Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Anonim

Harpnuna ma i lalo ifo o fana

GarPun-saogalemu

Ou te tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga o le auupega faigofie mo vai o loʻo taumafai, e faigofie atu ma le taua lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻafanua o le Arophosts o le Snowstrole.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Ata tasi. Spring i lalo o le fanafanua:

1 - Harpoon, 2 - lima, 3 - fao le m3, 4 - ogalaau, 6 - o le tautotogo, 7 - oboyum, 11 - hooter, 11 - livi Uisu, 13 - Spring SPAPAL, 14 - SPATTA, 15 - FOGEL, 16 - KIGERGER, 17 - AXIS TINGING, 18 - TOXI.

Ata o le auiliiliga o le lava-laupapa

Harpoon - Mai le Steel Pa o le 5 MM (Serebryanka). I se tasi o ona faamoega, o le filo m5 ua tipiina ma o le pu mo le laina e alu ese. Ina ua maeʻa le masini, e faamaʻi Harpoon. O le lima o le Taiala mo Harpoon - na toso ese mai i fafo o le stinless steel po o le dralimini.

O le ogalaau o se paipa 12x1 mm. Mea - apamemea poʻo le shinless steel. Mo se fua fua o le vai i le taimi o se fana pe molia i luga o le pito i luga o le ogalaau, o le pu 4-5 mm ua piilima e uiga i le 10 mm. Ua toso ese le piston i fafo atu o le stanless steel po o le drallomini.

I le ala, ma le lima o lima, ma e mafai ona faia le piston mai i lapisi o le paibe 10x2.5 mm, e sili atu ona unaia le suiga o le fana.

O le taua o le tautotogo o navita mai le uaea o le 1.6 mm Is Brand. Muamua, o le uaea o loʻo faaipoipo i le Rod 6 mm, o le mea lea na aapa atu e maua le sitepu manaʻomia - 4.5 mm. Ina ia mafai ona faʻagasolo le tautotogo, sa leai ni suiga toe faʻaleleia, o le paʻu e tatau ona tatalaina, o lona uiga, vevela, vevela i le 300 ° i le vevela vevela. O le mea e mafai ai ona tapa le vevela, e tatau ona suia i se auala e masani ai la latou vaalele ile SPRINS i le SPRINGS AXIS.

O le kilipa ua tipi ese mai le laupepa faʻapipiʻi poʻo le stanless steel ma le mafiafia o le 1 mm. Pu i luga o lona itu i luga e manaʻomia e inu, tuu se tutusa lelei o se lelei talafeagai pe a maeʻa le galuega. O le a aloese mai mea sese i le nofoaga o pu i luga o le taumatau ma le itu tauagavale o le tapunia. A faʻaputuputu, o le kilipa o loʻo faʻatautaia i le ogalaau, fesuisuiai i le tulaga o le slot.

O le matau ua mamanuina i le matagi i luga o se laina panu. Ua tipi mai le apamemea poʻo se stinless steel ma faʻatau atu i le pito o le ogalaau.

Faʻaofi Textolite, ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai le pito flat. O le liner o loʻo pipii i le kilipa, o vaipuna e faʻapipiʻi foi i le laina. O Rivets e sili ona faʻaaogaina Steel, o se mulimuli mulimuli, e mafai ona e faʻaogaina faoʻau masani.

O ni vaipuna ua mamanuina e faʻasaʻo ai le fuʻa i ni tulaga mautu e lua. O le mea o le pulupulu o le uʻamea ma le mafiafia o le 0.5 mm vasega 65G poʻo le U10A. Faʻapipiʻi le Springs i le kilipa e sili atu le lelei nai lo le faomea uma poʻo le ruvets.

Laina mo le faamaapeina o se fasi uʻamea uʻamea ma le mafiafia o le 2 mm. O se tasi o ona pito na ofi i totonu o le mama, o lea ua faapipiiina le throute i le tagata.

Pistol - mo le pito i lalo o tulimanu

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

O lalo o le vaega o le aufaasao i totonu o le vaipuna ma se lavelave i luga o le vai ma le faʻatapulaʻaina o le vai e i ai lona lava uiga: e leai se taimi e suʻe ai se fana. O fana o loʻo i ai nei mo le faʻatau e le fiafia i ai mo nei tulaga. E tele naua mea e sili ona sili atu i lalo o le vai. O le igoa lauiloa o ia auupega, o le sili ona talafeagai - capsule. O le latou lelei o le taimi o le a avea ma fana i Harpoon o loʻo i ai se taimi i le tele o le selau kilokalama, i le va o le tele o isi faiga, e le sili atu ai le galuega a Harpoon. E tusa ai, Harpunov Speeds. O le lelei o fusi fana e aofia ai le faigofie o lo latou moliaga.

Ou te manaʻo e fautuaina o tagata alolofa o le "lotwater tulimanu" o le ata o se capsule bistol. Ia te ia, na ou faʻapipiʻi ma le manuia pe a ma le tolu tausaga i le vaituloto, unavovoper o Lusia ma le lata ane.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Ata tasi. Fausiaina o le i lalo o le vai

1 - Harpoon (Steel 50 poʻo le 12x18n10t), 2 - ogalaau (t8x1.5 paipa, 4 - Mspoon-lizan), 5 - Kashenik), 6 - Gasnik ( Steel 12x18n10t10t), 7 ma 11 - Cylindrical Pins, 8 - Screw-Axis (Steel: 13 - Faʻasaʻaina (STEEL: 13 - SHASALRD) CHEEDL 40x), 14 - flap (steel 12x18n10t), 15 - o le pito o le dammer (Steel 12x1 PABER, 2 PC. (Steel 12x18n10t), 19 - Liner (Steel 12x18n10t (DUIGH (DREST (DEDEL VERCERS (DEDEL VERSH (Uaea Taiala (T10X1 paipa. Steel 12x18n10t), 26, 33, 34, 41, 4, 4, 55 (55 - Rive), 28: 5 - RIVE), 28 - Rivert (Mcred (Msh ? 4 mm), 30 - chip o le loka, 2 pcs. (Steel 12x18n10t10t), 31 - Spring o le Cpemp (Uaea II-1), 32 - Axi: 5, 56, 54, 56 - Rivets (ASMING) , 2 PC. (Steel 12x18s0t), 37 - Fata (Steel 12x18n10t10t), 38, 48, 5, 51.Piels Spring (Presel Hopholt s - 5 MMS ), 47 - Garpoon Line toe setiina (Steel 12x18h10t), 49 - toe faafoi mai le tautotogo (Wire II - 0.3).

Tusitusiga i luga o le autu: o le palu palu: uamea faavaa ma ona uiga

Ata 1 o loʻo faʻaalia ai se atoaga o le fana. E ala i le mamanu, o se ituaiga o le lafoaia. O le ogalaau o loʻo tuleia i totonu o le nofoaga ma faʻaopoopoina le faʻaaogaina ma pine. I luga o le ogalaau ogalaau o loʻo faʻapipiʻiina ma lele. I le pito i lalo o le mea mulimuli e i ai se matau i le pu mo laina.

I le setete ua molia, o Kazennik e tu i le va o alafau o le sese ma o lo o faia i lenei tulaga e ala i le laina. O le mea mulimuli e fesoʻotaʻi ma Rivets. O le taofi o loʻo taofia i le tulaga ogaoga o le tautotogo faʻapipiʻi i le Axis.

I totonu o le 'au e aofia ai kopi o le tolu fonotaga a le qlatolite ma le mafiafia o le 5 mm, o le deteger-trigger o loo tu.

O le masini faʻaʻaisa o loʻo aofia ai se ato tupe ma se laupepa, liner ma chips, faʻapea foi ma le taʻiala o le pamu, faʻamalosia i luga o le 'au ma le' au. Mo le gasologa o le vai i le taimi o le fana i autafa o le taiala o le Taiala 2-3 MM pu.

O le faʻatosinaga o loʻo faʻaaoga e faʻasaʻo ai le pamu i le ogatotonu o le setete ma e toe setiina len i le taimi o le fana. O le faʻamalosiʻau ma musumusu mai o loʻo tu i luga o le axes na ofi i totonu o le pito i lalo o le 'au ma fesoʻotaʻiga. O le Tracces ma le toe foʻi mai o le tautotogo ua faʻamalolo i le faʻauiga, o le lona lua pito o loʻo tumau e le axis. O le fuse e lua tulaga tumau. O le sili ona manuia le faʻailo o le fana, i loʻu manatu, o se puipui-stpectackor. E matupeina e le CUP - 40 i le Faucet. Faʻafetai i le puipui, o pulou e otometi ona aveese mai le paelo.

Sauniuniga o se fana i se fana. Ina ua tofia le Chip i le taofi i le taofi i lalo o le gaioiga o lona mamafa, o le parrel ma le venue o le a liliu i le 90 ° solo i le Axis. Le isi o le tagata na leiloa. Ua tuu le mea na tupu i luga o le fuse. Ina ua maeʻa ona faʻaofiina le laina o le afa i le ogalaau, o le nofoaga na liliu solo i le Axis. I le taimi lava e tasi, o le a aofia atoa ia nofoa i totonu o le paelaʻau, ma lona faʻavae i le va o le flaw ma le itupa o le puipui. Tua le lavea i le va o le brochet o lago ma le tosoina.

Mo le fana, e tatau ona e aveese le mea e tupu mai le fuse ma kiliki i luga. I le taimi lava lea e tasi, o le lin e toe setiina ma ua alu le ua leiloa. Ina ua uma le fana, e tatau ona tatou fuaina le fomaʻi, faʻatupu le osooso i le fuse, ma le limamatua na tuʻuina atu le lima seʻia oʻo i le 'au o loʻo tulaʻi mai i le Axis. Ona o le musika, o le concule togi mai le paelo.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Ata 2. Studridge masini mo lalo o le Sistol:

1 - capsul "zhoulvra", 2 - polychlorvintl t3x0.5, 3 - Glue bf-prork "

O le faʻaaogaina o le "chwewest" capsule o loʻo maua ai se fana e oʻo i le tolu mita. Mo le faasee mai le vai, o le capsul e matua nutimomoia ma palasitika po o paraffin. Le faʻaaogaina o le pulufana (Ata 2) Faʻatagaina oe e faʻateleina le tele o le fana i le 10 m faʻatatau i le fua o le paʻu. A faʻaaogaina lenei pulufana, e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le paelo i puipui mafiafia ma sili le umi. O le umi o le harpoon o le a faʻatagaina ai oe e fana atili vaʻaia. O le kitara o le kilopo e tatau ona tutusa ma le faʻaaloalo i le axis, ona o se mea laititi o se foliga mai symmetry e tau atu i le curcon o le feaveai o le halpoon o le faigamalaga o le harcon

Mataupu oi luga o le autu: toe faaleleia o faamalama laupapa ma faaluaina-glazed faamalama ma o latou lava lima (ata ma video)

Ataata:

Tusia 1 Ata 2

Ponesi faavae i luga Fishgun.Spb.ru:

O mea uma e faʻaalia ai o loʻo popole ai naʻo auupega lava mo tagata lava ia mo le pito i lalo o le vai. I le faʻamatalaga i tusitusiga o loʻo faʻaalia mai i le mea o faʻaalia mai le mea e ave ai (tusitala poʻo le lomiga) ma mea o loʻo aofia ai (polokalame, ata, faʻapea foi ma aʻu manatu laiti i luga o le mamanu poʻo le TP. Ou te faʻamoemoe e te maua ni faʻamatalaga aoga iinei.

Hydropneumatic fana

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic fana IGOR IVSINA

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rufle "Meta" (VLadimir Matviennko) Kiev FAʻAMATALAGA 'FUA FAʻAPITOA, Ata, Fuafuaga Au.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rufle (ADREY Falev) . Ata, faʻamatalaga, "aʻoaʻoga talatalanoaga" o le Foafoa o le fana :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic fana (AHLETTE SPRARITID №48.77) . Matagofie muamua afi afi. O le ata lava ia o le mea moni o le toe faia e le mafai ona noatia i le (o le 21 seneturi 21 seneturi i le fanua) ae e mafai ona aʻoaʻoina le tele o mea mananaia. Aemaise lava, lava le fiafia i le piston. E ui lava, i le taimi ou te iloa ai, e tatau ona latou faʻapipiʻiina i le tasi i le isi ... ae o faʻamatalaga nei .. :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic fana (AHLETED SIMRAMINER №86.99,) . O se fana lelei fana, e matua paleni lava ma sili ona aoga ma sili ona taua. Ata lelei e mulimuli ai. (Aemaise pe a e fiafia i ituaiga uma o lapisi o le subool system ma aumai le mea e maua ai le mafaufau ...). E taua le matauina o le pei o se tulafono, o le fai mai uma fale o le fale. Fautuaina.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic fana ma se auala felelei (AHletete submarinier Nu o 87.99) . Masalo o le sili ona lauiloa polokalame (ma i le taimi lava e tasi, e leai se tasi e toe fai :)). E manaia i totonu o lena mea, e matua faʻaalia ai le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga ma faʻavae o gaioiga a Hydroneums ma le tele o vaega ma nomene e le manatu atoa. E ui lava atonu e matua faʻamasino ai aʻu ... le senituri mulimuli o tutusa uma ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rouge (Hanter) . O se ata manaia o le faatosina ma se ala itiiti ma le malosi malosi. Manaia tele pe a fanaina se taulaga. A leai, o se ata faigofie tele. Na o mea masani. O lenei fana e o se tulaga talafeagai (ma foliga mai ua maeʻa) o le muamua 4 poʻo le 5 mamanu (o loʻo faʻamatala o le a le faia o le tele! Mai laʻu tasi, e matua mamao lava le sili ona lelei !!!

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rouge (Hanter) Faaalia le fana, faamatala o loimata e le o fautuaina e tupu. Sili ona manaia faamatalaga.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic rouge "aquatex" (gaosi oloa nofoaga) . Naʻo le ata o le fana ma se faʻamatalaga o le trgiger o loʻo tuʻuina atu. Ma ou manatu :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rouge poʻo le "la matou tali aquatex" (Hanter) . Alualu i luma atinae o laʻu hydropneum. I le auala na faaaoga ai le 'au i le hurchanism. O le taumafaiga o le tupuaga e itiiti. Fanaina maʻai, malosi .. I le lautele e aunoa ma taofi .. :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydra, pe le o le tapulaʻa i le atoatoa (hanter) Sili atu atinae "Hydra". Toeititi lava o mea uma ua suia. O suiga o loʻo faʻamoemoe i le faʻafaigofie ma faʻamalieina le mamanu.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rouge (Alexey Zverev / Boruis Vaulyev) Tuuina atu se hydropneumatic fana o se muamua ata. E i ai le taua tele ma le malamalama. O le Piston Neade o loʻo foia muamua - naʻo le tasi le tulaga agavaa i luga.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic sao-tafe fana (yuri budoush) Se isi suiga i luga o le autu o le hydropneumum. Naʻo le tasi le foliga foliga faʻaaloalogia, naʻo, malupuipuia, avanoa. Fautuaina mo le suesue :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic Rufle (afstyov, I.nikolsky. Na lafoina VLADIIR Finchik ma Domiry Skurtsov) Hydropneumatic fana ma pamu. Mana tau tau, faigofie Cliseng ... O le a seisi mea e manaʻomia mo le fiafia. O auiliiliga o le a faigofie ai pea ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Hydropneumatic rufle (hanter) Hydropneumatic fana. Mana tau ma le mana o le mana ... O lenei fana na avea ma faʻataʻitaʻiga mo laʻu muamua.

Pneumatic fana

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

"Finauga" Mai le Riga (Yuri)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana ma luma matau. (Hanter)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Fanaina fana Pelu . (Hanter)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Talafaasolopito o gaosia Zelini . (Elew Goldle)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Sea Rifle (Karmman Eugene) Ata faamatalaga ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana "mison" . Ata faamatalaga ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Ruzhhhya (Alexander SicOla) . Polokalame o le fana, leai se numera ma a latou filifiliga o loʻo faʻaalia. Ata o mea uma. O faʻavae o faʻagaioiga, o le moli autu autu, o filifiliga e faʻatinoina o loʻo faʻamatalaina. Sili ona auiliili ma sili-maualuga-lelei le teuteuina, auiliiliga. Toeitiiti lava leai ni faʻamatalaga o le agavale agavale !! E tuʻuina mai ia te aʻu lenei tala o le a lavea ai ma se ituaiga o tusi o loʻo i le fale o le fale. Fautuaina !!! Lenei! E aunoa ma manatu! ..

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Ruzho ma Hook Hook (Hanter) . O le sili ona taatele pauna. E leʻi masani ai na o lona sui :) I luga o lenei fana, o na faʻaiuga na faʻataʻitaʻia o se faʻamalosi ma le pito i lalo o le axis! Fale gaosi download mai le vato. Wedge difcent e le suia le taumafaiga o le taunuuga o lona uiga i le tui !!! ... I le ala, ou te fefe lava lava ... ma o aʻu o le a avea ma taimi o le iʻa ... atoa, o loʻo ia te aʻu le spare :) I le ala, e i ai foʻi le taimi, e i ai foi le sone o le sone Galue: O.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Ruzho ma se matau mo le piston (hanter) O se ata manaia o le faʻapopoleina, ma le itiiti o taumafaiga o le faʻatupuina, tutoʻatasi o le tui, faʻapea foi ma le hydraulic impeller i totonu o le koo lima. A leai, o mea uma e masani lava. I le taimi na tusia ai le tusitusiga, Crageso o lo o i totonu o le komiti fonotaga.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Ruzho Zellinsky (Crystal Grotto + Aquatex) . O le fana a le fana o loʻo faʻaalia (e ui ina le malamalama NICHROM :) ma le polokalame o lana galuega. O se mea ofoofogia foliga e le masani masani ma i le taimi lava e tasi. Ae faigata.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rugs o Zelnisky System. (Alexeyry Zolotov, lafo Alexander SicOla) . Utaina o le fana fana. Taua tele. O loʻo avanoa le ata, e matua faʻamatalaina lava, maualuga-maualuga. E masani lava, e mafai ona e tauaveina le taimi nei.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic rugs o zelinsky. (Hanter) . O le a le mea i totonu o le suʻesuʻega poʻo le faʻataʻitaʻiga. (O le tala o le toe kopiina i le vaega "Faleoloa 'auupega")

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana ma se matau mo le piston (...) Manaia tele ma manaia mamanuina o se pneumatic fana.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rufle ma House Hook (...) O le isi mea faigofie o le pneumatic fana ma le matau pito i luma.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana ma se matau mo le piston (...) Ia, e sili atu le faigofie i lenei fana i loʻu lava e pei o se taimi ... leai, e i ai - RPP-2 ... pe a o lea ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rufle ma House Hook (...) Fana ma se sili ona manaia tina faaipoipo. E tutusa lava ma aʻu, o loʻu taimi nei "toso" ma o lenei "tulei" ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Titanium Pneumats mai Peteru (Hanter) Tusi Lipoti. O fana o loʻo faʻaalia, o loʻo faʻaalia mai o le fea, mai lea, faʻafefea. Faamamaina, auiliiliga. Faigofie ma manaia fofo.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rifle (Hanter) Poʻo le matou auala i le sami hount ... i luga o le masani ...

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rufile (Hanter) ma le matau pito i luma. Na o se fana lelei. Manaia tele o le pito i luma.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rifle (Hanter) pe sili atu pentumatic maata. E faigofie, manuia, na ona ou.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic le-susulu fana (vladimir, Sotchi) Matua faigofie pneumatatic fana. E le manaʻomia masini saʻo ma e faigofie ona toe faia.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic le-susulu gifle vlanik (hanter) Iloilo o le mamanu ma le faatinoga (... "O le a le mea i totonu poʻo le faʻailoga faʻapitoa" ...)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana, pe o fea e iai le "pyrometer" i ai vae (hanter) . O le fana e matua sili atu nai lo le "Pyrometer", faia e se tagata mo ia lava, ae tutusa lava le tutusa o le fuafuaga e matua matagofie.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Pistol mo le pito i lalo tulimanu. (Lomia i le api o talaaga "Athlete Gemariner". B.M. Klinnko) Pneumatic foia fana fana i luga o le C2 pe faamalosi ole ea. Faʻaititia le faʻamalosi. Malosi malosi o le taua.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rufle ma moli moli o le chatweece system (OLEG / KRIMOCAK) . TALI PNUMAC BUFLECE MA LE HYVRULIC ECHING SCECE E mafai ai ona e molia se fana i se tamaititi.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

RUBAL JIZOVA VADIM lvovich gdonetk (Crystal Grotto www.fishhounter.kiev.ua) . O fana o le tutusa tulaga ma fana o zelinsky ma A.sikalo. Sili ona lelei o le lelei o le faʻatinoga ma le mafaufau ma le mafaufau lelei, faʻalelei mamanu. Vaʻavaʻai i le "homemade" ua e malamalama i le mativa o le faʻauluuluga ma mimilo solo le laugutu ... :)

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rifle (Hanter) . Ma le matau mo le piston ma lima lima lima.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic Rufle (Ermonkonki Sergery) . Mo le fufuluina o le sami i le solitulafono. Och manaia le ata o se fana mo se prip a le apili.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Fale i lalo o le fale. (Maym golovin) . Sili ona fetaui lelei. Ua fausia le taitai e fausia i luga o le mataupu faavae o le tusitala tusitala i le tusiga "CatGovy trigmang".

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Rocketlanukercher mo le pito i lalo o le vaega. (Hanter) . Matua muamua fana. Faia le ala e ataata ai ma mafaufau.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic lalo ifo fana. (Hanter). Matua ma e lelei tele fanafana. E ui i tausaga, e matua mataga lava. Na talafeagai lelei lava ma le agaga.

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Pneumatic fana. Ma se moli moli ma feoai solo. (Jack) . Manaia le fana e fausia e faʻavae i luga o le Zelinsky polokalame. O le uiga o le gaosiga ma faʻaumaina o le a tuʻuina atu i le tele o le tele o fale gaosi.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona fai lamepa mai ipu e faia oe lava

Isi fana

Harpuna ma i lalo o le au fana e faia oe lava

Vreuum lalo ifo fana (lomia i totonu o le tusi talaaga "Athlete Gemariner" №69) O le faigofie o le ata o le va o le fana e mafua ai le gaogao.

Faitau atili