Uamea faitotoʻa gaosi: tekonolosi ma le malosi

Anonim

O fale faa-kiona, e le faʻapitoa le talitonuina o le fausaga, ae o se elemene o totonu ma fafo. O le tekonolosi o le fausiaina o pate telsel poloka e matua iloga lava, lea e aoga mafaufau.

Steel faitotoa poloka: manaʻomia pisinisi amata meafaigaluega

Uamea faitotoʻa gaosi: tekonolosi ma le malosi

Steel Sound Systems i le taimi

O le autu autu o fausaga taʻitasi ua faʻaiʻu i le va o le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina o le ulufale. E manaʻomia le faʻailoa mai lea o gaioiga gaosiga o faʻasologa o tupe maua a le auupega uʻamea.

O lea ua taumafai tagata gaosi uma e faia le gaosiga o tagata Steel Deady Restored, ma o tagata atiae i onapo nei e faʻaaoga ai ni poloka faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fale fou. E tafao faamasani, tagata gaosi taumafai e faʻaleleia atili ma faʻapitoa faapitoa faʻailoga o faiga, ae o le itu lelei o le oloa mai le ata o loʻo iai i totonu o le itu i totonu o le itu i totonu o le itu i totonu.

O pisinisi mo le gaosiga o faʻaliliuga oona e matua faigata lava, ia tatou foaʻi mai le ola i le au malosi. O lea o le lisi o mea talafeagai mo le gaosiga o faʻamoemoe o le a faʻatagaina e nonofo i se laulau e tasi:

MeafaigaluegaFaamatalaga i MeafaigaluegaTau o Meafaigaluega
Masini mo le tipiina o pepa faʻapipiʻi (uʻamea)Laser poʻo le Plasma mafai ona faʻaaogaina, talu ai o le tipiina o masini masini e tupu vave ma tutusaMai le $ 1 800.00
Uamea Pusa Press (pepa BIB)Mai le $ 11 200.00
O le mamafa o le mea e mafai ai mo le faʻamaeʻaina ma le faʻamamainaE faʻatagaina le faʻaaogaina o taʻaloga masani poʻo ni masini faʻapitoaMai le $ 1 600.00
Faapipiiina mo powder valiina oloa: ia saunia le laualuga o le poloka e vali aiE mafai ona avea ma se potu faapitoaMai le $ 980.00.
Faʻapipiʻiina mo le Powder Valivali o le oloa: ata vali, vali fana ma polyMoarization puputa (ogaumu)Nai lo le polygation tulaga, o le faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina pe a uma le lanu o le lua vaega o le faʻapitoa varanMai le $ 2 400.00

Mataupu i luga o le autu: O le atunuʻu faleuila e faia oe lava ia laʻasaga i le sitepu

O le pito i luga o loʻo taʻua i luga o meafaigaluega e faʻasino i le itiiti ifo i mea e talafeagai ai. Faapea

Uamea faitotoʻa gaosi: tekonolosi ma le malosi

Masini mo le gaosiga mamanu

O le lalolagi maketi o loʻo avanoa ua saunia tapenaga ua tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi oloa, lea o loʻo faʻapipiʻi ai masini uma ma faʻapipiʻi. O laina masani o gaosiga e mafai ona otometi ona otometi pe o se vaega pe a tatau ona apalai le lima o se tagata i se laasaga patino.

O loʻo gaosia ni laina otometi i luga o le filemu ma le ua fananau mai i fafo ma ua faʻauluina ma se lisi o mea faigaluega:

  • Faapipiiina o plasma tipiina o uaina o uamea;
  • Ua fusifusi mai le ofu tapuni;
  • Otometi Conferess Off Chelding Downport;
  • Lua mapuea OEDDE ma masini e ave ai avetaavale;
  • Lua manatu o le faʻaiuga o le unlding o loʻo tupu ai se faʻaupuga faʻapitoa (carbon dioxide).

O le laina masani e le o aumaia mo le i ai o le pusa vali, o loo tuu eseese. O le faatinoga o le laina ua faʻaititia i le gaosiga o 10 poloka mo le tasi le itula, ae faʻapea foi le lua tagata. O le taimi talafeagai o le tau o se faʻaogaina o faʻagasologa faifai pea ua faʻaitiitia e soʻo se tasi, leai, ae $ 100 afe.

Faleoloa Fafie Faleoloa

Uamea faitotoʻa gaosi: tekonolosi ma le malosi

Fale faigaluega mo le gaosiga o uʻamea fausaga

Ile taimi nei, o le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i luga o tekinolosi, ae o le mea moni o latou uma o loʻo aitalafu uma i le toniga vaega. Ole vaega autu ole faʻagaioiga ole gaosiga lea e tatau ona tupu i potu eseʻese, e faʻapena foʻi e tuʻuina atu ia ile nofoaga mo galuega nei:

  • O le faʻaaogaina o aʻoga o loʻo faia ai uʻamea ma le tapenaina o mea mata;
  • O le mea e fai ai le galuega o loʻo i ai i luga o le uʻamea ma le faʻafitauli o loʻo tupu;
  • O falefaigaluega e faia ai le Faʻalauiloaina faʻafoe a le Fono Aoao o loʻo faia (laina gaosi);
  • Faleoloa mo vali oloa;
  • Ua tusia i le faaiuga o mea mo le teuteuga ma le popo. "A maeʻa ona maeʻa mea e faia i le teritori o le tagata fai pisinisi, ma ou le faʻatauina i le faʻavae;
  • Pleth Advincipa Aʻoaʻoga, o fea poloka e tuʻufaʻatasia ma lau loka ma isi masini;
  • Teuina o fale mo le teuina uma oloa.

Mataupu i luga o le autu: tapuni puipui mo le faletaele

E tatau ona ausia manaʻoga faʻapitoa o galuega taʻitasi mo le saogalemu o afi. O lea la, o le fale ma fale e tatau ona teuteuina (falaoa, pa), o pa puipui), ia le itiiti ifo, le masani ai mea, ma ia faia i le ea-supetipping vele-subous vertulation.

Gaosiga ma le tekonolosi faʻagasologa o le gaosiga uʻamea papa

O le gaosiga o le au failautusi i totonu o le tekonolosi o loʻo maua ai se faʻapitoa o le gaosiga o gaioiga o loʻo sipelaina i totonu o faʻamaumauga faʻapitoa
  • Faʻavae faʻavae mo le tulaga lelei o mea faʻaaoga;
  • Tulafono mo Felauaiga ma mea na tuʻuina ma maeʻa oloa, taliaina o mea ma le teuina o mea i poloka poloka;
  • O le faʻamaumauga o manaʻoga faʻapitoa e faʻaalia ai se seti o manaʻoga faʻapitoa manaʻoga mo vaega taʻitasi;
  • Faʻamatalaga faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiina lelei ma le pulea;
  • Tele faʻavae faʻatekinoi o loʻo taua (gaosiga o le a), o loʻo tuʻufaʻatasia e tusa ai ma le molimau o le Gost 31173-2003.

Faʻamatalaga o le tekonolosi i luga o uʻamea fausaga:

SAUNIUNIGA O Mea Mata.

I le taimi lea, o uʻamea mea e tatau ona faʻavasega. O le makaina o pepa o loʻo aliali mai, o le i ai o atuatuta, e faʻaalia ai lava i latou lava pe a maeʻa le felauaiga poʻo le faʻaseʻe o le uʻamea. I le taimi lea, o loʻo faʻataʻapeʻapeina foʻi le fua ma le leaga mai le mea. O le teuina o uʻamea solo i faleoloa e tatau ona faia i luga o fata poʻo laupepa ua faaputuputu i totonu o le faaputuga.

Faailoga ma tipiina avanoa.

O le gaosiga o faitotoʻa e amata i le saʻo o le tipiina o uʻamea pepa e faʻatatau i le laga o loʻo faʻaaoga ai le ie puipui ma kerners.

Gaosia billets ma auiliiliga.

O le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia i luga o le pepa faʻapipiʻi meafaigaluega.

Bilits mo le lumanaʻi Intutwation Blocks e fesoʻotaʻi ma aveese le lulu ma le puipuia. O lea i le faʻagasologa na aveese ai le vaega o le laʻasaga o le uʻamea i nofoaga o tipi. O le togi e mafai ona faia ma le faʻaeteeteina ni faila faigofie, o lea foi i masini faʻapitoa foi.

O le faʻagaioiga o loʻo tuʻuina atu i le masini faʻailoga lea o loʻo faia ai pu o le lapoʻa o le shimed o le stameter o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o totini.

Uamea faitotoʻa gaosi: tekonolosi ma le malosi

Faasologa o Gaoioiga ma Faatosina

Mataupu i luga o le autu: lua-lanu potu fale talimalo: O lea e taua tele

O le lau lau o le faitotoʻa o loʻo faʻaputuputu faʻaaogaina fesootaiga faʻafesoʻotaʻi. O le masani ai o le Weldenge tekonolosi e faʻaitiitia ai le suia o le suia o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma faʻamautinoaina le faʻateleina o le unlding o lo oi le luga.

O loʻo faʻapipiʻiina auala i luga o le uamea i se taimi uamea i le taimi ma le faʻapipiʻiina o le le faʻamaoni o ivi, i nofoaga e faʻamalosia ai uʻamea. Faia, agalelei, tekonolosi taga. I le taimi lea o le tapoleni ma ua solia. I totonu o le mafai ona i totonu o le le mautonu o le le mautonu ma le le mautonu i mea.

O le matasele i le faʻafafa atu o oloa e tele lava na faʻaaogaina ai tagata.

Valiina.

Ina ua maeʻa ona maeʻa le falelotu, ua valiina le poloka o mea ua vali. O tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga na o ia i luga o le polesi, faamamaina, demarefi luga. Metotia mo le talosaga tele:
  • Joeti;
  • Pneumatic feeseeseaiga;
  • Feololo i le electrostatic fanua.

Mo le faʻagasologa, o se tasi o lanu lanu e mafai ona faʻaaogaina i le tele o lanu o lanu:

  • Powder;
  • Nitro;
  • Samala;
  • Ata.

Faaleleia teuteuga o fausaga.

E masani lava ona teuteuina faitotoʻa o loʻo teuteuina i le puipuia o ofu masaua, gaosia, na taʻua uma o panela. O teuteuga teuteu e ala i le gaosiga e mafai ona faʻatauina i le maeʻa o le pepa. E pei o se teuteu, e mafai ona faʻaaogaina:

  • Dematin, paʻu, vinylisco;
  • Fasioti pusa;
  • Mdf panels, chIPboard;
  • Fafie masani;
  • Le soifua maloloina ma le faʻaaloalo i lalo o laʻau masani o le a le monophoni;
  • Lelei le faʻamalamalamaina o elemene;
  • Masani laupapa laupapa.

Faapipiiina o fetauiga, faaputuga nofoaga.

E masani lava o le tipiina o le malosi e faia i le malosi. Ina ia aloese mai le uiga o loʻo avea ma aumea o loʻo oso mai le mamanu o poloka o loʻo i ai, ma mo le HEMRAMAL meatotino fanua, o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo tumu i tulaga faʻapitoa

  • Faamaufaailoga faamau;
  • Mai le paʻu;
  • Silika seleni.

Faitau atili