o loʻo tuʻuina atu i luga o le sosolo le aoga, sili atu 6. O le tau e tatau ona liliu i fafo, o le vaega o e fesoʻotaʻi i le kilipa.

Mataupu i luga o le autu: Orician Cushonaon Scheme: Matai vasega ma vitio

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le siʻusiʻu i le tino. I le pito i lalo o Percock, lea e iai ni pu, o le maea e faʻaloaloa, lea e manaʻomia ai ona e suʻe se torso ma siʻusiʻu. Ina ia faigofie, e mafai ona e faailogaina le nofoaga o le kolosi i luma muamua. O lenei ua faaiuina gaioiga. Matou te faia se pale manu ma ni liʻo o lio ma vali le gutu, manaʻomia vai-oplent vali. Afai o iai i luga o auala i fuafuaga e tuu i luga o le auala, ona e manaʻomia lea o le faʻaopopo o mamafa ina ia leai se mea e tupu i le leaga o le tau. E mafai ona faʻaopopo oneone, lalolagi poʻo maʻa, ona umi lea o Pecack.

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

A o fuliese mai, e fausia se togafiti mai le fagu i le ituaiga o Percock, tele naua taumafaiga ma le taimi o le a le manaʻomia. O le tele o fagu e le aoga e mafai ona faigofie ona liua i se teuteuga e le masani ai. O ia Bigennettle Girer e mafai ona tuu i luga o le malae taalo, i le fanua pe i le togalaau. O le manufeʻau matagofie, manaia, e manaia tele manulele o le a fiafia tele i fanau, ma tagata matutua.

Peacock fagu e faia oe lava: Master vasega ma laasaga-i-sitepu faatonuga

Vitio i luga o le autu

Vitio i luga o le autu o le tusitusiga e mafai ona manatu i lalo:

Faitau atili