Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Anonim

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pamu i luga o le Windows? O se mea taua moni lava mo tagata e leʻi oʻo mai ia te ia. O lenei ituaiga faʻaumaina o galuega e le manaʻomia le poto tele ma le poto masani. Peitaʻi, o le auala e tatau ona faia i le faʻapitoa tiute ma le saʻo, lea e mafai ai ona maua se meaola e faʻatumauina i luga o le faʻamalama malifa. I lenei tusitusiga, ou te taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻapipiʻi ma ou lima.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

Siilaina, faʻapea foʻi ma isi ituaiga o fauga galuega, manaʻomia le vasega faʻapitoa o tapenaga galuega, faʻapea foi ma le tapenaina o mea faigaluega talafeagai ma mea faigaluega.

Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Mea ma Meafaigaluega:

  • Stikucco (mafai ona uma, pe mafai foi ona sauniuni tutoʻatasi i le ituaiga o le faʻaiuga tali);
  • Socialiler (sili atu);
  • Almininum tulafono;
  • faiga le tulaga;
  • Roulette ma le penitala;
  • Faamalama tulimanu;
  • Spalasus (sili pe a iai ni nai latou ma e tatau ona i ai le 5-seneturi), o se tasi o latou e tatau ona avea ma paʻu poʻo le palasitika;
  • Suavai pusa ma sima;
  • Fau fau fanua;
  • Kirk Hammer;
  • penitala;
  • Vali pulumu.

Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Le faʻatinoina o le galuega talafeagai ma ou lava lima i le saʻo ma lelei pe a mafai, e le gata i luma o lenei lisi mea faigaluega. O le mea moni o le gase uma o le faʻagasologa e tatau ona iloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulaga umi na pau ai na o le faʻalavelave. E galue, e sili atu le faʻaaogaina o le mea faigaluega ua le o sili atu nai lo le tasi mita.

O isi taimi, ae e te leʻi amata ona faʻaeʻeina solo ma ou lava lima, o le a aoga mo le faʻaogaina i se naifi ma le fana mo le faʻaaogaina o le sami. Ma atonu foi atonu e ao ona fausia e ala i le Simagol Faim. I le tulaga faapea, i le amataga o le galuega e leʻi faia ma na taʻeʻei i le va o le faʻavaʻa, latou te manaʻomia e feila e le fagaloa.

A o mea, i le tulaga o le a e faʻaaoga se vai fofo i le faʻaiuga o se mea na faauma, o le ae faʻaaogaina mautinoa le saoasaoa ma le afa. Ma afai o isi ituaiga o loʻo aʻafia, ona sauni ai lea o le sipelati pito i lalo (pe tusa o le 45 senetimeters), supolomi le pamu ma le lelei o isi lapoʻa (sili atu).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaega o loʻo i ai

Saunia foi le sitepu (stemptodder). Sili atu - o se fale 'ava. I le auala, e le faigata ona faia ma ou lava lima.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

Faʻaiʻu faʻamalama faamalama ma o latou lava lima o loʻo faʻaalia ai le faʻatinoina o le muamua galuega, e aunoa ma le aoga e galue ai.

Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Muamua aveese uma palo e ono i ai i le va o le faʻavaʻa mamanu ma le malifa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le mauga o mauga. Aua le faasaoina mea, e taua le aveesena o latou. O le mea lea, e le gata e sefe ai le fofo, ae o le mafanafana foi i totonu o le fale.

Sauni luga. E le tatau ona i ai ni latou faʻailoga ma laʻau gaʻo, ae maise poʻo le suauʻu vali vaʻa. E le tatau i le laualuga ona iai se faavae lamolemole, talu ai o le sima o le a le mautu. Uma o suiga aveesea aveese piki po o samala. Afai e fou le faamalama, ona manaʻo lea e puipui mai le fofo mai le tali mai le ulufale atu i le fofo.

O le Swap Claster e tatau ona faia i se vevela e le i lalo ifo o le lima tikeri.

Saunia se paluga ma le tausisia o faʻatonuga a le gaosi oloa. E te le manaʻomia le kuka tele, a leai e te le maua se taimi e faʻaaoga ai le atoa. O le a momoli atu o ia ma o le a tatau ai ona lafo ese.

Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pamu i luga o le Windows? Mulimuli i le vaega o faatonuga:

  1. Filifilia o le malamalama matala. E mafai ona e faʻatulaga i se tulimanu saʻo, ae o le a tuʻuina atu le malamalama, ma e mafai ona e faia ia faʻapea le "tulimanu o le taeao". O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e faia se faʻataʻitaʻiga faapitoa (Malka), faia ma lau lava lima mai se fasi palu poʻo se paʻu paʻu. O lona siʻosiʻomaga e tatau ona sili atu nai lo le lautele o le malifa. Faʻavase i se tulimanu i se auala i se auala e aliali mai ai e faʻamalieina ma le faʻamalosi.
  2. Faailoga ma sauniuniga. Ua tatau ona faia studecuos of spaces i le Mareko, e manaʻomia le taua o itu uma. Mo le faigofie o le faailogaina, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻu. E tatau ona maitauina le laina i le pito i lalo o le tatalaina i se auala na teufatuina ai le tasi Vapine o Dentiments mo le sefulu pasene uma o le loloto. O nei mea e taʻua i lalo ma i le pito i luga o le matou amataga. Sauniuni o le aveese lea mai luga o le vaega o le vaega tuai a le sipuni ma isi nofoaga-oneone mea. Faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le tulaga loloto o le tulaga o le sili atu o le faʻateleina o le faiga o le nofoaga fou ma le laufanua.
  3. Sese. I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona faʻapipiʻiina faamalama palasitika mo le vaʻalele, o se mauga o loʻo faʻaaogaina. Ina ua uma mago, o le tele e tatau ona tipi ese ma se naifi. Le isi, e tatau ona soʻotaga uma soʻona tuʻu i totonu o le vasa i le vasa o le tino poʻo le taulimaina o le taligalu. O le a puipuia e ia le ata o le a puipuia le foliga o le fib pamu i le taimi o vevela vevela. E taua tele lenei mea pe a fai e iai lau palakalafa palakalafa e le o le sili sili ona lelei.
  4. Faapipiiina o uʻamea tulimanu. I luga o le gypsum fofo e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se gaʻo tulimanu, o le a toe faʻafoʻi le faʻapipiʻi ma puipuia tulimanu o le mamanu mai le faʻaleagaina o masini.
  5. Faʻapipiʻi ni suka. E ese le saʻo ma le lautele o le sami ma lautele. E leai se latou mea e fai i mulila o loʻo faʻaogaina i fola sima ma le faʻapipiʻi o piliki. E faʻapipiʻiina i totonu o le itu i totonu o le puipui e ala i le faʻamaliega poʻo le folau saʻo mo faʻailoga na filifilia ma le fesoasoani a le tagata talaʻi. Latou te taumafai e faʻatino le matafaioi o le faʻatapulaʻaina, talu ai o latou pito o loʻo fausia le tuaoi o le nofoaga fou o le plaster. Ina ia maua se mea saʻo, e tatau ona e faʻapipiʻiina fata i luga o faʻailoga.
  6. . O le fofo e faʻaaogaina ma ni vaega laiti i le latalata i gaioiga tuʻufua. O le vaega muamua e tapunia uma le le fiafia i luga. E tatau ona avatu le vaega muamua e mago. Ina ua uma le tatalaina o le tatalaina i le va o le Rails amata. O le faʻasologa ma le aofaʻi o le fofo e faʻalagolago i le loloto o lenei tatalaina. O le faʻatumuina e tatau ona faia i le tele o auala. Mo le saogalemu-oneone fofo, o le sili atu le mafiafia o le muamua auala o le mafiafia o le 6 centimita. A maeʻa ona faʻatumuina le avanoa i se fofo (e sili atu i le fasilaau), e tatau ona ogatasi ma le tulafono. O le mea moni, o le gatasi e tupu i se tasi gaioiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea le atts i le fale mautotogi e tagata

Faʻafefea ona tapuni le malifa i luga o faʻamalama

Ina ua uma ona faʻatumuina uma avanoa, e tatau ona e tuʻuina atu se taimi i le fofo e 'aisa. Ina ua ia alalaga, ua aveʻesea le nofoa o taiala ma o latou nofoaga ua tapunia i se fofo.

Afai o loʻo totoe le fofo i totonu o le pakete, e mafai ona faʻaleagaina ma le vai ma faʻaaoga se manifinifi vaega - o le a faia ai se faʻaiuga fou mautu ma puipuia le malifa mai ua faʻamamaina atoa.

Faʻafefea ona le faʻapipiʻiina o ou lima? O lenei e le o se mea lilo ia te oe. Ou te moomoo ia te oe manuia i taumafaiga.

Vitio "Sielaloina o faamalama faamalama"

I luga o faʻamaumauga, o le Wizard o loʻo faʻaalia le auala e faʻapipiʻi ai le faʻamalama le faʻamalama. A uma ona matamata i lenei faʻamaumauga, e mafai ona e faʻafaigofie lenei faiga ma ou lava lima.

Faitau atili