Ozonizer ma ona lava lima

Anonim

Ozonizer ma ona lava lima

Matou te maua le Ozone poʻo le vailaau o loʻo i luga o le laulau

Ozonizer ma ona lava lima

E foia ai nisi galuega, ozone e manaomia. Pe o se vailaʻau o se vailaʻau poʻo se faʻalavelave o le potu - o le a tatau lava ona maua i luga o le nofoaga, e pei ona faigofie ai. Faitau atili e uiga ile OODone e mafai ona faitauina i Wikipedia.

Ia maua mai Onzone, o le a matou avea ma se tasi o le sili ona gafatia auala - ma le fesoasoani a se filemu eletise eletise (luga o le initaneti, e masani ona tusia sese - "pe a lafoina le ea i le ea"). Ina ia faia lea mea, tatou te manaʻomia se maualuga-voltage rusiator, faʻamalosiʻau, 12 Voltm Manageni sapalai ma o le a le mea o iai i le ata:

Ozonizer ma ona lava lima

Ave le tolu minute mester tioata (o le mafiafia ua filifilia lelei mo lenei faigamalo, pe a fai o le tioata o le mafiafia - e le manifinifi le tioata - pe a manifinifi " O le tasi o le electrode o le a avea o se faletupe apaau, o le pito o le a aveeseina mai le tioata i le 0.5 mm, i lenei avanoa o le a motusia, ma o lenei vatu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu o le a tatou pamu i le ea. O le lona lua o le electrode o le a faʻapipiʻi i le pito i tua o le tioata almininum mol:

Ozonizer ma ona lava lima

Ina ia mafai ona tausia le va faʻapitoa, matou faʻatau atu 4 tulimanu i le aufai tupe, ma o loʻo iai i luga o le tioata lagolago:

Ozonizer ma ona lava lima

Faʻamolemole ia matau e tatau ona lapotopoto uma pito i luga ina ia leai se paʻu Corinic Condhage. Faaputu Fonotaga:

Ozonizer ma ona lava lima

E taua tele le valaʻauina o le gamoa, ma o le faʻaseʻeʻaga na tupu faapena i le faʻataʻamilomilo lea, a leai o le aoga o le potu o le a laʻititi. Ina ia mafai ona siaki le kalolo e amata le faʻateʻaina ina ia fefe ai, i.e. Aunoa ma le ea ea:

Ozonizer ma ona lava lima

(Ona o le foliga o le fanaina ma le fausaga o le matrix, o le ata e le suia, o le glow o le lanu samasama ma le 10 taimi na faia mo le faaeeina ma foliga o o le uiga o le Odoor o Ozone. I le suia o le maualuga o le osofaiga, matou te ausia ai se toniga toniga. A o le faʻateʻaina le pasi atu ma le tutusa malosi i le umi atoa o le liʻo o le liʻo o le electrode - agai i le isi gaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: uʻamea tauaso i luga o faʻamalama: O le a se mea sili?

I le pito i lalo o le faletupe e mafua ai le pu i luga o le lapoa o le hose. I le ogatotonu sa matou taaalo i le tautotogo (ma taiala pe a manaʻomia) ia mautinoa o loʻo masaetes i le tioata ma faʻaumatia ai le tioata. Uma le faletupe numera:

Ozonizer ma ona lava lima

Matou te viliina pu mo le ulufafo o le itu ma uaea, ma le le mautonu tioata ma luga o le i fafo atu o le mataupu. I le mataupu lea, o le koneteina mai cotton laau pei o se tino i fafo. Pili le container ma le popo ma faʻamaufaʻailogaina ma le sili.

O le aso mulimuli ane, ua saunia le mea pueata:

Ozonizer ma ona lava lima

Ma o iinei tatou te faʻamanatuina mea - na faʻaalia o le silicone e le talafeagai mo le faʻamaufaʻailoga o le sao ma le galuega faatino o le hose i le vai vaivai. Na faʻasaʻoina le tulaga i le Glue fana kulimi, lea na avea ma sili atu faigata:

Ozonizer ma ona lava lima

Uma, o le fatu o le faʻapipiʻi ua sauni. Matou te aoina le faʻapipiʻi mo le ozonling vai:

Ozonizer ma ona lava lima

O poloka uma e mafai ona faʻatulaga i se isi masini ma tuu ni faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga)

Ozone o le tele o le kasa, o lea o le galue i nofoaga eseese, e le faʻatagaina se taimi umi o le kesi i le auala o le manava

E tusa o le Ozone i le itula e pala na pala i le potu vevela. Ina ia fuafua le Ozone O loʻo i ai le maualuga-tulaga o loʻo i ai - o le pepa faʻapipiʻi ma oshide boassium ma le starch

E aoga le maitauina o le le mautonu le leo e le tatau ona gaoioi i le ARC. O le mea moni o loʻo i le ea, faʻaopopo i le okesene, e sili atu naitrogen, ma e le lelei tele pe a iai a matou fesoʻotaʻiga.

Faitau atili