Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

Anonim

O Framouga e mafai ai ona e foia le faʻafitauli o le faʻatumuina o le tatalaina o le le masani ai-tulaga lautele. O le upu "Framuguga" faʻaaoga naʻo le faʻamatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, ona valaʻauina foʻi le faamalama a le siʻomia i luga aʻe o le faʻavae autu. Faamalama stmuguga e mafai ona avea ma matala ma logonoa. Mo faitotoʻa, o lenei faʻaiʻuga o loʻo faʻamatalaina ai le ata o loʻo i luga o le upega, ma faʻatumu lea o le vaega o le amataga e le tapunia i le 'upega tafaʻilagi.

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

O le a le sramauga?

E ala i le ala, e le gata i fusi (o loʻo faʻaogaina ai le faʻapipiʻi, o le faʻatiga e le tatalaina, e mafai ona maua i le itu tauagavale, saʻo pe i itu uma e lua, ua taʻua foi o Fratuga. E mafai ona e vaʻai i se ata faʻapena i le ata. O le faia o le faʻapipiʻiina o faitotoa ma sramauga e mafai ona faia oe lava. Ina ia faʻataunuʻuina lenei gaioiga, matou te fautuaina latou i le Matai Vasega "Frammuma luga o le faitotoʻa: Faʻapipiʻi ma ou lava lima i luga o le vitio".

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

O faitotoʻa ma FramugA ua filifilia ona o le faʻateleina o le tele o le tele pe lautele e tau atu i le le usitaʻia o mea o loʻo faʻatatau i le fua o le potu. Ioe, e mafai ona e setiina le faitotoʻa masani, ma le taimi o le amataga o le aveeseina lea o le faapolofesa, peitaʻi o le faʻaaogaina o s pulutasiga o le a faʻateleina ai le faʻamaoniaina o le fuafuaga.

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

I se faʻaopopoga, afai o le aulauna sipela e faʻaaoga, ae faʻaleleia atili ai le faʻapopoleloga o le potu. Peitaʻi, o mamanu i Framuga faʻamalo i le amataga o le auala i le kariota ma le fausiaina o le Musanai. Ona fai lea o Flomuaka o le faitotoʻa faitotoʻa o le MEZANINIne.

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

Filifiliga mo le lesitala o Framug

Framouga, muamua o mea uma, tauaveina se galuega teuteu. O loʻo faatinoina i le ituaiga e tasi e pei o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Se ipu tioata - manino, Matua, e mafai ona filifilia e le faatumuina. Mo skoauga, e mafai ona e faʻaaogaina tioata tioata. O lenei filifiliga e le gata aoga, ae o loʻo iai foʻi le teuteuga tele, liliuina le faitotoa masani i totonu o le i totonu o totonu. O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga ma le puʻeina o vaega.

Mataupu e uiga i le autu: filifiliga o pepa puipui mo le tamai potu, lelei totonu

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

E mafai ona e filifili ma logotala skouuga, ona faʻatumuina lea o le avanoa i luga aʻe o le faitotoʻa, o pepa lava lea e tasi e faʻaaoga e pei o faitotoʻa. Ia, e pei ona taʻua i luga, o stramouga e mafai ona avea ma faitotoʻa o le Msseneʻin. Ae o lona uiga o loʻo faʻatino foi i totonu o sitaili lautele. Faitotoʻa faitotoʻa a le faitotoʻa o stramuka e o foliga eseese: e faʻatagata, tuʻituʻi, tafatolu pe polegonal. Faʻatagaina o faʻavae e mafai ona faʻateleina le vaʻai e siʻitia le maualuga o le taualuga. Ole faʻaaogaina o ni mea taua i se tamaʻi potu ma tapuni o le auala e matua faʻamaonia ai. O se mea o loʻo i luga aʻe o le sami i luga aʻe o le faitotoʻa e talafeagai, e manaʻomia le filifili i ai le ata o le totonu atoa.

Faapipiiina

O le faigofie filifiliga o le taimi o le faitotoʻa ma straguga ua faʻatau. Ona faʻapipiʻi lea o faitotoʻa ma le slouiuga e leai se ese mai le masani masani.

Ana faapea na foliga mai na tupu le faitotoʻa, ma, na tuʻu Sramuhahaha ma le tuai, seʻi o le galuega autu o le saʻo.

E mafai ona e alu i le auala e fai ai Framagina oe lava. O le mea lea ma e manaʻomia le faʻamatala atu i nisi auiliiliga.

O le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa ma stramuga, o le ae manaʻomia le tutusa seti o mea ma mea faigaluega e pei o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa lava ia.

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

  • O le mea moni lava, o le faitotoʻa;
  • Pusa BR;
  • Faapipii o Aam;
  • tina!

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

  • silika seleni pe a fai o le slamiugue o glaged;
  • kelu;
  • Guao, o fuaitau o ia e tutusa ma le tele o avanoa tumu;
  • plattabs;
  • lelei;
  • fusiua

Vaega o le mauga

Afai o le faʻataʻitaʻiga filifilia e leai se filifiliga ma se slomataa, o le a le o se mafuaʻaga e lafoai ai le masini stramauga.

  1. Matou te faia fua. Fuaina ma le faaeteete le amataga. O le faʻaalia o le maeʻa o le maeʻa oloa faʻalagolago i le faʻatinoina o le faʻailoga.
  2. Matou te faia se atigipusa.
    • Faʻaaogaina le iʻuga o le itu, faʻatinoina le faʻailoga o le pusa pa. Ina ia mafai ona ogatasi le mamanu i le tatalaina, o le maualuga o le pusa e tatau ona i ai ma le taga i lalo o le taualuga.
    • Oti le auiliiliga o le umi o le umi mai le pa ma tuu le pusa i luga o le folasaga.
    • Faʻaofi le tapoleni ma se mea e fuafua ai, o lea pe a faʻapipiʻi i le va o le fola ma le pito i lalo, o le vateatea tumau. E masani ona tau o le 10-20 mm. I totonu o se fasi pusa pa, ua fuafuaina e fausia ai se pusa faʻa-jumbral jumper, e te manaʻomia e faia ni ata tipi ina ia oso mai i le nofoaga o loʻo tuʻuina atu. I luga o fata faʻapipiʻi o le pusa o loʻo tuʻuina atu le tulaga o le vaega o le itu o le pusa.
    • A o Markup, e manaʻomia le tuua o le GAP i le va o le proloce (faʻapipiʻi vaega o le pusa) ma le lau. O lenei Gap e tatau ona laititi. Mo le talafeagai, pe a makaina, e mafai ona e faʻaogaina le auivi, ma ou te le ofi i taimi uma. O se ata, e mafai ona e puʻeina ni fasi o se atigipusa saito, lea sa teu e le faitotoʻa.
    • Ona fefaatauaiga auiliiliga o le pusa, mimilo i latou ma tagata taʻitoʻatasi. E le aoga le faia o lenei mea "luga o le ua oti" - aua pe a uma ona faʻapipiʻiina o le a tatau pea ona e ogatasi. Ole mea lea, o fusi e tatau ona faʻatonutonu le mamanu. O lenei e mafai ona fuaina saʻo le tele o le tele o tioata ma faʻatonuina ma le tipiina. E le faigofie le faia o lenei - e mafai ona faigofie ona e faia se mea sese ma le tele ma e tatau ona e teuteu le tioata.

Mataupu i luga o le autu: paipa mo se mafanafana mafanafana: O le a se mea sili ai, tomai faapitoa

Auala e Filifili ai ma Faatuina Fragaga I luga o le Faitotoa

A o le faitotoʻa ma le pusa faʻapotopotoga, aua neʻi galo e faʻailogaina le hinges i luga o le tapoleni ma le pusa.

  1. Faapipiiina o le pusa.
    • Pusa faitotoʻa, pe a maeʻa ona faʻaauau le faʻailoga umi, ma faʻapipiʻi le matasela, faʻaaliga i le amataga, ogatasi ma faʻalelei. Matou te faaaogaina ni tina mo le manaia. A maeʻa le atigipusa i le tatalaina, faʻatumu le pa pupuni i le va o le puipui ma le mauga o le pusa.
    • Ina ia mafai ona faʻasolo atu le fagota pe a faʻamamaina, e manaʻomia le fanauina o le pusa pe a fauina le tapoleni, tapuni le faitotoʻa e tutusa ma le pepa malo. Ina ua maeʻa faʻamagoina o le kimling osam, o le a matou faʻatuina ni patuuga.
    • Gagana, faapea a aua le tataina le fuafuaga, e tatau ona e pipii. Silkone Sealant e lelei tele mo lenei faʻamoemoe: na lava le faʻapipiʻi ma le poto.
    • I le isi itu, faʻamau le tioata i le faʻailoga. Afai e filifilia se faʻataʻitaʻiga mai se faʻasologa, ona faʻaaoga lea o le vaega o laʻau solo e faʻatau i faleoloa gaosi e mafai ona faʻaaogaina. Afai e filifilia le faitotoʻa, ona mafai ai lea ona faia le strokes mai se lelei poʻo se platband.

I le faʻapipiʻiina o le tioata, o le fasi o le palapala ma platbands o le a poloka ai le auala.

Faitau atili