Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Anonim

I le umumu mai i ona po nei, e tele auiliiliga, e aunoa ma le mafai ona mauaina o le ola i aso taʻitasi: malu o le tino, fofo, vaivai loloto, e loloto le counterpop. TIMOLIFITI I LOʻU AIGA, UA TATOU Taumafai taʻitasi e fausia ni tulaga sili ona lelei e fetaui ma o tatou manaʻoga uma. Ae paga lea, o tagata gaosi o meafale auro e amanaia i luga o tatou mafaufau i se manatu faapena e pei o le laulau a umukuka i luga mai o latou lava lima.

Manuia o le faaputuga

O le Ceramoc Talert Chatteppao i luga o le umukuka na faia e o latou lava lima e le gata e mafai ai ona faʻatino au fuafuaga e uiga i le faʻatulagaina o le umukuka, ae o loʻo iai foi le tele o le paolo :

  • Taimi umi. E manaʻomia le paiʻa i luga aʻe o le vasega lona lua, ma o le a e mauaina se faʻataʻitaʻiga o le le masani ai e le mafai ona leiloa lau agavaʻa uiga mulimuli ane;

    Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

  • Malosiaga. Afai e saʻo mea uma, o sea laupepa o le a faʻateleina ai le maualuga o le tetee i aʻafiaga o vailaʻau;
  • O le le gaoia o le susu. E le fefe le faaputuga le susu, lea e le mafai ona 'alofia i le umukuka, lea e le mafai ona ou fai atu ai i le umukuka, ma e le mafai ona e fai atu ai, Faʻataʻitaʻiga e uiga i le faʻatulagaina masani o le MDTF.
  • Tetee i le maualuga vevela. Oe mafai ona tuʻuina saogalemu ai se utu susu vevela i luga o le galuega, ma aua le popole i le mea moni o le a tumau ai uiga faʻaalia;
  • Faigofie ona tausia. Ia faʻamamaina sea laufanua, e leai lava se faʻamamaina ai faʻamamaina poʻo ni soʻotaga e manaʻomia;
  • Faigofie toe faaleleia. Tusa lava pe o le taimi o le taotoga, na e faʻaleagaina ai se eseʻese elemene, e mafai ona faigofie ona e suia ai i ni tau laititi;
  • O le faigofie ma le saoasaoa o le gaosia.

    Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Meafaigaluega ma Mea

Afai e te tumau i lou manaʻo e faia se talafeagai, lautele lautele o oe lava, fai le sauniuniga o mea faigaluega ma mea. Mai le mea talafeagai e tatau ona e manaʻomia:
  • Fausiaina tulaga - faʻafetai i ai, o le laualuga o le laulau pito i luga o le a lamolemole atoatoa;
  • rofautte;
  • Tuufaatasiga faavae fola;
  • Electrolovka poʻo le hacksaw mo fafie poʻo le laupapa;
  • 3 spatala - paʻu, masani, kia.

Mataupu i luga o le autu: Sport Handing masini

Mai mea, ifo i le laupepa o le plywood poʻo le laupapa (o le a le faʻavae o le laulau pito i luga o le laulau i le aofaʻiga o le aofaʻiga o loʻo manaʻomia ai le aofaʻiga o Ceram. E aoga le mafaufauina o le lelei o lau oloa o le a faalagolago saʻo i le lelei o le lelei o le palani ma mea o le faʻavae.

Filifili ato

Ina ia mafai ona avea le iʻuga o au taumafaiga e lelei, aua le faʻasao i luga o le muli: e tatau ona faʻalavelaveina (a le o le a e masani ona suia tagata o acid ma alkaines vailaau, susu.

Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

E taua le amanaia le tele o le tale: O le auala e tele ai, o le faigofie foi o le faʻatulagaina, ma le tausiga o le a faigofie. Peitaʻi, e le tatau ona galo ia i tatou o aʻoaʻoga lautele o loʻo avea le lautele o aʻoaʻoga: Afai o le faʻasologa o le potu e manaʻomia se tamai ma mosaisoni.

I le avea ai o se tulafono, mo le potu umukuka o le potu, e lava le tele o faaputuga ma se revier o le 15 cm, laiti vaega e talafeagai mo le tamai cuisine. Le faʻatulagaina o le pito, piki le frize e talafeagai lelei i le tele. E sili atu pe a fai o le laualuga o le lumanaʻi pito i luma o le lamolemole ma lamolemole - o le a faʻafaigofie ai le faʻamamaina, aua o le a le faʻaputuputu.

Tatou te faia le faavae

Tele taimi, o le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo faia mai Plywood, ae mafai foi ona e faʻaaogaina se laupapa laupapa poʻo le osb ipu. Mo soo se mea faavae mea e te taofi ai, e tatau ona togafitia ma le aftiseppice ma vai-replent. Afai e te manaʻo e maua se laulau mafiafia, ma le faʻamalosiina o ni nai fasi pepa ma le tasi i le isi: A o le sitepu muamua e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i lalo, ma ua uma ona tuʻu le isi nofoaga i luga O le mea lea, ufiufi i le kelu ma tusi lava. O lenei e mafai nei ona matou faia ni aulotu i luga, ma tuu se ata faʻapitoa faʻapitoa. Ina ua mavae lena mea, tatou te faʻatinoina le faʻamamaluina o le fausaga. O le taimi lava e faʻamamaina ai le vaega puipuia o le vai puipuia, e mafai ona e amata galuega atili.

Tusitusiga i luga o le autu: Croched cutchins i le umukuka: ata ata

Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Faia o le faavae mo le countertpot, ia mautinoa e faʻailoa mai o le a maeʻa o le mea taua o le a i ai le taua tele, o lea e vaʻaia atili ai le faʻamalosia o le tulaga o le a iai le galuega o le a iai le galuega o le a iai.

Faapipii fusi ma teuteuga

O lea ua oʻo i le taimi e faia ai le sili ona manaia - o loʻo tataina laupapa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e muamua faʻapipiʻi alavai i le inisititup, i le gaoi e te manaʻomia e tufa ai le fofo i le Space, ma le faʻateʻa. O le taimi lava e matutu ai lenei vaega, o le faʻafefeteina o le fefiloi o loʻo faʻaaogaina, faʻapipiʻi lemu i ai ma le nifo mata. Matou te fautua mai le amataina o le sitaili mai le pito i fafo o le laulau pito i luga (O le a le mea e latalata atu ia te oe): I le tulaga lea, pe a fai e te maua i mea. Tile taga, pei ona masani ai, ae le galo ona puleaina le lautele o le faʻailoga i le fesoasoani o le faʻapitoa crostick tapulaʻa tapulaʻa. O le pito o le Counteroptops e faia i se falai faʻapitoa, pe faʻaaoga foi le paʻu tutusa e pei o le luga.

Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Fautuaga: Fuafuaina o le numera manaʻomia o le aofaʻi o pou, ia mautinoa e faʻatau ni fasi e uiga i le faʻasao. Le Tapelaupapa o le a le toe aʻoaʻo oe i se tasi tausaga, ma i le faia o vaega o laina, e ono faʻaleagaina tino, mo se faʻataʻitaʻiga, e vaevae ai se taumafaiga tau le aoga. Luʻiina o lapisi na aveese mai ai o oe mai le faʻafitauli o le sailia o se mea talafeagai (pe a maeʻa mea uma, gaosia e le aunoa Na faʻafouina ni komiti mai le gaosiga).

Ina ua maeʻa galuega feagai ai, ma o le kulimi o le a matutu atoa, e mafai ona e amataina le vaega mulimuli o le tini o le faʻauma. O le tuʻufaʻatasiga e filifilia i lanu e faʻavae i luga o le tiaʻi o le nonoa. Mafaufau i mea patino, e sili le faʻaalia o faʻailoga lanu pogisa, e le paʻu i latou i le epomxomū e faavae, e sili atu ona tetee i le sundom.

Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Ina ia faʻaaoga se palu paluga, ua faʻapea lava ona tufatufa i luga o le nonoa o le pale i luga o ie, ma ua maeʻa ona olo atoa le malologa. Ina ua uma ona mago le faʻavae, o maumaututu o le mea e tuʻua ai le susu ma le susu susu.

Mataupu i luga o le autu: pito i lalo alatoto mo atigi

Aoga ma uluai laulau faʻapipiʻi mo umukuka mai le paʻu

Pau lava le mea, aoga, e mautinoa, matagofie, ma, sili ona taua, o se tulaga maualuga atoa o le laulau i luga, faia ia te oe lava!

Vitio "umukuka apamemea ma se laulau mai le ato"

I lenei vitio, ua faʻaalia ai le auala ma le tulaga sologa lelei e faʻamama ai le paʻu i le vaega galue o le umukuka.

Faitau atili