Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

Anonim

O faitotoa o Wooden na vave tuua ai lo tatou olaga i aso uma, ua gauai atu me mea e manaia, mautu Memallic. Ae i fale tuai o stal po o Brezhnev fale, lua laupapa faitotoʻa o loʻo maua lava, o le faʻalilia mai totonu o le Demmatan) ma le CHAMPAD)

Le faiga o le plating

O le a le sili atu le lelei o le le lelei

Fafie Totonu faitotoa faia se galuega se tasi - o le vavaeʻese o le avanoa, ma le fupe i fafo o ni nai. I le faʻaopopoga i le vavaeʻese mai le alatele, latou te puipuia le potu mai le malulu, faʻapipiʻi mai i fafo leo ma manogi, o lea, o manaʻoga mo i latou luga luga. O le Uphels e faʻaleleia atili ai galuega a fofoga o loʻo taofia ai, e puipuia i latou mai le faʻalavelave i mea e tupu ai i fafo, pei o timuga, kiona ma matagi, faʻaalia ai se foliga manaia.

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

Ina ia ausia le faʻafitauli manaʻomia, o le fātia e tatau ona tali atu i le tofo o le e ona ma tausisi i mea nei manaʻomia ma:

  • malosi malosi
  • susu susu
  • Elamu, laititi teisi
  • Aua le faigata ae aua le gagau i le maualalo o le vevela.

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

O mea faʻaonapo nei e tele lava o le maualuga-lelei, feiloaʻi o le tele o manaʻoga, ae o tagata aʻoaʻoina e fautuaina e tagata le toaga na gaosia e Initia, faia i luga o le faavae o le syntthetic.

Filifili se tasi o le tolu mea o se laina:

  • sasaina,
  • polyaurethane osam,
  • Agasala.

Taitasi oi latou lava manatu, lelei ma le lelei meatotino, ae o le tele o manatu manaomia e manaʻomia e pu o le Pale ona i se paʻu paʻu. O loʻo iai ma le tele o le gaogao tumu i le ea, e i ai le maualalo o le vevela o lomu gaosia ma fesoasoani i le mamanu ua lelei lelei. O le isi mea taua o le tomai e faigofie ai ona faʻafilemu ma nofoia le tele o avanoa i se setete faʻapitoa, e matua talafeagai pe a paʻia mata ma peni. E le fausia e le Rum Ruber ni rollers hallers faataamilo i ai.

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

Mafaufau i taʻiala auiliili ma le ata, faʻafefea ona ou lima, e aʻea ai le fale teu oloa ile i le fale ato.

  • Matou te aveese le ie ma le matapeʻa, faʻatagaina le faigofie i le lagolago o le lua pe fa o pa.
  • Matou te saoloto i luga o le talita atoa mai lima o le laupapa mai lima o mata, mata, kamela tuai.
  • Tatou te fuaina le umi ma le lautele o le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa ma tipi ese mai le Demandarni Fufus o se tutusa tutusa ma le 10 cm i itu uma.
  • E le gata i lea, mo faamaufaʻailoga o le faitotoʻa, o le fausiaina o le sili sili o le vevela o le vevela o le vevela o loʻo faʻamalosia ma le faʻamalosia, o le a tatou faia rollers ma itu taʻitasi. Ina ia faia lea, tipi ese le fasi pepa tasi ma le umi o le faitotoʻa, ma le lua fasi pepa tutusa ma lona lautele. Lautele e 14-15 cm.

Mau i luga o le autu: Manatu mo le alatele ma ou lava lima: Record Domin, Rung, kapeneta

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

  • Matou te faʻaaogaina se fasi o le puaʻa i luga o le laupapa o le pito i luma o le itu i luma, e faʻaosofia ai le pato ma faʻasaʻo ai fao i le pito o le faitotoʻa. Ole mea lea e tolu uma o loʻo fai ai se faʻaseʻe i luga, mai lalo ma mai le isi itu itu o loʻo feagai ma le orgalsul. O le itu o le a tautau i luga o le matasele, o le a le maua e le fili.
  • Ua matou tuua o le tautau seevae mo le tolu itu o le oloa. Latou te tuʻufaʻatasia e lava le fausiaina o se mafiafia o le suck o le paso latalata i totonu o le pito i totonu o totonu, bend, e liua lemu ma lemu i le ala o le tino, pei o le ata. Ua sauni Rollers.
  • Ma le isi, matou te tipiina se fasi o le faʻalavelaveina o se tau talafeagai, tuʻu i luga ma faʻasaʻoina.
  • I luga o le uunaiga, matou te tuu le mamanu a le samala, faʻamaninoina le pito ma faʻasaʻo fao fao i le umi pulou i tulimanu o 10 cm.
  • O le fasiga mulimuli o le a avea ma vai o 'au, o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le' au. O le a la matou fao faʻi o manu i latou.

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

Ina ia aʻe i le faitotoʻa mai totonu, latou te faia ia lava vagana rollers: latou te tipiina 4 fasi - lua umi i le umi ma lua - i le lautele o le faitotoʻa. O loʻo punitila i lalo i le faitotoʻa ina ia tapunia le faitotoʻa, ma o isi e faʻapipiʻi tuusaʻo i le faitotoʻa.

O nisi tagata e ona e taumafai e teuteu le oloa ma se galuega fou. Ia faia lenei mea, faʻaaoga uaea ma le paʻu ma le iʻa e tutusa.

  • Nofoaga o le Faatulagaina o fao;
  • E le i uma i se laina atoa;
  • faʻaloaloa le uaea i le va o latou;
  • Matou te sikoa fao i le pito.

Faʻafefea ona sasa le pusa laupapa i totonu o le fale puipui o le fale puipui poʻo le MDF

Ua sauni fou fou.

Mdf

O le isi auala e tuu ai le foliga mai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o lona mDF. O le a le mdf shabs? Ua fausia i latou i le fetaomi atu mai tamai laupapa laupapa laupapa, ma mai luga ufiufi i le polyvinyl chlorides, lea e igoa foi o le arvavandal.

Tusitusiga i luga o le autu: faamalama faamalama: penefiti ma le le atoatoa

Meatotino a MDF PASF:

  • Malosi sili atu;
  • tetee i le susu;
  • faaleoina i le le mautonu ma le malosi o le faamasinoga;
  • E le afaina i le taliga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i ou lava lima?

O le faiga e manaʻomia le viliina o pu e ave pu i luga o faitotoʻa ma le MDF papatusi. Mo le faia o galuega, MDF e 16 mm mafiafia. E mafai ona faʻapipiʻi i totonu o laupapa poʻo le faʻaletonu i luga. Ia faʻaleleia le lelei ma le faʻatuatuaina o le tapoleni, e mafai ona e faia se lua-ala teuteu.

Faʻatonuga mo le Fale Lauga Tui Tom:

  1. Tuu le ofu vao i le lua pe fa itu o le lagolago.
  2. Tatala le galuega galue mai le fetaui.
  3. Faʻatosinaina i le tino o le oxo (le vaega o le a tapunia le faʻavaʻa), o pu ma le lapoa o le 3 mm. O le mamao i le va oi latou o le 20 cm, pei o le ata.
  4. O le mea lava e tasi e faia i le tipi-ese MDF MDF o le manaʻomia tele - vili pu ma le lapoa o le 3 mm i le sitepu o le 20 cm.
  5. Faatasi ai ma le fesoasoani o fao, faʻamalamalamaina ai le laina i le faitotoʻa. Faʻamolemole matau o latou umi e tatau ona avea o se ulugalii millimeters i se taimi puʻupuʻu nai lo le mafiafia o le faʻaiuga o le iʻuga.
  6. Mea e fai ai mea e teu ai le faitotoa i le matasele.

O iinei, e lua ala, e mafai ai ona suia le faitotoa ma le lelei o le faitotoa o le fale paʻepaʻe, e aofia ai i totonu. Afai o se mea e le mafai ona le malamalama - matamata le vitio, pe faʻapefea ona e taofia oe le faitotoʻa ma le MDF poʻo le sousmantine papa.

Faitau atili