Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Anonim

Plaster i luga o fafie o se mea faigofie faigofie ma taugofie ona maeʻa galuega. O le tuʻufaʻatasiga o lenei fofo e matua faigofie lava:

  • omea;
  • pipia vao;
  • vai.

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Sii i luga o se laau

O o tatou lava augataga na faia i puipui o puipui.

Faasaga i se laau ae le i uma

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Stutucing o se fale laupapa mai totonu o le duch

A o le i amataina le stucco, oe manaʻomia le faia o se tele omea ma faʻaleagaina i totonu o teritori mumu. Ma e manaʻomia le sasaa o le vai ma sasaa i luga e faʻapipiʻi, i le tino pei o paluga pei o paluga. I le taunuʻuga e mafai ai ona e faʻaopopoina le vao fulufulu, sasaa sina vai ma fefiloi o mea uma ua toe malosi. Ina ua maeʻa ni faʻailoga, o le cling dine "tuai" mo 2-3 itula.

A fefiloi le fofo mo le faʻapipiʻi, e mafai ona e amata tau gaosi.

O le muamua-faʻataʻitaʻiina ma le matua o le puipui o le lelei o le faʻaaogaina ma le vai faʻaaogaina masani masani pe tatagi. Ona faʻaaoga lea o le vaifofo ia latou, o loʻo faʻasolosolo ai i le sulu i le itu atoa o le puipui.

Afai i le taimi o le galueaina o puipui uma na le mafai ona e faʻaaluina, Aua le faʻavaivai, e mafai ona faʻaaogaina tusa lava poʻo le isi aso. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻaopoopoina le laititi o le vai i le eleele ma faʻapaotuli i luga i le 'au.

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Darnco i luga o le laupapa laupapa

A maeʻa le pa puipui, e manaʻomia ona latou tuʻuina atu se taimi e faʻaoso ai. I le taimi lea, ua mafai ona fausia ni lavalava i luga, ia e manaʻomia e faʻamalosia ai le count ma le oneone. Ae afai e te filifili e soloiesea puipui puipui, o le a e maua le lecotly poloka uma luga.

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Darnco i luga o le laupapa laupapa

A maeʻa le pa puipui, e manaʻomia ona latou tuʻuina atu se taimi e faʻaoso ai. I le taimi lea, ua mafai ona fausia ni lavalava i luga, ia e manaʻomia e faʻamalosia ai le count ma le oneone. Ae afai e te filifili e soloiesea puipui puipui, o le a e maua le lecotly poloka uma luga.

A faʻamautu lelei le fuaiupu, o le a manaʻomia ona togafitia lelei ma Alabaster i se nofoaga o vai.

O le a le gaʻo o le a faʻalagolago i le omea, le numera o alalaī.

E tafafao mai ai, o fulufulu e alu ifo i tua, ma ua leai o mea, ua avea le faamalosia o fai fua faatatau. Latou te fesoasoani e faʻamalosia le lesi ma puipuia le foliga mai o faʻafitauli. O se sui malamalama o mea o loʻo faʻamalosia ai mea o loʻo faʻamalosia ai mea o le polypropylene fiber, o le umi o le fibre o loʻo oʻo atu 15mm. O mea na e masani ai tagata faʻatau e fautuaina pe a e fuafua e vali luga o le laualuga o puipui o vali vali.

Tusi i luga o le autu: maneta loka i luga o le faitotoʻa - tulafono mo le filifilia o se mortise loka mo le faitotoʻa faitotoʻa

O sea faigofie mea e mafai ona milimita i le taimi. Mo lenei, soʻo se tasi o ato sao e atoatoa mo lenei mea, e pei o loʻo faʻafaileleina paluga faʻapapa, faʻapea mai le suka po o falaoamata. O le a manaʻo o le a tipiina i ni fasi o 15mm, ma vaevaeina i filo o le a pei o le lapoʻa o le polypropylene.

O le tapenaina o puipui o se tulaga sili lea o le tulaga o fasi pepa. A faʻapea e alu le talanoaga e uiga i fausaga laupapa laupapa, o le auala sauniuni e faʻataunuʻu ai le faʻautagofie.

Drancco afifi tekonolosi

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Stucco i luga o le laupapa laupapa

Nonogatupe o se fasi plywood po o se fafie. O lo latou mafiafia eseese i totonu o le 3-5mm, ma le lautele o le 15-20mm. Pocks e uiga i le 2 laina:

  1. O le prostal Duranka (o loʻo faasolo mai le taualuga, alu i le foloa, ma le mafiafia o fasiga o le 3-4mm);
  2. O le galuega faatino (o le mafiafia o sea pu o le 4-5mm, ma o le sitepu o loʻo faia lautele i le pa manu, o se faʻaiuga o le sotagonal ua fausia).

Ina ia faʻasaʻoina le laupapa laupapa e faʻaaoga ai fao, o le umi o le 25-40mmm.

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Faapipiiina o Durankon.

O le faʻatumuina o tagata palota i le va o lapisi, o se fofo e faʻaaogaina, e fesoasoani i le mafiafia o le faʻapipiʻi i le laʻau.

Mai le mamao o puipui o le pamu o le lamolemole, o le aofaʻi o taumafaina o mea i le 1M2 e faʻalagolago i ai. O le mafiafia o le laupapa laupapa laupapa e tatau ona sili atu nai lo le 20cm, aua o le manifinifi manifinifi o le a faʻatagaina daving, ma o le a liliu ai le puipui i le taimi.

Ina ia faʻaleleia le leo ma le tino o le tino o puipui, e mafai ona aofia ai faʻavae na faia e le finaraminare, lagona po o tali. Ae, muamua le faʻaaogaina o ia mea, o le a tatau ona togafitia le alagatatau ma le antismemevic ma fai se faitotoʻa.

Afai e te faaesea puipui, ona e le tatau lea ona susu tele i latou ae leʻi ofi, e sili atu le faʻamago e faʻasusu ai ma le fasioti tagata.

A faʻaaoga le laupepa mo le laʻau i lalo o le lanu mulimuli ane pe o le a oʻo atu i le Wallpaper, o soʻoga o soʻotaga e tatau ona ufiufi i le 5 cm i itu uma.

O metotia faaonapo nei o le faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Stucco i luga o se laau.

O le pamu mo fafie e manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni suavai faʻapitoa o gaosi fale gaosi, faʻapea foi ma papa lautele, ma e iloga i le maualuga maualuga o le avō.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o se vevela o le solo solo: manaʻomia meafaigaluega ma mea

A o le faavae o ia mea e fai:

  • fausia gyssum;
  • Faavasega lanu;
  • Faigata Polymer Fortifiers.

O le Fua mo se tutoʻatasi o le fofo o le fofo i luga o le laʻau ua tuʻuina i le laulau.

Tekonolosi

vaega

Tape laupapa laupapa

Mamanu

Vaega o vaega
Sima /

lino

OneoneGyptum
FaguPuipuitasi2-3.0.3-1
Taualugatasi2.5-3.0.5-1.5
PrimberPuipuitasi2-3.0.5-1.5
Taualugatasi2.5-3.1-1.5
UfiPuipuitasi1-1.5
Taualugatasi1-1.5

O le Roundband Plaster e manatu o le sili ona lauiloa ma lautele faaaoga mea. O loʻo faʻaaogaina o se faʻavae mo mea eseese mo totonu o le fale puipui.

A o le i amataina galuega, o puipui o loʻo faʻamaumau ma se fofo o le primer ma faʻasaʻo le faʻamalosia o le kiki. O lea la i le maketi e mafai ona e mauaina le tele o fofo sili atu lautele, o loʻo fausia i luga o le faʻavae o le acrylic copolymer. O ia lava na maua ai le alavai o le vaega o le pito i lalo sosoo ai ma le mea. E lauiloa foʻi le faʻamimigimigi tele, o le mafuaʻaga o le auala e fai ai ni laupapa ma foliga tutusa.

Mataupu Faavae o le Fanua Pala

Laʻau Plaster: Faʻaaliga o le faamaʻimau ma lona tekinolosi

Faʻapipiʻi laupapa laupapa

O le spray o se amataga o le vaega o loʻo faʻaaogaina i luga o le laufanua, e le faʻatagaina le paʻu. O lona mafuaʻaga o le faʻamaumau le fofo ma se faʻavae autu, faʻapea foʻi ma le faʻatumuina o mea uma e faʻavavau ma avanoa.

O le apoga e le tau ogatasi, aua o lenei vaega o le a lava lea e aveʻesea ai faʻaopoopoga.

Ina ua amata ona malosi le tali, e mafai ona e faʻaaogaina le tili lona lua mai le pristie. O le a tautua faʻatasi ai ma se aotelega okela o puipui i lalo o le laupepa ma fatuina le sili ona manaʻomia.

O le lautele o le Primer Mass Laʻasaga (pe a fai o loʻo aofia ai i le omea, lime, gypsium poʻo le tuʻufaʻatasiga o nei mea) e le tatau ona sili atu i le 7mm, pe a le faʻatagaina le 5mm e le mafai ona faʻatagaina mo fofo fofo. Afai o le ata e manaʻomia, e faʻatagaina le pher e talosaga i le lua faaputuga, tuʻuina i latou taʻitasi ia matutu.

O le isi vaega o le tulimanu. E i ai na o le mea na o le faʻamaeʻaina o le fofo o le fofo muamua. O le mafiafia o lenei laupepa mo le faigofie sipuni o 12m, mo le faʻaleleia - 15 mm, ma mo le maualuga lelei - 20mm.

Stakeco mo fafie e mafai ona faʻaaogaina i auala eseese ma metotia:

  • ala i le togi;
  • sasaa;
  • splashing, etc.

O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina moni mea faigaluega eseese ma fofo. Ae, tele lava, o le a le afu poʻo le saoasaoa o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le plaster mortar.

O le faʻapipiʻi o le faigofie faigofie auala e mafai ona maua, e sili mo le galuega ma le tele fefiloi mase. Le faʻaaogaina o le osofaiga metotia o le a manaʻomia ai le poto ma le poto masani, ae o lenei filifiliga e sili ona talafeagai ma faʻatagaina oe e galue ma le faʻafefiloi o mea eseʻese ma le tumau.

O le mea lilo o lenei faiga o le fofo e manaʻomia ona faʻaaoga i luga o le puipui ma maʻai masa o le pulumu na o ia, e aunoa ma le faʻaaogaina atoa.

O le metotia o Nakida stucdo e le manaʻomia se gaioiga i luga o se pepa manino. E mafai ona faatino uma i le itu taumatau agavale ma le sui. O le auala e faʻalagolago i tulaga o loʻo faʻatinoina ai le galuega o le a faʻatino.

O le pito sili ona taua o le vaega o loʻo iai galuega - tulaga le faʻafefiloi seia oo i puipui o le puipui. Aua faʻataunuʻu, atonu e manaʻomia le ave o le 'afa o laina, Falcon poʻo le tulafono.

O le laupapa o le laupapa laupapa i totonu o le fale

O le mea mulimuli ma le sili ona pefu o le mumu o le susunuina o le laufanua ma le gutu. Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o se pepa teuteu, faʻataʻitaʻiga o se vaega faapitoa, i lenei tulaga e aoga foi e fausia ai le o le lumanaʻi ata.

Mo le galulue, o puipui o loʻo faʻaaogaina mai fafie poʻo vaipuna, ma o le faʻatonuga o feoaʻiga e mafai ona faʻatafunaina pe sili atu. O lenei taualumaga e mafai ai ona e aveese ni faaletonu laiti.

Mai le itu sese, o le faʻagasologa o le faʻatumau o le iʻuga e le i ai ni eseʻesega o mea e le i ai ni eseʻesega mai le stwothth. O lenei faiga e tautua ai e faamalosia le puipui ma fai atili ai.

O le iʻuga o galuega uma na faia i le nofoaga o loʻo manaʻomia ai le taua o le itu o puipui. Ina ia faafaigofieina lenei faiga, e mafai ona e faʻaogaina le tringulalar blade pe semiral. O lenei mea faigaluega e mafai ona faia i le itu atoa o le puipui, ma sina mamafa o le ufiufi mai lalo. Ma o le faʻagaioiga tatau ona toe fai, ae o loʻo agaʻi i le isi itu. A tulaʻi mai, ia gaioiga faʻapena.

E pei ona e vaʻai, o le simaliga i luga o le laʻau, ose taimi na o le taimi e manaʻomia ai le faʻatinoga o galuega i se polokalame faʻapitoa.

Ae paga lea, o lenei filifiliga e le iloga i le onosefulu onopone o aso nei fale e seasea ona puipuia le laau sili e puipuia ai le laau mai le malosi ma le leaga o le tamaoaiga.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui "faamalama": o se tulaga le masani ai

Faitau atili