Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

Anonim

Masalo na feagai ma le manatuaina o le fiafia ma le fiafia i ai, ina ua latou mauaina pe faʻatau se fale mautotogi, ma ua avea ma paneta tele poʻo le loggia. O le tele ma le nofoaga o le faapaologa e faʻauigaina se faʻasologa o fale ma le faʻatinoga o le fale mautotogi. O feinu o lamolemole, e aofia ai ma le lapotopoto, i isi upu ma Erkera. I le numera o sikuea mita e i ai foi le tele o ituaiga ituaiga. O isi taimi, i le ala, o le uluaʻi fua o lo o ufitia ai le ogausa, ma faʻataunuʻuina ai latou. Ae o se auala faapena e masani ona faigata ma faagaeetia. O le mea lea, e sili atu le i ai o le mea e te maua ai ma faʻaopopo poʻo le a le mea.

Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

Pupuni i luga o le faapaologa e fai oe lava

E le gata i lea, o le taumatau o totonu ma mea e mafai ona faʻalautele le avanoa, ma tuʻuina atu se manaia. O le mea lava e tasi e faatatau i le aoga uma. Seʻi tatou muamua mafaufau i ni soa faigofie, faʻafefea ona faʻaleleia le siosiomaga i luga o le faapaologa.

  1. Togi le le talafeagai lapisi. O ni taimi e mamao i tua, ae tumau pea i le tele o paleni e mafai ona e mauaina Estalies matutua, o laau faasee, Rusty, e le mafai ona alu i ai. O lea la, o le faamamaina o le avanoa o le muamua ala lea i lona aoga.
  2. Faasee. Afai e te manaʻo e iai le fale ulavale, lea e mafai ona alu ese i le taumafanafana, ma i le taumalulu, faʻamemelo i le matagofie o le taulaga poʻo isi ituaiga, e tatau ona faʻasolosolo ai le faapaologa. Ma e mafai ona fai i fafo, ma totonu. E le gata i faʻasaʻoga, o le a maeʻa uma. E taua tele foi lona mafaufau i ai, e manaʻomia ona ua pau lenei faʻalapotopotoga o lenei potu, i le atoa o le gasologa o totonu atoa.
  3. Faasaʻosaʻo ie puipui. Ma o lenei o le a matou talanoa e uiga i ai.

E mafai ona maua pupuni mo fetu uma ma valivali, mo lenei, pe a e maimau, e le mafai foi ona e tuua le fale. Ma na o le tusi i totonu o le paga o lisi o le fesoʻotaʻiga, ma o le a foliga mai o manatu o manatu. Peitaʻi, e aoga foʻi i le le amanaʻiaina iinei o loʻo i ai pea tagata e talitonuina selau pasene e naʻo ia selau pasene na o le selau pasene na o le matua ma le faʻatauaina ma le le aoga. E le aoga ma le le talafeagai le faia o "i le faapaologa. E faʻapena foʻi i pupuni. Ioe, ei ai se manatu e sili atu le tautau i luga o faamalama tuai samasama samasama, ona o le a matala, i le timu o le a felelei ai le aisa, o le la ma isi mea uma. Ona o lea manatu e tatau ai e teʻena, o se tagata e nofo e olioli, ma mo lenei tulaga uma e tatau ona talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa mo le kapeneta i totonu o le faleuila

Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

O lea, seʻi o tatou vaʻai poʻo a ni ie puipui matou te faia ai aso nei le maketi o lenei Alamanuia.

Tagata Roma

O le sili sili ona lelei filifiliga mo le faapaologa. E aofia ai se upega tafailagi, lea e faʻapipiʻi i se faʻapitoa fuafuaga, e ala ia i latou o se tamai laupapa e faaloaloa, o le maualuga ma le tele o malamalama na lafoina. E mafai ona faatauina e ia ie puipui, ae e mafai ona e faia oe lava, ae pe a fai lava na taimi mulimuli ane ai.

Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

Rollers

I se isi faaupuga, ua palapala pupuni. O lenei filifiliga e faigata mo oe lava - ae e lelei foi mo le faapaologa e pei o le muamua. I lea tulaga, o se masini faʻapitoa ua faʻapipiʻi i le Windows e faʻatagaina ai le upega tafailagi e alu ifo ma tulaʻi i le semi-otometi. O ia masini o loʻo iai ma PVC Web, nai lo le faʻafaigofieina o le tausiga o latou.

Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

Talanoaga

Ia, o fea e aunoa ma le agaalofa, ata lafoai, '' ua Faāluse ma Paumen? Ua talia tino pupuni mo le faapaologa masani, ae i le tulaga o le teuteuina lelei o le faapaologa ma le tonu na filifilia. Ua tele naua na o le nanaina atoa le maualuga o lenei potu laititi. Ma, i le ala, e uiga i se tamaʻi nofoaga, o le a latou foliga manaia i luga o tamaʻi fale felelei. Aulelei matagofie i luga o ata o ogalaau lapopoa, erkers, etc. O le mea e i ai uma le mea o loʻo i ai le mea e tupu ai i le taimi o le mea e tupu ai i le taimi e tasi, e aunoa ma le faʻaititia o le gaioiga.

Faʻafefea ona togi pupuni i le faapaologa e faia oe lava

Lima tusi

Tatou taumafai e faʻamatala pe faʻapefea ona faʻamalosia e oe lava le puipuia o tagata lautele.

  1. Muamua, e manaʻomia ona e fuaina faamalama, aua o loʻo faʻapipiʻiina i latou i le puipui, aʻo le potu o le faʻamalama.
  2. O le tapoleni e tatau ona faʻatau ma se avanoa. Ma mo lenei, muamua faia le mamanu ma le alauni i luga o le laupapa. O le pito i luga o le laupapa e tatau ona i luga o le centimita 5 sosoʻo ma le malologa.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le faʻamalama o le 1.2 m, 6 stats o le a faʻaofi i totonu o le fasi, 1 - 8 cm, o le mea o totoe - 3 cm. E mafai, o le tagata taʻitoʻatasi, o le a le itiiti ifo, e mafai ona avea ma tagata taʻitoʻatasi . O lona uiga o le ie ie o le a manaʻomia se tipi i le 1.7 m ma se faʻailoga. O le mea moni o le au taga o le a suisui mo pa taʻitasi, e masani lava, o latou lava itu foʻi o loʻo faʻaalia foi.
  4. A uma ona sauni le mamanu ma o mafuaaga uma ua faia, e mafai ona e sopoia taga.
  5. O le ae manaʻomia foʻi se lipine faʻapitoa ma le masini e fai ai pu i fusi mo seevae.

Mau i luga o le Ausemua: mataala tagata mamafa okapi apogime: Mo tatalo fale, fitu mo le aiga atoa, igoa mo tagata

O lea, e le o se auiliiliga o mataupu, ae i le fofoga o le Roma e mafai ona fai sau oe lava oloa ma taʻitaʻia e ala i le manatu.

Ma pupuni masani o le a sili atu faigata, aua o le mea lea e manaʻomia ai le tatau ona tipiina tomai.

Faitau atili