Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Anonim

Faitotoʻa mai le alalaloa o le tasi e mafai ai ona taʻua ma le lototele le manatu sili ona lauiloa o le faitotoʻa o faitotoʻa i Rusia ma e le o se mea e ofo ai: oloa mai lenei mea e iloga i le tau maualalo ma le faigofie. Tatou talanoa e uiga i faitotoʻa mai le alatapito sili i le sili atu auiliiliga: Matou te aʻoaʻo i ituaiga o latou, o le a le uiga o la latou mamanu, faʻafefea ona faʻaaoga lelei i aso uma

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Filifili le faitotoʻa mai le vaʻa

Ituaiga o laupapa-fiber arvas

Lua ituaiga autu o fale o DVP o fale o loʻo potu potu ma faitotoʻa faitotoʻa. Ulufale faitotoa mai i lenei mea e le gaosia ona o le sili sili lona malamalama ma le manogi - e oo lava i se tamaititi e ono malaia le tapoleni. Tele lava taimi i le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, ua sili atu le faʻaaloalo o mea - faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le laupapa o laupapa poʻo uamea faʻaaogaina ma se manaʻoga tele o le tagata faʻatau Ae afai tatou te talanoa e uiga i totonu o fausaga fale, o le fafao o le sili ona lauiloa o mea mo lo latou gaosiga.

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

A o fausia faitotoa o fafie-fibers, i lalo o lenei upu, o loʻo tutusa uma o latou fale e nana, fuafuaina faʻapitoa mo tagata atiaʻe ma kamupani faufalemalo.

E mafai ona faʻapipiʻiina le galuega taugofie o le faitotoʻa i luga o oloa faʻapena, aua o le fale o loʻo iai tuʻuina o se filifiliga le tumau, o le mea mulimuli ane o le fale mautotogi. Ae peitai, o tagata sailiili o tala o faitotoa e maua ai faitotoa o fale i isi itu, o loʻo iai ma ituaiga matagofie e fetaui ma le i totonu o le fale.

Sa matou feagai ma ituaiga autu o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma malamalama o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina mai lenei mea e le gaosia, ma o le potu o le potu ma fale o loʻo tutusa ma faitotoʻa. O le a le vala o le latou fuafuaga - faitau faʻamatalaga aoga i le isi vaega.

Mataupu i luga o le autu: gaosi oloa o pepa puipui: atunuu, fale gaosi

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

O mea taua o le masini o le masini laupapa-fiber anvas

O le faatulagaga o le DVP Fafo mamanu e aofia ai:

  1. Fusi (autu). Mo le gaosia o le fusi, o le monolithc bood bood e masani ona faʻaaogaina, e masani ona faʻaaoga le pa igoa. O fafie ua ave i luga o le fusi, e masani lava o ituaiga o ituaiga - 'ai po o pane. Peitaʻi, o lenei lalelei uma e toetoe lava a le mafai ona vaʻai, talu ai o le faʻavae o loʻo valivali i nisi vaega. Fautuaga: Afai e te mauaina le filifiliga e maua ai le faitotoʻa o le fiberboard mai le monolithic laupapa pe mai le faʻapipiʻi pa - filifilia le lua filifiliga. I le aluga o taimi, o le laupapa atoa e suia i le susu pe mafua mai i le taimi muamua na i le amataga o le manogi na faaaogaina sese.
  2. Faaofi pu i lalo o le 'au pe loka. Mo faitotoa o le alala o le alala vaposa, e tutusa lava le tele o le mea e fai ai i le tasi lima. Fautuaga aoga mai tagata atamamai: Afai e te leʻi valiina, ae o se oloa faʻanoanoa e aunoa ma loka ma kapeteni o loʻo maitauina i igoa faʻapitoa. O nei faʻailoga o le a faʻailoa ai le nofoaga o le loka poʻo le nofoaga i lalo o le 'au.
  3. Faatumuina se ata papaʻu. Tele taimi, o le "Honeycomb" Clud o le tutusa o le fafie falai po o le mafiafia o le pepa mafiafia. Ae o oloa o se tulaga maualuga tulaga maualuga, e mafai ona e vaʻai i se pepa faʻatumu pepa, e mafai ai ona e faia le ata faigofie e mafai ai. O lenei ituaiga ogatasi e mafai ona vaʻaia i le ata, i le faʻasologa i lenei tusitusiga.
  4. Afai e manatu le oloa oloa i luga o le tioata, ona mafai lea ona vaʻai i fasimea faʻaopopo o le a taofia ai le glazing slarawork.
  5. O le mea moni o le tapoleni lava ia.

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

O mea faigaluega ua faamatalaina o ni tulaga faʻapitoa, ae o faitotoa o le tama afi e mafai ona faʻatau atu i isi mea faigaluega: E faʻalagolago uma lava i le tini o le tapoleni. A e faʻatau se seti sauni e faʻapipiʻiina, o lona uiga o le pusa, ma platbands ma se faitotoʻa vali e tatau ona auai ai. Afai e te faʻatau se fale o le fale - O le pusa e mafai ona aofia ai i lona pusa, ae o le ituaiga o oloa e mafai ona faʻatau atu e aunoa ma se pusa.

A leai, o faitotoʻa e tasi o le sami e tasi o oloa laupapa: e mafai ona tutuli, tioata, vimuni ma isi mea.

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Faamanuiaga o laupapa-fiber arvas mamanu

Fiberboard o le taugofie faitotoʻa faitotoʻa mai le mafai. O nisi taimi e oʻo lava i se atigipusa o laupapa e sili atu taugata nai lo le faitotoʻa lava ia. E tusa ai ma fuainumera, oloa mai lenei mea o loʻo faʻapipiʻiina i le toeitiiti 40% o potu o aso nei.

Tusi i luga o le autu: paʻu anti-slip-slip mats mo le faletaele - filifili le sili

O tulaga lelei o lenei ituaiga faitotoʻa o loʻo tupu ai foʻi se taua foi:

  • Faigofie o 'oloa;
  • Lautele lautele ma omiga: I soʻo se faleoloa, o loʻo folasia oloa i lanu eseese, mamanu, eseese faʻafitauli. O lenei mea o lenei mea: Afai e te manaʻo e faʻatau le maualuga-lelei oloa - Fesili i le tagata faʻatau pepa. O oloa faitotoʻa e gaosia e tusa ai ma le totō ma e tatau ona faʻamaoni lelei i lenei tost.

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Povi o laupapa-fiber carvas mamanu

Faatasi ai ma le tele o mea lelei, o tala a le faitotoʻa mai le fagota e manaʻomia. Aemaise lava, o le tapoleni mai lenei fafie falai e le iloga i le maualuga malosi ma vaivai i soʻo se masini faʻafuaseʻi. O le mafuaʻaga lena o lenei ituaiga ituaiga ituaiga e le faʻapipiʻiina o se vatlet i totonu.

Seʻi oʻo i ai talu ai nei, o le manatu e le mafai ona toe faʻafouina le faitotoʻa ma toe faʻafou ma toe faʻafoʻiina. Peitai e le iloa e tagata Rusia Brfftsmen e le gata i le auala e aumai ai le potu avanoa-DVP i se foliga vaaia muamua, ae faʻafefea ona avea ma ou lava lima.

Fautuaga mo le toe mauaina o le faitotoa faitotoa

Ole auala ole Toefuataiga o faitotoa, ile Greats lea na o ese mai ai le tele o togavao i le liliuina o laupapa laupapa. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le oloa mulimuli - e tatau ona e suʻesuʻe i mea faʻapitoa o galuega muamua. Aemaise lava, e faʻafou ai le oloa - o le a tatau ona e aveese le vali mai luga. Mo oloa laupapa, i le tulaga lea, e mafai ona e faʻaaogaina se lamepaina o le lamepa, ma o se 'olo o le fale poʻo le uʻamea o loʻo faʻaaoga mo le DVP-psw.

Mea uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Ia faia le laualuga o le mamanu o le lamolemole - o le a manaʻomia le faʻamamaina lelei. Faʻaaoga le laititi o loʻo tosoina mea e galue ai. E taua tele aua le maualuga le mafiafia o le faberboard card o le 4 mm.

Afai e te leʻi galue ma se ala o le falaita e pei o se mea poʻo ni mea e te manaʻo ai e aua neʻi faʻafouina le faitotoʻa, ae ia e aʻoaʻo mea lilo o ai i ou lava lima, ia mautinoa e faoa le ata o loʻo iai.

Tusitusiga i luga o le autu: O matagi tioata i totonu

Faitau atili