Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Anonim

E toʻatele, i le suʻesuʻeina o le meaalofa, o se nofoaga mo se nofotaga ai, o loo aumai mea uma e le maua ai nofoa i le taulaga. O lea i le fale o loʻo i ai le matua, anufe, faʻapipiʻi kettles, crossbow stools. Ae a o au uo ma masani e o mai i le atunuʻu, o le mea muamua o le mea latou te vaʻaia o se faitotoʻa tuai, Shabby?

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Filifili faitotoa i le atunuu

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le lapataia ma seisi faʻafeagai - i luga o se tagata tumaʻoti masani, o uʻamea uʻamea o le a malie ma e le fiafia i ai. O le mea lea, e aoga le mafaufau i le filifiliga sili ona lelei o le Inprut Dacaha Campi.

O le a le mea tatou te faʻatali mo le faitotoʻa i le fale

O le alu mai le atunuʻu eria fale, matou te tuʻu moni ai i le alofa mutimutivale o le Tamaoaiga. E le gata i lea, afai o le Windows o le atunuʻu fale e mafai ona tapunia ma uʻamea tapunia poʻo ni fasi, ona sili atu lea o le tulaga i le faʻaaogaina o le mamanu. I le faʻaopopoga i le lamatiaga o le le faʻatagaina o le le faʻatagaina, e iai foi le afaina o le taumafanafana i fafo atu o le vevela o le vevela ma le tele o susu. O le mea lea, o loʻo tuʻuina atu tulaga manaʻomia i le atunuʻu faitotoʻa:

  • talitonuina mai le hacking;
  • teteʻe i aʻafiaga mai fafo o le siosiomaga i fafo;
  • Afai e mafai, maualalo tau.

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Tele itu, o laupapa laupapa e fesootai ai ma nei tulaga. Filifiliga palasitika, e ui lava i ana mea uma a le matagofie ma le matagofie, o le a le mafai ona teteʻeina le togi ma sikulucswerr, o loʻo i ai i feololo, ma filifiliga e le iloga ai e le maualuga o le susu. I se faʻaopopoga, o ituaiga e lua lava e lua o latou foliga vaʻaia e masani ona tosina mai ai le mafaufau o tagata intrdiers.

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Tulaga lelei o fale laupapa mo le foai atu:

  1. O le laʻau o le mea sili ona aulelei ma, i le natura, o le ae le lagonaina tagata ese. Talu ai o le laʻau o loʻo "manava", o le Microclite i totonu o nofoaga a le atunuʻu o le a maloloina pea.
  2. O filifiliga laupapa e i ai le taugofie tau ma le malosi o le malosi. Faia o le pa maʻe masgines, o le a avea i latou ma faʻafitauli matuia i le au talitane e leʻi tauaina.
  3. E faigofie le laʻau (aofia ai lanu susu), lea e tele faʻateleina le ola o le oloa.
  4. O faitotoa o Wood e matua maualalo lava le faʻasao o lo o iai ile fale, e faʻapea foi i le fale o le atunuʻu, o le faitotoa lava lea e tuʻuina atu i le fesoasoani tele o lenei ituaiga, o le a faʻamafanafana pea. Taimi muamua e manatua uma ai le matagofie o le malulu-tapota fafie.
  5. O faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaalia e le lelei o le faʻaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le TV antenna ma ou lava lima: mo le foaʻi ma le fale

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Filifili ituaiga

Mo le faitotoʻa ulufale atu i le fale ulufale, o le filifiliga sili o le mauaina o se kulupu aʻoaʻoga a le tamaoaiga o le tamaoaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata. O filifiliga faigofie, faʻatuatuaina, e sili atu le mafana ma se atunuʻu i le siosiomaga. Peitai, e faatatau i le tamaoaiga o tamaiti aʻoga, latou, o le mea lea, e tutusa foliga foliga vaaia, ma o lea atonu e faʻapipiʻi lelei faitotoʻa o ni faitotoʻa auala. Afai e manaʻomia le faʻapipiʻi o potu i le taumafanafana, e mafai ai ona faʻatau mai ai mai le kene ua mai le pine ua, ae i le pulupulu, pei o le ata. O le tumau o le kene o mea o loʻo aofia ai ma vali poʻo ni vai susu e mafai ona oʻo i le 20 tausaga.

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

E masani lava, e manaʻomia le tausiaina o mea lelei. Atunuu Fafie Fafie e manaʻomia le faʻamoemoeina o le malosi ma le faʻamalosi tino. Teuteuga le auala auala ma le paʻu o le paʻu ma isi mea teuteu e le mafai ona talafeagai - o le puipuiga o le atunuʻu o le a latou le tosina saʻo ai.

Ulufale puipuiga i le atunuu fale

E le mafai ona manatu le faitotoʻa i le atunuʻu pe a le maua ai se fale faʻatuatuaina. E manaʻomia e le faitotoʻa o le tamaoaiga o le tamaoaiga i le atunuʻu o le atunuʻu e sili atu le faʻatuatuaina e sili atu le faʻatuatuaina nai lo le auala masani.

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Mo se taimi umi, o na taimi ua uma ona pasia pe o le Insul Inform Prey Desicre "teuteuina" le peleue afifi. I totonu foi o lona le le mafai ona puipuia, o se auala e puipuia ai le auala auala e le mafai ona talitonuina ona e faigofie ona tatalaina e le masani ai o Lomik. O le mea lea, e tatau ona e vaʻaia le faʻapipiʻi i le atunuʻu o le atunuʻu o le lotoa poʻo luga o le loka.

Auala e Filifili Ai Tau Tele Faiga Fatu mo Tuuina

Faʻapea o mea taua, o le faʻatulagaina o sea loka e tatau ona faigofie ma galue i soʻo se mea faigaluega ma le le sala i tulaga. O le ituaiga maualuga o le lauʻeleʻele lokaina lokaina iinei e le mafai ona talafeagai ona latou te manaʻomia le pulea rate. O le mea lea, o le sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o se masani masani, ae maualuga-maualuga le loka ma le faʻaaogaina masini.

Faitau atili