Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

Afai o le itu o faitotoʻa mo le tele o vaega o loʻo avea ma tulaga, ona o puipui i fale eseese o le sili ona ma le mafiafia. Ma o le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma o le sao e aofia ai e le gata mai le tapoleni, ae faʻapea foi mai le pusa. O le lautele o le mea e sili ona taua i le tele itiiti ifo nai lo le mafiafia o puipui. Faletalimalo ma platbands i le faitotoʻa faitotoʻa e fofo ai lenei faʻafitauli.

Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

Dowers i luga o le faitotoa ulufale

O le a lea?

O le mea moni, o le laupapa mai i se mea talafeagai - laupapa laupapa o le ituaiga talafeagai, DVP, MDF, Chipboard ma le kuka ma leai. O mea malu e mafai foi ona faʻaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, telefoni feaveaʻi, laina ma le MDFX, ma isi.

O le tofiaina o se laupapa lelei o le tumutumu o slots, ituaiga i le va o le puipui ma le faitotoa. E masani lava ona o puipui i totonu o fale mautotogi e le eseese ai i le lelei atoatoa. Ae ui i lea, e mafai ona faia atoa le fuafuaga a le au puipui. Afai o le mafiafia o le malifa i totonu o le faitotoʻa e tele naua, o le pusa afifi e le mafai ona faʻaseʻe ai luga. E filifilia ni ata mataga mo le lanu ma le pito o le pusa, ma le sili atu i luga o le matala.

Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

Muamua ma ina ua uma ona faʻapipiʻi lelei

E tele lava taimi o lenei gaioiga e tatau ona faia pe a faʻapipiʻiina faitotoʻa uʻamea faitotoʻa faitotoʻa, pei o le lautele o le matala e masani lava ona sili atu. E mafai ona e faia le pa ma na o ia, ae na o laupapa.

O ituaiga o mea lelei

O fale 'aiga ma platbands e gaosia i lapoa eseese - mai le 7 i le 40 cm. E le gata i lea, Telescopi Modescopics maua le avanoa e faateleina ai le lautele. I le tele o hypertimaketi, pei o Lea Merlin, e mafai ona e mauaina i taimi uma platbands o soo se tele.

Vasega vasega i mea gaosi oloa:

  • Laau - Oak, Ash, E faʻafiafiaina lava, o loʻo sili lava se mea na lauiloa, talu ai, e matua gafatia ma faʻafetai i le faʻagasologa - o loʻo faʻaumaina e le tumau i le tino.

    Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

    Fale Faleoloa

  • MDF - fafie mea, faʻailoaina e lelei le faʻamamaina o le susu, lea mo faitotoʻa faitotoʻa o se uiga taua. Peitaʻi, o lenei meatotino e faʻalagolago i le tulaga lelei o le pito i luga o le pito i luga, o le gaʻoa o 'ai, chery, faʻamāina. I ni taugofie lomiga latou o ni pepa faʻapipiʻi, lea ia te ia lava e le mafai ona taofia. O le iʻuga, o faʻamatalaga ua maliu televave nai lo le faavaa o le tapoleni tapoleni;

    Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

    MDF Forpopoporta

  • PASCTMO - I le tasi itu, o le mea e le fefe i le faʻamamaina ma e le leiloa foliga, i le isi itu, e le o le lelei faʻatusatuvale i le laʻau e le mautonu. E ui i nei palasitika elemene e lauiloa aua e faigofie, taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi;
  • O fale failautusi i luga o fagu apa i totonu o le 'au i totonu o le e seasea filifilia, e pei ona fuafuaina mo le mamanu o le ulufale faitotoa e faatosina le maa. O faʻamatalaga o Cermic e matua umi lava e tumau, o loʻo i ai ma sili ona leaga ma sili ona matagofie. Ae ui i lea, o sipela o le maaleale, o loo i ai le faʻapipiʻiina o elemene ma o latou lava lima le manaʻomia. I le ata - atramic elemene.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina faʻamatalaga mo Miswall - Metotia ma Laʻu Fua

E ala i lana fuafuaga, o le tele o luʻitau e vaevaeina i totonu 2 kulupu:

  • Tuusaʻo o le masani a le sili ona lelei ma le mafiafia o le 1-1.6 cm ma le lautele o le 7 i le 40 cm. Latou te faigofie ona faʻapipiʻi i le tatalaina ma fao. E mafai ona i ai ni auala ma le pito ma leai. O lenei filifiliga o loʻo faʻapipiʻiina i le lua minute ma o latou lava lima i luga o le uʻamea ulufale;
  • Telescopic - e aoina le komipiuta e tusa ai ma le mataupu faavae o le "Spike i le Groove" ma iai ni elemene talafeagai i luga o itu. O le mea lea, e mafai ona e tapunia le slots o soʻo se tele ma poloka le malifa o soʻo se lautele. O i latou o sili atu ona taugata, ae sili ona faigata ona faatumauina.

Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

Lua ituaiga o fausiaina

Faʻapipiʻi maile i le faitotoʻa faitotoʻa

O fale o fale tifaga ma Platbands e sili atu faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa. Peitai, e filifili lea. E mafai foi ona filifili elemene ma faitotoa ulufale i itu pe mulimuli ane. O le tele o le tele o lerumedayr e mafai ai ona e mauaina mea sili ona talafeagai.

Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

E sili ona faigofie ona faʻapipiʻi ni fuafuaga saʻo: O pu mo le o loʻo faia ai le faʻauiga o le faʻauiga, o le faʻaseʻe o fasi pepa ma sela Faapipiiina o Telescomic Header.

  1. Muamua, i le maeʻa tofi o loʻo e manaʻomia le faia o ni masini ina ia mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻavaʻa ma puipui.
  2. E tusa ai ma le tala o le pusa, o le faʻavaʻa e tumau ai le faʻavaʻa mai isi fasi pepa o le Papatusi o Papatisoina pe Plywood.
  3. Oti i le tele o fale gaosi ma le faalava e tusa ma le tele o le pusa elemene.
  4. O le uʻu o loʻo faʻapalapala i le faʻapipiʻi o le kulimi e mautinoa ai sili atu le tumau o le mauga.
  5. Ona faʻapipiʻi lelei le lelei ma faʻamoemoe seia oʻo i le kuli o le faʻaʻaisa.
  6. Aveese le le tumau le tumau ma faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i le amataga. E taua le ausiaina o le lelei atoatoa. O le faʻamalosiʻau o le itu o le itu o le itu o loʻo fetuʻutuʻunaʻi e faʻaaoga ai le fetololoina ma siaki i le malifa. O le faalava o le jumpel e ausia e ala i le ogalaau o le vai.
  7. O le mauga o loʻo tapunia le avanoa e ausia ai le tasi tulaga faʻatasi ma se pa papa.
  8. Faʻapipiʻi Platbands ma le faʻaulu.

Faiga mo le faʻapipiʻi o se faitotoʻa lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa

Afai e le filifilia se kuata i luga o le pusa o le faitotoa o luma, e faigata ona sui le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. I le taimi lava e tasi, o le fasilaau o loʻo faʻaaogaina - o loʻo faʻaaoga e le taulaga i le 100-150 mm. A o le mauga o manu o manu, o le a faʻatumuina e le tau.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatopetope ai le teuteuina o le ata i luga o puipui

O le vitio faʻaalia le faʻapipiʻiina o sobers i totonu o le atigi pusa o le sami.

Faitau atili