Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

Anonim

Vave pe mulimuli ane, e toʻatele e tatau ona suia faitotoa totonu. Mo i latou o faia lenei mea mo le taimi muamua, o se galuega faigata. O le mea lea, ina ia aua neʻi i ai ni faigata tele, aemaise ai ma le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻi, e tatau ona e feagai ma le aoga e ono tupu pe a fai o lenei galuega.

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

A o luma o le 'au o loʻo faʻapipiʻiina i le laupepa o faitotoa, e manaʻomia le suʻesuʻe i le avanoa, aʻo taua. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e aofia ai elemene nei: 'Ulu, o lago, faituʻuga, tapulaʻa, tuʻutuʻu, laulaufaiva, lokaina.

Afai o faitotoʻa faitotoʻa o le mea lea, o le mea lea o le faʻailoga o le a manaʻomia ona manaʻomia i vaega faafeagai e foia ai le vaega atoa.

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

Ituaiga o 'au

O se mea taua o le mea lea e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi o le lakaina i totonu o faitotoʻa i totonu - o loʻo faʻaaogaina. O le mea lea, o loʻo i ai nei ituaiga o 'aʻai e tatau ona iloiloina:

  • Omiga. E tatalaina, fua le mamafa i luga o le 'au. Ua tatala le latch, ona avea ai ma nofoaga.
  • Nobies Lapotopoto fausiaina ma le loka ma le ki. Masani ona faaaogaina mo le faletaele. O le le manuia - vave le lepetia pe a fai e le lelei.
  • I le faleoloa. Faʻapipiʻiina se masini e le manaʻomia se pu tele, mo le pala e faʻauʻuina i luga o le socket.

E aoga le maitauina o le au polo e 'au i le ituaiga o fusifusi i le tapoleni, o lea o filifiliga e mafai: peimeni (tutusa-faatuatuaina

I le tulaga muamua, o le polo faʻataʻitaʻiga e faigofie pe a manaʻomia le mamanu i le tasi itu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le faʻapipiʻiina i mea maualuluga.

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

E mafai ona tuʻufaʻatasia ia faʻataʻitaʻiga ma alatoto, o le a faʻatagaina le tapuni o tapoleni. E tatau ona maitauina e le vaega o laleni, o sina tamaʻi taumafaiga o le a manaʻomia mo le tatalaina.

Faapipiiina o le latch i totonu o potu potu

Faʻaoga ni vaega masani i totonu o potu faʻatasi, e leai se tomai faʻapitoa e manaʻomia. O le mea autu o le i ai o se penitala, o le kaponi laina, vili. Muamua faia se faʻailoga e iloa ai le maualuga o loʻo faʻapipiʻiina le 'au e masani lava 80-100 cm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le suʻega o le Neva 324

Mafaufau i tulafono faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona faʻatulaga e le lokaina o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo faia e le Apex:

  1. Faʻaaoga le ata i se tasi o itu o le upega tafailagi ma ua faʻaaogaina e pei o le stensil. O le mea lava e tasi e faia i le isi. E aoga le maitauina o le ogatotonu o le a iai le 'au.
  2. E tatau ona e faailoga le mea o le ai ai le laulaufai. Fai se loloto mo le fesoasoani i le fesoasoani a le muamua pe twoding drill. E taua le avea ai o se vaega o le nofoaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa faʻaoga lautele i tatou mulimuli ane o le loka foliga faʻamalosi i le faitotoʻa.
  3. Ala i le faʻaofiina o le ufiufi i le iʻuga o le malologa, o loʻo i luga ma olo le penitala.
  4. Aveese ma aveese le vaega o mea, i le loloto o le ufiufi, e le faailoga.
  5. Fai se pu i le pu mo se 'au faʻaaogaina o se' alo;
  6. Ua faʻaofi le late. Siaki pe faʻafefea ona tapunia le loka, faʻapipiʻi ma tagata taʻitoʻatasi.
  7. O le pad e tumau i luga o pepa faʻapipiʻi. A maeʻa, ua faʻaofi le Rod lea e laei ai lea o le 'au ma se mama ma se matata. Mata ma le au pa puipui, tosoina pine.

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

Ina ua maeʻa lena, o le faʻapipiʻiina o le tapunia o le pito i luga o le faitotoʻa o Jambmer o loʻo faia. O lenei faiga e tatau ona faia i se faʻasologa faʻapitoa:

  1. Ufiufi le Initaneti, i luga o le faitotoʻa faʻailoga Mareko, lea na tutuli ai le laulau, poʻo le laulaufaiva ma le laulaufaiva.
  2. O le tatalaina o ie, o laina i luga o le fata o le tino e tatau ona faaauauina.
  3. Ina ua uma ona siaki le laina i luga o le auala, faʻaaoga se tapuni-paʻu paʻu i le faʻailoga, o pu ua faʻaititia.
  4. Tipi ese mai le loloto: Mo le laka ma le mafiafia o le laupapa, ina ia loloto i le faavaa o le faitotoa o le faitotoa.
  5. O nei gaioiga, e faʻaaogaina le pa ma nonoa faʻatasi ma pepa faʻapipiʻi.

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se 'au-latch i totonu o faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e vaʻai i le vitio.

Faapipiiina o le loka i luga o faitotoa palasitika

O faitotoʻa o uʻamea-palasitika e masani ona faʻaaogaina uma le sao ma potu malolo, ae ui i le mafuaʻaga o le potu, e tatau ai ona faʻatupeina ni mea lelei o le fausaga. O lea, e tatau ona e iloa o le faitotoʻa palasitika e tuʻuina atu i loka, faʻailoaina i le numera o lokaina togi ma luga o le faʻavae o le faʻagaioiga:

  • Tasi-ulu. O le faʻataʻitaʻiga e ono aofia ai: o le lak mo le le faʻatagaina le faʻaaogaina poʻo se faʻaseʻe - i le faitotoʻa ma faʻaaoga masani.
  • Eletise eletise. Fetuunai le avanoa masani e masani ona faʻaaogaina pe a fai o le tapoleni ma faʻalapotopotoga. O le faʻapipiʻiina o maneta elemene e tupu i tulimanu o le tapoleni. E taua le taulai atu i se faʻataualaloina o le residdalt o loʻo toe faʻaleleia - e le tatau ona tupu, ona i le itu i tua, e mafai ona faʻaleagaina le faitotoʻa puipui.
  • Eletise eletise. Mamanuina ma se sporrow faʻamatalaga, e talafeagai mo le faʻaofi. Mo le masani ona tatala faitotoa.

Tusitusiga i luga o le autu: uamea faitotoa o le laina

Tulafono o le numera o le loka i le faitotoa

  • Tele. O se mea e faʻatuatuaina ai le mea e fetaui lelei ai le tapoleni i le faitotoʻa. O loo i ai le le fiafia ma le fiafia, faʻaaoga le latch mo le tapunia.

Oe iloa e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga - afa le ala, oe manaʻomia le faʻapipiʻiina lelei le faʻapipiʻi o le laka i luga o le faitotoʻa palasitika i le faitotoʻa palasitika. O le mea lea, e tatau ona e iloa foliga. Afai ua i ai se loka, ona i ai lea, e le manaʻomia le faia se tolopoina o se fausaga tuai, ona filifili lea o le talafeagai ma faʻaavanoaina. A leai se mea na tupu, e sili lea o le faʻaogaina o loʻo faʻatinoina e le kamupani Apex, o latou faʻapitoa e iai mea tatau ma tomai.

Montage mo Bascton faitotoa

E taua le matauina ai o le a tupu le faʻapipiʻiina o le lach i le faitotoʻa o pafu, o lona uiga, ole taʻaloga ole faʻagaioiga ma le faʻavae o gaioiga.

Mafaufau e faʻamatala auiliili ituaiga o le 'olo ma le ale e mafai ona faʻaoʻo atu ma le balcmon palasitika faitotoʻa:

  • Faasee. Faʻapipiʻi i le faitotoʻa faʻaiʻu. O le tagata na lagolagoina e le tautotogo pe a ootia le lavalava, e ulufale ai i le togavao.
  • Maneta. Nonoa i se maneta. E i ai le ie laufanua loka, lea e faigofie pe a tuua le faapaologa.
  • Fale. O le mea e faʻapipiʻi ai le 'au i le system.

E tatau lava ona aʻoaʻoina o le vasega o le taotoga, e mafai ai ona fesiligia le faitotoʻa o polo i le po olo, o lea ua manaʻomia fetuunaiga a le O Lata ina ia mafai ona liligi solo le junk. Afai o loʻo faʻaaogaina maneta fausaga, latou te aoga e aunoa ma leo. Ae le i toe suia le masini, e aoga le faʻamalosi ma le fetuʻunaʻi le loka, talu mai taimi nei o loʻo iai ni tulaga faʻavae, ona amata loa lea i le gaioiga faʻavae.

E talitonuina uma masini tau masini, ae sili pe a fai o le faitotoʻa o le 'au pa ma le faitotoʻa. Mafaufau i foliga o latou faaaogaina:

  • Sese;
  • Tumau, talu ai o elemene o le auala e le fegalegaleai ai ma le tasi ma le isi;
  • O le tapoleni e masani ona tapunia, pei ona tosina i le lamia.

Magnetic latches o loo i luga o luga ma ofi. Ina ia tuʻuina atu le faʻapipiʻiina o maneta faʻapipiʻi i le faitotoʻa na tutoʻatasi, e mafai ona e vaʻai i ata o loʻo faʻaalia ai vaega uma.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tauaso i le fale ma ou lava lima: o se sima sima, malu, vitio

I luga o le filifiliga o meafaitino mo le kamuta e le tatau ona sefe, aʻo le mea moni o loʻo iai pea i totonu o le potu, ma faʻatino galuega o le faʻatau i totonu o le potu.

Faitau atili