Snowshoes ma swamp-mea faigaluega ma o latou lava lima

Anonim

Snowshoes ma swamp-mea faigaluega ma o latou lava lima

Auala e Fai ai Snowshoes

Snowshoes ma swamp-mea faigaluega ma o latou lava lima

O ia lava ia lava ia lava a le au togafiti mai seʻi vagana le taʻutaʻua o Kanstskamera i Leganid. Ma o le i leʻi avea ma se vaega taua o le taumalulu meafaigaluega o tagata uma o tagata itu uma. O tagata anamua o Karelia ma le taimi nei arkhangelsk, o Initia o le ituaiga o Ojabiou ma Alesasa Alaska e sili atu le faasee i le vaomatua. O le ituaiga faʻasalalauga o Snowhouldoes na faʻatagaina tulimanu e savali ai i luga o le paʻu loloto, ae le paʻu i ai.

E talitonu o le mea moni o le gaosiaina o le gaosiga snowshotes alu i le taimi ua tuanai ... Tatou taumafai e faamaonia le faafeagai.

O le Snowshoes o loʻo potopoto mai le laupapa laupapa laupapa ma kapron lipine poʻo twne. Faʻavaʻa faia le faʻavaʻa 25X25 MM Koluse vaega ma le umi o le 1250-1300 mm, fasi mai laupapa fou e aunoa ma le asini. E talafeagai atoatoa mo lenei faʻamoemoe, o loʻo faʻapipiʻiina e le au ukunu uila o le 27-30 mm, faʻamamāina mai le paʻu ma mago lelei. Cross-Line Frames tipi ese le koluse vaega o le 12x35, 220-230 mm umi. O loʻo faʻapipiʻiina i latou ma le kulimi vai (BF-2, ua mavae, le poto, iamalo, enimel, ma isi) i papaʻu (5-6 mm) potu umi. E mautinoa lava le tele o le sunwophies. Latou te faʻalagolago i lou mamafa - o le mea moni, faʻatasi ai ma meafaigaluega (lavalava, ato faafafa, ma isi mea).

O pito o pito o le a fausia ai faʻavaʻa o le a i ai ma le gevets poʻo le vaivai o le amtuminum tubes. O le maileia o tubes, aua neʻi galo e tuu le lapoʻa tele i lalo o le paʻu fasi.

Snowshoes ma swamp-mea faigaluega ma o latou lava lima

O le sili atu faigata o le: O totini pito i luma o le faʻavaʻa e manaʻomia ona punou i luga o le vine o le 500-550 mm. Fai faigofie i ata o Faia o ni laupapa se lua ma le Plywood. A o tutuʻi atoa le pito o le tausiga, ma faailoa ai i le ata. Ina ia mafai ona faʻaoʻoloto le faʻavaʻa ma e le tauina, simi i le vai mafanafana, mamago le faʻavaʻa e aunoa ma le aveesea mai le ata.

Mataupu i luga o le autu: teuina o apu i luga o le faapaologa ma loggia

O lenei tapena le piava poʻo twne ma amata faʻamalosi le faʻavaʻa. Le mamanu o le lalagaina e pei o le lelei o ata o le magalua. Ae o le manatu iinei e leʻo i le itu e suamalie o le mataupu (e ui lava e le manaʻomia foi le faʻagaloina e uiga i ai), ae ina ia mafai ai ona sili atu le sili ona fesoasoani i ai). O ofu uma ma jumpers i le va o le lagolago tulaga e tatau ona malo. O le pepelo e tatau ona faʻaloaloa malosi ma tutusa i le uma o le lalagaina. I lena lava taimi lava, e mafai ona e faalelei le tusi faufautua ina ia mafai ona maua.

Muamua toso i luga o le faʻavaʻa transvers cards. Lalagaina o le amataga ma le tino totini. I le pito o le kipron lipine e le susulu a o galue, tuu le latou fetaui. Taumafai e alu i fafo o lipine o le kesi, ina ia mafai ai ona sopoia le tulimanu o le sopoia o latou. Lua isi auala e faʻaopopo i le laina lona lua o lalagaina, i le lona tolu - lua sili atu, ma isi mea A o le i amataina le muamua transverse o le faavaa. Mai le isi itu, o le lipine malosi o le faitatala i le auala lava e tasi.

I le nofoaga o "fonotaga" e lua lalagaina lipine lipine e fesoʻotaʻi e ala i node masani. Aua neʻi galo e alu i luga o lau "faamaʻimau" vae vae. O le a le mea o le a avea ma sili atu le pipii ia latou - mafaufau ia te oe lava.

I le maeʻa ai o le lalagaina ma tuʻufaʻatasia uma pito i le auvae ma tamaʻi laupapa, ufiufi le faʻavaʻa ma grid vaniish.

O seevae sili ona lelei mo le savali i luga o snowshoes - maualuga turisi seevae pe na maua seevae. O le mea moni, ma le mafanafana o totini.

Ma le fautuaga mulimuli. Le aulotu i le savali, fai se savaliga sopo mo se isi lagolago.

Faʻafefea ona fai le aʻoga

I tala o tala o le aau o aau i le paʻu, vai, isi le malosi leaga. E pei lava o le lapataiga - iinei o le le saogalemu! Ia, tatou talanoa e uiga i lenei autu taua ...

O le au savali e matutua, lololo i le mutia ma vao, ma laiti. E matua manino lava: I luga o mosys fasi po o rudia, e mafai ona malupuipuia, e mafai ona laki atu foi ona agai i totonu o kapeteni. Pisinisi talavou. O se manaia manaia tele i lalo o ona vae o jerbal ufiufi ua taufaasese ma nana le bog. Pa'ū - Tusitusi Faataataga!

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai lagona mo le fale ma o latou lava lima

Peitai, o se tagata malamalama o le a le mou ese. O le a le manatunatu, ulavale loloto. E le ma faʻatali mo le le mailoa. O le a le mea o le a ia ave O le a taumafai e toso se tasi e mafai ona e toso muamua mai le tasi, ona o le isi vae. Ma e malamalama pea i ai, aua o le sili atu le tele o lou faia o lenei gaioiga, o le saoasaoa, talu ai le avega atoa. O seevae i le taimi e tasi, e foliga mai, o le a tumau pea i le paie. Ioe, a e aoga le faʻanoanoa - o le a latou faia se fesoasoani faʻaopoopo.

O le mea moni, o se vaega tutusa e sili atu ona aloese mai ma le alu i na nofoaga. Ae afai e tupu sa i ai i le aufaipese talavou, ona e tatau ai lea ona o ese mai ai ma le faaeteetega ma le mamafa lelei. O lona uiga o le laa ma le faaeteete ma i le taimi e tasi uma vae, aua e te mimita, pei ona mafai ona e tu i le tele o le tasi vae ...

O le a maua e Nishwayna le pou. O le a fesoasoani e lagona ai le ala i ou luma, tausi le paleni, ma le mea na tupu - alu ese mai le pog ...

Ma sili atu - iinei i le nofoaga mai le fofo e fau ai le Grotype. O a mea latou te foliga, o loʻo faʻaalia i le ata.

Snowshoes ma swamp-mea faigaluega ma o latou lava lima

O le faʻavaʻa o le ituaiga o se tusi faʻasino e faigofie ona faia le 1-1.5 mafiafia rod ma 95-100 cm mafiafia. Okaina - mai le manifinifi. O le braid i luga o le faʻavaʻa e mafai ona faʻasaʻoina ma le matasele o le tusi o le tusi poʻo le mutia. Ia o lea ua tumau pea le faʻapipiʻi o suaese i seevae, ma e aunoa ma le 'aʻai ma alu ese i le ibe. Lapataiga, ma mataʻituina tulafono uma.

Ma o le a matou toe aoao mai le upu moni lauiloa: 'Aua le iloa le uso, lē pa'ū i totonu o le vai. Faʻasao Nofoaga, na iloa ai e tagata tafafao maimoa, ae masani lava ona faʻasolosolo.

Faitau atili