Tapunia nofoa faia oe lava

Anonim

Tapunia nofoa faia oe lava

O le faʻamalologa nofoa sa i ai lava le manaʻoga i totonu o aiga mauoa.

O le asō e le manaʻomia le avea ma tagata mauoa o le fale ina ia mafai ona maua se nofoa umi pe sili atu i luga o lona tulaga, ma sili ona taua, aumaia le tele o le faʻasoasoaina o le laufanua.

E mafai ona fai se tautau nofoa i ou lava lima. E leai se mea e faigata tele i lenei mea, ioe o le a e te sailia ai aliʻi fesoasoani, ae ou te faʻamoemoe o le a leai ni faʻafitauli.

O le a le mea e mafai ona faia ai se nofoa o le taofia i o latou lava lima

Na o le nofoa o le nofoa e mafai ona faia:

  • mai le periker mamanu;
  • Mai le vine;
  • Taofia le nofoa o le nofoa mai Rattan.

O nei natura faʻalenatura e le pei o matagofie ma siosiomaga, e faʻamoemoeina foi.

E taua le meaafale mai le meaafale mai rattan

E matua tele lava le malosi o meaola i le leo faigofie o le nofoa i le taofia, faalaugofie ai lou osofaʻiga i le nofoa.

Tapunia nofoa faia oe lava

Afai e te fuafua e faʻatupu se nofoa faʻatagaina ma ou lava lima mai le vine pe faʻatau i totonu o le faleoloa, e tatau ona e faʻafaigaluegaina faapitoa i foliga, faʻafetai, e tatau ona e faʻaola, faʻafetai i le nofoa.

Tapunia nofoa faia oe lava

E mafai ona ausia le paleni i isi auala, ae e tatau ona e maua se poto masani, a le o le a le toesea le paleni, o le a le mafai ona ou manuia aʻo i ai i le nofoa.

E mafai foʻi ona faia le nofoa afi mai le nofoa tuai o le ofisa tuai, afai e te maua le avanoa e faʻatupu ai se laʻau namea mo ia, lea o le a taofia i lona pito i luga. I lenei faʻavaʻa ma ia teʻi i le nofoa.

Tapunia nofoa faia oe lava

Taofia le nofoa-Hammock o uluai muamua ma faigofie mo le faatinoina. O le a matou talanoa e uiga i lalo i le sili atu auiliili.

Faʻafefea ona fai se hammock o loʻo tautau i le nofoa e faia oe lava

Tapunia nofoa faia oe lava

Pau lau mea e te manaʻomia mo se tagata ua moliaina, a ou lava lima o se mea faʻatuputu, pe a fai sina onosaʻi, o le umiaina o mea makaʻei;

  • Uamea Hoops i le aofaiga o le 2 PC. E tatau ona i ai se isi lapoa, o le lapoa o le e le faavaeina (sili atu le malosi ua ave mo le tua);
  • Le mautonu malosi (pouamide, mo se faʻataʻitaʻiga) mo le lalagaina. E le afaina poʻo le a le lanu, o le mea lava e lava, o lea tatou te fautuaina ai e tusa ma le tolopo le 900 i le taimi e tasi;
  • Slits (e uiga i 12 mita);
  • lua pou laupapa;
  • Lua maea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai le metallic mama o le nofoa faamasino;
  • seleulu;
  • roulette.

Mataupu i luga o le autu: 50 Ata o Alamanuia Faiga Lomps

E mafai foi ona faʻasoa ni totigilima. Faʻafefea ona fai se tautau nofoa, pe a fai e leai sau mama? Faʻafesoʻotaʻi lau galuega o loʻo iai masini e faia ai ni masini faʻapitoa.

O le faʻafitauli o le mea lena ma ou lava lima e le taumateina oe e sologa lelei le paipa, ma o le a tatau ona faʻafesoʻotaʻia lua pito.

O le Polymam Corrd e lelei aua o le a le faʻalavelave o le a le mafai ona faʻalavelave i ai i le tele o isi mea mo le tele o isi mea mo meaʻai, Visa ma isi mea.

Ina ia amata, e tatau ona e afifiina le hop, ona agai atu lea i le fatuina o se grid.

O le mea masani lea e masani ai, o loʻo faʻamautu e ala i le mafolafola vae i vaega uma o le "faʻafesoʻotaʻi". O le mea la, o le nofoa mo le lumanaʻi pea o loʻo sauni pea nofoa.

Tapunia nofoa faia oe lava

Nofoaga o fausia fuainumera, sili atu ona foliga o latou foliga vaaia, o le a faalagolago i ai pe o le nofoa o le a i ai se tupe.

Afai e tupu le Toefuataiga o le nofoa talo, ma o le lanu o mea taua eseese, o le suauu talafeagai e manaʻomia i se taimi talafeagai.

Afai o foliga mai o le faʻatatauina o le faʻatatauina o nofoa faʻafitauli e talafeagai lelei, e mafai lava ona teuteu i itu uma o loʻo ia tuʻu ai se leo manaia o le a matou tuua le umi o le maea.

Pe a uma ona sauni le nofoa o le nofoa, ae e te manaʻomia le lalagaina o i tua, ae i luma atu lenei, e faʻapipiʻi le uʻamea lona lua o le lapoa lapoa o le tinoi itiiti.

E mafai ona e fiafia i le faʻaogaina o soʻo se mamanu, o loʻo tu o loʻo tu ai ese mai soʻo se metotia o makaina, ae i soʻo se mea e taua le afifiina o vaega uʻamea uma o le faʻavaʻa o loʻo afifi uma i vaega o uʻamea i se maea.

Faʻamau i luga o le lagolago o le lagolago e manaʻomia ma le faʻaaogaina o fao - o le a maua ai le maualuga maualuga o lou faʻamaloloina o lou nofoa.

Afai o lenei filifiliga e le fetaui ma oe, o nisi mea e agaʻi ai, ma ou te manaʻo i se mea sofu, e mafai ona e faʻaaogaina le nofoa i le aluga.

I lea tulaga, afai o le vaega vaivai o le nofoa e amata ona faʻalavelaveina, o le a e le manaʻomia se osofaʻiga o meaafale - ia e lava mo le togiina o le aluga fou tauofoga fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Dresser i luga o le faapaologa ma ou lava lima

Tapunia nofoa faia oe lava

I le auala, o le filifiliga ma aluga e matua manaia lava. E mafai ona latou i ai ni teuteuga, aufanaū, oloa mai ofu, ia i ai lanu eseese. E mafai foʻi ona e faia se toe faʻaleleia atili mo nofoa faʻamalologa, ae i lenei tulaga o le a e faʻatau ai se ie faʻapitoa, pe a fai o le nofoa tatala i le ea matala. Ioe, ma o le faʻamamaina o meafale atonu e le faigata ona faʻatino.

O le faigofie filifiliga mo le fatuina o se nofoa totogi ma ou lava lima - faʻatau se ofu talaloa o le a faia ai le fua.

O le itu i totonu e mafai ona faʻataʻitaʻia e se paʻu paʻu, ma le ofutino e aʻoaʻo ai i le pito i luga o nofoa.

Taugofie, faigofie ma ita - tusa lava pe leiloa le susu, o le a le faʻaleagaina le ie, ma o le a le faia ni tino lelei mautu.

Tapunia nofoa faia oe lava

Masini faʻaopopo, o le Nofoʻaga o le Taitai, "Lakey" i se ofu mafanafana, o le a faigofie ona malamalama i ai pe a mafai ona eeina le ie ma le maea o le a faigofie Afai e tatau ai.

Faitau atili