Falami laulau ma au lava lima piniki

Anonim

Le manaʻomia o se laulau, lea e mafai ona aumai i se tafaoga, ma o iina e vave ona faʻaputuputu ma tuʻu faʻatasi ma ou lava lima, e tupu tele. Fai se laulau mo se tafaoga ma ou lava lima e le faigata tele, ma o le taimi e le tele. O lenei tomai o le a oʻo i le olaga i le olaga, o le mafaia ona galulue faʻatasi ma se laʻau ma le iloa o mea taua e taua mo le olaga faʻafaigofie. E sili mo le faia o se laulau e filifili ai se laʻau, Talu ai o lenei mea e faigofie, mautu ma sifila poʻo siʻosiʻomaga uma o lona faʻagaioiga. O le galulue ma se laʻau e faigofie atu nai lo le palasitika, ma le muamua laupapa laupapa e faʻatautaia lelei i luga o ia mea faigofie.

Falami laulau ma au lava lima piniki

Polokalame ma lapoa o le lapotopoto laulau ma vae ese.

Taalo Poloaiga - Vieties

O le foliga o le laulau mo se tafaoga tafaoga i le ituaiga o laulau pito i luga - E masani ona masani ai, ae o loʻo iai foʻi faʻataʻitaʻiga i le taamilosaga poʻo le sikuea, ma o nisi taimi o le sikuea, ma o nisi taimi e foliga. O vae e mafai ona faia o le uʻamea, alumini poʻo fafie.

Falami laulau ma au lava lima piniki

Tele e masani ona gagau laulau mo le tafaoga tafaoga foliga foliga, ae o lea lapotopoto.

Afai o vae e taʻoto i lalo i le tutusa, ae o le a talafeagai mo lenei laulau, ae o le ata o le a matua itiiti. Afai e faʻataʻitaʻi vae, latou te matuā tumau, ae e le talafeagai le nofo i totonu o lenei laulau. Mo le le mautonu luga, e manaʻomia le tuʻuina atu o vae, lea e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga. Pe a filifilia ni laulau o lenei ituaiga, e taua le faʻatupuina i foliga ma tele, ae i luga o mataʻitusi.

Mo pikiniki ma isi malaga i le natura o se filifiliga lelei o se laulau o le augwoted o Plywood Cally, talu mai mea o lenei Mistaght Conmale ma o le a auauna mo le tele o tausaga. O le ituaiga mea e faasino ia i latou e faigofie ona mama ma aua le mitiia manogi. Faigofie i le ogatotonu o le counterpoppips e maua ai se pu mo le afu e malolo ai i le natura e sili atu le mafanafana, ae o le fua faatatau o le laulaufaiva e le tatau ona mafaufau lelei i le matagi.

Mataupu i luga o le autu: ata i luga o le vai puipui

Taaloga masani ma ou lima lima

Faia o le laupapa poʻo le lauʻeleʻele laupapa laupapa ma paralela o vae tu ma le faʻaeteete. Mea ma mea faigaluega e manaʻomia e fai ai se laulau mo se tafaoga ma a latou lava lima e patino i le vaega masani, ma e mafai ona mauaina i latou i le toetoe lava o le faleoloa fale gaosi. Mo le laulau gagau, e te manaomia:

Falami laulau ma au lava lima piniki

Tusia ma ituaiga o se laulau gagau.

  • talietototototo mai mai se fua masani;
  • Aao;
  • toe malosi
  • Meaafale mama;
  • meaafale aano;
  • O nati tamai mamoe;
  • Rives;
  • fao;
  • hacksaw;
  • eletise eletise;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • Penitala po o faailoga.

O le laulau mo se tafaoga, e faʻalagolago lava i le aoga, e ono eseʻese ituaiga, ae tasi le aitema mo le gao uma laulau e masani ai.

O vae, o le vaega gau, e tatau ona puʻupuʻu i lo le maualuga, a le o lea e le mafai ai e le laulau ona galue ai.

E le mafai lava ona goto vae i luga o laulau, aua o fale piilima o vae mafai ona tolopoina itiiti mamafa nai lo pea faifai pea. O le faia o le laulau ma ou lava lima, e mafai ona e teuteuina lana laulau ma vali po o le decopupage.

Faiga mo le faia o se laulau

Polokalame o le laulau fatuina.

O le paʻu e manaʻomia e tipi i le tele o le laulau, mai ai o le a faia vae ma sopoia ala. O le a avea 4 tutusa vaega mo vae ma 4 tutusa tutusa crossbars o le a faapipiiina vae i le va o i lalo ifo i lalo. Manaʻomia foʻi se 'au o le' au, o le a taofia ai le pipiʻi o le laulau ma le gagau o ona vae.

O paga o vae e tutusa tutusa le tasi ma le isi i luga o le laulau poʻo luga o le fale faigaluega, e tusa ma le lautele o le laulau ma le crossbar. Tuu le lua koluse i le pito i luga o vae ma i le tulimanu e mimilo ai le mamanu ma fao. O le ata o le faʻasologa o le faʻasologa, lea e tatau ona tutusa - o le a maua ai se vaega mautu mo tafaoga mo tafaoga. A uma ona siaki, o le mamanu o loʻo minoning ma le faʻamaoni i le faʻaopopoina o uʻamea tulimanu. O le moli lona lua e faia i le auala tutusa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ma fai ni togafiti faʻataʻavale i totonu o le faletaavale

O meaafale suamalie na fai ai fata faʻapipiʻi i le laulau pito i luga. O indent mai itu ua faia 3-5 cm. Ona faʻapipiʻi lea o le pikiniki i le laulau tafaoga. E manaʻomia le faʻasaʻo o fata e faʻatatau i le laulau. O le faapipii i luga o le countertpop ua toe faʻaleleia ma le fao, ona tuʻu lea o le tulaga i le tulaga saʻo, tipi ese le lipine i luga o le sili sili ona lelei. I le faaiuga o le itu, ua latou faʻasaʻoina ma ruvets ma ina ua mafai ona motusia i soʻo se taimi.

Poponic Play

O lenei fuafuaga e matua malamalama, ma lea sa faʻaaogaina i faʻasalalauga, i le togalaau ma fagotaga. Mo le amataga o galuega, pa pia inu, ma se tupe faʻataʻitaʻi tele e sili ona fiafia. Tipiina lenei ituaiga o mea e faigofie lava i le lapotopoto vaaia. Mo le laulau pito i luga e mafai ona e filifilia ni mea, ae sili atu ona faʻaalu e le au taʻalo tele o le plyquood poʻo fafie i isi vaega o va eseese. E tatau ona tapunia le lapisi i le lipine le pito, ma le laupapa, selesele ifo i lalo o vae, o loʻo viliina ma se jigsaw poʻo le olo.

Muamua o mea uma, latou te amata faapotopoto vae ma lagolago. O vae o le satauro o le a faʻasaʻoina ma le tasi le isi ma le lapoʻa tele o le 3-3.5 cm umi bolt. O se faʻailoga poʻo le peni pepa poʻo le tusi peni. Faapipiiina o vaega uma e tupu ma le fesoasoani a fafie fafie. O auiliiliga o numera, ma o se muamua e tupu, pe a na toe faʻafoʻiina le ata ma ua toe foi mai uma le ata o loʻo ni vaega uma. Ina ua mavae le aso, o loʻo tatau ona faʻamamago le laki, e mafai ona e feagai ma le aʻoga mulimuli.

Faitau atili