Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Anonim

Ata

E masani ona i ai i lo matou atunuu, Ballconies, e latalata i le fale mautotogi e fai ma potu teu oloa mo le teuina o mea le talafeagai pe seasea lava ona faʻaaogaina ni mea e le talafeagai ai. Ma le isi, atonu e i ai se moli muamua, mea faʻatau, afifi, pamu, e te le iloa lava le mea e mafai ona taoto ai. A e afai e te aulelei ma faʻatamalu faʻapitoa le faapaleni ma ou lava lima, ona mafai lea ona e mauaina se isi potu i le vaega atoa o le fale mautotogi. O iina e mafai ai ona faʻatulaga uma togalaau taumalulu ma se nofoaga mo se aso malolo aso malolo.

Ma afai e te faʻatupuina le sofa i le faapaologa, o le a e mauaina se potu fusuʻaga atoa.

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Faatasi ai ma le saʻo mamanu ma le tausisia o tuutuuga mo le fausiaina o le mafanafana o le mafaufau, o le a mafai e se faapaologa e mafai ona avea ma sili sili ona lelei mo le malolo o 'au o le fale ma latou malo.

Soo se tasi, e oʻo lava i se fetuu matala e mafai ona faʻatatauina - o le fesili na o lenei faʻaonaponei o le a tau ai le vaega o fale mautotogi faʻatasi ai ma o latou lava lima. Peitaʻi, mo faʻaopopo mita, e le o se alofa ma totogi fua.

Ma, a fai o fefaitafe, e i ai le avanoa mo lana mamanu. Muamua, ma o leisi tele o le potu faʻasoa faʻaopoopo mo lenei, o le faʻauiga o lona mafuaʻaga.

Filifiliga o meafale

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Ina ia faia se faapaologa i aso nei, e talia e se pule o lona lava taulaga gaosiga poo se fale tumaʻoti, e manaʻomia le sefe i galuega, ae tatau foi o latou lava tomai ma faʻalapotopotoga.

A o leʻi tuuina atu le Loggia ma ou lava lima, e tatau ona e filifili vave pe a e manaʻo ai le faapaologa. O le a avea ma ofisa suesue, o se mafutaga mo le suisui, vali poʻo se nofoaga e nofo ai lau mea e te fiafia iai - o mea uma e faʻalagolago ia te oe. I luga o le faapaologa e mafai foi ona e faia se vaega leaga o faʻafiafiaga, tuʻu se tamaʻi sinoa. Pe faʻatulaga se tamai cafe mo le lua, tuu se laulau mama ma nofoa. E mafai ona i ai ni mea e maua ai ma se togavao uma o le taumalulu ma le tele o fata mo lanu ma lavelave ai le pito i tua.

Mataupu i luga o le autu: fale ma le faapaologa ma terace: Poloketi o le faʻavaʻa fausaga

O le taimi lava e te filifili ai i le mea na faia ai le faapaologa, e mafai ona e alu saogalemu i le Vaega Lona lua - o le fuafuaina o le faapaologa po o Loggia o mea talafeagai mo le lesitala i ou lava lima.

Fuafuaina o Mea

O lea na e filifili ai o le a i ai i lau faapaologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma faʻafiafiaga avanoa. O lona uiga e faʻaaoga i luga o le meafalefale, i puipuitoto, malutaga, kapeta, e toʻatele lava laʻau ma mea, o se sofa. E maeʻa le faitauina - e te iloa le mea tonu e te manaʻomia. O le fesili o le ala e faʻatino ai.

Faʻatinoina o Fuafuaga

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

I luga o le fale feʻai e tatau ona na o mea talafeagai, talu mai lena, o loʻo iai le avanoa faʻatapulaʻaina.

Afai o vaega ia mo le mamanu o le paleni, pei o le kapeta, linoleum, fugalaʻau, o loʻo mafai foi ona maua o loʻo faʻaaogaina mo lau faapaologa.

I le avea ai o se tulafono, o loʻo tuʻuina atu i meaafale faleoloa sofas mo Logginia poʻo le laititi pe le masani ai. Pau lava le tulaga, talu ai o le tutoʻatasi o le faapapeta, ua amata ona faia mo ia io latou lava lima.

Malupuipuia meaafale

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

O le galuega tele i le tofi i le fale e tatau ona amata mai le fauina o le faʻavae (kalama le faʻavaʻa) o le fausaga, mo le faʻapotopotoga tatou te faʻaaogaina le pa.

Muamua e tatau ona e filifilia se talafeagai faʻapitoa faʻapitoa talafeagai mo le faapaologa. Pe faia se sofa ona toe fetuunai le mamanu o le atoa o le faiga o le faka i lalo. Ma, mafaufau i le faigofie tusi vitio. Mo le faia o se paie mama, e le tatau ona i ai polofesa malamalama, ua lava le aʻoaʻoina o faʻamatalaga mai punavai.

Sili ona taua o le saʻo faʻamatalaga o le tele o le lumanaʻi Sofa na faia ma ou lava lima mo le faapaologa. E moni le tulafono iinei: "O isi taimi e fitu, o le a teena se taimi."

Leai se mea e tatau ai ona e paie i le faʻalua ona siaki au faʻamatalaga poʻo le iʻuga o le o le a le faʻatagaina pe a maeʻa le oloa pe o le a le faʻatinoina le pa o le fale pe o le a le faʻatinoina e pei ona faia e pei o le tino.

Mau i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga o lanu: pupuni i lanu pepa - filifiliga mo le lelei mamanu

Tele taimi, sofas ei ai se tulaga masani ma masani masani masani. O lenei mamanu e lelei aua e faʻatagaina oe e faʻatulaga ni pusa faʻapitoa mo ie lino poʻo le teuina i lalo o le sofa. Fuafua i luga o le metotia o le faʻapipiʻi o le sofa, o le ulufale atu i le mea na mafai ona faʻatinoina uma i le ituaiga o paʻu ma mai luga poʻo luga o le itu.

E ala i le fausiaina o ni ata talafeagai i luga o le tulaga muamua faʻatinoina, e mafai ona amata le vaega lona tolu - le filifiliga o le fausiaina o mea mo le loggelia ma isi elemene mo le faʻapipiʻiina.

Mea mo Galuega

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

O le faʻamalosiʻau sili ona lelei o lenei ituaiga e mafai ona fetaui lelei e le gata i totonu o lau faiā, ae mafai foi ona teuteu ai seisi itu.

Mo le gaosiga o meaafale faʻalauteleina, o le a mautinoa e te manaʻomia:

  1. E tele ni pa o le laupapa mautu. E manaʻomia mo le gaosiga o le faʻapipiʻi taumafaiga, o le a faʻalagolago lava i le vaega o totoe o le tusi. E tatau ona aunoa ma ni faʻaletonu a Bussisia, lamolemole ma maualuga-lelei.
  2. Mea gaosi oloa. E le o se mea lilo e le masani ai ona le lavalava. Ae o le faʻaaogaina o Morlilli, o vali valivali mo fafie e le gata na puipuia le faʻavaʻa mai le faafanoga faafanoga, ae o se mea foʻi e maua mai ai o se mea manaia ma ua foliga manaia ma faʻasoasoa pea.
  3. O mea faʻapipiʻi mo faʻavaʻa. Talu ai o loʻo ia te oe se ata o le lumanaʻi saʻo i ou lima, e mafai ona e fuafua poʻo fea nofoaga o le a faia faʻapipiʻi. Ma afai e le mafai ona e filifilia le mea tonu e mafai ona faʻapipiʻi i le mamanu, o le tagata faʻatau poʻo le galuega o le a fesoasoani ia te oe.
  4. Mea e mo le faʻatumuina o le nofoa, Toe foʻi ma autafa o Rollers, pe a fai o loʻo tuʻuina mai i le ata. Pei o se tulafono, o se folauga po o SinTepon.
  5. Talafeagai ie talafeagai mo le unaʻia o le sofa ma sipi, pe a fai o loʻo fuafua e masani ona faia.
  6. Faʻasaʻo VLCRO lipine mo le faʻapipiʻi o se nofoa malu ma se tua.
  7. Glue "taimi" mo le faʻasaʻoina o le synthesis ma le paʻu o le paʻu.
  8. Plywood mo le faʻapotopotoga o le sofa i tua.

Tusitusiga i luga o le autu: maa i le alatele: Auala e faʻamaeʻa ai ma ata

Ma le isi, o mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • spapler mo mea ola mama;
  • o le samala;
  • faamemelo;
  • vaai pe hacksaw;
  • kelu.

I le faaopoopo atu i mea tatau ona faia ma mea faigaluega, oe o le a manaʻomia le taimi ma le onosaʻi.

Galue i le Gaosi

Sofa i luga o le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Liliu le faapaofia i fale nofomau, e le o mea uma e le o le teuina o mea i lenei tulimanu. Nai lo le kamuta pusa, e mafai ona e faʻaogaina se sofa.

Mulimuli i le ata na faia, e tatau ona e tipiina le pa ma aoina (Copold) o le sofa Statu. Ina ia mafai e le oloa ona moli le umi o le umi, e manaʻomia le faʻamalosia lelei uma o soʻotaga o le pulumu mumu. I le faʻaopopoina o le faʻaaogaina o o mea totino, e fautuaina foi i le faʻataʻitaʻiga o latou ma le kulimi.

Ia e alu i le gaosia o se sofa sili ma nofo. Lenei o le tau autu o le tulimanu o le le fiafia. E manaʻomia le mafaufau lelei lava tonu o le a le ituaiga o le ituaiga e manaʻomia - O le ituaiga o tua o le a faʻalagolago i ai, ma lana mamanu. O le tulafono, vaivai le mea - o le paʻu paʻu, sythely - faʻapipiʻi i le plywod glue poʻo se scapler stapr, pe a uma ona ufitia i le ie.

O le malupuipuia nofoa e taulaʻi foi i o latou lava lima - ma le fesoasoani a le kelu ma meaafale stapler. A faʻafesoʻotaʻi se nofoa malolo i tua, o se velcro e masani ona faʻaaogaina, o le uuina o nei elemene e lua o le ultholsted meafale i tafatafa o le tasi ma le isi. E mafai ona faʻaaogaina le tumau o le ie puipui mo le gaosiga o sofa stillows, e maua ai le mafanafana ma le mafanafana i lau nofoaga fou. Afai na e faia muamua se sofa, ona tago ai lea o le taulaga mai i le tutusa o le ie o le sili atu.

O le gaosia o le sofa ma o latou lava lima mo le faapaologa poʻo le loggia e le o se mea faigata ma faigata, ae totogi atoa ma le atoatoa .

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Sofa i le faapaologa ma o latou lava lima (ata)

Faitau atili