O le a le sandwich panels mo malifa

Anonim

O lenei ulu tiga i le taimi o le toe faaleleia o le faauma o le malifa o faamalama. Po o le a lava le filifiliga e le filifilia, nisi faʻamatalaga e manaʻomia ai tau le tumau mo a latou faʻaupuga e manaʻomia. O lenei tala o le a iloiloina le faapipiiina o malifa mai le sanuisi potu, faʻapea foʻi ma le sili ona taua vaega o lenei metotia o le faʻauma.

Faamatalaga oloa

O le aso, mo le faʻamaeʻaina o faʻamalama, faʻapea o latou malifa atu, faʻaaoga le tele o auala. O le sili ona lelei i le taimi nei ma le aoga o le faʻapipiʻiina o malifa mai le sanuisi o le sanuisi.

O le koluma o le SoulWich o le mea o lona masini ei ai le tolu-vaega fausaga fausaga. E aofia ai elemene nei:

  • Lua vaega o teuteuga palasitika.
  • O le vaega i totonu o le le mautonu, lea e faia i le polysstyerere O nei mea e mafai ona lua ituaiga: extrudded pe saoloto visa.

O le a le sandwich panels mo malifa

O le mea moni, o le vaega o le kolisi o se fasi fasi mea fagota fulafula poʻo polyarethane, o loʻo aofia ai i le va o le lua manifinifi mata na faia mai le PVC Prenels na faia mai le PVC Plusc. O le nofoaga lava e tasi o loʻo i ai le pito i lalo o le faitotoʻa o le pa puipui. E faʻapipiʻiina nai lo le ata tioata afifi.

Faʻapipiʻiina le faʻamalama malifa o ia panels ei ai tulaga lelei nei:

  • E leai se mea e manaʻomia ai le faʻaleleia atili o le pito o le malifa. Latou maua se teuteuga o fafo e tutusa ma le ituaiga o palasitika faamalama.
  • I totonu o le manaʻoga, o le matata o ia pani e mafai ona faʻamutaina. Ae o ia oloa o le a tau mai e sili atu taugata nai lo mea masani.
  • O oloa e le mafai ona gau le uati pe a aliali mai i le faʻamalosi i luga o le tafe mai o faʻamalama.
  • Maualuga-uiga maualuga. E mafua mai i le mea moni o le sandwich pati e le mafai ona ave i fafo malulu. O a latou faʻaopoopoga faʻaopoopo e mafai, ae na faia ina ia olaola ai le mea o faʻamalama.
  • Faigofie faʻapipiʻi.
  • Faigofie tausiga.
  • Tumau ma le tumau. Latou, i le faʻatusatusaina i le tutusa palasitika, e le mafai ona tuia pe faʻaleagaina.
  • O loʻo iai ni lanu lanu o le a faʻatagaina ai oe e faʻatulaga i le faʻamalama matala i totonu o le lanu lanu e manaʻomia. O le paʻepaʻe laufanua e lautele mo le faʻamutaina o faʻamalama.

Mataupu i luga o le autu: Livnevka i se fale tumaoti

O le a le sandwich panels mo malifa

Ae e ui lava i le poto i le malamalama o le mamalu, mea na e iai ni taufaasese. E aofia ai le lelei o oloa na faʻatauina. Faʻatau mai Pane-Lelei, pe a latou lavea i latou i le la malamalama, e mafai ona avea ma tamaʻitaʻi, ma faʻasolosolo ai samasama foi. Mo mea ia, o se malosi pito i lalo e faʻailoainaina, o lea e te manaʻomia ona faʻatau oloa i le gaioiga na iloa lelei ai lana tagata gaosi. I le solia o le faʻapipiʻi tulaga, o foliga o slots e mafai. O lenei vala e faʻamoemoe i le faʻapolofesa o le faʻapipiʻi.

A o e vaʻai i ai, o nei vaivaiga e faigofie ona foia i se tulaga na faʻaau ai le faʻapipiʻiina, ma o loʻo iai lava ni maʻa lapopoa.

Mo le mea ua faaaogaina

Sandwich Ponels, o le fale sili ona lelei o mea, e mafai ona faʻaaogaina i tulaga nei:
  • Faʻamaeʻaina o Windows (o latou malifa) i ofisa, nofoaga fale, ma isi;
  • teuteuga o pa puipui;
  • Faaumaina o fale o fale;
  • Faaaogaina o ni suiga i totonu o ofisa;
  • Gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama.

O sea aofaʻiga lautele o sanuisi, e le gata i o latou saofaga e pei o le faʻauma mea, ae faʻapea foi ma oloa ma le lelei, faʻapea foi ma le microcliction.

O a manatu

O le a le sandwich panels mo malifa

Sanuisi Sounys e faʻaaoga e maeʻa ai o le Windows, o loʻo faʻaalia ai le tele o le matagofie ma maualuga o le maualuga o le maualuga, o ituaiga nei:

  • Lua-vaega. O mea na malifa atu i latou tufuga i totonu o se failaina i totonu, lea e masani ona faia ni vailaau e le mafai ona maua ai le ausa i fafo.
  • Tolu-vaega. O lenei ituaiga o tolopo e iai se tolu fausaga, e tutusa ma le faʻalapotopotoga o mea e lua-vaega, ae i le faʻaopopoina o le i totonu o le pvc pepa. Afai e te vaai mai i se manatu aoga, o lenei mamanu e le aoga, talu ai o le palasitika e faʻaalia e le vaivai le fiafia ma soʻo se mea e faʻatulaga. E faʻaaogaina o le a latou suia faʻamalama i isi lapopoa i ni nai tausaga, ae 'alo ese mai le a aveʻesea le a latou.

Mataupu i luga o le autu: lelei tisu blesuk

O le a le sandwich panels mo malifa

I se faʻaopopoga, o palasitika o le ituaiga o lenei ituaiga atonu e eseʻese ituaiga:

  • O le tulaga le mafiafia o le 10, 24 ma le 32 M mM;
  • O nisi tagata gaosi oloa e maua ai se sanuisi nini o loʻo i ai tulaga eseʻese mai le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona latou le mafiafia o le 6, 8 pe 16 mm;
  • O le tele o oloa i le lautele ma le maualuga o le 3 e le 2 m poʻo le 3 i le 1.5 m. Faʻamolemole faʻailoa atu i le mea moni o le 3 x 2 M. o foliga o le masini nusipepa e faase ai latou.

E le gata i lea, o sanuisi potu e lanu pe paʻepaʻe. O oloa paʻepaʻe e sili ona lauiloa, ae o lanu lanu o loʻo faʻaogaina e sili atu le talafeagai lelei o le faʻamalama matala i totonu o loʻo i ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se sanuisi potu

O le tasi o le lelei o sanuisi o sanuisi mo le oomi o le faʻamalama o latou faigofie faigofie faʻapipiʻi. A o suʻesuʻe laasaga-i-laasaga faʻatonuga, soʻo se tagata o le a mafai ona faʻapipiʻi mea ma o latou lava lima. E aoga le matauina o le taimi o le faʻapipiʻiina o le a e le manaʻomia se maualuga. Lenei, e pei o se moli moli poʻo ni kuti, faʻaaoga le faʻamalama faʻavaomalo. O le tulaga sili ona faigata i le faʻapipiʻi o le tipiina o panels mo le sili ona manaʻomia. Mai i le auala na tipi ai ai ni ni ie, o le uiga o le taunuuga o le taunuuga e ono faamoemoeina.

O le a le sandwich panels mo malifa

O le faapipiiina o palasitika panels (sanuisi) aofia ai gaioiga nei:

  • Kilia i le faamalama poloka pito o le pito mai le lotoa o Heam. Lenei e tatau ona e ulufale i le ata o le talaaga.
  • I le faaiuga o le Droove ua malupuipuia le amataga o le pito i luga. O nisi tagata atamamai e fautuaina le faʻapipiʻiina o le taimi nei ae e te leʻi o le Windows i le faʻamalama matala.
  • O le amataga e tatau ona maualuga lona uiga, ia atili ai ona aloese mai le foliga vaaia o avanoa. I se faʻaopopoga, o lona faʻapipiʻi ua faia pea lava. Muamua na e tipiina le itu itu ma snap latou i le faaiuga o le taimi. Ina ua maeʻa, matou te faia ni gaioiga faapena ma le pito i luga ma lalo faʻamatalaga.
  • Ona fai lea o le faʻaopopoina o le faʻamalamalamaina o le faʻamalama. Lenei e te manaʻomia polywarethane o le lagi, lea e tatau ona e o atu i le aofaʻi atoa o le faʻamalama.
  • A o faaoo aisa o totoe, matou te faʻatinoina le maa ma le faʻapipiʻiina o sanu saito. Lenei, pe a tipiina, e taua le matauina o se tulimanu o le 90 °. A leai, o le a aliali mai slots.
  • O laupepa o mea o mea na faigofie ona faʻapipiʻi i totonu o le amataga o le lua. Carnate panels i le ampeller e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o le foua. Ae o lea e te le tatau ona e le soona fai ma lona numera.

Mau i luga o le autu: MOSAC I totonu o le In Interisi: Manatu, Fautuaga, Faaaoga filifiliga (45 ata)

I le iʻuga o le faʻapotopotoga, o le faʻapipiʻiina o Platbands (F-Desigles). A faʻaaoga le puao, ae e te leʻi faʻapipiʻiina ni platbands, e aoga le faʻatali mo lona polykamization. E mafai ona e faapipiiina papatusi i luga o fao. A uma, o le a faʻaaogaina e ave ai le faʻailoga o le vaʻa i le va o faamalama ma faʻalili i le tulaga lautele o le faamalama.

Afai o paʻepaʻe pepa o loʻo tuʻuina atu, o le paʻepaʻe siliki e tatau ona faʻaaogaina.

E pei ona e vaʻaia, faʻatasi ai ma le fesoasoaniga o sanuisi, e mafai ona faigofie ona ou faia ni faʻamalama matala.

Vitio "Faʻapefea ona fai ni malifa mai le sanuisi o le sanuisi"

Mai lenei vitio o le ae aʻoaʻo ai auiliili pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le Soul Canuwich ma maua matagofie ma mafanafana malifa.

Faitau atili