Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

Anonim

O le laulau tuai i le fale e sili atu nai lo na o se elemene o le siosiomaga meaafale. I se isi itu, o le tala lea, manatua e tuaa, le faʻailoga o le tele o tausaga o le mautu o tausaga o le fale.

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

O le laulau tuai e mafai ona toe faʻaola e ala i le toe maua o ia se olaga lona lua, ma o loʻo matua faʻaolaina ni tupe e faʻatau ai se laulau fou.

O le fua faʻatatau i le va o le faʻalogo totoʻa i le talaʻaga o lona lava ituaiga, ma manaʻoga o le faʻamafanafanaga o Aso Weti faʻatasi ai ma le faʻamalologa o le laulau ma o latou lava lima. Ioe, e le tatau ona faʻatopetope e togi se ata puʻupuʻu e maua i le Astic - O se toe faaleleia lelei e mafai ona manava i le olaga lona lua i lona lua, faʻamoemoe e faʻatau ai mea fou.

Masalo o le toe faʻaleleia o le a maua ai se fou methetics o le fou fatugaga mo le foliga o foliga le masani ai o foliga ma se ata, o le a fiafia i se mea manaia o le laupapa laupapa ma mea e faʻaalu.

Ae a o le i sui i le faʻamatalaga o le galuega Toefuataʻiga, seʻi tatou vaʻai, ma le mea e mafai ona e faia ai le sili ona agavaʻa.

Mea ma mea faigaluega e manaʻomia mo le toe faʻaleleia

Mo galuega i le toe faʻaleleia ma le faʻafouina o le laulau tuai, e fautuaina ai le a faʻapea foi ma mea faigaluega ma mea e mai loʻo i le lisi o loʻo taua i lalo:

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

Lima Meafaigaluega mo le Toefuataiga.

  • Eletono, gaoioi i luga o fafie;
  • seti o chisshels;
  • ae faliu afa tuaoi;
  • o le samala;
  • umiaina;
  • sikulukalaiva (mafolafola ma mimilo);
  • kolama;
  • Lobzik (tusi lesona pe eletise);
  • Pamu ma le patupatu o patupatu;
  • Hacksaws (i luga o laupapa ma uamea);
  • tagi naifi;
  • seti o faila;
  • fuaina masini (pule, sikuea, roulette);
  • Lago lagona o le faamaloloina;
  • seti o pulumu;
  • Gumunt Kelue;
  • Acrylic vanish, veli.

Toefuataʻi o le laupapa laupapa: O le faʻasologa o gaioiga na faia

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

Toefuataʻiga amata i le aveeseina o le tuai o le matua taʻaloga ma vali.

A o le i amataina ma le faʻatinoga o lenei fuafuaga, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma le totoʻa le laulau atoa ma sili ona nanaina tulimanu. Lenei ua faia ina ia mafai ai ona iloiloina lelei le tulaga lautele o le mataupu ma fuafua le atoa galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: Iapani sitaili weppapers i luga o puipui o le potu

Toeitiiti lava o soʻo se auala faʻafouina o le laulau e amata i lona le malamalama. Pei o se tulafono, ua sili ona lelei, o le mataupu, o le tele o ona vaega e manaʻomia le ogaoga o mea faigaluega. I nisi o tulaga (afai e, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laulau ona o le umi o le faʻagaioiga umi o le faʻavasegaina ua faʻapipiʻiina) o nisi vaega o le toe faʻaleleia e leai se aoga - o le a taugata tele.

Ma e sili atu le tutoʻatasi o se oloa, na le manuia, pe okaina auiliiliga mai tagata faʻapitoa i le itu. Afai o le faʻaleagaina o le taimi ma le teuina o le le talafeagai teuina, pe tatau ona faʻamalosia ma le faʻaeteete le fuafuaga muamua. O lona uiga, aemaise, e le tatau ona toso aʻe le pa puipui, ma sili ona e faʻailoaina mai aʻoaʻoga tatau ona vavaeeseina ma toe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe mimilo pe kilori.

Ua matauina i le meafale mea e sili ona afaina i le taimi o vaega, o loʻo avea ma vali vali.

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

O le varnish o loʻo agaʻi mai i le laulau i le faʻavae.

O le mea lea, e masani lava pe a faʻafouina le laulau tuai laupapa laupapa, e manaʻomia le faʻatinoina o le pepelo i le vali ese (lea e mafai ona faʻatulagaina i luga o le laulau.

Afai e i ai ni tamai ofutino poʻo ni vaega tele o le paʻu ua faʻaleagaina, e fautuaina ai le faʻaaoga lelei o se taʻavale i se faʻailoga o le uʻamea uʻamea poʻo se masini uʻamea. Ina ua maeʻa ona aveesea atoa le vali ese, o le isi vaega o sauniuniga o loʻo faia.

E taoto i le tikeri faamamaina luga. E mafai ona faia, o le faʻamalu ma le faʻaeteeteina o vaega laupapa ma se fulufulu vaivai, ma le faʻamamaina i le faʻapitoa itu talafeagai mo lenei uunaiga, ava malosi poʻo le acetone. I le tutusa ma le oneone poʻo le olopalaina, manino o ni faʻaletonu ua taua.

Ae ui i lea, o le paʻu larlar (poththles, scratches, chips, etc.) e le mafai ona aveese i taimi uma. O le tulaga maualuga o le toe faʻaleleia o lona uiga o loʻo faʻaalia ai se mea faʻapitoa o le pito i luga o le laulau tuai. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona faʻagaloina lena ina ua maeʻa faʻamagoina o le uafu, e tatau ona lelei uma luga o luga o le tino.

Afai e mafai, e manaʻomia le faʻatinoina o le gaosiga o vaega o mea tuai laupapa, muamua na tatalaina le laulau ma le pito i lalo. O le countertpop o se tasi na toe faʻaititia, pe a maeʻa ona valiina le talafeagai mo meaafale ma le Coated 2-3 vaega o le lanu ese. O lenei taotoga e faʻatino e aunoa ma se faʻatopetope, ma le faʻailoga o vaega taʻitasi o vali ma varnish i lo latou faʻamagoina atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Tan's Wall faia oe lava - ata ma galuega (vitio)

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

Afai e iai sese, o nei nofoaga ua fofoina ma faʻamau mau i le tasi ma le isi ma se pulumu.

O le isi vaega o le laulau - o se prestole - e masani ona manaʻomia tele le mafaufau nai lo le laulau. Ina ua maeʻa le tele o tausaga o faʻagaioiga, e ono tautau lava auiliili ma sese. Afai o le e ona le tagata e ona se raritett ua filifili pea e toe faʻafoʻi, ona tatau loa lea ona lafoaʻi mai vae pito i lalo ma meafaigaluega talafeagai.

Sese nofoaga mo nisi fesoʻotaʻiga o le vavaeʻese vaega e tatau ona tuʻu. Ona, faʻaogaina faʻamau, o nei vaega ua oʻo ina faʻamalosia malosi i le tasi ma le isi. O nisi taimi mo le sili atu le faʻamalosia o vaega o le tele o vaega, e tasi e mafai ona faʻaaogaina e le tagata o le ofi, o le a le aoga tele i nofoaga le mautonu e faigata ai pe le mafai ona faʻapipiʻiina o se ata.

Ina ua maeʻa le kuli (pe a maeʻa le 12-15 itula), o le faʻaʻailoa o tagata e aveʻese mai le laupapa laupapa laupapa. O le laulau pito i luga ma le mea na fesootai ai le tasi ma le isi pe ma le fesoasoani o kelu, pe taulimaina le mea e sili atu le aoga o le a aoga tele i tamai fale mautotogi.

O le toe faʻaleleia o le siata o loʻo faʻaiʻu i le eseese o faʻamatalaga o laʻau. Ae i luma o lena, e tatau ona faʻaalia e le fuaiupu. Ina ia mafai ona aloese mai le tupu mai o le afaina, e sili atu le faia o se fasi suamalie o le fulufulu pulou. Ina ua uma ona mago le veli, o le laupapa laupapa o le laulau o le eleele ma se auala eseese (primer) ma ua togafitia ma le manifinifi paʻu.

E faʻapefea ona ou toe faʻafoʻiina "faʻapitoa" laulau?

A faʻafouina laulau faʻafouina, e alagatatau lava ona tatau ona amanaia lo latou tofiga ma se nofoaga o le a latou i ai i le lumanaʻi:

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

O laulau a tamaiti e mafai ona teuteuina i ata ma ata.

  1. Laulau mo tamaiti. Fautuaina pe a uma ona faʻataʻavaleina le aufaʻatau mai le vali tuai ma squking to guir tipi ese mai le susulu pupula o mekasini poʻo ata o tamaiti i luga. Ma o mea uma o loʻo ufiufi i le 4 vaega o acrylic eseese.
  2. Toefuataina o le lakapi laulau. O le uluaʻi fofo e mafai ona avea ma faʻamagaloina o le laulau tuai mo fale teu mea na solo ai. I le ogatotonu o le laulau, o le tatalaina o lenei tele ua tipi i totonu o le magoto i totonu, ae aunoa ma le taua o galuega i luga o le laulau. Ceramic Toles mafai ona faʻapipiʻi i le nofoaga o totoe i luga o le laulau pito i luga.
  3. Umukuka laulau. E mafai ona e valiina le mea tuai o meaafale o se lanu malamalama. O se ata tifaga e faʻapipiʻi i le ata valivali, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia ai le manaia o le mata. I le taimi lava e tasi, e le mafai e le ata ona faʻapipiʻi i le laulau, ae faʻapipiʻi mai le pito i lalo ma puipui faʻapitoa.
  4. Faaleleia o le desktop. E mafai ona e aofia ai le laupapa tuai ma se mea ma se lolomitusi iloga. Pepa lautele, faaaʻoaʻo i luga o le tino o le laʻau o soʻo se ituaiga 'aʻai, e fetaui lelei e tuʻuina mai meaʻai ma mautu. Ina ia tuʻuina atu le tuʻufaʻatasiga o le lagona o le amio saʻo ma le uma o vae laulau, e mafai ona aofia ai ma taʻaloga o laʻau.
  5. Laulau kofe. Faatasi ai ma lenei filifiliga, o le a lelei e ogatasi ai se moli moli ma geometric elemene. O le talaaga lea mo ia e sili atu ona filifilia soʻo se tagata le-maketi dackt, lea ua fautuaina e apalai i le laulau i le vali. O le geometric mamanu o loʻo faʻaaogaina i le matutu vali luga o le pulumu poʻo se faʻapitoa vali scotch. O fasipepa i le va o screpes e mafai ona faʻatumuina i lanu pupula ma vali.

Mataupu i luga o le autu: leo o le Inter-Systey Wooden Flaors - Le filifiliga o mea ma metotia o masini

Tele fautuaga aoga mo le toe faaleleia tulaga lelei

Faʻapefea ona Iloa le Uiga o le Laugatasi ma ou lava lima?

O le umukuka laulau e mafai ona toe alu i totonu o le decopupage metotia.

Afai o laulau o le laulau ua motusia mai le ulutala, e aoga muamua, na iai le numera patino lea na i ai. Taitasi vae e fai mai i le nofoaga na muamua ai toe faaleleia.

Ufiufi se laulau paʻepaʻe paʻepaʻe, e tatau ona e sauni mo le mea moni na toetoe lava o mea leaga uma o le a vaʻaia i luga o luga.

Ina ia mautinoa le maualuga o le malosi e maua ai meafale, o le lacquer comping e tatau ona i ai i le 3 vaega na faia e vali vali, 5 o le vali - cotton swab.

Olo le chatteen chartertp e tatau ona o le fafie fafie. Afai o loʻo e faia i luga o le fibres, e iai foʻi ni lamatiaga laiti i luga o le laulau.

O le tausia o le toe faʻaleleia o le meafale mai o le toeaina ma o latou lava lima, e aoga mafaufau i le mea moni o lenei faiga e le naʻo le avanoa e faʻaola ai lau taleni.

Faitau atili