Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Anonim

Soʻo se miti talavou o aiga o ona fale povi, e te maua ai mea uma, faʻaonaponei ma matagofie faʻapitoa. E masani lava o faleese fou o loʻo laʻititi ma paketi mo lona mamanu e faʻatapulaʻaina. E ui i lea, ina ia mafai ona fausia se siosiomaga mafanafana ma le mafanafana o tulaga o le olaga, e te le manaʻomia ni tupe tele. O le maualalo-paketi - e le o lona uiga taugofie, ma o le ata o fale o le a le malu, ma le tamaʻi potu ua puʻeina.

Faalapotopotoga talafeagai o le Avanoa

Ina ia faʻatulaga se tamai avanoa o le avanoa, e tatau ona e faʻataʻitaʻia lelei le mea faigaluega, umukuka ma le potu 'ai. I le taimi lava e tasi, o le aiga uma e tatau ona laiti, ae o le teritori faapitoa. E sili ona taua lenei pe a fai e aʻoaʻo e se tasi mai tagata o le aiga pe faigaluega i le fale. Ma o loʻo manaʻomia pea lou mafaufau e uiga i le faʻamoemoe e faʻalauteleina le aiga. O le mea lea, e aoga le lua 'ma le isi i le lumanaʻi i so o se taimi o suia ai i le tulaga o le fanau mai o le tamaititi.

Afai o le fale e lua-potu

Mo le aoga o le faʻaaogaina o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi, e mafai ona suia le tulaga masani i se tasi avanoa avanoa. Faasoa atu le vaega o nonofo i le itu tumatai ma meaē, aveeseina le puipui i le va o le umukuka ma le potu malolo mo lenei, pe a le o lo o iai. Ae i le taimi lava lea e alu ese ai se nofoaga tuufua. Ole vaega atoa o le autafa o le a faʻaosofia faʻa-le potu malolo, umukuka ma le toe 'potu malolo. A o, na oo i taimi uma, o tagata uma o le aiga o le a avea, manuia tafaoga, feiloai ma malo. O lea la, o loʻo tatau i totonu le totonu nei e tatau ona aunoa ma ni faʻasalalauga, faigofie ma aoga.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Lea e faʻatulaga ai se sone tumaʻoti

O le potumoe mo le aiga talavou o se nofoaga o malologa ma le le faalauaiteleina. Ae leai se mea e taofia ai iina e faʻaalu ai le nofoaga e aʻoaʻo ai pe faigaluega i le komepiuta. Ma le gata i lea, o tagata o le aiga o le a iai le latou teritori tumaoti, lea o le ai ai le kesi, malupuipuia mo tusi ma isi mea.

Mataupu i luga o le autu: DUMOR CHEAD - Decopupage ma Toefuataiga

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

I le faʻatulagaina o se avanoa avanoa, e aoga tele le tausiga o le lumanaʻi o le aiga toe faʻatumu. A o le pepe e leʻi fanau mai, nai lo le pepe pepe, e mafai ona e tuʻuina se fatafata poʻo se laulau laʻei. Ma a alo o se tamaititi, o le a mafai ona faia e matua se siosiomaga tuu i ai le siosiomaga, ma ia le mamafa o le siata.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Afai o le tasi-potu fale mautotogi

E sili atu faigata ona fatuina se aoga ma muamua o se aiga talavou i se tasi potu potu. Ae o loʻo iai iinei le filifiliga - liliu ni faʻafitauli i le potu potu. Aveese le puipui i totonu o le alatele, umukuka, ono loggia ma zonte o le atoa vaega e tusa ma le faaaogaina atoa.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Sitaili ma le fuafuaina fuafuaga

O le fale mautotogi mo se aiga talavou e tatau ona televave avanoa ma faʻapipiʻi meafaigaluega. Ona mafai ai lea ona ou matauina le paleni - o nofoaga mo le teuina o mea, ae o mea itiiti na fai meaafale. O mea manaʻoga e fetaui ma le sypelis o sigilism, loft, maualuga-tek, o le deco deco. E manaia foi le gagana - o se filifiliga mo le fuafuaina o se nofoaga nofomau ma faigaluega, lea e tuʻufaʻatasia ai elemene o le Roma, orc, O le le mautonu ma le tuʻufaʻatasia o feeseeseaiga i totonu ua mafai ai ona faʻaaogaina meafale paʻu ma i le taimi lava e tasi e faia ai se aoga, lautele ma muamua nofoaga mamanu.

Faʻataʻitaʻiga o Aso Fiafia, i se mea na lamatia ai le avanoa: umukuka, potu 'ai ma potu malolo. O nei SONF, nofoa o le ata o le 60s o le seneturi talu ai, maualuga Randec Randeelier,.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

O se aiga talavou o le malosi, ma feusuaʻi ma le fiafia. O le mea lea, i le isi nofoaga e nofo ai e tatau ona faʻasaʻolotoina isi mea faitino, malamalama ma le ea. O meaafale, meafale, tuʻuaga, e tatau ona faigofie ona suia, toe tuʻu. Talu ai o aga fou a le tagata fai mamanu, o le a faʻaaogaina le autalavou e fai ai se mea e suia ai, fetuunai i mea moni o le olaga.

E faʻatagaina foi e le tagata e fai le sitaili ma le faʻafefiloi o le faʻataʻitaʻiga o vaitaimi eseese, o le uluaʻi tulaga faʻatagaina e te tuʻufaʻatasia aganuu ma faʻatonuga i totonu. I le taimi lava e tasi, o nei fale apitaga e matua faigata lava, faigofie ona faʻauigaina, faʻatagaina oe e faia ni mea fou o pala ma meaafale. O le erapeclecs o le a avea ma nofoaga ma tina o Tinamatua, ma le tele o pupuni poʻo le kapeteni o le kapeta faʻasaga i le faʻavae o le fale o aso nei.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona vali ai - o ona tulaga lelei ma foliga

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Ma le fili e mafai ai ona faʻaaogaina i se tasi e eseʻese, e foliga mai e sili atu le talafeagai, eseʻese mafuaʻaga ma mea iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Aferika Dorc e sosoʻo lea ma le teuina o meaafale i le pito i luga-tekonolosi sitaili.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

O le faʻataʻitaʻiga o Scandinavia o loʻo faʻaalia ai e faigofie foi mo le Pese Totonu o Pati Aʻoga. Ona o le masani o le paʻepaʻe ma le malulu o foliga, malamalama, maosipate ma meaafale meaafale ua foafoaina. Faʻataʻitaʻiga lelei o le Scandinavia i totonu o le potu potu.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Faʻalapotopotoga o le fale faigaluega i le aofaʻi o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o loʻo iai le potu o le umukuka ma le potu malolo ma le potu malolo.

Foliga o le pala ma le mamanu o fale laiti laiti

Aua le faʻaaogaina mea le talafeagai e le aoga i totonu o tamaʻi. Talu mai le tele o latou aofaiga tele poʻo le tele o tulaga o le a vaʻaia le faʻaititia o le avanoa. O le mea lea, e taua le tausia i le paleni o le faʻaaogaina, augatupulaga, matagofie ma faʻamafanafanaga. Meataʻalo, DE DEGORE mea i lenei mataupu o le a tautua e le gata mo le faigofie ma le faamalieina o manaʻoga manaʻomia. Ae faʻapea foi ma elemene, o le faʻaliliuina o le nofoaga e nofo ai.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Valivali tali mo fale mamanu e tatau ona pupula, vaivai, pastel - latou te sili atu le mamao ese i le va o puipui, "o loo sisiina ma" le taualuga. I lenei tulaga, e lelei le faʻaaogaina o faʻata o loʻo faʻaopopo le "avanoa ma le ea" i le potu. E le faalavelaveina le tele o leo, ae i le masani tele ma na o le fatuina o se tasi e puipui i totonu.

Filifilia se totonu mo se aiga talavou

Ma, o le mea moni, o le moli, lea, e le faʻaopopo i le galuega autu, e faia ni galuega sili atu o le faʻaliliuina o le vaʻa ma vaʻaia o le avanoa. O se faʻataʻitaʻiga o le taimi o le faʻata, faʻatasi ai ma le tuufaatasiga ma le tuanai, faʻatupuina le taufaasese o se potu lapoʻa ma tuʻu faʻatasi mai le nofoaga tuʻufua.

I se tulaga lautele, o loʻo iai le totonugai mo se tamaʻitaʻi talavou e tatau ona faʻamalieina a latou manaʻoga faʻatoa faʻamalieina ma tofo i paʻi. Ae talu ai o talavou e manaʻomia tele le fiafia i se olaga matutu, ma o le a tupu le aiga, le teuteuga o le fale mautotogi, faʻavae. O le a tuʻua e le Universal pa puipui o le a tuʻua le avanoa mo le mafaufau ma ono suia i le pacor poʻo mea e fai. E tusa ai ma tagata talavou e mananaʻo e aumai se mea fou i le taimi i le ata o a latou fale.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

O le faʻaaogaina o nofoaga o aso nei o le a tuʻuina atu meafale o le a faʻatagaina ai se suiga o totonu. Talu ai o mea eseese e faigofie ona suia ma atoatoa tuʻufaʻatasia ma le vintage ma stylized desor mea. Lea faʻatagaina mea laiti e fausia ai se paie, muamua ma le maualuga-lelei o nofoaga fale.

Faitau atili