Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

Anonim

I le avea ai o se faiga o teuteuga ma faʻaaogaina, o le talosaga o se metotia faʻaaogaina e nomadic ituaiga. I le faigofie, le togafiti o le polokalama, o le gaioiga lea o le pipii atu i le faavae ua uma ona tipi ese mai le tele o elemene. Vasega o lenei ituaiga o fatufatuga e matua aoga mo le atinaʻeina o le tamaititi. O le a le mea a lau tama opliqué? O le fausiaina o tusiga e le manaʻomia ni tupe faʻaalu, pei ona faʻaaogaina uma mea, ma savali i le vaomatua. I lenei mataupu, o le ae aʻoaʻoina le auala e fai ai ni masini mai le Autumn lau mo tamaiti.

I le amataga o le Pa'ū, o le toʻatele o tagata e lagona le faʻanoanoa i le agavale agavale, aso o le faʻaipoipoga, o le leo o le sami e masani ona manatuaina. Talosaga mai le Autumn Eeat on Tigane Themnos faʻataga i nei aso e toe foʻi mai ai o latou manatua.

A o le i alu ma le fausia o ni ata ma ou lava lima, o laulaau e tatau ona mago lelei. E i ai ni auala sili ona masani ai o lau mago lau:

  1. Tuu taga taitasi i le va o itulau o le komiti tuai;
  2. Taumafai lelei i pepa taʻitasi ma le uʻamea mafanafana.

"Yonfish"

Mo le gaosia o lenei vaalele, o le a tatou manaʻomia:

  • Valivali pusa laupapa (sili atu lanumoana);
  • Pnva kelu;
  • Seleulu;
  • Pulumu mo galue;
  • Luka Malack;
  • O le tele o lau susu susu.

Lalo i le ata e mafai ona vaʻaia poʻo fea o iʻa ua liliu ese:

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

Laasaga 1. Muamua, e tatau ona e aoina lenei tuʻufaʻatasiga i luga o le lanu pepa malo.

Manatua! E leai se mea e le faʻaaogaina le kelue i lenei taimi. Na o le tulaga o le fetaui lelei.

Laʻasaga 2. A maeʻa ona e fuafuaina ma le tulaga o mea o loʻo i luga o le laupepa, ua oʻo i le taimi e fealuaʻi ai tuusaʻo i le galugai. PVA Glue e sili atu le talafeagai e faaaoga ai se moa moa.

Laʻasaga 3. Pe o le a lelei meaʻai uma a tatou vali, e tatau ona e tusia mata ma le gutu o le gutu.

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

O tagata e valea ia o le sami iin mai ia tatou!

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

"Autumn Forest"

Pepe, tamaiti aʻoga i le vasega 1, i le tagata faigaluega lesona e masani ona faia le appliowé. O lenei o se ata vave o le a o le Autumn Themes e mafai ona faia le faʻafetai i le susulu ma le faʻamalieina o le tautoulu lau. E tele filifiliga mo le fausiaina o ia talosaga:

  • O le ata e mafai ona aofia ai lau lau. O le Algorithm mo le faia o lenei galuega e tutusa ma le muamua. Muamua matou te tuʻuina atu lau laʻau i luga o se laupepa pepa poʻo se pepa malo. A uma le fetaui, matou te avatu i luga o laupepa taʻitasi ma le kelu kelu.

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

  • O laulaʻau e naʻo se vaega o le faʻatusatusaga o foliga. O se faavae, ave le ata na tusia e pocecolor vali. Ina ua uma le vali ua matutu, matou te faapipiiina lau lau e ala i le tuu i luga o le ituaiga o le tautoulu o le vaomatua.

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

  • Matou te faʻaaogaina ata tusia e lanu lanu e pei o le faʻavae.

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

Aulelei hedegehogs

O mea faigaluega mai le Autumn lau i le ituaiga o hedgehogs e matua matagofie. O lenei manu e faʻatusa mai ai Autumn, aemaise lava pe a fai e te faʻailoa i le apu i le pito i tua.

Mo le gaosiga o Appliqués, e mafai ona e muamua faia se mamanu o mea feoai ma isu ma mata, ona pipii faatasi lea ma lau.

E Iloa Lenei Tagata Matagofie:

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

Ma e mafai ona e faʻailoa mai le hedgehog i luga o le laupepa ma penitala poʻo faʻailoga, ma e tatau ona manaʻomia ona faʻaaogaina le laʻau mea leaga.

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

O Moligak Tekonolosi e masani ona masani ona fausia ai matagofie ma tulaga ese talosaga. Mo se faatoaga, e sili atu le selesele o lauega o laulu susulu ma suamalie. O le a matua manaia lava le foliga pei o iʻa fua poʻo se taʻele malulu na faia i totonu o se sitaili faʻapena. O lanu tetele e filifilia ua filifilia, o le a mafai e ola ona galue. O le a matagofie foliga pei o pepe na faia e tusa ma lenei tekonolosi.

I aʻoaʻoga, o loʻo i ai le matie auala sili ona manaia mo le faʻatinoina o talosaga. O le faʻatinoina, o lau laʻau na faʻamago o loʻo lulu i totonu o se tamai maasiasi. Talosaga o le Foauga Faigaluega e faia pei ona taua:

  1. Lelei le mama o lau susuga.
  2. Fua ma tusi se auivi o le lumanaʻi applique;
  3. Ufiufi le ata ma se manifinifi vaega o le pulufana kelu;
  4. Muamua-kukaina le auvae mai le tautoulu o lomumeni dripy.

Mataupu i luga o le autu: Puffil kolose nila: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Applique mai le Autumn lau mo tamaiti 1 vasega ma o latou lava lima ma ata

Se isi mea faʻafiafiaina meafaigaluega mo le faʻagaioiga o le tautoulu o le fausiaina o le fausiaina o se faʻasologa saʻo i mea masani. O lea, e mafai ona e faia se vaega o panu matagofie, iʻa poʻo tamaʻi pusi. O tekinolosi e le faigata tele: i luga o se pepa ma vali (sili atu mo nei faʻamoemoe e faʻaaogaina gouache) mafua ai le tele o mamanu. O nei mea e mafai ona eseese totoa ma mea e le masani ai. I le lautele, o mea uma e mafai ai lau manatunatuga. Ina ua uma ona mago i luga o lau, e mafai ona e tosina foliga aulelei ma fatufatuga o le a liliu ese. Faʻatasi ma le pepe, e mafai ona latou o mai ma se fiafiaga fiafia.

Faaaogaina o lenei tekonolosi, e mafai ona e faia ni tagata mai mea ou te fiafia i ai lau pepe. Faʻaoga laulumn lau, e mafai ona e fausiaina ni ata matagofie atonu e faigofie ona faʻaaoga Mose ma geometric mamanu. O ituaiga faigofie o mea a tamaiti o le a mafai ona faia na o latou lava mea, ma faʻatupu ai vali vali o le a latou manaʻomia lau fesoasoani.

Vitio i luga o le autu

Lalo o le ae mauaina se ata vitio lea e mafai ona e ono viliina ai le tele o manatu mo musumusuga.

Faitau atili