Talosaga ma faʻataʻitaʻiga na faia o le matutu laʻau mo tamaiti i le autu "Autumn" ma se ata

Anonim

Mumum mago o laʻau e sili atu le natura mea masani mo le faʻatinoina o le tele o fatuga o manatu i luga o le mataupu "Autumn". O le gaosia o talosaga o se auala faʻafiafia lea e faʻavasega ai le faʻafiafiaga a lau tama e manaia ma manuia. E i ai metotia eseese mo le fausiaina o talosaga. Matou te fautua atu e mafaufau i nisi o na mea. Peitaʻi o le faʻataʻitaʻi o nisi o mea taufaitisi ma faʻasolosolo solo a le uati mai le tulafono faavae, e mafai ona e fausiaina se mea tulaga ese ma moni lava. Sa matou tapenaina le filifiliga o le aoga fesoasoani ina ia tulaga ese ou ata. I totonu o lenei tusitusiga o le ae aʻoaʻo ai le auala e fai ai ni mea faigaluega ma le aumea mai laulaau mago.

O se tasi o sili ona faigofie ituaiga o Appliqués o loʻo manatu o se tusi talosaga faʻaaogaina ata ata. O lenei tekonolosi e faigofie ona faia ma tamaiti aoga faataitai. O le a le mea tatou te manaʻomia? Muamua lava, o le faʻavae lea. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni fasi paʻepaʻe uma o A4 foliga ma lanu lanu poʻo le pepa malo. O le aano o lenei metotia e faigofie tele. O le ogalaau e aofia ai i se laau matagofie ua faataatia. O isi uma elemene e tusi na oi latou. I le ata mai lalo ifo, o le samasama samasama laʻau ua avea ma se mea ofoofogia aulelei. O le mea autu o le faʻaalia o mafaufauga.

E mafai ona e faʻaaogaina e le gata vali poʻo ni penitala mo le tino.

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Hedgehog ma le tautoulu vaomatua

O se mea masani i le taulaloa mai le tautoulu lau mo tamaiti o le hedgehog. Auā e gaosia, o fale maple ma laulaau o soʻo se isi laʻau e mafai ona faʻaaogaina. Masalo o le tulaga sili ona taua i le fausiaina o ata ma le fesoasoani o lenei metotia o le saʻo aoina o mea manaʻomia: galuega galuega ma faʻamamaina. E masani lava, o paka ma isi nofoaga o le toe vaega e asia mo lenei. O laulaʻau mo tagata fai tusi e sili atu ona faʻaaoga le fou na aoina, aua o le tele o laʻau mamago mago o le a malepe, ma o le a puʻupuʻu o le a umi. O loʻo i ai le lua laʻau taua e le okinoki tekinolosi:

  1. Tuu taga taitasi i le va o itulau o le komiti tuai;
  2. Faʻasolo atoatoa le faʻataʻitaʻi o ata taʻitasi o loʻo taʻa atu i le va o pepa lua o pepa, o se uʻamea mafanafana.

Mataupu i luga o le autu: Lisi o faʻapuʻupuʻu o le ie o loʻo aofia ai i le faʻasologa o mataʻitusi (laulau)

Filifili le auala e te fiafia atili ai.

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

I le faʻaopopo atu i le tapenaina o mea tauamina, o le a e manaʻomia foʻi pepa laupapa poʻo fasi pepa paepae, PVA laʻu.

Ina ia fausia se applique, e tatau ona e tusia le auivi o le hedgehog e fatuina le faavae. Fai lenei peni faigofie sili atu faigofie. Ma le isi, matou te faia ni faailoilo muamua o laʻau eseese (o le sili atu ma le vaʻai i le isi e pei o se nila. Morns o le a tusia se peni lanu enaena. Lenei o se lalelei aulelei vaomatua ma matou (vaʻai le ata i lalo).

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Atagia mai ai le autu e filifili ai mo le gaosiga o Appliqusts mai laulaau mago, o le tautoulu o le vaomatua e lauiloa tele.

Ina ia faia se vaalele, matou te manaʻomia ni fasi tapenaga, pva kee, seti maka, loli.

I luga o le atigipusa laupapa, tusi mai le feʻau o le fale ma le ogalaau o le lumanaʻi. Ina ia mafai ona faʻatulaga la matou fale, o le ata o le ata o le ata e tatau ona tipi ese mai lau. O le a fausia e le vaomatua, o le a le vao le vaomatua, o le fasimoli o le apamemea o le apamemea. O se laufanua moni lea e mafai ona maua e ala i le faʻapipiʻiina o se taumafaiga tele.

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Ina ia alu ese mai ia templates ma monotony, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni metotia eseese i se tasi vaalele. Le faʻaaogaina o laulaau namu, o fugalaʻau ma le faʻafanua mataʻi, e mafai ona maua ai se mataʻituina matagofie.

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Ese

E i ai le sili ona manaia le tekinolosi mo le gaosiga o Appliqu. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e faʻasusu tioata ua mago i se tamai nutimomoia. Nai lo le maasiasi mai lau, e mafai ona e faʻaogaina lauti. Faʻamamaina laʻau o lanu eseese ma laʻau e sili ona lelei mea mo le gaosiga o appliqués. O le tekonolosi o loʻo mulimuli mai:

  1. O laʻau e matutu mama;
  2. I luga o se laupepa pepa ma se penitala tusi tusi;
  3. Smear i totonu ma se manifinifi vaega o pva kelu;
  4. Ona matou tutuli lea i le nutimomoia o lau.

Afai e te le o mautinoa o laulaau mo le gaosiga o le gaosia o pamu o loʻo lava, e mafai ona e faʻaaogaina le microwave. O lenei metotia e sili atu ona talafeagai mo tamaiti aʻoga tamaiti, pei ona manaʻomia se lelei atinae o le ola.

Mataupu i luga o le autu: Polymer Clay Toyys faia i ou lava lima: Master vasega ma ata

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

Nai lo le pulumu

Faʻaoga lau apamemea, e mafai ona e faʻatupuina le matagofie matagofie. Ina ia faia lenei mea, filifili le le o se ie faaleagaina, matou te valivali vai popt i luga, tapuni le pepa paepae ma fetaomi le solo. Ma o se iʻuga sili - la matou taʻaalo i luga o le laupepa.

Talosaga ma mea fai mai le mago laulaau mo tamaiti i le autu

E mafai ona e faia ni ata o le matagofie o laugutu wildestad e faaaoga ai penitala papao. Ina ia faia lenei mea, tuu se pepa mapu mai i lalo o le paepae pepa ma penitala, e le o se mea taua ia i latou, pamu pepa. O se ata matagofie o le Autumn Loiff Tumau i luga o le laupepa. Fausiaina lelei appliqéé ma lau tama, mafai ona e faʻatulagaina se tamaʻitaʻi ata ata o ata tifaga poʻo se faʻavasegaga.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili