DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Anonim

Tusitusiga fetaomi: [SYS]

  • Sauniuniga mo le faapipiiina o le tuufaatasiga
  • Laasaga-i-laasaga faʻavae faʻatonuga i le faʻapipiʻi o se lua-sili lona taualuga
  • O le a le mea e faʻalogo i ai i le 'aufaʻafefe masini?

I le taimi nei, taofiofi o aiga o le sili ona fetaui, muamua o le muamua ma le sili ona lelei o le faʻauma. E sili ona fetaui le puʻupuʻu o le pou mo se potu tele ma pa maualuluga. O se faʻavae mo le taualuga, o se ata faʻapitoa o loʻo faʻaaoga ai le ata o loʻo faʻaaoga.

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Mo le faʻailogaina o le tulimanu o le potu, e fautuaina ai e faʻaaoga le tulaga o le 'Olo.

E mafai ona i ai se gussy, matematika ma tuʻufaʻatasia fausaga. E mafai ona faʻapipiʻi se lua-maualuga le tutusa o ou lima e aunoa ma le faʻaaluina o tupe mo auaunaga lona tolu. Tauva faʻatasi lua-tulaga o le maualuga o le taualuga e mafai ai ona nana ni faʻaletonu ma eseese fesoʻotaʻiga, ia iloa ai le sili ona iloga manatu ma palu le potu i sooga eseese.

Sauniuniga mo le faapipiiina o le tuufaatasiga

Ae e te le i lafoina le pipii o atu i ou lava lima, e manaʻomia ai, pei ona faia ai se galuega o isi fale ma faʻapipiʻiina, ma le faaeteete, ma auiliili, ma auiliili uma fuafuaga. Muamua, o le mamanu ma o le ata o le faʻaleleia poʻo le faʻamalologa faʻalelalolagi o loʻo atiaʻe, o loʻo saunia fuafuaga, o le manaʻomia numera o mea mo galuega ua fuafuaina. O le tuʻuga o le faʻamaloloina o le faʻafefeteina ma lua tulaga o loʻo faʻaalia i le Ata. tasi.

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Ata 1. Faʻamalosi le faʻailoga o le creen cugup ma le lua tulaga.

I le maeʻa ai o le ata o le lua-tulaga taualuga, e tatau ona e mafaufau ma filifili nofoaga mo le faʻapipiʻiina o moli poʻo kamela. Vaʻai poʻo le a le mea e foliga mai ai le scording e pei o le chandelier faʻapipiʻi, e mafai ona e maua i le Ata. 2. Ia faia uma fua manaʻomia, ma o le ata o le lua-faʻatasiga o le tasi-faʻatasiga ua faia ma se faʻailoga o le itu. O le ata e taʻu mai ai le faʻapipiʻi o le taʻiala ma faʻamatalaga, mai poʻo fea o le lua o le lua o le a. E faʻailoga foʻi nofoaga o le faʻamaninoina o le faʻamalologa, tusa lava poʻo le a le mea o le a tuʻuina atu ai: feteʻenaʻiga pe taofia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le saʻo o le uʻamea faʻapipiʻi le Cornice Cornice i le potu malolo

Le isi, e tatau ona e faia le tino sipine o le potu, faʻasino i le ata tusi, faʻaosofia ai makaina. Faaaoga se laina faalava i luga o le puipui.

Amata le makaina e tatau ona mai le pito i lalo o le potu. Faʻaaoga mo lenei tulaga o le fausiaina.

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Ata 2. Faʻamau pepa faʻavae mo Chandelier faʻapipiʻiina.

Faailoga le faapipiiina o nofoaga o le taiala faamatalaga.

O loʻo faʻapipiʻiina le faʻasolo i le DUPlex i le faʻaaogaina o mea faigaluega nei:

  1. Perforoader - faʻaaoga e faʻamatuʻu atu ai le taʻiala.
  2. Spalasus ma blades mo le tosoina ma faʻasaʻo le tapoleni.
  3. Sikulukalaiva.
  4. Laasaga - o se mea taua pe a galue i le maualuga.
  5. O le vevela fana, faaauupegaina ma se kesi kesi - o le a faʻaaogaina mo le faʻamafanafana ma le tosoina o tapoleni.
  6. Fausiaina tulaga - faʻaaoga pe a faʻaaoga le redup. O le sili ona talafeagai galuega o le userve tulaga.

Toe foi i le vaega

Laasaga-i-laasaga faʻavae faʻatonuga i le faʻapipiʻi o se lua-sili lona taualuga

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Ata 3. Faapipiiina ata o le muamua tulaga.

Ae e te leʻi amata ona faia se tuugamau ma ou lava lima, faitau lelei ai polokalame nei. Ata 3 Tuʻu mai le tulaga muamua faʻapipiʻi faʻapitoa. I le Ata 4 e mafai ona e vaʻai i se ata o se lua o le tupua.

O le lua-tulaga o le maualuga e aofia ai le faʻapipiʻi o le uila, o lea e tatau ona e mafaufau i ai muamua i luga aʻe o le masini uaula. O le uamea uma e tatau ona natia i totonu o se uaea faʻapitoa-auala. Ua i ai le foliga vaaia o se tui o le manu felelei i luga o le taualuga.

E ui i le mea moni o le tuufaatasia e lua tulaga, o le a manaʻomia ona e mauaina se tulaga lautele. Fuafua le lautele o le tagavai ma faʻailoga le mamao ese mai le taualuga i le tulimanu. Faʻaliliu le faʻailoga e mafua ai le faʻaigoa o le tupua. Ia faia lenei, faʻaaoga se vai poʻo se le saʻo. Feteʻenaʻi i le va o igoa con con cune ma pulu i lalo o le laina faʻatonutonu.

O le maualuga lona lua e tatau ona faia i foliga o se lio i le ogatotonu o le i ai o iai totonu o le taualuga. Faaalu se diagonal. O le ogatotonu o latou feololo ma o le a avea ma tagata fiafia. Fao i le auala o le feosofi o le sikulu ma toso se uaea manifinifi. O le uaea umi e tatau ona fetaui ma le scrius o le igoa o le igoa. Fao i le pito o le totogi o le Care Capition ma luma le lio. Fai ina ia avea le ata o le lio 10-20 mm nai lo le tigā lava ia. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie ai ona folau le laina i le faʻapipiʻi faʻagasologa.

Mataupu i luga o le autu: masini o se moli moli tane faleuila: Faʻafefea ona faʻalelei ma ou lava lima

O le taualuga e aofia ai tulaga e lua, ma le liʻo e mafai ai ona iloa le auala mai le suiga mai le pito i lalo i le pito i lalo. O le suiga e mafai ona galu pe tuʻusaʻo, o le faʻasologa o le faʻatinoga o le galuega e le afaina ai.

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Ata 4. O le polokalame o le masini o le lona lua o le faasitepu.

Ina ua maeʻa le laina pule i le nofoaga o loʻo sauni, e mafai ona e amataina se faʻamatalaga i le puipui, taulaʻi i le laina mo le tulaga autu. O le talaaga o loʻo faʻatumauina le faʻaaogaina o le palasitika ma fao. Faʻaaoga faletalimalo ma se lapoa o le 6 mm, ma fao o le 4-5 mm.

Faʻapipiʻi le talaaga i luga o le faʻavae i luga o le faʻavae, ona maina ai lea o le lio i le ogatotonu. Ona o le mea moni o le taualuga o le lua-tulaga, o le lio e tatau ona i ai se lautele e fetaui ma le loloto o le muamua tulaga o le polokalama. Mo le faapipiiina o le ata i le taualuga autu, faʻaaoga le tutusa o le faʻi ma le liliuina e pei o le faʻaleleia o le trim baseette. Ae le i faia le lio, ia mautinoa o le laualuga o le ulutala autu e lamolemole. Afai o le laualuga ei ai sifusi, e manaʻomia le faʻatusatusaina i totonu o le ie puipui kaboarton.

O le taualuga e te faia e iai se lio i le ogatotonu. O lea la o lenei avanoa e foliga mai e le gaogao, e tatau ona e faʻapipiʻi le chandelier. O le curndelier e manaʻomia se faamafanafanaga. O lenei puipui o loʻo faia i le ass po o le mafiafia o plywood tuʻu faʻatasi ma le lipine faʻamalolo. E mafai ona e faʻaaogaina le Mauga Maualuga. E sili atu le faʻapipiʻi o lenei masini i luga o laupapa, ona I lea tulaga, e mafai ona faʻaalia ni tamaʻipapega i luga oʻeaga.

O le PVC ata e faʻapipiʻi i BUGS ma 2 Bolts. E manaʻomia le mafanafana o le vevela vevela e tusa ma le 70 tikeri ma le saogalemu i totonu o le faʻamatalaga. E tusa ai ma le polokalame lava e tasi, o le faʻapipiʻiina o le vinyl ata o le lona lua tulaga i le muamua faʻapipiʻi liʻo ua faia. Faʻaaoga se ata faʻapitoa faʻapitoa e natia ai avanoa. Ma le mea mulimuli, o le a naʻo lou faʻapipiʻiina o se moli uila i le faʻamafanafana. O loʻo sauni nei i luga o lenei faʻailoga o le lua

Mau i luga o le autu: Na ou talepeina le loka faitotoʻa: O le a le mea e fai i lenei mataupu ma pe faʻafefea ona feagai ma le faʻafitauli?

Toe foi i le vaega

O le a le mea e faʻalogo i ai i le 'aufaʻafefe masini?

Faʻalauteleina, e mafai ona e avatu i ni nai ni mea faigofie, ae taua tele ma aoga. Muamua o mea uma, ina ia mafai ai ona tusia se lio, e tatau ona e faʻaaogaina se uaea manifinifi, ae le o se mataua palapala. O le mea moni o le filo ua faʻaloaloa, ona o le mea o le a mautinoa o le a le le mautonu le liʻo.

A faʻapipiʻiina se ato, e tatau ona e faʻaeteete i aukiake, faʻalogo ma fesuiaʻi. O loʻo ia i latou le ala latalata lea o le eletise eletise o loʻo faʻamauina i totonu o le puipui.

E le fautuaina le fausiaina o se lua-maualuga le maualuga o le mea ma se pupula luga. I le po, o se leoleoga o le a atagia ai le malamalama mai lamepa ma moli mai le auala, lea e mautinoa lava e lafoina le tele o faalavelave. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o le gloss i le pito i luga-o le maualuga.

Ia faʻavasega lelei le lua-tulaga pito i luga e mafai ai ona e vave foia faʻafitauli e foia ai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le lata mai o le laualuga. O le tele o le filifilia o tusitusiga ma lanu e maua ai le tuai o loʻo avanoa i le maketi, ma e mafai ona e mauaina ni aitia i mea moni. Malo!

DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)
DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)
DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)
DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)
DUPLEX FAASINO MAUALUGA MA O latou lava lima (Ata ma Vitio)

Faitau atili