O le aau e te faia

Anonim

O leolaiga sa masani lava o se vaega o le atunuʻu poʻo le foaʻi, latou te le o vaʻai lava e le gata, aemaise lava pe a fai o se tagata matutua tele o loʻo avea o se tagata poto. O nisi taimi e le mafai i taimi uma ona faʻatau ai ni tala lelei, ma e le o ni tupe laiti, o le lelei o a latou mea e maua mai le manaʻo o le tino.

O le aau e te faia

E mafai ona faia ni aau lelei ma faʻamoemoeina mo le fanua poʻo le togalaau e mafai lava ma o latou lava lima. O mea, e mafai ona e faʻaogaina uma le tapenaga tapenaina uila uila uila ma le lomi a le fale, O le a latou faʻasaoina i luga o le mea.

O le aau e te faia

Mo le fausiaina o le tautotoso, e ono ono autu ogalaau mai soʻo se ituaiga o laʻau, i le matou lomiga o le pane, umi 2.5 -) o le sili atu faʻailoga o le umi 2 - 2.3 mita ma o se lapoa laititi.

O le aau e te faia

Aoina o crossmen amata i le feololo o pito i luga pito i luga ma mimilo lua ogalaau.

Lagolago vae tipi i se tulimanu o 45 tikeri, pe a uma ona iloiloina lo latou tafailagi.

O le aau e te faia

Ia faʻafesoʻotaʻi vaega uma, matou te faʻaaogaina le filogia nila nila ma se lapoa o le 10 milictimeters, isumu mala. I le tuʻufaʻatasia o le manaʻoga manaʻomia o auiliiliga, matou te viliina i le pu.

O le aau e te faia

O le aau e te faia

Na sikoa sikoa, ua mamaʻi i matou i itu uma e lua ma nati ma tipiina le omea o failauga.

O le aau e te faia

O le mea lona lua o loʻo faʻaputuputu muamua muamua.

O le aau e te faia

O le isi laasaga o le fesoʻotaʻiga o le lua crossbars, tuʻu le ogalaau ma faʻapipiʻi i luga o le sopo i luga o le lua fata i luga o kolosi. O le ogalaau lona lua ua faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pito i tua o le Swing.

O le aau e te faia

O le aau e te faia

Mo le mautu ma le malosi o le faʻavaʻa, matou te faʻaofi ai ni laina e lua i luga o itu uma e lua. O le pito i luga o le ogalaau ma le lua o le lua o taofi e sioa ma se tasi e ala i le siisii.

O le aau e te faia

Ua saunia le faʻavaʻa o le tulaga i le nofoaga manaʻomia. I lalo o vae, e mafai ai ona sasaa ai se tamaʻi nofoaga, le loloto o 40-50 sene tulaga i totonu o le uʻamea faʻapipiʻi i latou.

Mataupu i luga o le autu: o le laina o le parquet: o le fola e fai ia te oe lava, fasi tekinolosi ma vitio, artistics auala e taoto ai

O le aau e te faia

O le faatūina o le nofoa e fai mai i le 5x7 cm laupapa ma faʻamau ai le laupapa o le apoapoaʻi.

O le aau e te faia

O le a oso aʻe le nofoa i luga o le maea mataʻina mai le filogia, o le a tuʻuina atu i lalo ifo o le levā lelei, e mafai foi ona e faʻaaogaina se filifili pei o tele taimi.

O le aau e te faia

Faapipiiina o le Swang ua maeʻa, e mafai ona e amata valiina.

O le aau e te faia

Ina ia mafai e fafie ona tautua mo se taimi umi, matou te faʻaogaina le alkyd Valnish ma Andispotic Suafa ma le manaʻo lanu.

O le aau e te faia

Aua le fausiaina o se taʻotoga, e toʻatolu e leai se aso atoa na faʻaalu ai, ae matou te fiafia i loʻu aiga o le a sili atu nai lo le luasefulu tausaga o le a sili atu nai lo le luasefulu tausaga o le a sili atu nai lo le luasefulu tausaga o le a sili atu nai lo le luasefulu tausaga o le a sili atu

Faitau atili