Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

Anonim

Faigofie i le muamua vaʻai, o le faʻapipiʻiina o le lua-glazed Windows (Windss Windows ma isi) i taimi le lelei o le fale o le fale. Faʻafefea ona lelei le faia o faʻamalama faʻapipiʻi i se fale laupapa ina ia leai ni faʻafitauli?

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

Pupuni ma le faʻaluaina-glazed Windows o loʻo matua puipuia lelei le vevela, ae afai e te le mafaufau i le ventiplation o le fale atonu o le a le le fiafia o le fale.

O nisi foliga ma foliga

Ua lauiloa o fale fafie mo sina taimi e lafoai. O lenei mea moni o le mea autu e tatau ona amanaia, faʻatino le faʻapipiʻi o le palasitika faamalama i totonu o le fale laupapa. O lea, faʻafefea ona faʻapipiʻi ni faʻamalama palasitika i totonu o le fale laupapa, ma o lea i le lumanaʻi latou te le popole ai ma latou te le taofia le tapunia?

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

Faʻapipiʻiina o le palu i totonu o le fale laupapa e manaʻomia e faʻaumatia ai faʻafitauli e aliali mai mai le solomuli o le tipi.

Ina ia e le paʻi atu i faʻafitauli o loʻo faʻamatalaina i luga, pe a faʻapipiʻiina le lua-sifi faalua faamalama, e manaʻomia le faʻaaogaina o le supo, o le isi igoa mo lenei mamanu - o le placade. O lenei fuafuaga e tatau e faʻamautinoaina le tutoʻatasi o le faʻamalama masini faʻapipiʻi mai fale laupapa. I se isi faaupuga, o le faapipiiina o palasitika oloa e tatau ona amanaia le ono mafai ona solomuli o puipui i le fale e aunoa ma le mamafa i latou. Ina ia malamalama po o le a le mea o le a feagai, e manaʻomia le mafaufau e solomuli i le pala.

E i ai le manatu sese o le fale laupapa ua matua nofo atoa i le tausaga talu ona faia lana faʻapipiʻi. Ioe, i le tausaga atoa, o le fale ogalaau o le a nofo i le 3-5 cm mo uma 3 m o le maualuga. Peitai, i totonu, i le aotelega, solomuli e le gata i le vevesi, o le atoa faagasologa o le faʻamago lea o ogalaau, lea na taʻamilomilo ai le Fale. O lea la, afai e totogi atoa le fale ogalaau, o le a mafai ona matutu ogalaau i le tusa ma le 5 tausaga - i tau leo.

I le taimi lava e tasi, o le a latou eleelea i tausaga uma i le lautele i le 5-10 mm. O le mea lea, o le faapipiiina o palasitika faiga i totonu o le fale laupapa e tatau ona amanaia o le a vave nofo lemu le 5 tausaga. O iinei mo le fesoasoani ma sau i se ipu (Obosychka).

Mataupu i luga o le autu: Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi o le ea malulu ma ou lava lima (17 ata)

Manaomia pe a galue meafaigaluega:

  • eletise eletise;
  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • o le samala;
  • moa;
  • Lobzik;
  • rofautte;
  • tulaga;
  • plumb.

Faapipiiina faamalama i se fale laupapa: se faasologa o gaioiga

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

O le autu autu o le placade o se tumau fusi o faamalama i le tatalaina ma le faʻasaoina o le tutoʻatasi o le tutoʻatasi o le faamalama atoa.

Tekonolosi Faʻapipiʻiina o faʻamalama i se fale laupapa - ma palasitika, ma laupapa - e le sili atu. Lalo, mafaufau i lenei faʻasologa laasaga i lea laasaga: Tatou amata i le tapenaina o avanoa, faʻapea foi ma le gaosia o le faʻapipiʻi o le palasitika (wooden) .

Mo le saʻo faʻapipiʻi o faamalama lua-glazed Windows (o elemene elemene), o loʻo manaʻomia ai e le tatalaina iloiloga faʻapitoa sauniuniga. E faʻapipiʻi ai le maualalo numera o le le lelei taunuuga, e manaʻomia le amata i le saʻo le tipiina i le fale laupapa i le fale laupapa.

Mamao o avanoa mai le fola i totonu o le fale laupapa

O se mamao mamao mai le faamalama sill i le fola i totonu o le foloa i le fale laupapa o 80-90 cm, e manaʻomia le maitauina ole tuputupu aʻe o le tagata. O lenei mamao e mafua mai i le tele o manatu:

  • E manaʻomia le mafai ona ia faʻalatalata atili i le faʻamalama ma ou faalagolago i le faamalama;
  • O le maualuga o tusia, o le '' ai laulau ma umukuka charteters o 75-85 cm, ina ia maua le faamalama laititi.

O le mea lea, o avanoa e tatau ona tipiina e le centimita 5 i lalo, na maua ai le mafiafia o le mauga osam (1-2 cm), faʻapea foʻi ma le le mafiafia o le lumanaʻi faʻamalama sill (pe tusa o le 3-4 cm).

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

O soʻoga i le va o le pusa ma le puipui ua tumu i se faʻaluaina o le vaega o le feʻe.

Tipi le faamalama matala

O lenei taotoga o le a manaʻomia se vaega o le vai. Faatasi ai ma ia, e manaʻomia le tuu saʻo i laina lilo ma se tama, o le a fesoasoani ona fesoasoani lea i tuʻu i laina sao.

Luga o le laina laina faʻailoga i le maualuga faʻamatalaina i le vaega muamua. Ina ua mavae lena, maka le pito i luga pito i luga.

E tatau ona manatua o le maualuga o avanoa mo pupuni palasitika e tatau ona faia se maualuga faamalama e 13-14 cm.

O lenei e faʻamatalaina i le mea moni mai le faʻamalama i le pito i lalo o le tatalaina, e manaʻomia le alu ese ma le 4 cm mo le faʻamalama ma le faitotoʻa, mai luga o agaga - 4 cm, faʻapea foi ma le 4-5 cm mo solomuli i le fale.

Mataupu i luga o le autu: O le faitotoʻa lava e tatalaina: O le a le mea e fai e faʻalelei ai le tulaga

O lenei ma le fesoasoani a se pamu, e mafai ona e tuu le pito i luga o pu o pu o pu. I le taimi lea, o le lautele o le amataga, aʻo le tulaga o le maualuga, e tatau ona 12-14 cm sili atu nai lo le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻatonu.

E ona (placada) - elemene elemene

O le autu autu o lenei mamanu o le faʻavaeina o le laupapa o laupapa (palasitika) faʻamalama i le tatalaina o se fale laupapa aʻo faʻatumauina le tutoʻatasi o le mamanu mai puipui. Afai e te le amanaʻia le siamupini (ie), pe a maeʻa sina taimi o le a oti ai ogalaau, o le a faʻaitiitia latou lautele ma o le a latou amata faʻamalosi i le masini. E 'ona le vavaeeseina lea tulaga lalo o le mamafa o le faʻamalama e tatau ona gagau.

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

O le Crest Station Land ua faia le faaaogaina o se tulaga.

E lua ituaiga o supa. O le mea e masani ai filifiliga o le taimi o loʻo i ai i le iʻuga o avanoa o avanoa e fai ai le 50x50 mm, faʻapipiʻiina o pa o tutusa tutusa. Peitaʻi o lenei faʻamalama e tatau ona faʻaaogaina fausaga laupapa, talu ona faʻaaoga e faʻaaoga i le va o pa.

I le faʻapipiʻiina o faʻamalama-siʻulaʻu faʻamalama, e mulimulitaʻi i le pito o tusitusiga o avanoa e tipi ai le selu, ina ia tuʻu faatasi tama ma le faiʻai. I le tulaga lea, i se taimi o le faʻamagoina o se ogalaau ma se selu, o le a latou nonofo ai i totonu o le lulu solo, e aunoa ma le taiala i le mamanu.

Uo mo Okosyachki

O nei flaps o ni fausaga na faia mai le pa o le 150x100. O lo latou fesoasoani i le tutoʻatasi o laupapa (palasitika) faamalama mai luga o ogalaau ogalaau e mafai ona ausia.

O le vaʻa o se mamanu, o le umi e sili atu nai lo le faʻamalama lapoʻa e 5-6 cm. I le ogatotonu o le lautele itu o le faapoti, o le tele o le 50x50 mm. O le faʻapipiʻiina o le Faucet e matua faigofie lava - e tatau ona avea i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito o lisi o avanoa.

Sauniuniga o faamalama matala i se fale laupapa

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o palasitika (laupapa) faamalama i totonu o le fale laupapa, e tatau ona e saʻo ma saʻo le nofoaga e faʻapipiʻi ai. Ina ia faia lenei mea, i pito o avanoa (o le mea taua ma le fesoasoani a le tulaga), e tatau ona maitauina pe a tipiina le tele o mea.

Faapipiiina o Obosciscki

A uma ona saunia le amataga, e mafai ona tatou faʻaluaina tamaiti. Muamua e tatau ona e tipiina le pito i luga o agaga, faʻamatu ai le togatogaina i le laupapa, ia o le a manaʻomia ona fai i luga o le tumutumu.

Mataupu i luga o le autu: Faasalaga o le Generation: Siosiomaga Port Emeves (60 Ata)

Faapipiiina o faamalama i totonu o le fale laupapa ma ou lava lima: faatonuga

O le nonoa o faaputuga e tupu mai ona o le faaputuga o le togavao ma le tumutumu.

O le Komiti Faatino o le pito i luga o le faamalama matala, o le a le faʻapipiʻiina o elemene. O le mea lea, o le Komiti Faʻaao e le tatau ona iai ni tagata aisi o loʻo iai, ia avea - o le a le faigata pe a faia le faʻapipiʻi.

Ina ia puipuia suega, a faʻapea foi ona faʻaleleia atili le fale o le tino, e mafai ona tipiina ai le amuina e se rockle, ona toso ai lea i luga o papa.

O le laupapa, o le pito i luga o agaga, fagota i luga o le amo. E taua le le mafai ona avea ma mea sese iinei - pe a fai e te faʻafuaseʻi ona faʻamio i le laupapa i le tumutumu, o le a leiloa le aʻoaʻoga atoa.

E manaʻomia le siaki o tapulaʻa o le vaʻaiga i le vaʻai ia te ia lava. Ina ia mafai ona tuʻuina atu le faʻapipiʻi e aunoa ma ni faʻafitauli, o le amataga e tatau ona lautele atu i lo le faʻamalama mo le 2-4 cm - o lenei kilia e manaʻomia mo le mou ese.

O le maualuga o le tatalaina e sili atu nai lo 5-7 cm o le faamalama maualuga. O le kilia e manaʻomia e faʻatino ai le fasi o le faʻamalama sill ma lona faʻafilemu. E tatau ona i ai i le 5 cm mo le solomuli i le va o le ogalaau ma le liliina matala.

Faapipiiina o palasitika (laupapa) faamalama i le vaaiga

A saunia e matala, e faia le filifili filifiliina, e mafai ona e amata aveina faamalama. E taua le manatua o le a faia le faʻatuina o palasitika oloa, e le mafai ona faʻataʻitaʻia e ala i le faʻavaʻa, talu ai o le a faʻaumatia le malosi o le tagata maʻi.

O le mea lea, i le taimi o le mauaina o vaega e manaʻomia e faʻatau ai ni kiliva faʻapitoa. Faapipiiina o nei tagata tau o le a faia, o se tulafono, i le faaiuga o le faavaa. Ia o le faapipiiina faʻafitauli sa leʻi faigata, e manaʻomia le aveeseina o le faʻavaʻa mai le faʻavaʻa - e aunoa ma le mataina e faʻamalosi le faʻavaʻa o le a sili atu ona faigofie.

O le isi laasaga o le saʻo faʻapipiʻi o le faʻavaʻa i le amataga. Lenei o le a toe sau e fesoasoani i le tulaga, a aunoa ma lea, o le faamalama o le a faaleaga lelei.

A maeʻa faʻapipiʻi le masini, e tatau ona faʻapipiʻi i le tui. E le tatau ona galo ia i tatou i le pito i lalo e tatau ona tuua se avanoa mo le magelia mo le king foom - e sili le tuu le chips i lalo o le faavaa i lalo o le faavaa. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa, e mafai ona tautau le sima, pe a fai o le ala aʻe o le kimmoli for i le nofoaga.

Faitau atili