Malulu le afu a oe

Anonim

O le malulu o le ulaula metotia o oloa o se umi tele ma le le mautonu gaioiga, lea e mafai ai ona e saunia tele le tofo ma le manogi ulaula o se taimi tele. I le taimi o le fausiaina o se ulaula ulaula, ma o latou lava lima, e manaʻomia le amanaia le tolopo o le asu i totonu o le asu, e le tatau ona siliatiiti i le 30 tikeri. Mo le fausiaina o se mea e tele na faia, o le a le fale e talafeagai, i lenei mataupu o vaega o totoe o poloka ma laau na faaaogaina.

Malulu ulaula ulaula

Malulu le afu a oe

I lalo o le faavae o le asu asu pusa ma ogaumu laupapa, eli se tamai faaitiitia i le eleele ma tulaga le eleele. I le avea ai ma le suavai i lalo o poloka, na matou taatia ai se tootoo geomembrane po o se isi tagata leaga. Mo chimney, o le mafiafia o le mafiafia uʻamea sikuea tube 20x20 cm ua faʻaaogaina.

Malulu le afu a oe

O le tele o le ogaumu o loʻo faia i lalo o le mafuaʻaga o le ogaumu. O poloka uma i le va oi latou e fesootai e ala i le faamalosiauina o tootoo, ma ua tutumu latou i le sima umer. O le Chimney paipa o loʻo fusu atu i le puipui o le ogaumu, o le faʻaseʻe i luga o lona interter e tumu i se fofo.

Malulu le afu a oe

A o le i oo i le mauga o le asu le asu, o se tamai uʻamea ua faaputuputu i luga o se poloka poloka, o le a toe foʻi i lalo o le kapoti i lalo o le fata. O le faʻavaʻa e ao ona tatou aoina mai le nofoaga mai le laupapa laupapa ma se koluse vaega o 5x5 cm.

Malulu le afu a oe

Malulu le afu a oe

Mai le itu i luma o le Kapeneta fausia le tatalaina i lalo o le faitotoa. Mo le fesoʻotaʻiga o pa, e mafai ona e faʻaogaina ni uʻamea tulimanu, faʻaaogaina o le faʻaʻaisa ma fao.

Malulu le afu a oe

O le foliga o le taualuga e faaluaina, tasi le malifa uumi atoa, o le a puipuia atoa ai, o le a puipuia mai i le faʻaleaga ma faʻaavanoa avanoa i soʻo se taimi o le tausaga.

Malulu le afu a oe

Malulu le afu a oe

Ina ia mafai ona aloese mai le sasaina o le taofi o utupoto, tamaʻi metallic (pale) o loʻo faia i lalo, o le isi pepa o le pa.

Malulu le afu a oe

O puipui o le kapeneta kapeneta ma le taualuga o loʻo ufiufi i le laupapa laupapa poʻo le laupapa.

Malulu le afu a oe

Malulu le afu a oe

Mo le taualuga o le taualuga, e puʻeina i totonu o se laupapa laupapa laupapa laupapa ma le mafiafia o le 2 cm. O le ale ale ale o le taualuga e ufiufi ai le fale puipuia.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻata ma Mose i totonu o le faletaele e faia oe lava

Malulu le afu a oe

I tua ifo o le Pa o le Kapeneta, lamolemole paipa e mafai ona fetuunai ma pepelo.

Malulu le afu a oe

I le faavae o le taualuga, matou te tuu le taualuga taualuga.

Malulu le afu a oe

Talu ai o le mamao i le va o le ogaumu ma le kapeneta e laʻititi lava, e manaʻomia le faia o se faʻamalosia o le asu ai le asu. Ina ia faia lenei mea, i si itu e lua o le tamaʻi tino, matou te tuu puipui o le laupapa ogalaau ma totonu o le vai, lea e manaʻomia le sasaa i ai i le asu.

Malulu le afu a oe

I le faaiuga o mea fai pisinisi uma, o le ogaumuluga faitotoʻa e faapipiiina ma o le amo o le a ulaula ua sauni mo le taotoga.

Faitau atili