Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

Anonim

I luga o le faapaologa, e mafai ona e faia se tulimanu mo le teuina o mea. Tusa lava pe faʻaaoga lenei potu o se nofoaga malolo, o le a maua ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai le fata mo mea, mea faigaluega ma faʻasaoina.

E faigofie ona fai se lalagaina o le fetaiai ma ou lava lima, e mafai ona avea ma malutaga tatala, pe a fai o le nofoaga e gata ai le coupe. Lenei tusitusiga faʻamatalaina ituaiga o fata ma metotia faʻaopoopo mo latou faʻatasiga.

Ituaiga o fata

Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

Racks o fausia-i, itu, tatala ma tapunia

O le fata mo le faiga palota e mafai ona faia i ni nai ituaiga o mea, mai fafie, uamea, pe tuʻufaʻatasia mea. Aʻo leʻi faia, e manaʻomia le faʻailoaina o le mafuaʻaga o le a faʻaaogaina ai le fata, lea o le a teuina i totonu.

Ituaiga autu:

  • Fausia-i le hack ma shest sheelves e masani ona faʻaaogaina pe a iai se nik i luga o le Loggia;
  • O le tulimanu o le tulimanu e mafai ona i ai ma fusi matala pe tapunia, faʻapipiʻi i puipui i itu uma o le tulimanu i puipui.
  • O le maualalo o fata na faʻapipiʻiina faataamilo i le nofoaga e masani ona faʻaaogaina i luga o meaʻai matala, o latou vaega pito i luga e mafai ona faia i foliga o se fata, e mafai foi ona faʻaogaina ma le nofoa pito i luga.
  • O fata matala o loʻo maua i le tasi o puipui, o se hack mafai ona avea ma se maualuga: mai le fola i le taualuga, seia oʻo i le ogatotonu o le potu malolo, fai mai, ina ia tuu le uila;
  • O le malu o le faitotoʻa e fetaui lelei mo le faʻaaogaina i luga o le Logsia, e tatau ona faʻatagaina se nofoaga e tatalaina ai le faitotoʻa, e mafai ona e faʻatauina le faitotoʻa o le Couptum.

Mea mo le faia o fata

Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

Laupapa laupapa o se tasi o sili ona lauiloa

Mo tusi ma lanu, e mafai ona e faia ni fata matala, mo le teuina o puipuiga, o mea ma le le mautonu, mea e sili ona mu i lalo o le tosina i lalo o le stark.

Mataupu i luga o le autu: O le mea moni o le mea e fai ai le faletaele

Mea na faʻaaogaina mo le gaosiga o rack:

  1. Pepa laupapa, fiberboard, OSBBArd, osb plate e talafeagai mo le gaosia o fata, pe a fai e te faia ni ata matagofie, pe a mafai ona e faia ni faitotoa o le mea e maua ai tutusa mea e ala i le filifiliga pu i latou. O nei mea e le fautuaina e faʻaaoga i meaʻai matala, a o latou fefefe i le maualuga o le le fiafia, e mafai e le lauʻeleʻele ona ala aʻe, a o foliga o le tino o le a leiloa.
  2. E fetaui lelei fafie mo le faʻaogaina i luga o le togalaʻau ma glashed pakete, e sili atu le teteʻe i le ultraviolet ma le susu. O vaega uma na faʻaaogaina mo le gaosiga o le fata e faʻagaoitia ai, ansespatics, tuʻufaʻatasiga e puipuia le susu, ultraviolet ma iniseti. O le laʻau e faigofie ona faʻatinoina ma tipiʻese mai, mai ia e mafai ona fai le maota o soʻo se fetuunaiga, o se tau o le tino tele. O le faaletonu o le mafaufau lelei i faatosinaga aafiaga.

    Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

  3. O le uʻamea o le sili ona faʻataʻutaiina, faʻatuatuaina, mea atamamai, pe a faʻatino vaega mai le faʻaleaga, o le a tautua mo se taimi umi lava i luga o le tatala matala. Mo le gaosiga o le malupuipuia, aamini ma kalama o uamea fetaui lelei. O le tau o sea fausaga e sili atu lona tau i lo o fafie, ae i le tatala tatala o le au fai ipu o ia o le a ia faamaonia ia lava.
  4. O le palasitika o le a avea ma se isi mea lelei i le laau, e le o le fefe i mata vevela ma matatagofie, e mafai ona e faʻaogaina le palasitika papala o malupuipuia, e mafai ona faʻatau i totonu o le fanua uamea-palasitika. O le lautele o le Windows e mafai ona maua mai le 150 mm i le 700 mm.
  5. O le faʻamamaina o le a matua sima lea, o le vevela ma vevela ma mata matala ma vevela e le fefe, e le faʻafefeteina le pefu, ae e taugata lava.
  6. Tuʻufaʻatasia ma se uʻamea poʻo se laupapa laupapa ma palasitika malupuipuia, o tioata soligiina, palasitika faʻamalama faamalama.

A o le filifilia se mea ma le mamanu o le fata, e tatau ai ona i ai i le susu, latou te fefefe i le susu, mamafa po o le maualalo o le la.

Tulaga lelei manaomia

Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

A o leʻi faia, e manaʻomia le mafaufau poʻo le a le mamafa o loʻo teuina i fata, pe a filifilia se mea, ma fuafuaina le malutaga, e tatau ona e faʻamaonia le avega.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faia o le uamea detector faia oe lava

Manaoga mo fata mo le faapaologa:

  • E manaʻomia le filifiliina o se nofoaga e vaʻaia ai ina ia le polokaina le fuaitau, ae leʻi faʻalavelave i le ala mai o le faʻamalama ma mailei lamepa;
  • tatau ona fetaui lelei, ma i le potu e tasi;
  • O le mamanu e mafai ona atiaʻe ina ia o lo o iai ma lona agaga filogia i totonu o le potu;
  • O elemene mo mamanuina o fata ma fata e tatau ona malosi, faʻatuatuaina pe ana lelei le umi, e manaʻomia le taofia le faʻaofuina, e oʻo lava i mea mafiafia e mafai ona fafagaina i lalo o le mamafa maualuga;
  • O mea faʻapipiʻi uma ma fesoʻotaʻiga e tatau ona tumau ina ia aua neʻi aoga o le fata na paʻu faʻafuaseʻi i luga o le ulu:
  • Mea e tatau ona faʻagaioia e ala ile puipuiga o le susu, ma le palapala, le amiotonu, ia aloese ai mai lo latou faʻauma ma faʻamau.

O le uamea hack e mafai ona taina avega maualuga.

Fafie Back ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

Mafaufau pe faapefea ona fai se fata i luga o le palu o fafie, o lenei mea e masani ona faaaoga e tagata na ona faaaogaina.

Saunia mea ma mea faigaluega, E te manaʻomia:

  • Lobzik poʻo Bulgarian, pe afai e leai se mana meafaigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina se tusi lesona o laʻau piniki;
  • Eletise eletise po o le sikulukalaiva;
  • Romulet, fau fale, sama;
  • O le Timber Bar o le 50 mm x 50 m o le mea ma le sili atu, e manaʻomia le mago, a leai se mea e leaga ai;
  • laupapa, Plywood po o isi mea mo fata;
  • Tonu o uʻamea, le manatu faapito, maelega, o le afiafi.

Laupapa laupapa laupapa

O le meaola o le pa o le a iai se tau maualalo, e faigofie ai ona fausia ma faʻapipiʻi ma ou lava lima. Mo faʻamatalaga i luga o le gaosia o le malutaga, vaʻai i lenei vitio aoga:

Alu e galue:

  1. Matou te manatu i luga o le masini ma utaina i luga o le mamanu, fai se ata i luga o pepa, mafaufau i le aofaʻi ma le tele o fata.
  2. Matou te saunia le nofoaga, matou te aveese uma lapisi, tusi i le pa o le a maluasuaina o le Faafanua.
  3. Matou te alualu i luma uma le laupapa laupapa ma puipuiga puipuia.
  4. I luga o puipui ma se mau o le tagofia o pa, e mafai ona tapunia tapunia puipui i le filifilia o le Plywood ina ia matagofie le pa i tua. O le feosofi i itu uma e lua i luga o le puipui, tutusa le tasi i le isi, lua pa. Ina ia tapunia le puipui itu, e mafai ona e faʻaogaina le fiberboard, cheppoboard.
  5. Matou te faʻatuina ni uʻamea totini poʻo ni pa o le a matou teuina ia fata.
  6. Faapipii fata.

O galuega uma na faia e faaaoga ai le tulaga o le fausiaina.

Uamea stellage

Uamea Racks ua gaosia i luga o le tatala palu ma i le tulaga pe a teuina mamafa mea mamafa. O le a le auala e fai ai le fata i luga o le faapaologa, vaai lenei vitio:

Mau i luga o le autu: lanumoana puipui: Ata mo puipui, i totonu, lanu uliuli, lanu paʻepaʻe, potu paʻepaʻe, potu paʻepaʻe ma fugalaʻau, lanumoana, lanumeamata

O le a e manaʻomia mea faigaluega:

  • Holani mo uʻamea, fafie poʻo Bulgarian;
  • rofautte;
  • fale malo;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • Tulimanu mo fusi saito;
  • O masini e sapasapaia, e faaleagapale;
  • Uamea po o kapela o paipa, sikuea, p-foliga poʻo le l-foliga uamea hacks, e fuafua i le fiafiaga a tagata na umiaina, latou manaʻoga mo le igoa o le mamanu;
  • Laupapa laupapa mo fata poʻo Plywood, o le mafiafia o le sili atu nai lo le 15 mm;
  • Puipuia fefiloi mo uamea ma fafie.

Vaega o le gaosiga uamea hack

Faʻafefea ona fai se fata mo le faapaologa

Faia se rack tumau vae

Matou te iloa le nofoaga o le faʻapipiʻiina, tatou te mafaufau loloto i ai ma tusia le ata, fai le fuafuaina o mea, gaosia le faʻatauina. Afai e leai se masini makaina, e mafai ona e valaauliaina se welder pe faʻatonuina vaega talafeagai, ona tuʻu lea i totonu o paʻu.

Aua neʻi galo e faʻaoga le tulaga o le fauina i le fale o loʻo i totonu o le fata i luga o le fetagisi ma ou lava lima. A o le auala e fai ai le rack na faia i uʻamea, vaʻai lenei vitio:

Amata le laumua:

  1. Matou te faia le faʻailoga o le sili ona manaʻomia le tele o le laupapa i luga o fata, tipi ese le '' 'aʻai vaega o le manaʻomia tele.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻafou, tatou te faia ai itu itu i luga o vaega, faʻailoga ia i latou le faʻamalama o le faʻapipiʻiina o fata.
  3. Mo tulimanu taʻitasi mai tulimanu, matou te faʻasolosolo ai le faʻavaʻa, o lona itūrevine fofoina pu mo le nonoa o fata.
  4. Matou te faʻatautaia le uʻamea pito i lalo o le anti-ama le faʻavae.
  5. O le a matou faʻagasolo ai poʻo se vaega puipuia, na matou vaʻaia ai le laupapa pe paneur mo fata, o le tamaʻi manaʻomia.
  6. Fou laupapa poʻo le phaneur i le faʻavaʻa faʻaaogaina ai le faʻaofuina o tagata.
  7. Nai lo le komiti, e mafai ona e faʻaogaina le palasitika palasitika mo fata.

E mafai ona e faʻatonuina faʻamatalaga o le fata a le Fanau o Lolder, ona faʻafesoʻotaʻi lea i latou e faʻaaoga le naunau o le fale. Ma na maumautumau fata, e sili le faʻataʻoto i luga o le faʻavase o le faʻavasegaina.

O le mafaufau lelei o le ata o le rack o le a le tele se avanoa, fofo le faʻafitauli o le teuina o mea, ma le gaosiga o le a le tele taimi ma o le a lava le taugofie ma o le a tele se taimi ma o le a lava le taugofie.

Faitau atili