Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Anonim

Ata

E ala i le faʻatauina o Wildstic Windows, faʻatau e le masani ona iloa pe a e sefe i le tulaga lelei o vaega o vaega poʻo le faʻatinoga o le faʻapipiʻiina fou. O se mea saʻo i le teuga tupe e faasino i le faʻataunuʻuga o le faʻamaeaina o fafo (fafo). Tele tagata faʻatau, e ala ile le iloa a tatou tagata, pe matua manaʻo lava e faʻaola, Mafaufau e mafai ona vavaeeseina le fafo atu.

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

A o le auala e te leʻi filifilia ai, e tatau ona sasaina faamalama, o lona uiga, e tatau ona pupuni le ulu ma le ufiufi le ulu, pe aisea ua leaga ai le ulu o palasitika.

O latou manatu - o na malifa e na o le teuteu. E sese. I luga o fausaga tutusa, vagana ai le teuteuga galuega, o sea galuega e tuʻuina atu e pei ona faia le puipuiga o le simisi, ma e taua tele le faʻamalama o le faʻamalama.

Toe manatua o le toe i ai i fafo atu o fafo o fafo e le maualalo i le taua o totonu. Ia latou filifiliga ma faʻapipiʻi e manaʻomia e faʻalatalata atu ai i le tiute tele. Sei o tatou suesue i lenei faafitauli i le sili atu auiliiliga.

Fafo

O lea, o le faʻavae autu o le faʻatulagaina o le potopotoga a le Fono Faʻalogo: O le mataʻaga mai totonu e sili atu le sili atu nai lo fafo. O le a le uiga o lenei mea?

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

O le fausaga o le malifa.

O lona uiga o le faapipiiina o le sua o le faʻapipiʻi i totonu o le potu e tatau ona i ai ni uiga lelei o le suamalie o le lemoni ma le auvai. Ae mo le vaega i fafo atu o le tulaga muamua o le upu-o le susu tetee. E pei foi o le paga, ona, lea, o le ese mai, o le Fono Taualoa a le Vafolu Seam e tatau ona faigofie ona faasee sheam.

Ae aua nei manatu o le ulugalii i le moni o le a lava uiga o le upu. Ulugalii e pei lava o le laititi le paʻu o vai mole, o loʻo i totonu o le ea. O le ulugalii lenei i le tele o mea e maua ai se sao i gaioiga eseese o le faamalama ma fale i le lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: Silly O le Heady Town Rail - o le a le mea e fai?

O faʻagasologa ia e faʻaopoopo ma faʻaitiitia ai le 'ava i totonu o le potu, o le faʻavae o le faʻamalama i mata tioata ma puipui, toe gaosia o le teuteuina ma isi fuggi.

O le au vavae na faia e faʻaaoga ai le mauga o le a vave ona maumau o latou uiga lelei, talu ai o le a o se mea e le mautu e le tumau i le ultravolet.

O lona uiga, o lona aʻafia ai, e vave ona pogisa ma faʻanoanoa i mea lelei o le eseʻesega. O le vaitaimi o le taimi e le mafai ai ona o le le mafai o le lotia o le isumu e pei o se mea e ese. O le a faalagolago i aiaiga o loʻo i ai le faʻamalama. Ae, vave pe mulimuli ane, o le a tupu se faalavelave.

E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le teine ​​o 'au. Ma, o se taunuuga, le faʻaletonu o le leai o se faʻalavelave. Pe, faʻaalu le faʻamaligiina o le susu, tipiina o 'aʻai, o le loʻo faʻaalu o suavai o le a faʻaitiitia ai fausaga o le faʻamalama.

O nisi foliga

Tau lava o le faʻatagaina fafo atu o faʻamalama i fafo atu o faʻamalama palasitika, e sili atu le saogalemu, o le latou fuafuaga e faʻatonutonuina mo le faʻatulagaina ma maualuga lelei gaioiga o le palasitika.

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Faatauanauina faamalama.

E mafai le matauina o le mauaina o faʻafitauli e uiga i le faʻapipiʻiina o le steding o le steding stam i fafo, e mafai ona tusa ai ma mea nei o loʻo i luga o le paʻu (i le taumalulu e foliga mai aliali mai i le nofoaga o le faamalama matape po o le whistle ma faagasolo i le taimi o le malulu o le tau.

Afai o le a le itiiti ifo o le tasi o faʻailoga o loʻo i ai i le taimi o le taotoga o lau palasitika faamalama, ona e manaʻomia lea o le aveese oe o le sese o oe pe faʻafesoʻotaʻi polofesa.

Faasaʻo masini filifiliga

Afai e te faʻapipiʻiina faamalama palasitika, aua le taumafai e sefe i luga o le teuteuina i fafo.

O le a le taitai mai ai i soo se mea lelei.

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

1 o se Plaster vaega o fafo slope (ma le chamfer mo se vaega o le sami); 2 - fauina le fauina;

3 - Suafa; 4 - silivave le alu atu mai le tulimanu; 5 - Faʻatopeʻapegaina le tagata lava ia

Faapipii (psyl); 6 - Na soloia; 7 - folo onosai; 8 - Melant; 9 - Vaopaso faafaatusa lipine lipine;

10 - Vaega o le tini o le slope totonu; 11 - O le le mautonu i le va o le le fiafia tasi-vaega puipui

ma le elemene o le mea e maua ai le faaiuga (e fautuaina e faʻatumu i le vevela o mea)

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia se fale ogalaau mo le taʻele?

E sili le faʻatonuina o le faʻataunuʻuina o le tele o tautua: o le faauma lea o le faʻafilemu o fafo, ma le faʻapipiʻiina o faʻamalama lua-glabed, ma le faʻamaeaina o masini i totonu. O le filifilia o le tasi poʻo le isi filifiliga e faʻauma tolopole, saili se fesoasoani mai tagata tomai.

E tele ituaiga faʻavae o le suauu, o loʻo faʻatulaga le slope slope. E aofia ai:

  • Faʻamaeʻaina ma le faʻaaogaina o le aufaʻi-mafai-fetuʻutuʻunaʻiga (PSul). O le faʻapuʻupuʻu o loʻo fuafuaina e pei ona taua i lalo - o se muamua-faʻamalosi faʻamau faʻamau. Tuuina atu tusa ai ma le GOS 30971-2002;
  • PVC faʻamatalaga poʻo le palasitika mai palasitika palu;
  • Naschelink faaaoga mo pupuni palasitika;
  • Uamea fafo mauaina ma le coated (polymeric).

O le muamua lomiga o le faʻaumaina o mea (tipi) foliga mai o se fusi o ia lava ma le faʻapipiʻiina o oe lava ma faʻapitoa faʻapitoa. O le mea faapipii o loʻo i ai i se nofoaga faʻailogaina o loʻo sapalaiina, i le au faʻalasina.

O le lipine e gaosia e ituaiga eseese ma ituaiga, o lea e te filifilia le manaʻo mo oe le filifiliga o le a le tele faigata. O tipi o loʻo tuu i totonu o le faʻatasiga, pe i totonu o le itu, pe a uma lona faalauteleina e tupu, ma e faʻatumuina atoa lava i avanoa avanoa ma le faʻamalosia o mea leaga uma o le ATMspheric.

Sili ona taua, pe a filifilia se lipine lelei piki i luga.

O ana meatotino e aofia ai mea nei:

  • tetee i Ultraviolet;
  • le le faaituau i totonu o le vailaau fefaatauaiga;
  • mama;
  • ua tetee, nai lo, le suavai;
  • e le i saofaga i le toe gaosia o fungi;
  • tumau;
  • lelei le va a se mea lelei;
  • Fetaui lelei mo le faʻaaogaina i suiga o le vevela mai - 45 tikeri ia + 85.

O nei ni nai upu e uiga i le PVC faʻamatalaga mo fafo atu o fafo

E faʻaaogaina le tutusa ituaiga palasitika e pei o ni ata.

E lava le teteʻe i le vevela o le vevela ma aʻafiaga o ultraviolet. E laʻititi tau tau tupe i lana masini, o le a ia tautua mo se taimi umi e aunoa ma le mauaina ona uiga lelei.

  • O le isi filifiliga mo le faʻamaeaina o le pito i fafo o le palasitika fausaga - o le igoa igoa. O loʻo fuafuaina i le Mask mai fafo nims, e faia mai le faʻamatalaga. O ona ituaiga e mafai ona fesuiaʻi e le televave, faia ina ia faʻafaigofie ai galuega faʻapotopotoga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili se tane mo le taumafanafana o le atunuʻu

O ona uiga lelei e aofia ai le tetee atu i le eseese o le siosiomaga i le siosiomaga, o le ultraviolet rays, ma o le faʻaaogaina o se faʻapitoa sili sili ona lelei i le puipui.

E masani ona faʻaaogaina le lua ituaiga autu. Ai:

  • Igoa ole igoa ma le mea e sili atu
  • O le igoa o le igoa ole igoa e aunoa ma se vaega o kesi.

O le muamua ituaiga o loʻo faʻaalia ai le i ai o le tagata lava ia ma le faʻapipiʻiina o le tasi i le tasi itu. O lana faʻapipiʻi e sili atu le faigofie, mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa. A faʻaaogaina se filifiliga agavaa o le suauʻu, o le a aua le faʻanoanoa ona o ana meatotino puipuia.

Uamea slopes fafo (ma le i ai o le polymer coting) mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se taimi o le tausaga. E matua tuʻufaʻatasia ma le faʻalavelave o le fale, o le faʻauma o le mea na faia e faʻaaoga ai le vinyl sivine.

O meatotino lelei e aofia ai le maualuga o lagona, umi auaunaga olaga, inmorsepherac faatumauina, faʻaaogaina mo le faʻamalosia o le tatalaina o le tatalaina. A o sese, e mafai ona valaauina se tau maualuga maualuga pei o lea.

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Fafo malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima (ata)

Faitau atili