O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Anonim

Ata

E faʻateleina e tagata o loʻo i latou i latou i le faia o fale o loʻo tupu mai Bruus. O se faʻaogaina o nisi o suʻesuʻega o se faʻamoemoe ma se manaʻoga tele, e mafai e tagata uma ona fausia se fale mai se pa io latou lima. I le fausiaina o se fale faapena ma ou lava lima, ua e mauaina se maualuga-tulaga lelei, e mafai ona talitonuina ma mafanafana i le fale. O le faʻaogaina saʻo o le fausiaina o ia fale e matua faigofie ma malamalama. Mai le tomai e faigaluega naʻo le poto masani o le taulimaina o se penisini poʻo le eletise.

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le fale mai Brous foliga matagofie tele. Ae faʻapena foi ona ola tutoatasi, i le taimi o le fauga fale, ma o le pa e tatau ona togafitia i ni auala faʻapitoa.

O le a le laupapa e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai se fale mai se pa?

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Ituaiga o ituaiga fafie.

Ae le i amataina le fausiaina o se fale mai se pa ma ou lava lima, e tatau ona e filifilia le maualuga maualuga uiga ma mea talafeagai mo galuega.

O uiga autu o laupapa o le malosi ma le tele. I nisi ituaiga, o nei faʻailoga e oʻo atu i le tele o faʻafeiloaʻiga, ma e sili ona manaʻomia ni manaʻoga maualuga i fale mai le pa. O pa o le fale e tatau ona tumau ma e mapu. Ma le isi, e tatau ona latou maua ai le vevela lelei ma le pisa i leo. Ae o loʻo i ai se laʻau ma le numera o le tele o vailaʻau. O mea taua e maualalo le tau o le afi ma le manaʻo i le suia o le tele o le suia, aemaise o le faʻaalia o nai tausaga muamua ina ua maeʻa galuega.

O le BriCeart Chil Grouds o le sili filifiliga mo le fausiaina o se fale mai se pa. O le mea e iloga i se taimi umi o le olaga ma le tetee e feoai ai, e le gauia ma e le i i ai se tele avega i luga o le faavae. E taua le manatua e le gata o le au agavaa o le fausiaina, ae o mea foi filifilia e tulafono uma ua mafai ona e fausia se fale lelei mai i ou lava lima. O lea o laʻau e tatau ona i ai le maualuga o le laei-o le saʻo ma le mafiafia.

Atoa pe polofesa pa?

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Ituaiga o laupapa.

O le pa ua le mautonu ma mautu. Mo le fausiaina o le fale e mafai ona e faʻaaogaina muamua, ma le filifiliga lona lua. E filifilia se ituaiga o mea faitino, mafaufau i le tele o tulaga lelei ma le le manuia o latou taʻitasi.

O le polofesa pa mo le fausiaina o le fale e maua mo le i ai o se talaaga. E mafai ona iai ni alofilima ma susu susu. O ia faʻaputuga faʻapipiʻi i le umi atoa o le mea, pe a maeʻa le laualuga. O le pa mo le fausiaina o le fale ua sau i le pepa atoa. O le tagata e ona na o le faʻatasia o le faʻataotoina o le fausiaina o elemene maua. I totonu o le lelei o fale na siitia mai i luga o le au polofesa timber e mafai ona toe faasoaina:

  1. Maualuga le tetee i mafaufauga.
  2. O tau laititi o le fausiaina.
  3. Maualalo le lavelave o galuega fausiaina.

O le mea e i ai se pepa saʻo e mafai ai ona e faia uma gaioiga fausiaina i totonu o le taimi puʻupuʻu taimi ma ma le maualuga maualuga. Fale mai ia mea e sili atu le manaia foliga ma maualuga hymmmail lagona uiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi se fale taʻele

O tulaga lelei o le proplulled timber e mafai ona faʻailoa i se mafolafola luga o puipui. Latou te le manaʻomia foʻi e fai ma vaisu, aua Latou foliga sili atu. O puipui mai lenei mea e puipuia mai le liligi, ona Latou te le aoina ma le vai ma vai. O le talaaga ua fuafuaina ina ia le paʻu ai le le mautonu i totonu o le aufaʻatasiga.

I le maeʻa ai o le solomuli o le fale na fausia mai le mea faʻatau laupapa, o le a le manaʻomia le faʻaalu o le taimi ma le malosi e fia iloa ai. O lenei mea e maua ai le sili ona lelei handrofroof ma maualuga le vevela, aua Ua lava le pale i totonu o lenei malo.

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le fale o le fale e mafai ona i ai le maualalo maualuga o le vevela o le vevela.

Ae o loʻo i ai le kusi o mea ma ona vaivaiga. Muamua, e le lelei tele le malamalama i le leaga o le tele o mea. Lona lua, o mea e lagolagoina. Ina ia mafai ona faʻaopoopoina le sub ma le afi o le bio ma afi eletise, o loʻo tatau ona togafitia laʻau ma le faʻapitoa o le faʻatulafonoina.

O mea masani o le faʻamamaina o mea e tau atu i le mea moni o loʻo aliali mai i le vaitau mafanafana i luga o le pa. O le mea lea, e sili lava le vave saili o sea mea o lona le lavalava ua faʻaititia i le le itiiti ifo ma le 20% e le potu faʻamago. O le mafiafia o le puipui o le fale mai le prouchubor phober o le a le lava mo le lelei le faaaogaina. E tatau ona e faia le sili atu o le sili atu i fafo. A maeʻa ona maeʻa le fausiaina, fai se faʻaopoopoga o le faʻaopopoina o le o le a le mafai ai le avanoa.

Suesueina ma foliga o le pa atoa. E ui i le mea moni e leʻo le le mafai ona vaaia vaʻaia, o le mea e masani ona faʻaaogaina e fausia. O le lelei tele o se tau maualalo. I le tapenaina o fafie, o lona le fefe tele, e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo isi gaioiga ma faʻaitiitia le umi o le sauniuni a le tino.

O le tasi pa atoa mafai ona faʻatauina i soʻo se maketi faʻapitoa. E mafai ona e filifilia ni faʻafitauli e aunoa ma ni faʻafitauli e te manaʻomia. Mai le taimi o le faʻatonuga ae leʻi tuʻuina atu i le fau fale, o loʻo tupu ai le vaiaso. Tele ina ia faʻaititia ai le taimi e faʻatagaina ai le faigofie ma le saoasaoa o le gaosiga o mea. O le isi tulaga lelei o le faʻaaogaina o se pa atoa mo le fausiaina o le fale, o le le lava o le manaʻoga e faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa.

Faafoliga o tulaga.

Ae o loʻo iai foʻi a latou mea pepelo. E aofia ai:

  1. Tau maualuga mo le faamaea galuega. Ina ia mauaina se ata matagofie ma le umi o le fale, e tatau ona vaaia le tietie po o le clatboard.
  2. Pe a filifilia se pa, e tatau ona e gauai tele, aua O tagata faatau le talafeagai e ofoina atu se leaga o laupapa.
  3. I luga o mea e ono amata atiaʻe ai funga. O le mafuaʻaga o le vailaʻau suamalie ma le le lava o le maʻimau o le faʻamamaina faʻapitoa. O le mea moni, mafai ona taulimaina le pa ma le fasia faʻamalosi e faʻaumatia ma puipuia le maea o le maea ai o otaota, ae o le a manaʻomia e faʻaalu se tupe ma taimi.
  4. O le au intervectict e matua le fiafia. O le fale o le fale e mautu e iloga e ala i se vaega laititi o le vevela o le vevela.
  5. Pe a uma ona solomuli, gagau fafie. Ina ia puipuia ai na afaina, e tatau ona suʻila o puipui i itu uma e lua.

Sauniuniga o mea, mea faigaluega ma poloketi

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Meafaigaluega mo Galue ma se laupapa.

Mataupu i luga o le autu: ulufale faitotoa: ituaiga ma uiga

A maeʻa ona e filifili i luga o le ituaiga o laupapa, faagasolo i le faʻatau o mea, o le aoina o mea faigaluega ma sauniuniga o le poloketi. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻatau mea i le fogafale fou. O pa uma o le a tipi i lalo o lau ata. O mea o le ai ai bosoves, ma e naʻo oe o le a tuʻuina atu le fale e pei o le 'aufalau.

Afai e te manaʻo e sefe mea, e mafai ona e sauni ma ou oe lima. Afai e te filifilia lenei metotia, ua ou mafaufau i mea nei:

  1. E tatau ona ola maloloina fafie.
  2. E ala ma tele lapisi o lapisi e le mafai ona taliaina.
  3. E le tatau ona i ai ni auala o le faatoilaloina o le totoa.
  4. A o le i faʻaaogaina, o le mea e faʻapitoa e ala i le antissiptic tuufaatasiga.

Galue i le fausiaina o le fale mai le pa o le a manaʻomia le faʻaaogaina o se seti atoa o mea faigaluega, igoa:

  1. Na vaai le peso. Nai lo le, eletise.
  2. Eletise.
  3. Maualuga.
  4. Fuaina roulette.
  5. Hammer.
  6. Ax.
  7. Fao, fao, fagu.
  8. Eletise.
  9. Uafu.

A uma ona tapena mea ma mea faigaluega, alu i le tapenaina o le poloketi a le fale mai le pa. Ile faʻagasologa o lenei mea, e tatau ona e fuafua lelei uma fuafuaina. E mafai ona teuteuina le poloketi, e leai se faigata i lenei mea. A e manaʻo, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se kamupani faʻapitoa o fau fale. O se faʻapitoa o le kamupani o le a faia se poloketi o le a usitaia uma tulafono, o loʻo amanaia ai se faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga ma isi mea taua.

O le a le faʻavae o le fale tausi maʻi?

Fausiaina o se tulaga faigata.

Saunia pe suʻe se poloketi faʻapitoa i lima, tau atu i le faʻatulagaga o le faʻavae. O le fale mai le pa e tatau ona fausia i luga o le faavae e lava le talitonuina ma le malosi.

Pe a filifilia se ituaiga o faʻavae, mafaufau i parameters e pei o:

  1. O uiga autu o le eleele i luga o le togafiti.
  2. Tuuaia avega i luga o le faavae.
  3. Ata mamanu.

O le fale mai le pa e mafai ona fausia i luga o se sima po o le laupapa laupapa. E tele lava taimi e muta ai se maufua ua faataoto mai ai se piliki a le Bill, ma o le fauina o puipui mai se pa e amata i le pito i luga o lenei togafiti. Afai e te manaʻo e maua se laupapa laupapa atoa, e mafai ona e faia le faʻavae o le fafie.

E mafai ona fausia le fale o le malo

  1. Le-fua faavae.
  2. Faavae o le fua o le fua.
  3. Faapipii le lagolago ituaiga.
  4. Faavae.

I le sili atu o le tele o mataupu, o se mea e tasi i lalo o le fale e gaosia pe ua sauni e i lalo o le fale mai le pa. O le a lava le loloto o le faʻasologa o le tusa o le 50-70 cm.

Laasaga-i-sitepu faatonuga faatonuga mo le fausiaina o puipui

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le pa puipui mai laupapa.

Ina ua maeʻa faʻatulagaina o le faavae, alu e faʻapipiʻi se pa. O le mea sili ona taua o le fuafuaina lea o le sili ona lelei a le aoga a le aoga. O puipui mai le pa ua faia e ala i laina. E tofu le ata fou ma le tasi muamua seia oʻo i le puipui o le maualuga o loʻo manaʻomia.

Bruck ei ai ni fale faʻapitoa, faʻafetai i le mea o iai le mafiafia o le fetaui lelei o logs i le tasi ma le isi. O le ulagia e puipuia ma le sili ona lelei le feololo. Ina ia mafai ona faʻateleina le malosi o puipui, e manaʻomia le faʻaaogaina o spikes mo le fesoʻotaʻiga o le brusev.

O le faʻafaigofie lomiga e aofia ai le faʻaaogaina o le afw Pine Timber. O na lava na latou mamafa tele atu, e faʻapea lava lea o se auala faʻapitoa foi o leʻa tatau ona mafua ai le fausiaina.

Ile faagasologa o le tutoʻatasi faʻavaeina o pa mai le bso, e taua tele ona mafaufau i le tele o mea manaʻomia. Muamua, o itu uma e tatau ona tatau ona fuafuaina. O le a le aofia ai le ki o pa i le matagi. Lona lua, o puipui o loʻo aʻafia i luga i ni tuʻuga faʻapitoa ina ia maua ai le afi ma le malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi faitotoa faitotoʻa i luga o tulaga ma tulafono o le saogalemu saogalemu

Taualuga, fola ma le faamaea masini

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Masini taualuga laupapa laupapa mai se pa.

E masani ona masani ai, o loʻo taumafai tagata atiaʻe e sefe le fale o se fale mai se pa. Ma e faia lenei i le fesoasoani a se taualuga e faʻaaoga ai ni taugofie mea faʻatautaliga, faʻataʻitaʻiga, Ondun. Ae e le o le faʻatonutonuina faʻa-letusi i mea faitino pe a le fautuaina le fale taua. O lenei vaega o le fale e mafai ona i ai le tele o faʻaumatiaga lomiga, e faʻalagolago uma lava ile rafting ma taualuga faiga. O nofoaga taʻitasi ua fautuaina e faʻaoʻo i le faʻaaogaina o laupapa o eseese ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau o loʻo potopoto mai i laupapa o 150x40 mm, ma le mea e faʻaalu ai le 100x40 MM.

A o le ogalaau o le fola ma le filifiliga o ofu o fafo e mafua ai foi e le fiafia i ai i le tagata lava ia. O le pau le taimi e tatau ai le suavai o le mafanafana o le taualuga ma le itupa. Aemaise lava, o lona uiga e tatau ona sili atu ona agai atu i le fesili le faʻaaogaina le topopoleina o faʻavae ma potu maumau. O le fola e osooso ae e te leʻi faia se fao poʻo se fefiloi. I se fale laupapa e mafai ona e faaaogaina:

  1. Faavalea le susu.
  2. Mea valea.
  3. I luga o le le lelei o le susu.
  4. Bay Controps.

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Ata o le masini o le faʻaoʻo atu o le susu.

Cocols ma Cellars e aunoa ma ni faafitauli e susu ai ma o latou lava lima. E leai se faigata ma pe a faʻatautaia fola o isi vaega o le fale. Filifili mea sili ona talafeagai mo oe ma alu i lana faʻapipiʻi e tusa ai ma le tekonolosi.

O le fola o se tasi o vaega autu o le totonu o le fale. O le asthetics o le ata o loʻo fuafua e faʻalagolago i lana masini. O lea la, o le filifiliga o le ofuvae e manaomia ai foi i le malamalama i le mataupu. O aso nei o le maketi o nei o le tele o le folau, igoa:

  1. Fafie-faavae ofutino. O lenei vaega e aofia ai laupapa pupuu ma le parqut.
  2. Cork Coating.
  3. Ua uma o potu.
  4. Linouum.
  5. Fola laupapa.
  6. Kapeta o ituaiga eseese.

O filifiliga taʻitasi e iai le lelei ma le le lelei.

O ofu fafie laupapa e sili ona fetaui ma laupapa laupapa: palu ma le laumua - O le filifiliga sili ona lelei, o se mea e faigofie ma talafeagai i le taoto.

Mo nisi mea faaonapo nei, e leai ni faʻafitauli i le latou faʻapipiʻiina. Taulaʻi atu i lau tofo o loʻo i ai le fiafia ma le gafatia o paketi.

Fautuaga mo le Faaeaina o le Maota

I le iuga, o loʻo faia galuega o loʻo faatinoina i luga o le faʻapipiʻiina o potu potu potu, vaega ma faʻamalama faʻamalama. O le ata o le fola ua tuu, ona o le mea e filifilia ai o le sterter, o le faauma le vaega o le fola ma le tini. O le taualuga ua vavaeeseina. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻatagaina tuʻufaʻatasia o faiga sapalai, faʻamamaina o se suavai ma le malosi.

O le mea faʻaiʻu i fafo e filifilia e le pule tutoʻatasi. A manaʻo i ai, e mafai ona tuʻua le fale e aunoa ma ni faʻauma, pe a fai o foliga vaʻaia, pe a fai o foliga ma lelei o le mafuaʻaga mea e mafai ai ona fai. Afai e te manaʻo e maua se isi foliga, e mafai ona e valivali le fale, e faʻafefeteina ma le sivisi, clapboard pe tufatufa isi avanoa maua.

E i ai i se faʻasologa o le fale lea o loʻo faʻatinoina. O le mulimuli ai tekinolosi, e mafai ona e maua le maufaatuatuaina, manaia ma le manaia fausaga, e le tosina atu i lenei tolu-vaega tagata poto faapitoa. Malo!

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o le fale mai le pa e faia oe lava

Faitau atili