Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

Anonim

Ae e te manatu e faʻafefea ona fai ni fata i luga o le fale faʻapaologa, e tatau ona e filifili i lo latou nofoaga. Atonu o se hack mo mea fai mea faigaluega poʻo ni mea totino, o se nofoaga e teu ai tusi poʻo tioata pusa.

I mataupu taʻitasi, o le a faʻatinoina ma tulafono faʻapitoa mo gaosi ma faʻaputuputu o vaega o le fausaga. Ina ia mafai ai ona aloese mai suʻesuʻega umi mo se fausaga talafeagai, e mafai ona e faia mumuʻe i luga o le faapaologa ma o latou lava lima. Ioe, o le ae manaʻomia nisi poto ma lou olaga masani i le malosi mea faigaluega.

Eseese mamanu

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

I le faʻatinoina o galuega faʻamaeʻaina i luga o le Loggia, e naʻo le mafaufau o le fale mautotogi e uiga i le le mautonu o lenei potu, ae e uiga foi i lona aoga. Ina ia mafai ona faʻaaogaina uma le faʻaaogaina uma o le avanoa i le vanimonimo o le avanoa ma aloese mai le le aoga mea e fausia ai se tele ituaiga o fale teutusi, o se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia i luga o le paleni.

O seevae i luga o le faapaologa ma o latou lava lima e le faigata tele, e manaʻomia le filifilia o le nofoaga saʻo o lo latou tulaga, fuafua le tomai e tetee atu ai.

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

Fuafua le nofoaga mo le fata ma le numera o fata

Mulimuli i le galuega i luga o le faʻatulagaina o le Logginia poʻo Pako, e manaʻomia le nofouta i luga o le nofoaga o le a tuʻuina atu ai le kapeneta ma le faʻamalologa.

O le savili mo le teuina o mea eseese o le a na o se fuafuaga aoga, ae o se faʻamalologa foi o le tele o le loggia, ae o le vaapiapi e sili atu le tele o le tele o fata.

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

O le ai ai se fata mo tusi ma manaia tele, o se fata mo se minibar ma uaina glazers. O le tilotilo lelei i le palu o le fata mo lanu.

Mai le mea moni o le 'au o loʻo fuafua e tuʻu iinei, faʻalagolago i luga o le ata faʻasino:

  1. I luga o le faapaologa, e mafai ona taofia le fata. E taʻutaʻua o latou pe a fau fale, faʻatonutonu oloa i luga o latou, faʻapipiʻiina o pots ma tagata i totonu o laʻau. E mafai ona faia i le filifilia o vaega plywood. Taula BULLS e faʻaaogaina e fai ma faʻailoga.
  2. O le fata na faia e ou lava lima o le fata i luga o le paleni na aoina i se tasi mamanu ma faʻaaoga mo le teuina o mamafa ma le lautele. O ie eli o le malu o le malu ia e tatau ona faʻataʻatia lelei, ona o mea uma faʻatasi o ni vaega taua.
  3. O le laʻau pipi i luga o le faapaologa o loʻo faʻaaogaina mo le teuina o seevae ma e le manaʻomia le superproof signing.
  4. O le faʻata o le faʻata e mamanuina ua mamanuina e puʻeina ai le alofa.
  5. I luga o le lautele o le malupuipuia seti mea sili ona lelei, tuua se nofoaga mo faʻataʻitaʻiga tagata faigaluega.

A o le fausiaina o se fata, e tatau ona e tausia le filifiliga o mea sili-tulaga lelei mo le gaosiga o le faavaa. O le koluse vaega o le pa e tutusa i le avega o le a tatau ona tetee le mamanu.

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

O le tulimanu o fale e sili ona aoga

Mataupu oi luga o le autu: Faasalaga fuainumera faia oe lava

Ua i ai mamanu tutusa ma tusa ma mea o loʻo faʻaaoga mo gaosi, ma le metotia o le faʻamauina, ma vaʻaia:

  • tulimanu ma faasau;
  • malamalama ma susulu;
  • Tapunia ma tatala.

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

Ma se tomai, e faigofie ai ona faia le fata i luga o le faapaologa ma o latou lava lima

E mafai ona e faia fatasu moa ma o latou lava lima, tausisi i nisi tulafono. Muamua, o le fausiaina e tatau ona fetaui atoatoa i le aotelega o le potu e le gata i lona foliga faʻapea, pei foʻi i tulaga o mea na faʻaaoga mo le gaosiga.

Lona lua, e manaʻomia le amanaia le tele o le potu ae e te leʻi alu atu i le faʻatasiga o se tioata poʻo se faʻataʻoto faʻata. I luga o se tamai papeti vavalalata, o faigata vave o le a vave ona o mai i le le fiafia.

Faatinoga

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

I luga o le faapaologa, o fale lafulemu ua tuu i luga o puipui puipui na aveesea mai le faitotoʻa, ma luga o le puipui latalata i le potu. Mafaufau e uiga i le faia o fata ie i luga o le fetagofi ma o latou lava lima, e taua le tausiga o le mauaina o le mauaina o le sili-tulaga sili ona lelei.

O le mea lea o le fausiaina o le a faia faʻamalosi ma mafai ona tatalia le tele tele avega. A o le i amataina le gaosiga o le ata lava, o le a manaʻomia ona e maka ia faʻailoga i luga o le puipui, lea e tatau ona iai lona tulaga e le fata. Mo faʻamatalaga i le auala e fai ai le fata ma ou lava lima, vaʻai i lenei vitio:

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

E sili ona faigofie le faʻaaogaina o uʻamea tulimanu na faia faʻapitoa mo le nanaina o le puipui ma faʻapipiʻi fale mautotogi ia latou. Ae ina ia mafai ona faʻamalosia le fata i luga o le faapaologa, e mafai ona e faʻapipiʻi saʻo i le puipui.

Mo ni oloa laiti, o loʻo iai pea tagata masani masani, ma pe afai o le mamanu ia lava e faigata, o le a e manaʻomia se solo po o se taula. Teuteuina lau faapaologa ma mea sili ona ese ma mea e tatau ona e filifilia le ituaiga fausaga. O le tele o tulaga o loo aofia ai uiga eseese o vaega, ma le lauogatasi taitasi ii foi ii o loo i ai i lona tulaga. Uma uma e mafai ona i ai se lautele, ae le loloto ma lautele e pei lava e tutusa.

Mau i luga o le autu: O a mea mo le foe o le Kapeneta e manaomia?

Faamautu muamua le mea o le a faapipiiina i totonu o fata ma tusa ai ma le avega pikiina i luga le Mauga.

Mo ni mea tetele mai fafie, naʻo le au taula a le au taula ma puipui e tatau ona faʻaaogaina, o se faletalimalo e talafeagai mo faleʻaiga mai le plywood.

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

A o le i faia le fata i totonu o le fata, e tatau ona e faʻatasia le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi i le tapuvae ma le fola. O vaega uma o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga ma tusa ai ma le faʻaaogaina faʻailoga. Ma i lalo o le pulega o le maualuga, o le nonoa o laina faalava o lo o faia.

Ina ua mavae lena, o puipui o itu ia e faasaʻoina i luga o le faʻavasegaina ma le fesoasoani mai ia te oe lava. O pa o pa e tatau ona fesiligia ai i latou o tagata fata. E faigofie le faʻaaogaina pe a faʻasaʻoina ma uʻamea tulimanu ma puipui. E uiga i le faia o ni mea lelei ma ou lima, vaʻai i lenei vitio aoga:

Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le loggia ma le palu

Se isi faʻataʻitaʻiga o le tulimanu

O le gaosiga o nofoaga loloto e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o laupapa, na filifilia Plywood, Chipboard. I le maopoopo i luga o le puipui ma luga o le plywood lava ia, o vaega o le fausaga ua vavae ese mai le masini eletise eletise.

O le sili ona taua le faʻagaioiga o se fono. O vaega uma (itu i autafa, luga ma lalo) e tatau ona nonoa malosi i itu taumatau. Mo se talitonuina sili, e mafai ona e faʻaogaina meaafale autu o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le pito i totonu o loʻo i totonu o tagata taʻitoʻatasi.

Faitau atili