Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

Anonim

Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

O isi taimi e faigata tele le fuafuaina o le faavae lanu o le totonu. Ae peitai e mai ia te ia le siosiomaga o le fale, mafanafana ma le sitaisaga o potu taʻitasi e faʻamoemoe iai. Peach Valivali i totonu o se vaifofo lelei. Na amata loa le amataga o le muamua ina ua ave o latou fale i sasae na agai i fafo. E tusa ai ma le saienisi o Fen-Shuya, Pear gey o le a mafai ona tausia le fale e pei o le fale e pei o le fale, ae le fiafia foi i agaga leaga. Ioe, ma tagata mamanu o aso nei e masani ona amata ai peach lanu o se faailoga o se mea i se isi fale, mafanafana ma mimiti. I se faʻaopopoga, o le toʻatele o tagata o loʻo fesoʻotaʻi ma le lalelei taugata.

Valivali foliga

Peach Valivali i totonu e iai lona lava uiga, le iloa i isi ata:
  1. O le tagata o loʻo i le "Poich" potu potu faʻafilemu, sa lagonaina i le fale faʻamoemoeina, ma puipuia.
  2. E oo lava i mea sili ona lelei ma lamolemole lalaga e foliga mai i lenei lanu foliga mai o le veli. Ma le velovale i le agaga o le toatele.
  3. Soʻo se tagata o loʻo i totonu e foliga mafanafana tele.
  4. E uiga i le agamalu o lenei lanu ma aua le tautala. Mo romantics - o le sili lea filifiliga!
  5. O le tagavai lanu i le au mamanu i totonu e masani ona faaigoaina o ia E manatu se tasi o se lelavava, ae o se tasi, i le ese mai, le lelei.

Sitaili ma totonu

Ona o le lautele o ata tifaga, o lenei lanu e mafai ona faʻaaogaina i toetoe o soʻo se potu. Sei o tatou vaʻavaʻai i filifiliga sili ona masani ai filifiliga mo le ach lanu e talafeagai i totonu:

  1. Afai e te filifili e avatu lau oe lava ituaiga ituaiga, ona le mafai lea ona e faia pe a leai. I le taimi lava lea, e mafai ona i ai i totonu o le potumoe i le potumoe ma i le potu malolo, Alatele, i le umukuka. Fale i le Moroccan Style masani ona tuʻu faʻatasi ma le autasi peach ma paʻepaʻe ma lanu enaena enaena. O iruroir e mautinoa lava etete aofia ai elemene o lo o faasoaina ai uʻamea ma auro auro. Mekisiko faiga o loʻo atagia mai ai le faʻaaogaina o la matou paolo autu i se tuʻufaʻatasiga ma lanu pupula - lanumoana, lanu viole, lanumeamata, lanumeamata. O le mea moni lava, o le peach o le a talafeagai i soʻo se ituaiga o mamanu, vagana ai, vagana ai le totonu o le fale o le falelotu o le itu i matu o le fale.

    Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

  2. E talitonu o le piniki o le sili ona leo fafine. O le mea moni, o se lanu faapena i totonu o le a "alaga" e uiga i le le fiafia ma le le fiafia o le tagata nofoia o le potu. Manuia tele i le potu o le potu o le a foliga mai o le ach. A uma mea uma, e le sili atu ona aulelei, agamalu ma fafine nai lo lanu piniki. I le taimi lava lea e tasi, o lenei filifiliga e talafeagai mo le mamanu o le potu, o se teineitiiti laititi ma se alii matua.

    Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

  3. Peach Valivali i totonu o le umukuka i totonu ma 'afa potu e suamalie! Leitioa a fiafia pea pea le vaega o tagata uma: o la latou manogi, tofo ma o le lanu e mafai ona mafua ai le fasiotiga. O le mafuaʻaga lea o le paolo o lenei matagofie fua o fua lelei i totonu o le umukuka ma i le potu 'ai. E le gata i lea, i totonu o nei nofoaga, o le autu autu o le a foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasiga ma isi fualaʻau mafanafana ma Berry.

    Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

  4. Afai e te filifili e faia lou potu malolo poʻo le potu moe i le ituaiga o sisina, e taua tele le aloese mai lagona o le maalili, leai se ola ma le leai o se ola. O le lanu o le peach o le a fesoasoani e mafai ona foia lenei faafitauli. O le a Ia faia foi le sili ona lelei lona lelei ona fuatia o mea fiafia ma fiafia.

    Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Geluum i luga o le fale i luga o le fale: Ina ia faʻatagaina ona faʻatagaina, faʻapipiʻi mo soʻoga ma faʻateʻaina

Manuia pulega

Afai e te filifili e tuʻuina atu i le manatu o le Peach Shade, o le fesili, o le fesili o le a avea ma se le mafai: O le a le lanu ua maeʻa faʻailogaina faʻatasi ma ia? O le mea moni lava, o lenei paolo ua lelei "faauo" ma le tele o isi, o lea mauaina o ia o se ulugalii mo oe o le a le faigata.

E sili atu le tuʻufaʻatasia ma mea uma o le paolo paʻepaʻe. Paʻepaʻe sui i totonu o le potu atoa ua fuafuaina, sefe mai le aafiaga o le le mafai. I le taimi lava e tasi. E le maua e papaʻe le ata, ae o lea mea, e faʻatupu ai le mumigi ma le ea. O se tuʻufaʻatasiga lelei o le sandoted faufau fola, paʻepaʻe paʻepaʻe, paʻepaʻe paʻepaʻe, paʻepaʻe o le moli moli ma vali i papala paʻepaʻe.

Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

I se faʻaopopoga, o le peach e matua tupu lava ma le malamalama samasama ma lanu lanumeamata. O nei mea uma e tolu e galulue ai i soo se tuʻufaʻatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui o le potu e mafai ona vali i le malamalama lanu samasama, ma e lua faʻailoga e faʻaaogaina mo meaafale ma ni elemene elemene. Ae peitai, o le gauai atu, o le lanu o le a taʻalo "naʻo le tuʻufaʻatasia ma moli malamalama o samasama ma le lanumeamata, pe a fai o le a le atoa ata.

Afai e te filifili e vali i totonu o se Peach Wall, o meaafale e mafai ona filifilia ni ata o le mafanafana lanu enaena: susu sukalati, kapeta E pei ona e vaʻai, toetoe a soʻo se filifiliga lanu enaena mai le pogisa i le pupula e tuʻufaʻatasia ma le aleka. O le tuʻufaʻatasiga o le a tuʻuina faatasi ma fale faʻapitoa o le vevela ma le mafanafana.

Peach Valivali i totonu, tuʻufaʻatasiga o Peach lanu

Afai e te manaʻo e tuʻufaʻatasia peach ma piniki, aisea la e leai ai? O nei tamai ata e lua e atoatoa "o le a fiafia i ai", pe a fai e te usitaʻi i le autu autu: o le utuuina o le piniki e le tatau ona sili atu i le o loʻo avea ma o le saturach. I le taimi lava lea, o le ata e tasi o le potu o aoina lea o nei lanu e lua o loʻo aoina, e tatau ona manino ma eseʻesega, e taua le aloese mai le feʻeseʻeseaʻi. PEACH MA LE PINK e tatau ona faʻamamafa, faʻaopopo, toso tasi ma le isi, ae aua le faia i totonu o le potu "suamalie" Pink-Peach Messenger. Ina ia ausia lenei mea, e tatau ona e maua aitema o lanu taʻitasi uma. Aua le manatu o le peach-Pink inpi i totonu e talafeagai mo le fanau. O le potu mata o le a tilotilo atu i ai e le o le valea.

Mataupu i luga o le autu: laupapa laupapa ma ou lava lima: ata (ata ma vitio)

Beige o se sili sili ona atamai o le paolo mo se tuʻufaʻatasiga ma se peach. Ae peitai, afai e te alofa tele i lenei tulaga, e mafai ona e mauaina le galuega faatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le pi ma le oti i luga o le laufanua o pa puipui na valiina i tagata o le a foliga faʻaleaga ma mataga, pei ona leai se lagona eseese. Ae o le isi itu, o le vaʻalele lanu meaafale i luga o le talaʻaga o le pipi puipui o se tali lelei. Peitaʻi, mo lenei mea e taua le aveina o le sili ona faʻamalosia pea o le papupuni ma le sili ona manaia ma susulu lomiga o beige.

O le isi tulaga faigata o le Peach ma mumu ma moli (faʻapea foi ma isi fesuiaiga: Coral, piliki, DIRACTTA, siva). E le mafai ona fai mai o le filifiliga sili ona le toʻa maʻofaga a, a e faʻapea o le a vaʻaia ma vai tetele e maua ai lenei faʻapitoa.

Faʻamuta le Peach Laʻasaga i se tuʻufaʻatasiga ma le leai o se paʻu agamalu o le lanumoana o le a foliga mai e le sili le faʻanoanoa. Faatasi ai ma se ato lanumoana lanumoana, o le a sili atu le faʻaaogaina, ae e tatau lava ona faʻaoga pe a fai o ia i tulaga le faʻaeteeteina, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo taua ai se potu Mekisiko, lea na taua i luga. Afai e te manaʻo lava e faʻaaoga se lanumoana i totonu o le peʻa i totonu, vaevae nei fugalaʻau ma le fesoasoani o le paepae. Faʻataʻitaʻiga: O le ata lanumoana i luga o le pa o le pach pa foliga vaivai, ae afai e te ofuina se ata i totonu o se ata paʻepaʻe, o se vaʻaiga lautele o le potu o le a taʻalo ma vali fou.

Peach Valivali ma moli

O le sili ona taua o le peach o le matua faalagolago i le moli o le potu. O le mafanafana, le mautonu o le upu, samasama moli o le a faia ai lau shully pich sofa ma se moli lanumoana pe lanu moli. Malulu le malamalama, i se isi itu, o le a solomuli, o le a solomuli i le oka o le peach. O le mafuaaga lena o papa, e tatau lava ona filifilia i taimi uma, ma faʻaalia ai le moliina.

Tusitusiga i luga o le autu: Potuina o le potu ma Wallpaper ma Basiettes: Faafiafiaga potu mamanu

I soo se mea, pe a na e faʻatau le pach lanu vali vao, na gaoia ai puipui ma ia latou iloa na iʻu i le piniki ma e le faavaivaia foi ou faamoemoega. Taumafai e faʻataʻitaʻi ma isi mata mata. Atonu e sili atu le malamalama, i se malamalama, o le lanu o lou puipui o le a taʻalo e pei ona e te manaʻo ai.

Faitau atili