Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

Anonim

Bowl i luga o le faapaologa - O lenei fuaitau e foliga mamao. Ae mo i latou e fia auai i le faʻamasinoga a le atunuʻu, ae aunoa ma le faʻaosofia o latou fale mautotogi, e leai lava se mea e le mafai. E toe liliu mai e mafai ona sauni Keabs i luga o le faapaologa, ae a na o le a e mulimuli i le tele o tulafono faʻatonu.

Tulafono faaletulafono

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

E le o tagata uma o se fale mautotogi e iai le avanoa e maua ai e le taulaga. Uaina o lenei o se taimi o le leai o se taimi - o le faʻafitauli tele o le taulaga o aso nei o le taulaga. Ae ui i lea, o le manaʻo e tofoina suamalie o loʻo ia Kumauina ma le afi, o isi taimi e sili atu le malosi nai lo tulaga e sili atu nai lo tulaga.

Ma o le sili ona tauofoga na nonofo ai i le maa fatu e maua ai se auala le taua i fafo atu o le tulaga - e liliu ai a latou lava pascony i le boobcul storey i le boobcul storey. Ae e tatau ona manatua na mafai e le solofanua i luga o le pulega faapaotupe ona mafua ai faafitauli ogaoga ma le tulafono.

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

Ma, e mafai ona falai le kepa i luga o le faapaologa? E tusa ai ma le tulafono a Rusia, frying Kbabs i latou lava Loggisia e le faasaina. Peitaʻi, o le faʻatupuina o le afi matala i luga o le tauto, o loo faasaina atoatoa le atinaʻeina o afi o le Matagaluega o Masani faʻafuaseʻi.

E tusa ai ma nei tulafono, e mafai ona toto se afi i se mamao o le 50 mita le tausaloga o fale nofo ai ma le tau tamaoaiga, mai auala o felauaiga lautele. Ae o lea lava i lea tulaga, o le nofoaga o le tolauapiga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻapitoa o lona faamatalaina tulaga.

I fale nofomau, ua faʻatagaina ona faʻaaogaina le afi matala na o ia i le umukuka, ma le fesoasoani a tusi pasi kesi.

Mafai ona avea ma taunuuga o le balcmony piniki

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

Frying Kbabs i luga o le afi afi e leaga ona o le lamatiaga o le afi

Faapipiiina o se afi mumu fagota i luga o le palu mo mafuaaga nei:

  1. Maualuga lamatiaga o le afi. E mafai ona tulaʻi mai i luga o lau loggia ma luga o le Loggia o tuaoi i le tulaga o le taia o le stark. O le iʻuga, o le ipu i luga o le faapaologa e mafai ona avea ma faʻavae mo le faʻalagolago i se lelei i le aofaʻi o 100 i le 400 afe rubles. Afai o lou manaʻo mo se atunuʻu e mafua ai se afi ma ogaoga taunuuga (faʻataʻitaʻiga, ma se tulaga o le oti), o le faasalaga o le faasalaga o le falepuipui.
  2. O le asu mai le afi mumu i le kanesa e mafai ona tautua ai ma le tele o faalavelave mo tuaoi faataamilo i le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e totoina le fola i luga o le faapaopolo, i luga o le faapaologa, e faʻamalamalamaina le paʻu, le asu mai lau afi. I lea tulaga, e tatau ona totogi oe mo le faʻaleagaina o le loto faʻatulagaina, pe puipuia lou manatu i le faʻamasinoga.
  3. O oloa susunuina, sa nonofo i luga o le fale o le fale, fausia le Black Trades - e sili atu nai lo le faʻaleagaina o le ata mai fafo. I lea tulaga, e ono manaʻomia e le Kamupani Pulega ona o le aveeseina o taunuuga o taunuuga o le piki i tua o lau teugatupe. E iai a matou mea faigaluega faapitoa poʻo ni manulele alamanuia mo le fufuluina o le fogafale mai le ulaula o le ulaula e mafai ona faia lau kebs moni "auro".

Mataupu i luga o le autu: Fua o loʻo faʻaumaina e se tagata tomai faʻapitoa (uamea-malosi)

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le talafeagai?

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

Ae o loʻo i ai se avanoa e sauni ai se kepab i luga o lau oe lava pasama o le solia o le afi faʻavae ma e aunoa ma le taufaʻamataʻu o se "feteʻenaʻiga?

I luga o le Initaneti, tele taavale feaveaʻi uma o oloa oloa na fuafua e faʻaʻela ai le faʻaupuga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻaititia ai faʻafitauli talafeagai ma tuaoi. O se mea faʻapitoa lea e puʻeina ai le asu, ma le pamu e gafataulima mo le faapaologa.

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

Eletise eletise o le a avea ma se manaia fofo

Ae o nei faʻamalosiga uma o le faʻamaonia o na meafaigaluega o loʻo le sili atu nai lo togafiti maketi. Toe tasi lava le mea e tatau ai ona toe fai - o le ituaiga o le afi afi i luga o le faapaologa ua matua faasaina ai! Ma o le matafaioi mo le faʻaaogaina o mea ua afaina ai mea mataʻutia ua paʻu atoatoa i ana faʻatauga.

Peitaʻi, e mafai lava ona tuʻufaʻatasia foliga foliga mai - saunia moni Kebabs taumatau i le faiva, e aunoa ma le lamatiaga e gagau ai le tulafono. O se eletise lea po o le kesi mo le faapaologa.

Ituaiga o eletise eletise

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

O le maketi faaonapo nei, o le tele o le tele o le tele o le faʻamaonia ma le saogalemu i le faʻagaioiga o aano o manu, moa poʻo fualaʻau. O na manas atonu o ni ituaiga o ituaiga o le colalant e faʻaaogaina:

  1. Faatasi ai ma le vevela ma le eletise eletise (sefulu) - faʻaaoga eletise eletise, suia ai i totonu o le vevela. E aoga iinei mo se taimi umi e masani ai i mataupu taʻitasi o loʻo faʻaaogaina i fale eletise ma ogaumu.
  2. Ma le kesi kesi. O sea mea faigaluega e faʻaaoga mo le falai mai o le kesi mai se faʻailoga faʻapitoa. E le pei o le paʻu magela, o le kesi kesi ua siaki ma faʻamaonia i mea tusi, o lona saogalemu o le mulimulitaʻi i le tusi lesona.

Kesi grill

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

O se filifiliga talafeagai ma le saogalemu. E i ai ni aoga o loʻo mauaina e moni lava o loʻo iai lava (

  • Faʻafetai i le faʻaaogaina o se kesi spray fana o se malosi punavai, o se kesi kesi e matua tutoatasi ma feaveaʻi. E le faalagolago i isi mea e mafai ai le malosi - e mafai pe a e manaʻo e ave ma oe i le natura, i le atunuʻu, fagota.
  • Kesi o se paketi paketi malosi. I le faaiuga o le kesi i le pato, e faigofie ona e faʻatau se mea fou. E mafai ona faʻaaogaina se fetuunaiga faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi ai se mea e mafai ona talafeagai ma le propane.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se fale puipui o palasitika faitotoʻa

Eletise eletise

Kuka i luga o le faapaologa i luga o le grill ma grill

O sea masini e matua matagofie mo le faʻaaogaina i le umukuka ma luga o le Loggia. O le lelei o le lelei o lona lelei o le afi saogalemu ma le faigofie e faʻaaoga. O le leai o le tatalaina o le afi ma le asu faʻatagaina i matou e faʻaaoga le eletise eletise o meaola i totonu.

O le tele o faʻataʻitaʻiga o le eletise eletise mo falai keybua e mafai ai ona filifilia le sili ona talafeagai filifiliga mo mea uma e lua faʻapitoa ma tau.

O le tele o gas ma le masini eletise, e ui lava io latou saogalemu, e ui lava io latou saogalemu, e manaʻomia le tausisia o faʻatonuga mo faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Ata tifaga

O se mea, o mea na mafai e masini ona tuʻutuʻu pe faʻaoʻo. O le le mautonu o le vaomatua mo le faapaologa o se agalogue o le fafie ma le pau lea o le eseesega ae le o le vaeluaina o malala, eletise po o le kesi vevela o loʻo faʻaaogaina. Liliu le skewers i ni mea faigaluega e ala i le fetuunai o le maualuga o aano o manu i lou tofo. E ui i le mea moni o loʻo i ai le pule tumau i luga o sea masini, e sili ona latalata i le faʻavasegaina o laupapa afi - e mafai ai ona faʻaalia atoatoa le tusiata o le kuka. I le auala e kuka ai Keab i luga o le faapaologa, vaai lenei vitio:

Vertical Aerogrils ei ai le sili atu lavelave eletise eletise eletise. O mea faigaluega, vagana ai mo le faʻatulagaina o le vevela o le falai, faʻataga oe e filifili se isi numera o tapulaʻa. I le taimi lava e tasi, e mafai ona "faʻagalo" e uiga i le sauniaina o le Sese: Aerium lava o loʻo osofaʻiga skewers ma manu feʻai ma fualaʻau ese mai i itu eseese. Grill Vave vaʻai i lenei vitio:

O le aʻoaʻoga masani o ia togafiti na sefe. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina le kesi ma eletise eletise i luga o le faapaologa ma totonu o le faletusi e aunoa ma ni mea le lelei le manaia.

Faitau atili