Faʻafefea ona fai se faʻatasi ma ou lava lima?

Anonim

Mo galuega taulima, o se mea aoga e manaʻomia, o le a tuʻuina atu i le teuina o sela eseese (faila, chiste, o loʻo manaʻomia ma mea uma e tatau ona e galue ai. O le malaga a le teine ​​o le faletua o loʻo iai ni mea lelei.

Faʻafefea ona fai se faʻatasi ma ou lava lima?

O le Johinery Capbench o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai oloa laupapa.

Gaosiga o faʻavae o le faʻaaogaina o tagata faigaluega

O le gaosiga o le laulau e faia i tulaga. Muamua o mea uma, saunia ni avanoa mo vae. O le faia o lenei mea, tipi fasi pepa mai le Plywood e faʻaaoga ai se lapotopoto na vaʻaia. O le lautele o le fasi pepa e tatau ona fetaui ma le lautele o vae. O faʻamatalaga e manaʻomia ona fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi e galue ai le tutusa.

Ina ua uma ona faʻamama le Jokinery Glue i le tasi itu o le vae, o le faʻalauteleina o le. Mo lenei, o le talaiʻole o le militeli ua faʻaaogaina. O le loloto o le Groove e tatau ona 2 cm. O le fata o le a faʻaofi i totonu.

I le isi vaega o le faavaa o le laulau. Auā e manaʻomia le oti o avanoa mai Plywood o se isi lapoʻa. I se tasi o fusi, e tatau ona e tipiina se nota, lea o le a faʻaauau ai le nana o le mea leaga. A o faʻamaumau e faʻaputuputu le mamanu, o le cemellas ma tipi e sili ona lelei faʻaaogaina. E mafai foi ona e faʻaaogaina le kesi.

Mai le 4 fasi fasi plywood mo le faʻavaʻa e tatau ona e faʻapipiʻi le pusa. Mo lenei faʻamoemoe, e faʻaaogaina e le carbon uliuli poʻo le pā. O le pusa faʻapipiʻi e tatau ona siakiina i luga o faʻatagata ma le tutusa o faʻafitauli. Afai e lamolemole le oloa, ona mafai lea ona faʻamautu e ona faʻamanino. O le pusa e tatau ona tumau i se tulaga tumau seia atoa le kuli. O vae o loʻo tuʻuina atu mo le taunuʻuga o le faʻatupuina o le fao. Le isi, o le pito i lalo fata ua faapipiiina.

Faʻafefea ona fai se faʻatasi ma ou lava lima?

Auai i galuega a le au faigaluega.

Le isi, o le a manaʻomia ona e saunia se fata ma faʻapitoa faʻapitoa mo se lima mea faigaluega. Ua nonoa foi i le togato i vae. O le fata i lalo o le mea faigaluega e faʻapipiʻi i le faʻamaoniga. Mo le vave e tatau ona e felelei ma aveese le chammfer. Mo lenei, e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se laʻau faʻapitoa o loʻo iai i lalo ole faʻamaoniga. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina ma aveese le chamfer. Peitaʻi, e mafai ona e faʻatinoina lenei galuega ma le taʻaloga masani. E manaʻomia le tosoina le faʻamaonia i luga, pei o le lumanaʻi O le a faʻaaogaina le pati ma fusiua o le a faʻaogaina e faʻaliliu ai le pusa, ma o faʻamaoniga o le a puipuia ai lenei mea.

Mataupu i luga o le autu: faleuila mo le le atoatoa

Faia o le Fonotaga

Muamua saunia le pusa i lalo o le laulau. E 5 vaega mai le plywood i ai: pito i lalo ma 4 itu puipui. I luga o le lua faʻamatalaga auiliili i totonu, e tatau ona e saunia ni fale mo le nonoa o le pito i lalo. Mai fafo o pa puipui o le kapoti, o le pusa militeʻo o loʻo faia i avanoa, faʻafetai i le auala o le a fealuaʻi ai i tafatafa o le fata.

Itu o puipui e tumau i le wremeches. O pu i lalo o le faʻapipiʻiina o elemene o loʻo galulue i o latou pito. Nofoaga pito i lalo o pu i lalo o le fusiua e tatau ona fesiitai i luga o le itu i luga o pa tuaoi. Ina ua maeʻa tapenaga uma o le puipui ma o le pito i lalo e mafai ona faʻapipiʻiina faʻaaogaina o le jaunery glue.

O le pito i lalo o loʻo faʻatumau e ala i le faʻasusu i le pito i luma o le puipui ma mai le isi itu. Ina ia faia lenei mea, i pito o itu itu, o pu e muamua na faia e ala i le mafiafia o le pito i lalo. O le faʻagaioiga o nei pu, o le trimmer poʻo le shag ua faʻaaogaina. Faapitoa faʻalilolilo o le a ia puʻeina i le laufanua, ina ia aua neʻi latou faʻalogo i tua atu.

Faʻafefea ona fai se faʻatasi ma ou lava lima?

Faʻafaigofie galuega faʻapapa: A - Faʻavaa mamanu (1 - faavae; 2 - Itu nofoaafi; 3 - Libers; 4 - Paʻu mo le faʻapipiʻi) ; B - suia stroke taofi.

A maeʻa ona saunia le pusa, o le taʻuleleia o ia lava ua gaosia. Mo lenei, o laupepa o palama o loʻo tipi ma faʻapipiʻi faʻatasi ma le tasi ma le isi. O le mea e tatau ai ona avea ma taʻoto, o le malosi faʻamalosiauina o le 'auʻaunaga. O fasi fasi fasi fasi fasi i lalo o le faavae o le laulau pito i luga. O le a ave 2 elemene i le ituaiga o mea laiti tutusa. E tatau ona faia e soo se tasi o le 2 vaega. Faatasi ai ma le fesoasoani a ni faʻailoga faʻapitoa, o laupepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le laulau. E mafai ona e faʻaogaina masani taamilosaga tausaga, ae i totonu o lenei tulaga o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina 2 taimi sili atu faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa, puʻe o loʻo galulue i le lumanaʻi o le faʻamaligiina o le leaga.

O elemene uma o le faavae-pito i luga e fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o glue, o le faʻailoga ma le laugatasi. E manaʻomia le siakiina le saʻo masani o nei elemene. O le laulau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pusa ua maeʻa. E faʻaaoga le faʻamalosi ua faʻamalosia.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona aoina Karnis Magellan: Fuataga ma Faʻapipiʻi

Ina ua maeʻa faʻamamaina le faʻamamaina o le faʻapipiʻi, o loʻo faia le faʻailoga. Drill pu mo i latou e sili ona faigata i le rack ma le va o le phosner. O le a faʻatagaina oe e maua saʻo pu i le nofoaga ua fuafuaina mo i latou.

Le isi o le plywood pepa faʻapipiʻi i lalo mo le vice. E tatau ona muamua saunia e pu mo uamea elemene o le overts.

E mafai ona e faʻaogaina le auala mai le The Workboent Workbench pe a fai o loʻo galue, pe faʻatau ni mea fou i fale faʻapitoa.

E tatau ona aoina lenei mea ma faʻamau i le laulau. A maeʻa lena, loka loka o loʻo mou atu, faʻafetai i le au taʻitaʻi o le a le paʻu i fafo mai le laulau.

Gaosiga o peni mo le mea leaga ma taofi

Faʻafefea ona fai se faʻatasi ma ou lava lima?

Vistaok ma masini fetuutuunai: A, u - Uila o Musika mo le galueaina o le pito o le Komiti Faatino; e - patipati mo gaosiga pito o le Komiti Faatino; M - auai o tagata auai.

O le galuega i lalo o le 'au e mafai ona faia i le laupapa laupapa laupapa o le lava o le umi. E tatau ona i ai muamua nai lo le pu i totonu o le vice, fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le 'au. O le pale i luga o le laau e lautele atu nai lo le 15-20 mm lautele nai lo le cyllindrical vaega. Faatasi ai ma le fesoasoani a le paneta o plywood, e tatau ona e tipiina le 2 aula. I le pito o le laau, e manaʻomia le popole i pu i luga o le fao o le a faʻapipiʻi ai le au masaʻa. Muamua, 1 Washer ua faʻapipiʻi, ma pe a faʻapipiʻi le 'au i totonu o le pu i le vice - o le lona lua.

Le isi, o loʻo faia mai laupapa laupapa o le taʻamilosaga foliga ma sikuea nila mai Plywood o le mafiafia tele. I le ogatotonu o le sikuea, e manaʻomia e faʻaalu se pu e fetaui ma pu o loʻo faia muamua i le laulau. I le loloto, e tatau ona latou aapa atu i le ogatotonu o le sikuea. I le excamizing i le sikuea o loʻo tuu i le taamilosaga o faʻailoga ma ua faʻaseʻe i le sikulu. E manaʻomia le faia o le 4 ia taofi. I lenei galuega i luga o le gaosi oloa o le tagata faigaluega ua maeʻa.

O lea, e mafai lava ona faia le auai ma o latou lava lima. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o uiga o sea mamanu ma faʻatino uma gaioiga i le saʻo ma le saʻo. O le iʻuga, e mafai ona e faia se atoatoa e faʻatautaia le laulau e uiga i manaʻoga faʻapitoa. O se tagata faigaluega faapena o le a aoga, talafeagai ma aoga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu le fale mo le Tausaga Fou: Manatu mo le Tausaga Fou Faʻaletupe (25 ata)

Faitau atili