Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Anonim

Toeitiiti lava soʻo se tagata e ona le fale mautotogi e manaʻomia se tamaʻi pulega potu aʻoga i lo latou fale. Afai e leai se faletaavale poʻo se isi mea aoga, ona faʻapipiʻi loa lea o le fale faigaluega i luga o le fefiloi o le taupou i lenei mataupu.

O le galuega o le galue o se vaega o le vaega o loʻo faʻaoʻo atu i le tele o pamu, kapeta meafaigaluega ma mea faigaluega. Faʻafefea ona faʻatulaga se tamaʻi aʻoga faigaluega i lau lava glashed faapalepale? O le a matou faamatalaina lenei mea i se lauiloa foliga i lenei tusitusiga.

Desktop fua

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Galuega galue

Ia malamalama i le a le tele o le galuega e tatau ona avea ma galuega, fuaina o le faapaologa. Faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina, o le faʻamaumauga o meaafale faʻaʻoleʻole o loʻo fuafuaina.

O le tau tele o le lautele o le laulau. E masani lava, o le fale faigaluega ua tuu i se tasi o itu itu o le panisi po o loggia. O le va i le va o le puipui pito i luma o le fale ma le pito i luma o le faapaologa po o le loggo ma o le ai ai o le lautele o le laulau. O le maualuga o le laulau e fuafua i le tagata lava ia faʻamatalaga faʻamatalaga. O le tulaga maualuga o lenei ituaiga o meaafale o le 750 mm. O le loloto o le laulau pito i luga e mafai ona avea ma tagata faaaoga faauo.

Ia mautinoa e manaʻomia mo vae o le tagata faigaluega i le laulau. I le leai o se galuega i le fale faigaluega, o le a le toe malosi tele o le tagata, aemaise lava ma le nofo i ona tua.

Ituaiga o Aʻoaʻoga

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

A o le i amataina le faʻaofi o le mini aʻoaʻoga i luga o le faapaologa, e manaʻomia le mafaufau mo le a le ituaiga galuega e fuafuaina. O le laulau galue e mafai ona avea ma pamu, chepentry ma tuufaatasi.

Tatala laulau

O le Locklemith Vstock e tatau ona tatalia le uta mai le mamafa o le galuega o le gaosiga o galuega. O le mea lea, o le faʻavaʻa o le laulau e faia i uʻamea talaaga ma le pepa.

Lagolago fata e faia i le uamea talaaga. O fata malosi e mafai ona faia mai i tulimanu ma lautele o le fata 35 mm, kuka i pusa lagolago.

O fesoʻotaʻiga o loʻo iai le faʻailoga o loʻo faia i le 20-tulimanu i le 20-tulimanu poʻo isi faʻamatalaga talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Tapunia o laugatasi i totonu o le faitotoʻa: sitepu e ala i laina faʻatonuga

O le countertop ua tipi ese mai le uʻamea pepa ma le mafiafia o le 8 mm i le 10 mm. E mafai ona e faʻaogaina se uʻamea sili o le mafiafia mafiafia. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le faʻaaogaina o se pepa ma le mafiafia o le sili atu nai lo le 10 mm. Leai se mea e ese mai le faʻateleina o le laʻasaga o le a le avatua. Ma e taua lenei mo le faʻatonutonuina malosi o le pote o le palu, aemaise lava ma le faʻatiga avega mai galuega poto. E uiga i le faia o le aʻoga ma ou lava lima, vaʻai i lenei vitio:

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Boards countertatting togafitiga Antissivi ma le afi

Ina ia faamimigiina le Shock Andsts faia se laupapa laupapa mo se ipu uʻamea o le laulau. Mo lenei, o laupapa laupapa lea, o pou palaueleele ma le mafiafia o le 20 MM ona o loʻo tuu i totonu o se faʻavaʻalolo unit mai le 22 manoa. Ua uma le ipu uamea i luga o le faavaa.

O laupapa mago e tatau ona togafitia i se aftisppitic ma afi-puipuia fualaau faasaina.

O le "laupapa laupapa" i lalo o le uʻamea countertap o le a faamaluluina o le oso i luga o le hammer ma malemo o isi leo.

Foliga o le masini

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Galuega galue

Mo le fetaui galue e manaʻomia le leaga. Ina ia puipuia i latou i luga o le aufaigaluega, o siteki a se isi tagata lautele e manaomia. A tuʻu se laulau galue i le pito o le posgon poʻo le loggia i le va o le pa puipui o le faapaologa, e mafai ona tumau le vic i luma o le laulau. O le tulaga o le mea e mafai ona mafua ai le faaletonu e faia ai le malosi galuega.

Isi

Afai e faʻatagaina le faapaologa e mafaufau e uiga i le gaosia o le galuega galue - - o loʻo iai i le fuafuaga, poʻo le a lava se tasi o vaega o le potu, ma le vaega lona lua o le fale puipui.

Le taliaina o galuega i luga o le palota aemaise lava i le potu nofomau e matua le talafeagai ma lamatia. O le mea lea, o le tagata faigaluega o loʻo gaosia i totonu o aʻoga faʻapitoaina o loʻo i ai i le faʻasoaina o le faʻamalologa.

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

E manaʻomia ona e iloa o le momoliina atu ma faʻapipiʻi i luga o le palota o se mamanuina uma e mafai ona fausiaina ni faigata. G - o se ata uma o loʻo i totonu o le au galuega e mafai ona faia o ni vaega e lua o loʻo fesoʻotaʻi e BULS.

Tusitusiga i luga o le autu: O le SEROPEN CHINATAW filifili e faia oe lava. Tofa meafaigaluega

E i ai filifiliga mo tagata malaga muamua. O vaega vaega o loʻo aoina atoa i luga o fesoʻotaʻiga. O faʻasalalauga e feaveaʻi, aua le faʻateʻia faigata pe a feʻaveaʻi. O le le lelei o ia fausaga o le faifai pea o le faifai pea o fesoʻotaʻiga i lalo o le faʻamalosi o tagata faigaluega. O le mea lea, e tatau i le pauna ona siaki soo i taimi uma ma mumu.

Tatala Taatasi

Gaosiga o tagata faigaluega i luga o le faapaologa

Taavale laulau

E mafai ona faia le fale faigaluega a le fale faigaluega i le laulau tuai. Afai o iai le poto masani i mea faigaluega a Carpentry, ona mafai ai lea ona e faia le faletalimalo o le galuega tutoʻatasi mai le laupapa mea. I luga o le initaneti e tele ata mo le gaosiga o falesaa o Joyline.

Tuʻufaʻatasia galuega galue

O le tuʻufaʻatasia o loʻo faʻavae i luga o le laulau e faia i le tasi laupapa laupapa ma se isi vaega o loʻo faʻapipiʻiina i le uʻamea. Faʻafetai i se fausaga faapena, o le galuega i luga o le faapaologa e mafai ai ona e auai uma i galuega faʻapitoa ma kamuta meaʻai.

Oloa oloa ma mea faigaluega

I le fausiaina o hypertimaketi, e mafai ona e filifilia se tagata sauniuni-faia o le sili ona manaʻomia le tele o le lapoʻa i lalo o tulaga o le faapaologa poʻo loggia. E leai se totogi mai i faʻafitauli o loʻo suʻea mea ma gaosia meaafale. E uiga i le gaosiga o galuega galue i luga o le palu o le faapaologa i lenei vitio:

Faʻatasi ai ma le fale faigaluega, e tatau ona e faʻatauina le laulau moli uila masini, o loʻo tauva ai le puipui o le laulau, o loʻo taulaʻi atu ai i le tuʻuga o mea faigaluega e faʻaaogaina

Faitau atili