Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Anonim

O le taimi nei, ina ia sefe ai tupe, o le tele o olaga e toe faaleleia na oi latou. O se tasi o vaega o le toe faaleleia o ata vali. E foliga mai e i ai le faigata. Ae, e tatau ona e iloa ma malamalama i mea o le a mulimuli ai i le taimi le toe faaleleia, ma e fiafia mo se taimi umi. Iloa pe faʻafefea ona vali puipui, ua leva ona uma ona e afa ata.

Ituaiga o lanu

O le fesili muamua, e aoga, e filifili ai le vali mo le faʻamoemoe faʻamoemoe mai se lautele lautele o oloa ofoina i luga o faleoloa.

O ituaiga taatele o vali ata mo puipui i totonu ma le taualuga o le eleele. E feololo i le vai. EMBRLIZS PASESS O loʻo iai mea nei:

  • aoga tele;
  • ua uma ona faaaogaina ma tufatufa;
  • mautu e fufulu ai;
  • faigofie ona tausia;
  • fufulu mama;
  • Vave mago.

Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

O valivali valivali e faia i luga o le faavae o le acryliction Reswins, e avea ma elemene fusi. E leai sana faʻamalosi ma le fiafia o manogi, ua faʻateleina le malosi ma le teteʻe ma ufiufi meatotino. E aoga o lenei mea taugata.

Vinyl valivali avatu se mafiafia homogenous vaega e oo i le tasi talosaga. Latou te le samasama ma maua lelei teuteu meatotino.

Acrylic vinyl tuʻufaʻatasia le penefiti o uma ituaiga o vali vali.

O ata tuai e gaosia e gaosia ma le faʻaopopoina o le lanu faiʻai, ina ia i ai le latou vai-toe tupu. Faigofie tele i le tausiga. Faʻaaogaina i le tele o luga o luga - o puipui, taualuga, sima, piliki, pipiʻi.

O lanu pamu e matua mama lava. Faia i luga o le faavae o le lio.

Faʻavae i luga o le tioata tioata gaosia le sili ona manaia o ata. Ua tetee i latou i le vevela o le tele o eseesega, vapē ma le manava. Fetaui lelei mo le sima.

E le mafai ona valiina ata o le sili o le vali tioata, maa, tumutumu.

Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Sima - manaia le tumau ma le vai-sapalai, puipuia puipui mai le palapala.

Mataupu i luga o le autu: maualuga-tulaga faʻapipiʻi o le tele-maualuga le taualuga o le plasterboard ma o latou lava lima

O ata o suauʻu e faia i luga o le faʻavae o le olifa. Manaia le paketi mea, ae e iloga i se vaitaimi umi o le mago. Sili atu le talafeagai mo galuega mai fafo, aua o mea lamatia e iloga pe a mago.

Mo potu mamago e fetaui lelei ma le aufana. E gaosia i le palapala pepa. Ae le i faia le galuega i le vai.

O mea ata tifaga e foliga e pei o le fausaga pito i luga. O loʻo ia i latou le video lelei, foliga mai i soʻo se lanu, ua faʻateleina ai le teteʻe i le tau.

Manaia foliga i le susulu susulu. Faʻaaogaina mo galuega i totonu ma fafo. Vave-faʻamago vali, e iai sona aoga ma le teteʻe.

Fausia se KLL

Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Ina ua uma ona filifilia le ituaiga mea, e tatau ona e filifili i se paolo. E mafai ona e filifilia le lanu e te fiafia iai, ma e mafai ona e faia se paolo oe lava. Soʻo se lanu mai se lanu lapoʻa o le a fesoasoani e fai ai se kel.

Lanu - enamel ma le mauoa lanu. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e maua ni ata tulaga ese.

E sili ona aoga lea pe a e manaʻo e vali i ni nai papa, ma e leai se manatu i lanu eseese o lanu eseese.

O le a faiaina o se faiga faigofie tele avanoa mo tagata uma, ae taua le usitaʻia o le suavai. Ae le i amataina galuega, o le Kel ua fefiloi ma le vai, ona faʻaopopo lea i le faʻavae. Fuafua i le sili lanu lanu malosi, faʻafefiloi eseese o le kilor ma le faʻavae. I le taimi mulimuli, o le aofaʻi o pigment e tatau ona mai le 1.5 i le 20% faʻalagolago i le ituaiga o faʻavae.

O le kalone faavae o le tele o lelei. Faatasi ai ma i latou:

  • O le taimi muamua o le olaga;
  • tetee atu i burnout ma le soloia;
  • pupula;
  • O le tau o paketi lava;
  • Lautele samasama o lanu.

Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Mo se manuia tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu, e manaʻomia le manatuaina o auala se tolu i le filifilia o se tuʻufaʻatasiga:

  1. Faalemasina. O lanu o le tasi leo, le mea e eseese lanu lanu i totonu o le lanu tutusa.
  2. Lanu fealofani. A filifilia se tasi lanu ma le paolo ma e tuʻufaʻatasia ma le tasi.
  3. Faatusatusa. E mafai ona e taʻalo faataamilo i le eseʻesega i le eseʻesega, o le a mautinoa lava faia le totonugalemu o totonu ma sili ona lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Swang faia oe lava

O le potu o le a vaʻai manuia i soʻo se tuʻufaʻatasiga o lanu faʻalagolago i le sitaili ua e filifilia.

Valiina vaa

O lea, ua filifilia le ata vali, o le lanu e fuafuaina, e mafai ona e amata galue. Ae o le fesili e tulaʻi mai, faʻafefea ona valiina lelei puipui i le paʻaga, ina neʻi faʻaleagaina uma toe faʻaleleia o mea mulimuli i le vaega mulimuli.

A maeʻa le galuega sauniuni (taloa ma le Prices), matou te agaʻi atu i le atavali.

Manatua o le rollers eseese i le tele. Mo vave ata vali o nofoaga tetele, o le lautele lautele o loʻo faʻaogaina, ma mo laupapa laupapa i totonu o le potu - vaapiapi.

Faʻafefea ona vali puipui: O le faʻaaogaina o le faʻaseʻe ma pulumu

Polokalame o vali ata i luga o le puipui

Rollers e iloga foi mai i mea a le gagana. Ma vali le vai e sili atu le galue ma le apom swleller. Aua le fautuaina se mea faapena mo le emulsion vali, ona A faʻamamaina, e leai ni faʻailoga e leai ni tau Vellar Rollers e faʻaaoga e faʻaaoga ai le suauʻu vali. Faʻaaogaina nei Rollers, o le vali i totonu o le potu e paʻu lamolemole. O le faʻaogaina o le filarkes rollers o le leai o le paʻu-pito i lalo pale.

O mea e faʻaleagaina i le taele e tusa ma faʻatonuga. O le valiina e amata i luga. Ina ua uma ona faʻaaoga le muamua ata o le ata, o le lona lua o loʻo faʻaaogaina mai le pito i lalo. Le isi, o le leo tutusa e faia ai (xizletually. I le faaiuga o le galuega, ua fufulu lelei le tagata faʻatau ma faʻatali mo lona iʻuga.

Vali Tassels

O ituaiga uma o vali e mafai ona faʻaaogaina ma se pulumu.

A o le i valiina i totonu o le potu e tatau ona i ai le itiiti ifo i mea. E tumu le koneteina i vali, o le pulumu e faʻamelo i le lona tolu, faʻapupula ma le faʻaeteete le tele o le laupapa o le tane. Mo se tasi taimi, o le eria e faagaoioia pe tusa o le 1 sikuea mita. m. Paʻu o loʻo i luga o le faʻaupuga ma faʻaofuga.

O le taimi nei vali e apalai i puipui uma i totonu o le potu. E fautuaina le valiina o le tasi puipui e faamaea i le tasi aso.

Vitio "Faʻafefea ona vali puipui puipui ma le faʻasesega"

Ia faamasani i le auala o le a faʻatagaina ai oe vave, faigofie ma faʻamalosi tino ma faʻamalosi tino i puipui puipui.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moega aulelei matagofie ma ou lava lima?

Faitau atili