Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Ituaiga o palasitika panels
  • Faʻapipiʻi le faʻavaʻa mo pou pou
  • Faapipiiina o palasitika panels faia oe lava

O le faletaele e toe faʻaaogaina le faʻaaogaina o palasitika o loʻo sili atu ona masani ai nai lo isi emooa o lenei faiga. E tatau ona maitauina o le faʻapipiʻiina o panels e faia e tagata faʻapitoa uma o lenei fanua ma tagata fiafia oe ua filifili e faʻataunuʻuina mea uma i o latou lava lima. O lenei mea e matua aoga, e taugofiegofie ma mafai ona faʻaoga i le atamai o puipui, fale ma, a le tau faʻafefeteina. I le faʻaopopo atu i nei mea uma, o le manaia o le palasitika o se mea faigofie lea e nana ai (e mafai foi ona faia lenei toe faʻatulagaina oe, ma e matua filifilia e maua ni tomai faʻapitoa ma tomai).

Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

O le filifiliga o le faaumaina o le faletaele ma palasitika panels e aoga tele. E faigofie ona mama moli, faigofie ona faʻapipiʻi ma taugofie tele.

O le maualuga o le palasitika taele ua manino lava, o lea ua atili ai ona atili toe faʻaleleia atili ia. Ina ia mafai ona faʻatino le faʻapipiʻiina o le faaigoaina o laupapa ma ou lima, e tatau ona muamua saunia le faʻavaʻa lea latou te faʻapipiʻiina. O mea e sili ona talafeagai o se laau.

Ituaiga o palasitika panels

Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

O afifi palakalafa o loʻo tuʻuina atu i faleoloa i se tele o meaʻai, peitaʻi o meaʻai vaʻaia, maa, fafie, ato, ma isi mea.

O loʻo tuʻuina mai le potu taʻele o le potu palasitika

  • lautele - 25 cm;
  • Umi - 270 cm;
  • Mafiafia - 1 cm.

Ae i le taimi lava e tasi, e mafai i nisi taimi ona iloa i faleoloa ma le le-le-tulaga faatapulaaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona 260 cm, ma 300 cm, ma e 600 cm. Faapipiiina o nei faʻaputuga laupapa ma puipui. Pei o lo latou lautele, e ova i nisi taimi 10 cm, ae masani lava, pe a mafai ona e faatauina se pati 20, 30 ma le 50 con. E foliga muamua ma le fiafiaga o le faletaele i le faletaele. e oo lava i le tele.

E faʻatagaina foʻi ona tuleia maa lapopou ma lautele.

Toe foi i le vaega

Mau i luga o le Autu: Tofi Afa o Sirius: Faʻafefea ona faʻatūina i latou ma ou lava lima?

Faʻapipiʻi le faʻavaʻa mo pou pou

Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

A o leʻi mauaina le faʻamalama laupapa, e manaʻomia le muina o le faʻatulagaina mo latou.

O le momoli atu na maeʻa ai mea faʻaiʻu i le faʻalolo ua tele na o talanoa atu i le faʻavae laupapa, lea e tatau ona fausia muamua. Ma, aua o le a e manaʻomia:

  • Fafie Pusa (4 x 2.5 cm);
  • fao;
  • laupapa;
  • fale malo;
  • LIC;
  • vaai;
  • o le samala.

Muamua, e tatau ona e filifili i le a le tulaga o le a avea ma ogatotonu o le a. Fuafua i lenei mea, o le a talafeagai ai e faʻafefiloi i luga o puipui uma poʻo le isi potu. E faia lenei mea i le ponesi poʻo se peni faigofie. Muamua, fuafua poʻo fea o tulimanu o le potu i lalo o le isi mea (pe a faʻapea o latou uma i le tulaga tutusa, ona e alu saʻo lea i le faʻailoga). Ona tatala lea o le tulimanu e uiga i le 7-8 cm, lea e tatau ona ofi pa, laupapa ma fasi. Le isi, mai lenei faʻailoga faʻaaogaina se fale (o le a faʻatagaina oe e fai se fou fou), faʻaalu laina i isi pa uma. O nei tapulaʻa o le a faʻaalia ai oe tonu o le mea tonu o le a oʻo mai ai le palasitika palasitika.

Faapipiiina o laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa

Laʻasaga ma le Laʻasaga Faʻavae mo Laʻasaga o Papa Fualaʻau i le taualuga.

Ae e na o le pito i fafo atu o ni tuaoi, ma e tatau foi ona fausia tuaoi o lo o pulea le tulaga faaulu mai i le ogatotonu o le potu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le nonoa. Mai le tasi tulimanu i le isi, e manaʻomia le faʻaloaloa e 2 crords o lo o feʻaveaʻi. O le seevae e tatau ona matua finafinau, ina ia mafai ona vaaia le taualuga. Naʻo le taimi e mafai ai ona amata le faʻafanua o le faʻavaʻa mo le tuufaatasia o pou.

O le mamao i le va o pa e tatau ona sili atu i le afa o le mita pe a fai o le a e faʻapipiʻi vave i luga o le faʻafanua o le 1 mita. I le Setete Ma lona lua, o le a talafeagai ai pe a uma ona faʻamauina ni pa e faʻatumu ai laupapa ia i latou i luga. Ua uma ona faʻapipiʻi atili. Fuafua poʻo fea mea e fausia ma se laʻau mataʻutia, e mafai ona e faʻaaogaina ni meafaigaluega eseese mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. O lea, ina ia faʻaoʻo mai le laupapa laupapa i le taualuga, e talafeagai mo fao ma se samala (pe paʻi fao ma le sikulukalaisi). Mo le sima o le tuʻufaʻatasia o le a manaʻomia se tagata e leai se totogi, liligi ma le faʻaaogaina o le tagata.

Mataupu i luga o le autu: suavai suavai mo le faletaele - ituaiga ma metotia o talosaga

Toe foi i le vaega

Faapipiiina o palasitika panels faia oe lava

Ina ua uma ona sauni le Utuoigala, E manaʻomia le faʻatasia i 'olo i le va o le taʻua o faʻailoga ma pa o le taiala o le fola mo le palasitika. O loʻo faʻapipiʻiina i le masani masani puipui ma stapler. Muamua, e manaʻomia le fuaina ma le faʻaeteete togafiti, aua, e ui i latou uma o togafiti, faʻatasi foi ma tiute e faʻavae le taualuga, tasi le puipui e sili atu nai lo le isi. O totonu o nei taiala ma panels ua faʻaofi. Faatasi ai ma le tasi pito sa latou faʻapipiʻi i le maota, ma le isi i le faʻavaʻa o puipui. I le taimi lava e tasi, o taimi uma e te manaʻomia e faʻaogaina le tulaga o le fausiaina, o le a faʻaalia ai oe tonu o le mea tonu e te manaʻomia e tuʻu ai le nofoaafi pe a ogatasi o le alatele. Naʻo lou popole i ai, e mafai ona ou aumaia le vaega.

E mafua mai i le mea moni o le alavai o le taupulega atonu e le masani ai, e tatau ona e vave tipiina maa i le tasi fua. O taimi uma lava i taimi uma, faʻapipiʻi le 1 vaega, e alagatatau ona avea le fuata, e aloese ai mai le faʻaola tele o mea. Fuaina 1 pati, e manaʻomia (sili atu (sili atu i le itu sese) e fai ai se faʻailoga ma se peni faigofie ma le po o le paketi (e faʻatatau i le lanu o le vaega). Afai e leai se avanoa, ona e makaina lea o le mea saʻo i le pito i luma. A uma, o moli pupuni e lamolemole, o lea e i ai se peni faigofie ma sa faigofie lava. A maeʻa, faʻaaogaina le vaega, e tatau ona e tusia se laina saʻo i luga o le lautele lautele o le vaega. Ma, e tusa ai ma le faʻailoga, o le a talafeagai e faʻapalo ai le fasi fasi palasitika. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le masani masani. I le tulaga o lea taimi e faigata ai ona agaʻi atu i nisi o itu i le palasitika ma se spapter, e manaʻomia le faʻaaogaina o tamaiga ma samani.

Faitau atili