O le kisi e faia oe lava

Anonim

Le aufaitau pele o le netterness Mekasini "Besmade ma fatufatu", i le aso ua matou saunia ai se vasega fou vasega i le faia o se tamai vasega mo tupe. Ma le isi, matou te mananaʻo e faʻasoa se manatu sili i lona faʻaaogaina.

O le kisi e faia oe lava

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • teuteu ie ma pepa mo le mamanu;
  • E manaia le corrd po o se lipine ina ia tautau le atotupe ma mo le gaosia o ufiufi mo se fusiuila;
  • faamau;
  • seleulu;
  • kopi;
  • filo ma nila;
  • masini suisui;
  • nila;
  • pepa;
  • penitala;
  • Maopoopo mamanu.

Tipi ese

Muamua faia le mamanu. O le Blacks e lua toe faʻatulaga o le itu o loʻo mulimuli mai: sili atu - 8 cm x 14 cm, laiti - 8 cm X 11.5 cm. E faataamilo ai tulimanu. Tipiina o mamanu. Alu e galue ma se ie. Ina ia faia se togafitiga ma ou lava lima, matou te faaaogaina le tuai mafiafia o ofuvae vavae. Oti lua auiliiliga o le le mautonu o le pito o le faʻaaogaina o se sili atu mamanu. O le mea e tasi na faia i le Mottley Fabric mo le taga e faʻaaoga ai sina ata puʻupuʻu. Oti ese mai le isi Mogyy tissue lipine tele 75 cm x 4 cm mo le fesoʻotaʻi vaega o le atotupe.

O le kisi e faia oe lava

Fesoʻotaʻiga o vaega

Ave sina auiliiliga, liliu i le afa o le aofia i le tasi le isi. Faasologa manuia. Lolomi ma ni nila i le pito i luma o se tasi o le tele o auiliiliga. Ogatasi o pito e pei ona faʻaalia i le faʻatusa. Auala i luga o le masini faataamilo i le tino.

O le kisi e faia oe lava

Teuteuga

Ia faʻaopopo le tamaʻi uiga. I luga o le itu pito i luma, e mafai ona e ofuina se tagata overroidery pe applique. Na matou filifili e tufa le mataitusi o le igoa ma se manulele manu. Ina ia faia lenei mea, valiina le manu i luga o le manu, ona faatasi ai ma le fesoasoani a se kopiina fesiitaiina o le ata i luga o ie. Ona latou faia lea o se faaputuga faigofie a le nila. Liliu se faatafafa i le 180 tikeri, sosolo le tusi puʻupuʻu e tasi N. ia ia matau o le mataʻitusi n ua ofi i lalo ma tatau ona i lalo ma tatau.

Mataupu i luga o le autu: Fermoir ato ma ou lava lima: Master Vasega ma Vitio

O le kisi e faia oe lava

I le aotelega o lenei fuainumera, o loʻo faʻaalia ai le manulele - o se vaega o matou mafatiaga ie, le ata o loʻo matou taleloloina i le faasologa.

O le kisi e faia oe lava

Ave ni solo tetele se lua ma tusi i latou ma le aʻafia o le tasi i le isi. Fuaina le 2.5 cm taga mai le pito. Taofi i luga o le laina lea. Toe foi 3 mm ma fai se isi laina.

O le kisi e faia oe lava

Pipi

O lenei o le a matou feagai ma se vaega. Ina ia fausia se matasele, matou te faʻaaogaina le 10 cm auro maea. E mafai ona e faʻaogaina se lipine pe fai se paʻu mata. Ina ia faia se matasele, na matou fesootai i la matou maea auro i le afa. Lolomi le matasele i le pito i luga o le vaega autu, teisi i luga o le monogram. O le matasele e tatau ona laʻititi laititi, tapunia le tusi e tusa ma le 2.5 cm, pei ona faʻaalia i le faʻatusa. L lemu Logo.

O le kisi e faia oe lava

Octovka

Ina ia sili atu le manaia o la tatou atavali laiti, e tatau lava ona tatou faia se fiafia. Ave le lipine taʻe, gagau 'afa i le taimi atoa ma tumau. Amata mai le ogatotonu o le itu mamao o le vaega autu ma pipii i le lipine faataamilo i le tino, tuua se tamai va, pei ona faaalia i le ata. Ia mautinoa o le lipine o loʻo tu latalata i le pito. Faʻamolemole ia matau o le tulimanu o le lipine o le a faʻamalosia teisi. E tatau lava mea uma. Aua neʻi galo e uiga i le shoelace - o se 'au mo le atotupe. Lolomi i lalo o le ord Coord tutusa i ni itu se lua, e pei ona faʻaalia i le faʻatusa.

O le kisi e faia oe lava

O auiliiliga auiliili

Sii lemu i luga o le afā o le lima, tuua se vaega le lelei o le 5 cm i le nofoaga e maua ai le pito o le fasi pili. Ia lua lua pito o le lipine faatasi. Tipi ese le sili atu o le lipine. Ma ou te le galo e uiga i le maea! Faamautu i luga ma se laina.

O le kisi e faia oe lava

Sato lemu le pito i totonu o seleulu. Ua matou tipi solo i le 3 mm faataamilo pito.

O le kisi e faia oe lava

O lenei o le vaega ma le teuteuga o loʻo iai i lalo, ma se vaega ma se taga mai luga. Taise le i luga o le itu i lenei itu. Faatasi ai ma le fesoasoani a filo ma nila, agai atu i le tulaga atoa o le oloa. Toso i ni filo se lua e aʻoaʻo ai sina mea itiiti.

Tusitusiga i luga o le autu: Geometric Shapes mai le pepa: Matou te faia le vaalele i le Orimimi metotia

O le kisi e faia oe lava

Toe ulufale ma le faaeteete le tusia.

O le kisi e faia oe lava

Salu se ki mo se vaega o le tauofoga, nana uma node i totonu o le taga.

O le kisi e faia oe lava

Ua sauni uma! Tuu mea i totonu o le pulumu ma alu i le aso malolo e maofa ai le potu o aso fanau.

O le kisi e faia oe lava

O le kisi e faia oe lava

Afai e te fiafia i le vasega vasega, tuu ni ulugaliʻi faʻafetai i le tusitala o le tusitala i le tala. O le faigofie faigofie "Faafetai" o le a tuʻuina atu i ai le tusitala o le manaʻo e faʻaavanoaina matou ma tusitusiga fou.

Faamalosi le tusitala!

Faitau atili