Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

Anonim

O le taumafai e fai le tele o le potu potu, tele fale o le taulaga, o le a le sili e faʻatulaga pe o fea e oka ai i le loggo? E mafai ona e faʻaalia le manatu o le faapaologa o le potu i le tele o filifiliga.

Lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe le mea e te faʻaaogaina faʻapitoa i mea e aoga i le masini o le loka poʻo le kapeneta ma le sili atu o le faʻaaogaina o le tele o palu e mafai.

O le a le kapeneta i luga o le loggia

Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

Faatasi ai ma se tali i lenei fesili, e aoga i le mafaufau loloto i le fuafuaga o le kapeneta i luga o le faapaologa. Mo le teuina o atigi taʻaloga taʻalo, e manaʻomia le faʻatulagaina o se mea vaʻaia, ae maualuga atu.

Afai o le taumafanafana o fugalaʻau-Berry Berelets e fuafuaina mo le teuina, e sili atu le fuafuaina o se pusa puipui ma le tele-o le tele-vevela malutaga poʻo le malosi e faʻaliliu ai puipui. O faʻamaumauga na muamua atu e faʻatauina atu i soʻo se faleoloa o le 'upega tafaʻilagi. Aoina latou faigofie faigofie.

Manatua o le a le faʻamalieina le kapeneta i le loggia poʻo le faapaologa, o le vaega o le a latalata i le faʻamalama o le a maua e lautele lautele.

Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

Filifiliga mo faitotoa

Filifili ma le Vaega o Tagata i totonu o le Vaega i totonu ma le matagaluega lelei, filifili le filifiliga sili ona faia o le faitotoa. Le avanoa o le filifilia o le faiga amata i le tele o tulaga e faʻatapulaʻaina e le tamaʻi vaega o le potu faʻapaologa. I faʻataʻitaʻiga, na faʻamaonia ai filifiliga nei:

  1. Faaluaina faitotoa. Fetufaaiga o le ie atoa i ni vaega se lua, maua ai se vaega tele o vaega ma le maualuga maualuga o fata. Ina ia taofia le flash drive e uiga i tioata faamalama, e mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻatapulaʻaina o tapulaʻa.
  2. O le fausia-fale i luga o le fefaʻatauaʻi e mafai ona faʻaauupegaina e tusa ma le faʻavae o le vave-vela. O le le faatuaoia o se mea lelei o sea masini o le faitotoʻa pe a le o le avanoa e le nofo ai. O vaivaiga ua faia e lua. O avanoa uma e tatalaina: e le mafai ona tatala se vaega eseese. O le tau o se lisi ua sili ona maualuga pe a faatusatusa i isi filifiliga.
  3. Faasee ni faitotoa. O le mea moni, o le manatu lea e faʻapipiʻi ai se ofu o le fale i luga o le faapaologa. I lea tulaga, o le Avanoa i totonu o le Kapeneta e mafai ona vaevaeina i so o se auala faigofie, e le o le mauaina le avanoa i le eria. O lea faiga e faʻatapulaʻaina e le tele o le faapaologa a faapalesa: E tatau ona alu le faitotoʻa i le itu tutusa i le lautele.
  4. Faitotoa-harmonica. Lelava: Tapulaʻa avanoa o mamanu, e faʻatau atu ai le tau o le taʻele e tusa ma lea tulaga ma tele le vaega o le ai ai. O tulaga lelei e aofia ai le le lelei ma le laititi o le avanoa. Faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se kapeneta i luga o le Logisia, vaʻai lenei vitio:

Filifilia o le Fuafuaina o le Faifaiga mo le masini gaosi totonu o le 'Incmonitions ua faʻatuina i le manaʻomia o le vavaeʻeseina totonu o loʻo faʻatutuina ma le faʻapitoa o mea e teuina.

Ergonomics po o le siosiomaga faauo

Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

O le sili ona aoga - uamea-palasitika ata

Mataupu i luga o le autu: O lo o matou ofuina se puipui o Plasterboard card e aunoa ma se talaaga

Mo le masini o kapeneta i luga o le faapaologa, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea e le saʻo suiga i se taimi umi. O le avanoa o le Loggis mai le la o le la ua vevela mo se taimi umi.

O le taumalulu e sikafu, ae o le lalagaina o le alety na teuina le vevela latalata i zero. O ia lava le tamaoaiga o auga ma le susu maualuga na mafua ai le tulaga faʻapitoa o le faʻasaʻoina o le faʻaumaina mo meaʻai fualaau faʻasaina.

  1. Palasitika o le sili ona tamaoaiga filifiliga. O lenei ituaiga mea e le ogatasi ma le suamalie ma faigofie ona faaaoga. Faafetai i le mauoa lanu lanu, e mafai ona e filifilia le tali totonu o le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le mamanu o le potu lata mai. O se taua tele o le leai o le le lava o le lanu e tumau i le masini masini: sologaina palasitika i le la.
  2. Auā o fale ogapamu, uamea uʻamea e tele ma aoga, ae e sili atu tau taugata, ma o le lanu ou te faʻatapulaʻaina i lenei pepa. O le tele o le lelei o uʻamea-palasitika loka o lo latou fufusi.

    Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

    Chipport - o mea e sili ona masani ai meaafale mea

  3. O le falepu paia lea i luga o le paneta, ose filifiliga masani mo meafale lelei. I le avea ai o se tulafono, o le kapeneta o le faʻaauau pea o le aotelega o le faʻasologa o le Logisia. O lea teuteuga e matagofie ma talitonuina, faʻaopopo, e sili ai le lelei o le aku ma aoga. I le taimi lava lea, o le laʻau na fai mo se taimi umi, o le Loggi tatau ona puipuia mai itu taunuʻu i fafo atu, e pei o vevela suiga ma le susu maualuga ma le susu maualuga.
  4. O le fofo sili ona lelei mo le kapeneta i luga o le faapaologa o le faʻaaogaina o le MDF poʻo le lalagaina o le chipboard. O nei mea e i ai se taugofie, aoga ma faigofie ona galue, ma sili ona talafeagai le galue, ma e talafeagai lelei mo le masini o le palu piliona a le pope. O le lautele o le lanu lanu o le a faia ai se mamanu. Mai mea mea e mafai ona e tipiina auiliiliga o auiliiliga, e faʻatapulaʻaina ai le faʻaaogaina o se fale fausiaina, ma sasaina soo se ituaiga o fale.

O mea uma e iai a latou mea ma tomai, o lea i itu uma e tulaga ese ai le filifiliga.

Ina ia faia se fofo lelei, e tatau ona suʻesuʻeina e le tele o faʻamatalaga, vaʻai pe faʻapefea ona saunia uma vai inu I le auala e fai ai se pusaaila, vaʻai lenei vitio aoga:

Manaia fofo fofo

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻatulagaga o le auupega, e le gata ona e ono faia le potu aoga, ae faʻatulaga foi se loggia i se potu matagofie ma le mafanafana. I le faʻasino o le sese o le ituaiga, e mafai ona e lafoina le tulimanu kapeneta i le faapaologa, i le faʻasaʻoina o le geometry o le avanoa.

I le taimi lava e tasi, pe a mo le tusi o le pito i luma, faʻaaoga mea ma se faʻata i luga o faitotoʻa, e mafai ona faʻateleina le vaega o le palota.

Fesuiai o le kapeneta masini i luga o le Loggia ma le faapaologa

Afai e te faia le lautele o le Loggidia, faʻatulaga se laulau moega i lalo mo le faʻapipiʻi i lalo o le faamalama sipela. O sea vaiemu o le a faʻatagaina e faʻamalosia ai le tausamiga o le fale o le puipui, ma o le a faʻatupu ai se isi avanoa e le fefe ai.

Ma le mafuaʻaga lava e tasi e sili atu le tuʻuina o se fale puipui ma le pito i tua o le fale pe a fai o loʻo ia te oe le vaega o le ulufa o le tupu. A faʻaaoga na mea teu i nofoaga e tatau ai e faʻaaoga le Hydro ma le saogalemu o ata tifaga.

I totonu o le tele o filifiliga ma le tele o faʻamatalaga, e faigata ona faia se filifiliga saʻo na o oe. E sili ona valaʻau le kamupani i le faʻauma o le paleni ma le faʻatauga o le aufaʻatau ma fesili i tagata faʻapitoa e fuafua ni tagata faʻapitoa I se faʻaopopoga, o le a mafua ai ona e faʻamalosia fua, pei o se tulafono, o latou ua leai se lumanaʻi. O tagata atamamai e avatua ni nai fesoasoani i luga o le faʻatulagaina o avanoa, lea o le a aoga, tusa lava pe ua fuafuaina tutoʻatasi le Kapeneta.

Mataupu i luga o le autu: Funting mo moega: mai le mea e fai ai le itu ma tuaoi i le togalaau (20 ata)

Faitau atili