Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Anonim

Ae ou te leʻi amata galue ma mea ua taʻua o Plaster, na ia iloa ai e tele ni mea e tele na maua mai ai o ni mea lelei tele. Ae tusa lava pe le mafai ona ou manatu o se numera tele o meaola e mafai ona ou maofa pe a filifilia le fofo talafeagai. O lea la peʻa maeʻa le galulue, e uma o fafo ma totonu, na ou filifili ai e faʻasoa mai oʻu manatu ma le poto masani e uiga i mea. O lea na faia ai i fafo e le fafo o le sima ma le sima i lalo o le sima, o le a ou taʻu atu ia te oe le o le tekonolosi o le faigaluega o, faʻapea foʻi ma ni faʻamatalaga mataga e uiga i le laupepa.

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Stucco i lalo o sima

Matou te filifilia le mea e fausia ai le aafiaga o sima

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Stucco mo le puipui puipui i lalo o sima

Talu mai i le amataga e le manino mai ia te aʻu, aisea e fatu ai se lagona loloto, ona ou manao lea e faʻailoa atu o le plaster i lalo o le sili ona saʻo o le mea lea e le o le saʻo. Malilie, o le sima luga, o le sulfur, e foliga mai e le aulelei ma le faanoanoa. Peitai e ui i lea, o le a le mafai ona vaʻaia faʻapitoa faʻapitoa ma faʻamatalaga o ni lanu efuefu paʻepaʻe ma o se mea leaga i le satanic café, poʻo se fale i le sitaili. I se faʻaopopoga, o lenei filifiliga ua faʻaaogaina lelei mo le ofisa avanoa ma potu aʻoga.

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

O le pamu o le pa puipui

O le filifilia o le fasi ipu, sa ou tamoe atu i ni tagata gaosi ma, e ui lava na ou filifilia naʻo le tasi mo Ia lava, sa ou filifili e te faia se filifiliga o se tamai laulau. I totonu, na ou manatu e tusa ma le tau o le galuega ma le tau o mea:

Igoa o le PlasterAafiagaO le averesi tau i le 1 sikuea mita. m. Luga
MeaGaluega
Asti maualuga Tech SmartteSima ma le aofia ai600 rubbles.850 OO.
Novacoloranlomamundi.Uamea, sima, silika1300 le olo.800 rubles.
Novacoloranmimumbishiesterstersters.Le tutusa, ae mo galuega fafo i le faauma o tagata1350.900 palapala.
Novacourclor Wall2Floor.Fou ma matua1900 le olo.1500.
Sanmarcoconcretrt.Fou ma le Maliega Maualuga, Faigaluega Aafiaga750 OO.1250 OO.
Novacolorararchi + sima.Faigata le faigata800 rubles.800 rubles.

Tusitusiga i luga o le autu: O mea e susulu mai ai ma meaafale pogisa i totonu o le potumoe - o le indyll o le eseesega

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Pa puipui ma le sima sima

Tekonolosi maina galuega o ni vaega o eseese:

  • Muamua e tatau ona e saunia se nofoaga o le gaosiga. E tatau ona mago ma sosolo i totonu o le puipui. Matou te faʻaaogaina le Primang Primaner e faʻaleleia atili ai le faʻamalosi o se pepa faʻapipiʻi ma se laufanua foliga
  • Ina ua uma ona mago, 2 faaputuga o le sima paluga o apalai. O le tekonolosi o le faʻaaogaina o le faʻavae (muamua) e leai ni eseesega mai le faʻaaogaina o isi pepa, o le faʻagaioiga o sela ma spaculas. E tatau ona lamolemole le laualuga ma lelei le mago. A maeʻa lena, e tatau ona e amataina se vaega lona lua, lea e le mafai ona tuʻuina atu e faʻamago. I luga ma le saini saini o seti. O le ata e mafai ona faia i ni auala se lua: o le palasitika sela e solo ai le vaega lona lua o loʻo faʻaaogaina ai le lapotopoto o gaioiga poʻo le sela uʻamea. I le tulaga lona lua, o le a tutusa lava le afaina
  • A oʻo mai le puipui e mafai ona faʻasaʻoina e ala i le tusia o le faʻaaogaina lelei paʻu, ma pe a maeʻa ona faʻagaioia le faʻauigaina

I le tulaga lautele, ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le puipui i lenei auala, sa ou faʻamalieina, aua mo le raisini i totonu o loʻu fale na leai se aafiaga o se puipui sima ma uamea. Talu ona ua ou mauaina le poto masani o le faʻatagaina o le tuʻugamau ma iloa lelei le tekiki, o lenei faiga sa le faigata mo aʻu. Ae afai e leai sau aʻoaʻoga o galuega lea, e manaʻomia le galue i luma o le taunuu o pa i lenei auala.

Plastelling sima sima

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Parter le sima

Plaster lelei pa o se faiga e manaʻomia ai nisi tomai ma le poto. O le mea lea, ou te fia faʻailoa teisi e uiga i tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina mo ia galuega. Muamua, ia vaeluaina pepa i le 2 vaega:

  1. Sima-oneone
  2. Teuteuga sipela - gypsum palusua, acrylic fofo, tuai ma silicone

Sima Mortar mo galuega i fafo o le sili ona avanoa lautele avanoa, talu ai lona tau e mafai ai ona e uma se tasi. A o le teuteuga fofo o se faʻasologa o le tele sili atu taugata, ae o lo latou lelei o le a latou le manaʻomia le savali.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu Faavae o le taotoga ma masini o le puleaina o tagata tauaso

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Puipui "i lalo o sima"

O le teuteuga mai fafo e manaʻomia le faʻalogo i le faʻavae i le faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai le sima o le faʻapipiʻi mo le sela o le sela ma le sima, e tele ni maʻa, e tele ni mau e fesoʻotaʻi ma uiga o mea:

  • Hygroscopity - Talu mai le Cellolar Scierteve malosi le susu, ma ua mafua ai le tele o le leiloa o le fofo, e manaʻomia e ufiufi ai le lua vaega o le acrylic. O le vaega lona lua e faʻaaoga pe a uma le faʻamamaina o le muamua
  • O le lamolemole o se isi uiga o sima, ona o le mea e faʻaitiitia ai le faʻapipiʻi ma le laualuga ua faʻaititia tele. O le mea lea o le mea lea e faia ai le lotoa i le faamalosia o le tausiga
  • Plaster of Opelk sima pi - o le tekonolosi e le eseese mai le auala faʻataʻitaʻi, o le eseʻesega o le faʻavaeina o le faʻavae, talu ai o loʻo faʻaopopo le ata

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Teuteu sima sima

Muamua e tatau ona e saunia le laualuga mo le sipuni - ua fula uma fula ma fusi i luga. Luga o le puipui e le tatau ona faaleagaina nofoaga e mafai ona mou atu. Le isi, tatou te faʻamamaina le sima mai le vali, punou ma isi ofutino. Ona faʻapipiʻi lea o le sima i luga o le sima ma oneone papa. O le faʻaaogaina o le faʻamalosia e manaʻomia mo eseese, o le mafiafia o le 1.5 cm. Ina ua uma ona siaki, le tulaga o sima e mafai ona gaosia. E pei ona masani ai, o le uluaʻi vaega o le puipui puipui, o le mafiafia o le mafiafia e tatau ona itiiti ifo nai lo le 0.5 cm. O le fofo e tatau ona avea ma suavai. O le mafiafia o le vaega autu o le 1-1.5 cm, ma e tatau ona mafiafia le ipu. Lagona le saoloto e faʻaaoga le tele o le aofaʻi o le paluga, ona tipi ese lea o le sili atu tulafono. O le Vaega lona tolu o le inisiua, faʻafetai i ai, e fatuina ai se lamolemole ma le lamolemole lamolemole, faʻagasolo.

Plaster i lalo o sima ma le faʻagaioiga o le sima pipi

Teuteu stucco mo le puipui puipui

O le auala mulimuli e mafai ona taʻua o se fatu ma gaosia mo le le lelei atoa le leaga o le leaga. E mafai ona o le paʻu i ni auala se lua: vaeluaina ma tupu aʻe. Ia ausia le maualuga o aʻafiaga, o filifiliga uma e faʻaaogaina - muamua o mea lapotopoto e pasi i luga i luga, ona faʻafia ai lea o le metotia "

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te tuputupu aʻe siperi i luga o le faapaologa: aoga aoga

Faitau atili