O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Anonim

O le a le "Tufaaga" E toatasi ", mo se mea mautinoa, iloa uma lava alii o le faamaea galuega. Ae o le amataga i lenei mataupu ua matou fautuaina oe e suesue loloto i ai o mea matamuli o le toe faaleleia faiga.

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Fetaui lelei

O le fetaui lelei o loʻo taoto i le toe faʻafoʻiina o le tulaga o le tulaga o le tulaga o le tulaga e aunoa ma le aveeseina. I upu faigofie, i lenei taimi sa i ai se maʻi fou fausia ma le taimi o galu ma le le mafai, lea e tatau ona faʻaaogaina i le tele e mafai.

Afai e te tausisi i tulafono uma, o se auala togiolaina e mafai ona ola ai oe mo le tele o tausaga.

Oloa Sauniuniga Galuega

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Tuuina i luga o le puipui

O le manuia o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia atili o faʻagasologa e faʻalagolago i le aoga o gaioiga uma o le a maeʻa.

Ole amataga ole faʻatulagaina o soʻo se galuega toe faʻaleleia o le tapenaina o fale taua ma luga, o loʻo mulimuli mai:

  1. Ina ia mafai ona mautinoa le toe faʻaleleia o galuega, e faia e foʻia uma faʻataʻavaleina mo le loloto o luga o le laupepa sima sima. Ina ia faʻatino galuega faapena, e mafai ona e faʻaaogaina se naifi poʻo se spatila, o loʻo manaʻomia ai le faia o se tipi i le itu o le 450) -1.5 cm, ma lapoa e sili atu le vavae ese i luga o le faaputuga atoa o le pito i luga.
  2. I le isi tulaga, e manaʻomia le fufuluina o le atoa atoa mai le toe vaega o lapisi ma le pefu, ma le pefu o le vai o le a lelei taugata).
  3. Le isi, e mafai ona e alu i le sauniuniga o avanoa i le va o puipui ma prothos. O avanoa e tatau ona faʻamamaina e faʻamamaina mai le lapisi ma le pito i tua, pe a uma ona faʻamago i le vai poʻo le taulimaina o le Price.
  4. Afai o sana le aumea na fausia i luga o luga o le taimi i le taimi, e itiiti lava le tautalaga, pe a le mafai ona aveese le oneone i le itu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le tele o le foloa mafanafana vevela pe a e muamua liliu

Aveesea o ni faaletonu

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Fetaui lelei i luga o le puipui i le fale mautotogi

A maeʻa le galuega sauniuni, e mafai ona e siʻitia i le faʻateʻaina o ni faʻaletonu:

  • E tatau ona faʻatumuina soga i se fofo ina ua leai ni vaega gaogao i le faaupuga;
  • Afai e manifinifi vaʻa ma e le loloto, e mafai ona faʻatumuina i latou i le acrylic (pe a fai e leai se avanoa, e mafai ona e saunia se tuʻufaʻatasiga o le 2: 1, ae mautinoa e togafitia ai lenei vaega o o le Primand);
  • Le isi, e tatau ona e faʻatumuina avanoa i le va o le puipui ma le pronth;
  • Afai na fausia le faaletonu i le tulaga o le faʻapipiʻi o le sipelaga ma fesootaiga faʻapipiʻi (ventipelation, paipa, ma isi.), faʻaaoga le vaʻalele aniva mo latou faʻamau.

Ina ua maeʻa uma avanoa ma avanoa e tumu i se vaifofo, tuʻuina atu i luga mo le polyoprization, ae naʻo le alu atu i le Erochine.

Sallar kuka le tekonolosi

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Fetaui lelei i le pito i lalo

O le mea moni, o le faʻafouga o le plaster o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le faʻafefiloi lea na faʻaaogaina i le taimi o le tulaga maualuga. Peitai, o le faʻamamaina o Papar e tatau ona faia i se palupuga lea e manaʻomia ai le i ai o le oneone. O mea e sili ona talafeagai o le a goto lelei oneone.

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Fou stucco i luga o le puipui

O le tele o tali o loʻo sauni e usitaʻia i totonu o ia vaʻaiga:

  • 1 Vaega o le Paʻepaʻe Ata;
  • 1 vaega o oneone o le lalolagi;
  • Vai (suavai e tatau ona sasaa tele ina ia o le paluga o le mafiafia o le mafiafia).

Afai e te manaʻomia le tele o le sima mo le solitulafono (o se numera tele o faʻaleagaina), e sili atu le tootuli ma tamai vaega. O le maeʻa o le fefiloi o loʻo iai se meatotino e vave puʻeina, o le a sili atu le leaga o se fofo o se fofo.

Algoorthm coment

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Plaster pa

Afai e te filifili e togi le paʻu tuai, mo lenei mea e te manaʻomia se pepa laupapa faʻapipiʻi.

Ae le i amataina le faʻaaoga le fofo, e tatau ona faʻaeʻe le lagai ma le vai, ona o loʻo mafai ona e pikiina le tele i le tapu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le pa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga le KIDIT?

I le taimi o le aliʻi sili, o au gaioiga ma se ata puʻeao tatau ona lapotopoto. O lau galuega o se lamolemole lamolemole e tufatufa atu i luga o le atoa luga ina ia mafai ai ona taoto lelei mea.

Talu ai o lenei vaega o loʻo i ai le malosi laʻititi, e manaʻomia le faʻamago ai i se mea ma le faʻaeteete tele (e sili atu aua le saoasaoa le gaioiga ma e le faʻaaogaina le fagotaga o le laulu, etc. Taumafai i le taimi o le faʻamago, o le togafiti faiga e le o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma e leai ni ata tusia ma pa'ū faʻafuaseʻi ona pa'ū i totonu o le potu.

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Patch le sipuni ma ou lava lima

A mago atoa le laualuga, e mafai ona e alu atu i le galuega i le alu i le alu i le tui.

O le tau talafeagai o le le mautonu ua tuuina atu i le laulau.

Ituaiga o le tumau peaLuga o le sikueaTau (olo.)
Totonu100 m2.247,81
Fausiaina o le Faleoloa100 m2.288.73
Fale o le fale (ma le maualuga-maualuga-maualuga galuega)100 m2.363,34.

O le a le mea o le stiucco uo? Tekonolosi faia galuega

Perit o le sima i luga o puipui

A oe iloa atu, o le tekonolosi o galuega e matua sili atu ona faigofie ma e le manaʻomia le tele o tau tele male le tumau. Ae, o lona faʻataunuuga e mafai pe a fai o le pito i lalo o le lauʻeleʻele e malosi lava ma manaʻomia naʻo sina faʻalelei o sina tino.

Faitau atili