Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

Anonim

Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

Fanaina, o se taʻaloga ma le avanoa o le tagata lava ia-iloa, ua leva ona manuia i tagata. O le faʻailoga o lenei tele o tauvaga e faʻaaoga ai le tele o auupega. O se tasi o ituaiga pito sili ona maualuga o se auupega togi. Faateleina lagona oo matou aso maua se tali i le taamilosaga a kapoti ma crossbw.

Taʻaloga fanaina mai le kolosi i le matou atunuʻu e le o atiaʻe e pei o se fana e leai. O lenei tulaga o mea faʻavae e le tatau ona le o le leai o se aia, peitaʻi o a faʻasaina a o ia o faʻamaumauga laiti. O le Arbalt taʻaloga lava ia e le masalosalo i le tele o lelei. O se fanua tele mo le faʻailoaina ma le faʻatatauina o se ituaiga o taleni.

Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

A o le auala, e mafai ona e faia le crossbow ma ou lima lima. E le faigata tele, i se mamao e ono pei ai o le leo muamua. Sopoia o mamanu e faigofie. I le vaitaʻele poʻo le anion booting vaega o loʻo iai ni aʻoaʻoga, e faigofie ona maua le talenia o le au tusitala. O se tagata faʻapitoa faapena e mafai ona faia se ausa mai le mea o loʻo i ai i le lima, na suia ai mea misusu i luga o tali tutusa. Mo le fiafia i sini, homemade crossbow e talafeagai lelei.

Sa matou faia se ata o le crossbw ma potopoto i ai io latou lima. A mamanuina, o atinae o tagata gaosi o fale gaosi mai fafo ma au taaalo e gaosia ai kolosi e aunoa ma le fesoasoani a kamupani faapitoa na amanaia. O la matou kosi sa matua ese lava i lena lava o se vaega e i ai le tauau na matou filifilia tauau mai le aufana. O lenei filifiliga e manino faigofie, e ese mai i uamea tauau, fuaina. PASSISMERS BOWERS SHO SCE SHOCOWER ACCOWER AGAO MAI LE HOTO FAAMAUINA. Ia maua le avanoa e fana ai le sili atu i le mamao e oʻo atu i le 60 mita, ua lava na o le tosoina o tauau e aunoa ma se apalai o se malosi faʻapitoa. Ole avanoa o le faʻaaogaina o tauau mai le malepelepe o le isi mea lelei o le matou masini. Le mea autu e filifili ai se pea malosi. Matou te ofoina atu ia te oe suʻega ma le totoʻa suʻesuʻe ata o le satauro ma amata faʻaputuputu. Crossow faia - e le o le fanua alu. Crossbow masini: moega, tauau, trigger, storing masini. Mo le gaosia o moega o moega, o loʻo faʻaogaina ai laʻau masani, mautu pe faʻaputuputu, e tele lava papa. E mafai ona vaʻaia le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i fuainumera (1 ma le 3) - o le faʻatonuga tusi. O ituaiga o apule e filifilia aise oe, ma ia taʻitaʻia e le faigofie ma ergonomic o le moega, manaʻo e ala i le ata. A filifilia, e manaʻomia foʻi le amanaʻiaina o le ono maua o le ono maua ai o se fale gaosi oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se tolu-poloka moli moli

O le faʻaaogaina o se tusi mai lima laʻititi, e mafai ai ona faʻaititia le tau o tagata faigaluega mo le gaosiga o crossbw. O le ala mai le alala, o totoe i se moega, e tatau ona lafi i laupapa laupapa, ma tuu i ai i le Eloxness glue.

Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

O le mataala e tatau ai i le gaioiga o le fatuina o pulega ma alato. O le latou mea na sili ona afaina ai le sao o le lavea. O laina o taiala e tatau ona faʻasaʻo saʻo ma lamolemole. O le filifiliga sili ona filifilia o loʻo olo i le masini mimiti ma le faʻafitauli mulimuli ane ma se papa papa. Na sosoo ai ma le lima o le tusi. View le tele o le Groove of the Warrow Guide, o le lapoa o le 8 mm, i le Ata 3. Sopoia, ma tauau faʻapipiʻi i ai, ua faʻapipiʻi mai i le pito i tua o le moega. E masani ona lafo mai i le alumini o le oloni, ae o le gaosi oloa almininum e mafai. O le laau e mafai foi ona tupu o ni mea talafeagai.

O se faʻamalama o le a lele ai le 'au o le a felelei e tatau ona faʻafeagai ma le groove e lafoina. E iai le faamalama e tatau ona i ai i le moega o le satauro, ma e iai elemene mama. I le taimi lava e tasi, o le malaga ese atu o le manoa e tatau ona tuʻu i luga o le lamolemole mataua o le moega o le moega. O le faʻapipiʻi o tauau taʻitasi i le koluse o loʻo tupu ma le lua m8 fao. O le faʻavae o le faʻamalosia o le masini faʻamoemoe ua fuafuaina e tusa ma le faʻamatalaga o le ogatotonu tausaga o le tagata parbelbelt. A aunoa ma faʻafitauli faʻapitoa, e mafai ona faʻatinoina e oʻo lava i se tulaga maualuga o le tulaga i le fale faigaluega.

O le auala e galue ai ma pe faʻapefea ona lelei e lenei togafiti, ona faʻamama mai ai le Ata 4 - O le polokalame sopomi kopi.

Faʻafefea ona fai se faʻatonuga. Tagata tutoatasi. Fale o Armade

Ina ua olopalaina le gaioiga o le 1, o le a le faʻafefeteina ma le levestona ma le lever 2. pe a amata le leve, e faʻatapulaʻaina le lene i lena taimi , taofi, eliina le u. Faʻatapulaʻa le taofi 4 e tupu i le faʻagasologa o le siʻitia o le leve. Ina ia faʻaitiitia ai le malosi o le agi i le faʻamamafa atu, e manaʻomia le ofuina se paʻu paipa i luga o ia. O le faʻamamafa e tatau ona i ai i se tulaga o loʻo i ai le tulaga ogaoga o le proptisis ma le leve e maualalo ifo nai lo le taʻiala o le moega o le moega. I lenei auala, ua lapataʻi ai le faiga o le maʻoti. Ina ua uma ona faia le fana, o le tautotogo 5 e taofia le leve i le tulaga ogaoga.

Tusitusiga i luga o le autu: fale faigata foloa mo se vaa ua tele

I le faʻagasologa o le tosoina o le crossbow, o le taulaiga o loʻo faia i le proprodusisi 6, o le lever 2 e ave lona lava tulaga muamua. O le tautotogo 6 Galue i luga o le faatosina ina ia avea ai le liliu, o le mativa ma manoa e tumau. Ina ia mafai ona oso mai le manoa o le oso mai o le auala, o le masini malosi e tapunia ma le tapuni 7. o le tautotogo 8 o le 'au o le mea na tupu . Tuuina atu 9, o loʻo faʻapipiʻi atu i le pito o le faʻamalosi, o loʻo faʻavaivaia ai le malosi o le tupuaga. O le filifiliga o le tulaga maualalo o loʻo faʻatinoina e ala i le tusia o le laualuga o le leve i luga o le leve o loʻo faʻaaogaina 2. Ina ia faʻaitiitia le mamafa o le leve d16t. O le sui o Springs 5 ​​ma 6 mafai ona avea ma pine Igilisi. O le auala e mafai ai ona tagofia le auala i totonu o se uʻamea fale, pe a uma ona faʻaofi i totonu o le moega o le moega ma nonoa i le lua fao. O lea, e mafai ona faʻateleina faʻateleina le faʻatuatuaina ma faigofie i fetuʻunaʻiga. Peitai o lenei metotia faʻaalia ai le teuteuga, faʻapea foʻi ma lona faʻatinoina o le a manaʻomia masini uamea.

O le folafolaina manino o le satauro e sau mai le atoa ma lele. Faʻasaʻo Faʻasalaga ua matua faʻamalosia atoa i luga o le tapuni o le snap-i le felauaiga, ma le faalava - o le falaoamata - o se falaoamata, faʻamalosia i luga o le puipui o elefane.

O filifiliga mo mea na i ai nei o nei atunuʻu atonu e tele, faʻatatau i taimi uma e gaosia ai, o loʻo i ai o le faia o tagata sauniuni, ma isi.

E tatau ona foaʻiina i le auala o le auala o le faigamalaga o le kolosi o le kolosi o le loto i ai, o le mea atoa e tatau ona maua i luga o le oti. O le tulimanu o le sili atu o le maualuga o laina (cm. Ata 1 - crossbow ata) ufiufi i le aʻoaʻoina, o le feteʻenaʻiga, ma isi I le matou koluse i se mamao o le 50 m, e taumafaina e uiga i le 6 °.

Masani i le atoa, faʻatagaina mo se fasi pe leai i le taimi o felauaiga.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Fale mo Tamaiti: Laasaga-i-laasaga ata, polokalame, ata

O le matou kolosi, o le gaosiga o le mea lea o loʻo faʻamatalaina i luga, o le racchitan mo le laina amata ma le lapoa o le 8 mm ma le umi o 350 mm. E faigofie ona latou faia i le sogasoga (slolav d16t) tubes ma mafiafia o le ata o le 0.5 mm. Nofoia le pito i luga ma le kulimi pei ona faia mo se pusa tusi. E tatau ona manatua o le taugofie e amata mo se kolosi, e le pei o le lautele, e le tatau ona i ai se tipi. E faigofie ona toso ese mai se laʻau i le ituaiga o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le paipa i luga o le kulimi.

I le faaiuga, o ia e manaʻo e faʻailoa le faʻamoemoe e te malamalama ai pe faʻafefea ona fai se kolosi, o lona gaosiga o le a maua ai le tele o mea e maua ai se paʻu lelei. Aua neʻi galo na o le mea moni o le mea moni o le kolosi, pei o se auupega budding, e manaʻomia le faʻauigaina o le tali fegalegaleaiga ma faʻatusatusa pe a faia le aʻafiaga o le sola ese. Ma o le aofaʻi o le fiafia faʻamoemoe faʻalagolago i le auala e faia ai le crossbw.

Faitau atili