Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Anonim

Ata

Autumn o le sili sili ona lelei ma tali gafatia mo tagata uma e ona ma dachen. O loo i ai le seleselega, o le seleseleina o fualaau aina ma fualaau aina na faia ai le taumalulu, o le togalaau ma le togalaau i le taumalulu sa saunia. Tele le fesili e uiga i le saʻo o fualaʻau 'aina. Ma afai o le paʻepaʻe poʻo le kapela, beets, beet, bell bepper, Tomato ma le tele o isi mea e mafai ona toe faʻaaogaina ma teuina o ni fua o fualaʻau.

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Belococcul poʻo le kaulifilau, beets, butgarian pepa, tamato ma le tele o isi mea e mafai ona resiclecle ma faleoloa e mafai ona puʻeina i taimi uma.

E le mafai e le umiaina o fale tumaʻoti ona o se faʻafitauli, aua o pateta o pateta na teuina i se matutu malulu cellar poʻo le potu i lalo. Ae o tagata e ona o fale mautotogi e tatau ona fetuunai se mea i luga o le faapaologa po o loggia. E mafai ona e faʻatau atu se mea ua saunia o le fualaʻau 'aina o le tele, e mafai ona e okaina se pusa e okaina, ae i le tulaga lea e tatau ona e vaʻavaʻaia le pata, ma e mafai ona faia lau lava lima oe lava.

Ma le gata i lea, e le faigata ona tupu, ae e tele auala, e mafai foi e tagata uma ona filifilia le filifiliga.

O le auala muamua o le faia o se pusa laupapa mo fualaau faisua ma o latou lava lima

O le pateta o le pata o le pateta o se ituaiga o mini cellar. Ma le isi, e mafai lava e le gata i le taofia umi o se lapoʻa lapoʻa ma aumai mai le atunuʻu, ae mo le laʻititi fualaʻau o le tino poʻo le supamaketi. I le faʻaopopoina o pateta, e mafai ona e tuʻuina a Carrotrots, Tusua, kapeta, marmpkin, ma nai ananili. O fualaʻau uma o le a tumau pea i le sili ona lelei tulaga ma ua sauni mo le faʻaaogaina o le mea.

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Ia ausia se tulaga saogalemu i totonu o le pusa, e fautuaina le faʻapipiʻiina o se fale vevela o le a otometi ona tape ma luga ma soʻo se vevela vevela.

Faigofie se pusa. Muamua, e manaʻomia le fuafuaina o le lapoʻa. Ua faʻatulagaina i luga o le tele o le faʻavae o ia poʻo le Logsia ma le faʻavaeina o le aofaʻi o teuina o fualaʻau. I le tulaga tonu lea, o le fauina o le fauina mo le faʻatulagaina paneta e manatu ua manatu i ai le paneta. O le pusa lava e tasi o se tulaga hermetic fausaga (Ata 1). E aofia ai le lelei o pa puipui. Faʻafetai ia i latou i totonu o se pusa faʻapitoa, o le vevela o le vevela e lagolagoina i taimi uma.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia ma gaosia o meafale ma ou lava lima: filifili mea tau meafale

Mo le taofia o le vevela, o le faavaa, lalo ma pa puipui o faleoloa gaosi gaosia e aoina mai laupepa fasi pslywood. Avanoa i le va o latou ua tumu i le feita. Atonu na avea ma o latou vaisa suamalie, osama, mamago laupapa laupapa, ma isi mea na amata ona fai le atigipusa ma se faavaa.

Ina ia faʻatumauina le vevela manaʻomia, ma mo pateta o le 2-3 ° C, ma le le fiafia o le 80-90% i le pito i lalo o le fausaga ua faʻatulagaina. Ia ausia le saoasaoa tumau i totonu o le atigipusa, e fautuaina e faʻapipiʻi se fale gaosi fale gaosi i filifili o filifili, o le a otometi ona tape ma se vevela vevela. O L e Lē Avanoa e tuʻu le Tusi ResoE, o le tusi e tatau ona tuʻufaʻatasia i se masani ai o le au faʻatauvaʻa ma mataʻitu lona vevela lava ia. Talu ai na iloa e tagata uma o pateta i le moli lanumeamata, e manaʻomia le ufiufi i le pogisa mafiafia. E mafai foʻi ona e valiina le moli i latou lava ma se lanu pogisa, o le mea autu o le le aofia ai uliuli.

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

O le mea autu o le faʻasaoina o le vevela tumau i totonu o le pusa mo le taumalulu o pateta, e tatau ona avea ma ituaiga o mini-celir.

I le faʻaopopo atu i mea o loʻo i luga, o le kapoti i totonu e tatau ona tuʻuina atu i se sili ona lelei o le ea mafanafana. O le a puipuia ai le seleselega mai le faʻaʻaisa poʻo le faʻaleagaina. Mo lenei, aʻo leʻi tuʻuina fualaʻau i totonu, i se mamao o le 60-70 cm mai le pito i lalo o le pusa, se laupepa o laupepa laiti ua maeʻa. O le pepa e mafai ona suia i se ituaiga o taamilosaga. O le mea taua e le o le leaga o pateta. E ala i pu na faia, o le vevela mafanafana o le a fufulu uma i totonu o se potu i totonu o se faleoloa, e aunoa ma le faʻatagaina o le seleselega i le fuʻa. Ma ina ia mautinoa le lelei o le seleselega o le seleselega mai le faʻamamaina, o nofoaga uma o fesoʻotaʻiga e tatau ona faia e faʻaaoga ai se faʻamaufaʻailoga mai le fuʻa.

O le pusa lava e sili atu ona aoga e faʻapipiʻi latalata i le auala e mafai ai i le faitotoʻa o le faapaologa. Talu ai o le 'ai o voltage mai le fale mautotogi uma o loʻo tuʻuina atu i lamepa ma ave se pu i le faitotoʻa poʻo le faʻamalama poloka, o le a faʻaititia le umi o le uaea.

Le auala lona lua o le faia o se kapoti mo fualaau faisua ma o latou lava lima

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

O foliga o sea mamanu e tatau ona agai atu ai i agavaʻa taʻitasi ma mea e fiafia i ai.

Ina ia faia se isi teuina mo le faʻatoʻaga i luga o le loggia poʻo le faapaologa, o le a e manaʻomia le le fiafia ma le mafiafia o le 12 mm (Ata 2). O le a ola ai i nei pepa uma, o le vaega o otaota o Foam Bloud, ma o Rupberoid poʻo le paketi ua tuʻu i le va o le taavaletoso. O le faʻaolaina o le fausiaina e maua ai se tuʻutuʻuga i luga o laupapa poʻo le Mullailay Plywood.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea nei ona foliga manaia Glue (lauiloa faʻatonuga (ata)

Ina ia fetaui lelei le teuina o le teuina, o le pito i luga o lona pa pito i luma o loʻo fausia e ala i le tatalaina. Ma ia taofi i se tulaga faalava, ua faʻapipiʻiina ni puipui uila o Swewl Swavel i lalo ifo. I se tulaga e le o faigaluega, o lo o oo i totonu o le pusa, i le tagata faigaluega - alu ese mai le puipui. I le pito i lalo o le mamanu, na faapipiiina se paga o le eletise. O latou mafanafana ua lagolagoina le vevela e manaʻomia mo le teuina o le seleselega. O lamepa e puipuia e plywods pepa ma pu faia ia i latou. Faʻafetai i nei pu, o le ea mafanafana ua tufatufaina atu i le aofaʻi o le fale o le faleʻoloa o le fale.

O se mea taua i le faʻaaogaina o le ata o se mea e mautinoa ai le faʻamoemoeina o le gaioiga o le vevela puna. O soʻo se umi umi tapunia o le eletise eletise e mafai ona faʻaititia le galuega atoa faia ma faʻaleagaina le seleselega seleselega.

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

O se taimi taua tele pe a faʻamau ai fualaʻau o fualaʻau ma le faʻatuatuaina o le galuega lelei ma le faatuatuaina o le vevela. E fesoasoani lea o le a vevela le au eletise mo le teuina o fualaʻau.

Ina ia taofia le mea lea, e manaʻomia le faia o le faʻailoga faigofie. I le mea o loo i ai le vevela punavai o loo i ai, o se tamai faamalama o tipi ma seleina. Le isi, mai fafo, o le faʻata o loʻo ulagia, o loʻo mafai ai ona e vaʻai, o le eletise e faʻamau pe e le susunuina. E mafai foi ona faʻaogaina le au taʻitaʻi, lea e faʻasaʻoloto i luga o le pito i fafo o le pusa. O Le a ia matauina pea, pe a i ai pe le malamalama i totonu o fale teu oloa.

O foliga o sea mamanu e tatau ona agaʻi mai i agavaʻa taʻitasi ma mea e fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se atigipusa ma paramests 600x800 × 900 (1200) MM ua manatu. O sea faʻailoga e mafai ona faʻaalia ma le alualu i luma. I lea tulaga, o faitotoa o faleoloa fualaau faisua e mafai ona tuu i luga po o le itu. Ona e mafai lea ona utaina pateta pe o le faitotoʻa faitotoʻa, pe i le pito i luga. O le laupapa i luga o le ata atoa o le a manaʻomia ona puipuia e lau laupepa mai le polycarboate poʻo le pvc pe tipiina nisi laupepa o le uʻamea poʻo le pa o le loggia pe a le o le loggia pe o le loggo poʻo le pa o loʻo i ai.

Fausia mo le teuina fualaau 'aina mai uo teine

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Ina ia puipuia le atoa mamanu mai le ila o le susu, o le rubbrood poʻo le atoatoa o loʻo ulagia i le va o le ufiufi ma le feololo.

Afai e leai se taimi poʻo se avanoa e faia ai se fale fualaʻau o fualaʻau fualaʻau fualaʻau, o le a le tatau ona fetaui lelei mea. O lea, puʻe fualaʻau toto i atigipusa masani poʻo ni tamaʻi paepae. O loʻo latou tuʻuina i luga o le ituaiga o maryoshka tasi i le isi. O le iʻuga o le avanoa o le moe ma le mama mago.

Mataupu oi luga o le autu: toe faaleleia o faamalama laupapa ma faaluaina-glazed faamalama ma o latou lava lima (ata ma video)

E mafai ona e alu ese mai se tamai avanoa i luga o le faapaologa, liligiina atu se sili atu vaega o pateta ma ufiufi i le tuai ctton blowton.

Mo le teuina o pateta, e mafai ona e faʻatulaga se isi pusaaisa. E mafai ona atagia mai ai foliga, faʻaleleia o le 'auʻaʻia ma faʻaloaloa atu le ie (FiCT. 3).

O le mea moni, o nei metotia e le faʻamaonia le 100% faʻasao o fualaʻau ma e mafai ona sili atu tulaga ese. E le gata i lea, latou te manaʻomia atoatoa le faʻatonutonuina o le seleselega o le teuina o le seleselega ma le vave ona aveesea o le fuʻa.

Tele fautuaga aoga

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Manuia le teuina o pateteta ma faʻaletonu o tulaga o taulaga fale mautotogi faʻalagolago e le gata i le saʻo o 'aufana, ae faʻapea foi i uluaʻi tala a le kalapu ia lava.

Manuia le teuina o pateteta ma faʻaletonu o tulaga o taulaga fale mautotogi faʻalagolago e le gata i le saʻo o 'aufana, ae faʻapea foi i uluaʻi tala a le kalapu ia lava. I le amataga male, e tatau ona male ai le pateta o pateta mo ni nai itula pe tusa foi ma le aso. E manaʻomia le faia o fafo i fafo i se nofoaga tuʻusaʻo. O le a puipuia ai lea o le faʻamaʻi ma le liliuga o fusi. Le isi, e tatau ona e faʻafaileleina pateta. Ua leva ona faʻamamaina se teuina o le teuina umi, e aunoa ma ni sese o le lautele o le tuber. Mo le averesi o le fata fata, o le tele o pateta o loʻo tupu, talu ai o le i ai o le taimi e moʻomia ai, o le mea e faʻavaivaia ai le tofo.

E mafai foʻi ona sosolo ma le matua sili atu le taumalulu o pateta pe a fai faʻataʻitaʻi i fautuaga nei:

  1. I luga o le tuber faataatia se vaega o beets. E sili atu le lelei o le susu tele.
  2. O le teuina o le teuina e sili atu le lafoina o le tasi o pateta vasega.
  3. O le fualaʻau, o le tinosua e taua tele. O lona alualu i luma o le a faʻatupuina ai le tuputupu aʻe o vaomatua, o se Pautaga o le a taitai atu ai i ai ma molimau.
  4. A o le i faʻatulagaina se teuina, e manaʻomia le tufatufa ma le faʻaeteete le seleselega ma aveese le faʻasauā, vaivai pe leaga poʻo le tele o le faʻasoa e ono faʻaleagaina ai.
  5. Ina ia puipuia tagata uneta mai le palapala, latou faataatia esea mea faʻaputupu o laʻau vavae, Tonberry, Bassan poʻo le Wormwood.

I le mulimulitaʻi i nei auala e le-tuu atu, e mafai ona e faʻasaoina se tasi o mea e sili ona pele ma taua i la tatou kesi. Ona o le pateta, taumatau i luga o le seleselega fou, o le a faʻamalieina ma manaia ipu.

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Pusa mo pateta i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Faitau atili