Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

Anonim

E mafai ona faʻatino ni tuufaatasiga o le puipui i le tele o teche tekinolosi, a latou uma uma o latou sini, faʻaletonu ma a latou togafiti. O le sili ona lauiloa o tekonolosi o le tulaga o puipui e alatoto. O le tasi lea o faʻafaigofie, faʻatuatuaina ma sili ona taua, o le aoga tekonolosi mo le tutusa o le faʻaaogaina o luga. O le a ou faamatalaina ia te ia i lenei tusitusiga.

Meafaigaluega ma Mea

E pei foi o soʻo se isi vaega o le lipine galuega, e faʻatautaia le faʻamalieina o puipui e moli uila, e te manaʻomia lau oe lava seti o mea faigaluega ma mea.

E te manaʻomia mai mea faigaluega:

  • O le kelma o se meafaigaluega aoga mo suiga eseese;
  • Afa tausaga - o le a manaomia le a manaomia i le vaega mulimuli;
  • Pule o le meafaigaluega autu lea o le meafaigaluega a pa puipui e alavili;
  • Agavaʻa mo le faʻaputuputuina o le tulaga faʻasoasoaina;
  • O le aua le fefiloi ma se fefiloi e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o ato ma fefiloi le paluga;
  • Faasee ma pulumu - manaʻomia i le faʻagasologa o le priging;
  • O le vai poʻo le masani ai tulaga e tatau ai mo le galuega o le lumanaʻi puipui vaalele.

Mea e manaomia mo le puipui o le tulaga:

  • Plaster pa fefiloi;
  • Tagata AOAO;
  • Moli uila mo le taumamaina o puipui;
  • 8 mm e olaola;
  • Fao - o latou o le faʻaoʻoleina o tagata.

Mai le faʻapipiʻi paluvai e mafai ona ou fautuaina ni tuufaatasiga lua ituaiga, tasi e faʻatatau i le sima, ma le lona lua ma le gypsum o se fusifusi. O le uluaʻi filifiliga, o le igoa lea o le sima o le sima o le sima o le puipui o puipui, e sili atu le faʻatauvaʻa.

POLOA MAUA MAFAUFAU E faʻavae i luga o le sipuni, sili taugata, ae alu tele foi. Faaaogaina i luga o puipui ma laiti laiti. O se tasi o aoga autu o lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona taʻua o le vave mago, ona o le saoasaoa o galuega faʻateleina.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

E tatau ona faia mataitusi o loʻo faia i le tulaga mo le faʻapipiʻiina o le paluga, e sili atu le mafai ona faia i le areto. E tele eseʻese vaʻaiga mo 'eseʻese luga, mai le sima i uʻamea ma fafie. Mo le Primer of Brick Bardic ma sima pa, faʻaaoga le acrylic primer, o lona matata e masani ai, o lenei faʻavae e le mafai ona faʻaaogaina naʻo le uʻamea.

Moli uila mo le ogatusa o pa puipui, 8 mm e masani ma fao o loʻo faʻaaogaina i totonu o le fusi. E manaʻomia le faʻaigoa mo le galuega o le lumanaʻi tulaga o le vaalele ma avea o se faʻasino i le taimi e tuʻufaʻatasia ai puipui. E manaʻomia ni meaʻai ma ni fafie ina ia mafai ai ona foia le moli moli ma fetuuina lona faʻaleagaina i le puipui.

Tusiga i luga o le autu: toe fausia o Santa Claus e te faia oe lava

Faamamaina ma Priging Pati

O lenei tulaga o le muamua mo soʻo se galuega toe faʻaleleia, o fea o puipui o "tagata autu". E leai lea ma se mea e ofo ai, aua o loʻo tata le laʻau, o le sili sili ona aoga ia o le a aoga ma ia, sili atu le lelei o le faatasi mai ai, sili ona lelei le afioaga.

Amata faamamaina luga tulaga ma le eletise i fafo atu o le potu. E manaʻomia le faʻamutaina o le susu i totonu o le pa, ma e leʻi tupu le tautouvale. Sei oka se tasi, o le a galue le pa, ma pe a fai o se tagata na pa'ū i le uu i le minelila, o le a manaia.

Afai e te faʻatusatusaina le puipui i totonu o le fale i le mea ua i ai se fetaiaʻi, pe a uma ona e faʻauiga le potu, e tatau ona e faʻamamaina le pa, fasi pepa puipui, fasi pepa puipui. E manaʻomia foʻi le fausia o le uati atoa mai le puipui, ma afai o loʻo i ai le faʻamaoni o le pi pipisi tuai o le pa pitonuu tuai, e sili le tuʻuina atu.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

Afai o le vaega tuai o Plaster e talafeagai lelei, e tatau ona siaki mo le faʻaleagaina o mea leaga, pei o chips, faʻaputuputuina, faʻafefe, o loʻo masani ona tupu i tulimanu. Afai e iai lea mea leaga, e manaʻomia le aveeseina o le faʻaogaina o le tele o fofo. Faaosofia lemu sese uma, ma tatou matutu.

Ina ua maeʻa uma le le atoatoa, o le laualuga ua faʻamamaina mai lapisi ma le pefu, e mafai ai le muamua o le puipui. O le faia o lenei mea, sasaa le Prices i se taele faʻapitoa, faʻamalu le vaʻa i totonu, ma aveese le tupe faʻaalu, fai se mea lelei uma i luga o le mea e totoe ai i le taimi ai. I tulimanu na, nai lo le ave o le uila, faʻaaoga se pulumu malosi, ma lana fesoasoani, toe faʻafouina le tulimanu e sili ona faigofie ma faʻalelei lelei.

Mo sili atu le aoga ma le faigofie promining, faʻaaoga le faʻaseʻe i le telescopic tracopic store, o lea e mafai ona e mauaina le maualuga atoa o le puipui, ae le o faia le stemtodder i luga o le potu atoa.

Faapipiiina o Maykov

O le laupepa pito sili lea ona gafatia o pa o le tuina o puipui o puipui i lenei tekonolosi. Mai le a le agavaʻa o le ai ai le maualuga o moli uila, o le iʻuga iʻuga e faʻalagolago i ai. O le mea muamua e fai e seti ai le moli moli o le lafoina o le puipui mo le lumanaʻi. A maeʻa ona matouka, i le tulimanu e manaʻomia e te vili ni pu mo le malaga muamua, i nofoaga na e tuʻuina ai le faʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se paʻu

Ua faia pu ma le 'alo ma le tosoina, ma le lapoa o le 8 mm. Ina ua maeʻa na o lena, e faʻapipiʻi ai fale palasitika i totonu o pu. E tatau ona latou o atu i totonu o le pu atoa, pe a fai e te le ulufale i ai, e mafai ona e faalavelave ia i latou ma le samala, ae sili atu, ina ia aua le gagau le pulou.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

Le isi, e tatau ona e faʻaliliuina fao i totonu o pu, faatu le tulaga tuʻutuʻuga e o latou pulou, ma le plumb. Faʻapipiʻi ni pulou faʻapipiʻi mo le moli, ma faʻapipiʻi le hack lava ia. O le moli moli muamua na faapipiiina. Le isi, fai tutusa i le isi itu o le tulimanu, ae aua le faʻapipiʻiina le beacon, tuu naʻo le mimilo mimilo mimilo.

Tumau i le va o le isi itu e fusi ai le au filo, saili le vaega sili ona faʻalavelaveina o le puipui, ma, e ala i le mimilo ma le le mautonu ma le le mautonu, seti le maualuga tulaga. Fai le mea lava e tasi mo le o totoe o le faomea. Mo le vaega o totoe o fao, faapipiiina pepa faʻapipiʻi ma almininum faʻamatalaga.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

O le mamao i le va o le Beacons o loʻo faitauina ma le mea moni e tatau ona i ai le 10 cm itiiti ifo nai lo le umi o le mea faigaluega o le a e galue ai, tulaʻi puipui. I la tatou tulaga, o lenei mea faigaluega o se tulafono.

Le aoga o lenei auala o faʻapipiʻiina o ato i le faʻapipiʻi saoasaoa, faʻafetai o le faʻatonutonuina o le tulaga manaʻomia o le vaalele ma le malosi o le fausaga.

Faatagaina Plaster

Vaega o le talosaga o le plaster e amata i le tele o le fofo. Afai e te fuafua e faʻaaoga le siusiu-oneone-oneone ipu, ona mafai ai lea ona e faʻafefiloi le tali fofo fuafuaina mo le tasi aso o le galuega. Afai o le paluga o loʻo faʻaogaina i luga o le faavae o Glenium, e manaʻomia le saunia o se vaega, i le fuaina o le tasi vaega i le tasi itula o le tasi le itula o le galuega, aʻo lei vave teleʻaʻi le tasi itula.

Afai o le vaega mulimuli o le plaster e tatau ona i ai i le mafiafia o le sili atu nai lo le 10-15 mm, ona manaʻomia lea e faʻaaoga i le lua faaputuga lua. A faʻaaoga le vaega muamua, e le tatau ona oo atu i moli laupapa 5-7 MM, talu ona faʻatagaina, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega lona lua, faʻatatau i se vaega autu a le Taeao Ata.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

Faaaoga le fasi pepa i luga o le puipui e faaaoga ai le tulafono. Ina ia faia lea, tuu le fofo i luga o le mea faigaluega i le tufatufaina i luga o le umi atoa. Ave malosi le tulafono ma lima e lua, faʻapipiʻi i le puipui ma faʻaalu i lalo le laualuga i luga i lalo. Ina ia lelei le fofo e moe ese ai, fai ni mea laiti i pati pe a apalai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaluluina o pepa puipui i le alatele: 4 filifiliga filifiliga

Taimi taua. O itulau o tulafono, pe a faʻaaogaina le plaster, e tatau ona paʻi atu i le uila. O le mafuaʻaga lena e faʻapipiʻi ai i latou lautele, 10 cm laititi le umi o lenei mea faigaluega. A maeʻa ona e faʻalavelaveina le tele o le fofo, ma ua mafai ona ia mago laʻititi teisi, e mafai ona e amata tufatufa atu tulimanu o tulimanu.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

Ae mo le toe suamalie i lenei mea, ua le toe talafeagai, e lelei tele le faia o o puipui i moli uila, ae le mo tulimanu. Lelei tele o lenei faʻamoemoe o le a fetaui ma le kelu, tagata o le taʻavale. Fai le sima ma teuteu mama, lamolemole le laualuga i le tulaga o le vaega ua uma ona faaaogaina.

Faatali seʻia sili atu le matutu o le pa atoa, naʻo le mea lea e mafai ona e soloia moli. Na o le faia o le faʻaeteete lava ia aua neʻi faʻaleagaina le vaalele fou. O loʻo totoe o nei faʻailoga pe a uma ona aveese le vevesi e fai ai se fofo ma le faataapeape.

Faauma

I le taimi mulimuli laasaga, e tatau ona faʻatino galuega mulimuli i le pa. A maeʻa le plaster, e tatau ona e savali i totonu ma le afa, ma le tulaga lelei o le pa puipui.

Le isi, e tatau ona e faapipii le puipui. O le mea e tupu e tusa ma le tutusa algorithm o le pa puipui. Faʻapea foi i lua faaputuga, na o le faʻamumalie nofoaga, lautele ma sikalama o le a faʻaaogaina. Ae le i faʻaaogaina, i luga o le puipui, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻavaeina o le Prictor.

Togafiti o le ogatasi o puipui e ala i uila

O le vaega muamua o le toʻotoʻo, ua taʻua o le uliuli, e matua mafiafia tele nai lo le lona lua. E manaʻomia le faʻaaogaina i le lautele o spaula e le aoga gaioiga. Ina ua uma ona maua muamua le muamua - e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaiuga mulimuli o le tufuga. Ma e maeu lona mago ma ia, o le pa e manaʻomia ona togafitia ma le aupito mama e aveese le vaalele i le tulaga maualuga.

I le faaiuga, ou te fia fai atu o le tulaga o pa i Beactons o se tasi o sili ona lauiloa auala e faʻasaʻo ai le curvatur o lo o feoai. O isi auala e lelei foi ma e aumaia foi le iʻuga lava e tasi, ae o le tau o lenei taimi o ma, o mea moni.

Vitio "ogatasi puipui mo moli"

O le vitio manino faʻaalia ai le auala e faʻapipiʻi ai le tapaa pe faʻapefea ona faia le faʻasoaina o se siʻosiʻomaga ma tuʻutuʻuga vaalele, faʻapea foi ma le auala e maua ai le puipuiga o le pa puipui.

Faitau atili