Manuta lanu i totonu

Anonim

Manuta lanu i totonu

Manumanu e lanu lanu, lanu ma manaia tele. Ma le mautinoa e mafai ona fai mai o lenei lanu o le sili ona fiafia i tausaga ua te fiafia i ai nei i totonu o tagata mamanuina. Ioe, e faigata tele le galue i lenei leo. A le o le tele o isi lanu o le a taʻalo lelei i se paga ma sinapi, ma sese moli e mafai ona faʻaleagaina uma lagona uma mai le lanu o totonu. Ae ui i lea, afai o loʻo e filifili pea e ave le fiafia i lenei matagofie o ata lanu samasama, o le ae le salamo ai.

Tuutuuga o le faʻaaogaina o lanu

E pei ona taʻua i luga, o le anika tone e matua manaʻomia lava pe a oʻo mai i totonu o le fale poʻo le fale. I lenei paolo fetaui lelei i lou fale, taumafai e mulimuli i nisi tulafono mo le faaaogaina:

  1. Faʻaaoga ma se faʻamau o le leai se sili atu nai lo le lua lanu. Afai tatou te talanoa e uiga i le lanu o le saine o le fasipepa i luga o puipui, ona mafai lea ona tasi lava le leo. O le Shade Shade, na faʻaopoopoina i le tele o isi ata tifaga, o le a foliga mai "palapala", ma o le a atoa lona vaeluaina i vaega.
  2. Afai, e ui i mea uma, e te manaʻo e faʻaaoga le fa suega i lau mamanu, tuu le pese lona tolu o se ituaiga o le le faʻaituau, mo se faʻataʻitaʻiga, pipi.
  3. O le lanu o le Spide i luga o puipui e tatau ona sili ona faigofie, e aunoa ma mamanu le faʻatamaua ma ata. Tuu ina ia maeʻa ai le faigata o faʻamanuiaga o loʻo i totonu o le potu, ae le o le puipui.
  4. I se potu pogisa ma mafanafana, e le tatau ona e faʻaogaina le tauau o le faʻamau i aofaʻiga tetele. Afai i totonu o le potu lea, e te ala aʻe i puipui ma puipui o le sinapi pe tuʻu le faʻamau, o le a e maua se mamanu vaivai tele. I lea tulaga, o lenei leo e mafai ona faʻaaogaina mo ni mea laiti, e pei o le faʻata mapu, nati ata, sofa, ma isi mea.

Tusitusiga i luga o le autu: tuufaatasi fale puipui: 5 manatu mo mamanu ma ata

Manuta lanu i totonu

Manuia pulega

Ina ia faʻafaigofie mo oe le faʻaogaina o le lanu sinapi i totonu o lau totonu, i lalo o le manuia tuʻufaʻatasiga ma lenei leo, lea e masani ona foliga lalelei ma manumalo:

  1. O le tuʻufaʻatasiga o le moli ma le lanu viole e matua le fuafuaina ma manaia le iloa. E le mafai ona e feiloai i se mea tutusa duo mai soʻo se tasi o au uo, tusa lava pe o loʻo e sailia se uluaʻi fofo, ona o le Mustadoa mamanu mo oe. E sili le faʻaaogaina o nei lanu uma e pei o elemene o totonu, meaafale, mea e mafai ona filifili le pa puipui - paʻepaʻe.
  2. O le sinapi ma le lanumoana e sili atu le masani ona tuufaatasiga uma, pei ona i ai i foliga mo ni tausaga. E faʻaaogaina uma i lavalava ma i totonu o totonu. O se faʻataʻitaʻiga manuia o le tuʻufaʻatasiga o lanu o se faʻamau sinapa ma lanumoana lanumoana aluga i luga.
  3. O le lanu o le satetape i le faigata ma le enaena o le a fesoasoani e fausiaina se mafanafana mafanafana ma le fale mamanu. Ina ia aua nei "moli" mafanafana ma le fale, e le tatau ona e faʻaogaina le lanu efuefu ma uliuli. Ina ia mafai ona aʻoaʻoina le Ata o Ata i totonu, faʻaaoga sili atu le mumu mumu ma karamel.
  4. E faigofie ma paʻepaʻe o le totoa ma paʻepaʻe, ae matua mataga le tuufaatasiga. E talafeagai mo i latou e mananaʻo e faʻafeiloaʻi i gagana i totonu o latou avanoa, ae e fefe e faʻaaoga le pupula tele.
  5. O le lanu uliuli ma le lanu o le sinapi o le faʻataʻitaʻiga foi o se tuʻufaʻatasiga lea, ae e tele naua le lototele ma le lototele. I lea tulaga, e taua tele le soona fai ma uliuli, e le o le faia o se lagona le lelei ma fiafia ma lagona le mautonu i totonu o le potu.
  6. O le MAME ma le salati - e le masani ai le jamisi ma fou duet. O nei matatila atoa fesootai i le tasi ma le isi. Ia, afai e te faʻaopopo sina lanu piniki i se ata lea - o le ae mauaina se lavelave ma soʻofaʻatasi.
  7. I le tuʻufaʻatasiga ma le mint, o le lanu upu e mafai ona fesoasoani le potu e sili atu le lautele ma malulu, e sili ona aoga mo le nofoaga i le itu i saute. O le fofo sili lea o le mit opeta o loʻo faʻapipiʻi i luga o puipui ma sina auala i luga o le moli i luga o meaafale.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fau se fale ogalaau mai se pa ma ou lima lima

Manuta lanu i totonu

O fea e faʻaoga ai?

Faatasi ai ma le saʻo auala, o le anika leo e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu o lou fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka, o le a ia faia se fale ma le faʻamanuiaina o isi siosiomaga. Talu ai o lenei leo e faasino i le mafanafana, e faʻaleleia atili le faʻafigaina o le faʻamoe, o se isi faʻaopopo lea mo le faʻaaogaina i totonu o le umukuka. I totonu o lenei potu, o le paolo o le sinapisa e mafai ona momoli atu i oliveina olive ma Beige lanu. I se faʻaopopoga, o le umukuka o le ulu o le chestnut hue o le a vaʻai i le faʻapopoleina.

Manuta lanu i totonu

O le potu malolo o le a le mafai ona tuʻuina mai ai se aristocratic ma e oʻo lava i ni nai aso anamua. I le taimi lava lea, o se potu malolo o le a matua malie ma le iloa. Afai e te manaʻo i se mea sili atu i lou potu malolo, taumafai e taʻaʻalo le aʻafiaga o feteʻenaʻiga. O le faia o lenei mea, faʻaaoga le paolo o le sinapi o le leo tele, ma o se faʻaopopoga, faʻalelei le potu malolo ma le lanu uliuli. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻaaogaina le faigofie o le limatusi i totonu o le potu malolo. O le a latou tautua mo lau ata o se matagofie matagofie talaaga.

Manuta lanu i totonu

I totonu o le faleʻoloa, totoa e mafai ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, a o fusu i lalo, lolomi ma ufiufi pe o se pepa puipui. O lenei leo o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le potumoe ma ie lino lanumeamata poʻo paʻepaʻe-lanumeamata-lanumeamata. O le potu moe o le a faʻatulagaina ai se malologa malolo ma le malosi o le soifua maloloina.

Manuta lanu i totonu

Faitau atili