E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

Anonim

O le Alualu i Luma e le tumau pea, ma aumaia ni oloa fou i itu uma o le galuega taua a le tagata. I aso nei, agai atu i faamalama faamalama, matou te faasolosolo lava ona tuuai le tuaaina. Faateleina, tagata e ona fale ma fale mautotogi, seti palasitika faamalama. O lenei fuafuaga e faigofie tele ona faʻaaoga, o pulumu masani fusitisi ma ni tauaso fou, ma vailaʻau tafetoto. E le gata i lea, gaosi oloa o loʻo puipuia, tausi le faʻamaoni o le faʻamalama, e ofo atu filifiliga fou mo le faʻasaʻoina o fulufulu tino e aunoa ma le viliina. E mafai ona e faʻatauina ni oloa i totonu o se faleoloa faʻapitoa, e aofia ai ma le lauiloa le toʻa manā.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

Ituaiga

Faʻataʻavaleina pupuni i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le le fiafia o ni filifiliga se lua:

  • Mini-millets.
  • Kaseti.

O le taugofie tele o le mini. E faigofie e mafai. O nei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se paʻu matala, o se ipu saoloto, lea ua faʻaloaloa i le faʻamalama i le faʻamalama. Ina ia faʻatumauina le tapoleni, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻavasetaʻi o lapisi, faʻataʻitaʻiga, maneta.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

Kaseti faʻataʻitaʻiga o oloa aoga. A o le aoina o le pepa, o le Tasvas o loʻo taofia mai le pefu ma isi aʻafiaga leaga o le siosiomaga. O na ala e le maua ai se foliga lalelei, e le o le mu. Tagata gaosi ofoina atu se lautele lanu lanu pusa, lea e mafai ai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga lelei talafeagai mo lenei ata. O tiute o kaseti e talafeagai lelei mo le tutuli ma le tatalaina o faamalama palasitika. Faafetai i le ata faapitoa, e le o faalavelave le oloa i le gaoioi o le steash.

Cassette tuaoi pupuni e aunoa ma le tosoina i Lega Melen o loʻo faʻaalia i ni suiga se lua:

  • Faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ma ni faʻailoga laina e taofiofi i luga o le lautele o le faʻaaogaina i totonu o le amataga.
  • P-foliga mamanu, mo le faʻavasegaina mai le pito i fafo o le faʻamalama matala.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

Uma na tumu ie pupuni e aunoa ma le le fiafia e tasi ma faaluaina. O le mea e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma le aso-po aafiaga, e aofia ai le pogisa ma manino ie lavalava.

Tusiga i luga o le autu: mafanafana vai fola: i luga o se laupapa laupapa, pe faʻapefea ona tuʻu le laupapa, tuʻu ma faʻapipiʻiina te tekinolosi i tekonolosi tekonolosi

Foliga o le montage

O le au pupuni i luga o le Windows e aunoa ma le tosoina i Lega Merlin e faaauupegaina ma se tasi o lua filifiliga mo fusiua:

  • I luga o matau.
  • I le fausiaina o Scotch.

I le tulaga muamua, o le Mini Clock e faʻasaʻo i luga o le palasitika faamalama, ma le fesoasoani a le kapeteni faʻapipiʻi. Peitaʻi, pe a fai o le mamanu e le o se maualuga-lelei, vaivai matau, o le mamanu o le a faʻalavelave i le masani ai o le faʻamalama ash, o le a faia ai ni faʻalavelave.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

I le tulaga lona lua, o le kaseti mamanu o lo o faapipiiina i le fausiaina okeko. Afai o lenei filifiliga e le talitonuina, oe mafai ona faʻasaʻo le lipine ma kelu.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

E faʻatau ai ni ie pupuni ma fusi e aunoa ma le viliina i le IKA poʻo le sana, e manaʻomia le faia o le taumatau uila uila. Afai o le palasitika mamanu o loʻo i luga o staps staps, o le ie puipui e tatau ona nofoia le mamao mai le tasi PIN i le isi. E faʻaaoga foʻi le faʻa-sipinesa, ma faʻatulafonoina. Afai o le tatalaina ua fuafuaina, ua filifilia le ie puipui i le sili atu maualuga mamao tau i le va o strokes. I soo se tulaga, o itupa o faamalama e tatau ona fuaina i se militeriter.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

Auiliiliga o le maualuga

O iloiloga o tagata faʻatau o le au faʻatau o le Faʻalapotopotoga i IKA ma Leaa Merleine finau o loʻo taua i le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o 'ese. Peitaʻi, e iai faʻamatalaga faʻaopoopo o tagata atamamai e te le mafai ona feiloaʻi i soʻo se faʻatonuga mai le gaosi oloa. Ma o le faʻaumaina o le pito i luga o clit-ituaiga ie puipui e faʻasaʻo atoatoa i luga o le palasitika faʻavaʻa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se fafie laupapa poʻo le maualuga. I luma o sina mea pupula, o le mamanu o le a le tautua lelei.

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

A o le i faʻauigaina le faʻatau oloa, e tatau ona e faalagolago i le faʻavaʻa ma maka le peni conm o le lumanaʻi o loʻo faʻapipiʻiina. Mo le faʻatuatuaina o le faʻamaufaʻailoga o le kulimi lipine, o luga e tatau ona puipui ma le totoʻa. Tuuina atu le mamafa tele o le tagata sauniuni-faia kaseti fale, e fautuaina le faʻaaogaina o le maualuga-lelei, taugata fausia le fasi pepa mo le faʻapipiʻiina. Mo faigofie le aveeseina o le taʻele puipui mai le lipine, e manaʻomia le ofi ma se paomryer.

Vaega o filifiliga ma faaaoga

Tagata faʻaaoga manatu finau na maeʻa le faʻaumaina o laʻau ma kaseti e talafeagai mo le faʻaaogaina. Afai e tatau ona e teuteuina le faʻamalama matala i le umukuka, e sili atu le tuʻuina atu o mea e manaʻomia i le au kaseti faʻataʻitaʻiga. Faʻafetai i le pusa, lea e faʻapipiʻi ai le tapoleni i le tulaga faʻapitoa, o le a le faʻaleagaina le pupuni ma o le a le ofi i le gaʻo o le umukuka. A o le tau / lelei fua faatatau, i le faʻasologa o faleoloa e tele, o le lautele lautele o le maeʻa o oloa o loʻo tuʻuina atu, lea e faʻapipiʻi i le palasitika o loʻo lafoina. I le taimi lava e tasi, o le tau o ia faʻatoaga e le maualuga lona tolu afe o ona tamā.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le vaega o faafomai Fomai: foliga ma metotia

E faʻafefea ona ou faʻapipiʻi pupuni o pamu e aunoa ma le faʻailogaina

I le faaiuga, matou te maitauina, tusa lava pe e te le iloa le faʻa-tala lelei i luga o le faʻamalama, o loʻo fesoasoani ai vitio o mea i lenei mataupu. Ina ua suʻesuʻeina le tekonolosi tasi, o fale uma o le fale, e faigofie ona puipui le leo i luga o le faʻamalama. Tuʻu i latou o nei pupuni pupuni e le manaʻomia le faʻaaogaina o se mea totino meafaigaluega, soʻo se isi talimalo e mafai ona faʻafetaui ma le galuega. O le mea lea, na ia mauaina le lototele e saunia ai-na futa pupuni i faamalama palasitika, aua o se mea talafeagai, masoa ma tamaoaiga i le olaga o le fale.

Faitau atili