Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Anonim

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Suia le kesi o le kesi

I le aluga o taimi, o mea faigaluega e le naʻo le aʻoaʻi manatu faʻapitoa ma lelei, ua amata foʻi ona le faʻamatalaina. O lona uiga e le naʻo le sili sili ona aoga nai lo le tasi fou, ae le usitaʻia faʻapolofesa tulaga faʻapitoa ma faʻataunuuina. E faʻatino ia mea uma i mea uma, ae toʻatele i tatou uma e manaʻomia e ona tagata ona tuu ese o tatou olaga. I totonu o nisi fale mautotogi ma i le tele o vaega faʻapitoa na faʻapipiʻiina lava potu bolir, lea o loʻo galue ai le vevela vevela, o loʻo galue i le fale i le malulu malulu taimi.

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

O le Simiry Solitulafono Coured Poler.

E le gata i lea, o le auala e tatau ona galue lelei, aua le faʻaogaina se tele o le malosi ma e maualalo le tulaga o le pisa, e tatau ona malupuipuiaae mafai, aua o totonu o fale nofomau.

O le tulafono foi e saunia ai e le tulafono mo ni tulafono faʻapitoa mo le faʻatulagaina o potu o le au faifaatoaga.

Afai o lau AOGV o le pisa, ulaula, ua tele lona aoga, o le toe faaleleia tau e amata ona agai i le tau o le biuler fou pe na ia taunuu ai i le taimi e sui ai lea. I le taimi nei, o le maketi e i ai le tele o tagata masani o tagata masani o eseese potu ma ofa, ae e masani ona vaevaeina i le 2 ituaiga:

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Polokalame o le kesi o le kesi ma se potu tapuni laupapa.

  • Tapunia boilers. O le latou mea e faʻaalia ai o le Burner o loʻo i totonu o le potu, na tetea mai le potu, lea ua iai le masini o le ea ma le galuega a le tau o le vaʻa. O lona fausaga e lua paipa - tasi i le isi, e mafai ai ona e faʻaaogaina le tasi pu mo le galuega faʻatino ma le le ea o le ea. Ua i ai i le tumau le malosi o le au pope idi ma le malosi o le pule (e oʻo atu i le 35 kw), ae o le malosi-faʻamoemoe o fesoʻotaʻiga, ona latou manaʻomia le saʻo o fesoʻotaʻiga e faʻamautinoa ai le faʻagaioiga;
  • O tagata mativa-lea ua i ai le uila afi, o le auala lea, o le ea e tafe atu i le afi e ave ese mai le potu o Tioai e leai mai ai oloa i le kolaro. Meafaigaluega o lenei ituaiga atonu e sili atu le malosi o loʻo i ai pe a tapunia i totonu o tagata faiʻai (mai le 30 kw), ae manaʻomia foʻi mo le potu e maua ai le pe a fai o le aila i le taimi e maua ai le alatoto. O le lelei o le avanoa e tatala ai le ponaivi ae leʻi tapunia i la latou le-volatile.

E mafai e le Boilers ona maua mai le 1 i le 2 Contors. E tasi tagata e toʻatasi e mafai ona oso aʻe le vai mo le tasi tagata faʻatau, faʻataʻitaʻiga, mo potu faʻamanuia. O le faʻaluaina-mataga e i ai le mafai ona galue i le 2 heronts i luga o le 2 hindrants: o le faʻamafanafana ma le faʻatupuina o le vai vevela mo le atunuʻu.

Kesi bouler suia taualumaga

Talu ai o le kesi ponaivi o se mea taua ma nafa o fale, o lana faʻatauga ma le tautua na o mai e ala i ni tino faʻapitoa (GoRAGZ, RYGAZ, RYGAZ) e ala i le faʻatulagaina o pisinisi. O le suiga taualumaga ma faʻapipiʻiina o mea e ono avea ma mea e tatau ona tupu e aunoa ma le poto o le pulega ma lima o tagata e ona o fale. E le ona o le lavelave o le galuega, ae ona o le pisinisi faufautua lea ma i le tulaga o le saʻo galuega e ono lamatia ai tagata. Le mafai ona faia i ou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea le faʻaʻaisa o le vai sapalai i le atunuʻu

Mamanu, faatonuga mo le suia o le boiler:

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Fuafuaga o le kesi ponaivi ma matala matala.

  1. Tusitusi ane se tusi talosaga i le pule faufautua ('oti, Afrygaz, RyGaz) i luga o le foia o le sui o le Kolika. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona iloa pe a fai o le bOuler ua suia i se tutusa, pe a fai o le poloketi boler, po o le nofoaga o le kesi o kesi e fausia fou.
  2. A maua le tali, o le kamupani e sui lau aioir Bour e tatau ona ave se fale tusifolau ma fetalaai atu i le kasa. E faʻapea foi, o le kamupani tufatufaina o le kesi o le a manaʻomia se gaioiga o le siakiina o le DVK (flus venties auala) ma i le tulaga o le boler meafaigaluega - o se tusi faʻamaonia faʻamaonia.

A maeʻa, se kamupani ei ai se tusi faʻamaonia mo le suia o le kesi kesi, e mafai ona suia lau boler tuai mo se fou. A o le le fiafia i le boiler bioler ma faʻapipiʻi se fou, e aoga le iloa o le tekonolosi o loʻo faʻapipiʻiina le gaioiga o le kesi ma Ua aveʻesea lona muamua na tuʻuina.

Aveesea le Boiler tuai

Faʻasaʻoina faatonuga:
  1. Muamua lava, a o loʻo tumau pea le paipi tuai, e alagatatau ona faʻatino le faʻavae atoa ile fale. E manaʻomia ina ia mafai ai ona fufulu ese tagata uma i le vatami, ae le i ai se isi mea latou te ono aʻafia ai le galuega a le Vaega o le Vaega fou.
  2. A uma lena, faʻaputuputuina atoa vai mai le nofoaga o miti ai ma le polesi.
  3. I le muamua le cliair ua motusia mai le kesi kesi, sosoo ai ma le vevela vevela ma le mafuaaga o vai malulu. O le sitepu o le vavaeeseina o le Boiler o le a tapunia mai le ventiperation system pe a tapunia ituaiga boiler.
  4. E leai se totogi o le boailer ma e mafai ona aveese mai le potu.

Faʻapipiʻi se biler fou

O le faapipiiina o se kesi kesi fou i le itu taumatau e faʻatino ai na o se faʻalapotopotoga faʻapitoa, ma ia e faasa ona faia.

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Le faʻapipiʻiina o le boiler ma le coaxial chimney.

Lisi o Mea Tonu ma Mea:

  • boler;
  • puipui;
  • Shrovsm crane - 3 PC;
  • Mesh faamama mo le sapalai vai - 2 PC;
  • faamama, faʻanatura le anotusi o meafaʻu i le vai;
  • kesi crane po o le alatoto;
  • kesi mita;
  • O le HermMal sipela i le alatoto;
  • faaigoaina o le kesi oloa;
  • Uafu le uafu;
  • Pule Sili;
  • O le fua faatatau o le Atua e le anoanoai;
  • tulaga;
  • taula noa;
  • O laupepa uʻamea mo mea e fafie i le va o le puipui ma le poler, pe a fai o le pa e faia i mea e faigata ai;
  • Pain paipa mo kesi ma vai.

Faapipiiina faatonuga:

Mataupu i luga o le autu: Tatou faia se fola laupapa i totonu o se fale tumaoti ma ou lava lima

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Polokalame o le sima o le kesi ponaivi.

  1. E amata ona galue i le taʻele o le poleti. Afai o le pa puipui o le Wall, ona faʻapipiʻi lea o le puipui i luga o le laumua puipui. E mafai ona faia lenei mea ma le fesoasoani mai o le au talosia binats i ai o le mautu mautu. Afai o le puipui o le laupapa poʻo le faia o mea faigata, o le vaega o uʻamea poʻo isi mea e le masani ai i le va o le boeir ma le puipui ua faia. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo siaki e le tulaga. E taua tele le boailer ua sologa lelei. A o le faʻapipiʻiina o se boiledoor ponesi, leai ni tau e manaʻomia. E naʻo le faʻapipiʻiina i le nofoaga saʻo. O le boiler e tatau ona i ai i se mamao o le itiiti ifo 20 cm mai isi kesi mea tau kesi ma i luga o le aveesea 30 - 50 cm mai le pa (faalagolago i le mana). E tatau ona tumau le ulufale atu i le uila. O le nofoaga o puipui mai se mea taua e maua latalata i le fola laupapa e tatau ona teuteu i se mea e le o se mea e le mafai ona faia pe o le le mautonu.
  2. Faʻafesoʻotaʻi i le vai sapalai e tupu mai i se faʻamau fufuluina o le suavai ese mai le vai ma le faʻafofosega o masini ma polo. O leisi mea e mafai ona faʻapipiʻiina ai le isi Mesh fitter i le pito i tua o le vevela o le Sheeting system i le tuai o le filogia ma puipuia ai mai le ulufale atu i le vevela o le tane. Faʻapea foi, o le polo e tatau ona faʻapipiʻi i le va o le laʻei tino ma le pole e. E i ai tapulaʻa e faʻatapulaʻaina le tele o le le fiafia i le vai ulufale atu i totonu o le vevela o le stating staratatus (o le anotusi o masima o magnesium ma Calcium e le tatau ona sili atu nai lo le 2.5 mol frest). E manaʻomia le faia o le tuʻufaʻatasiga o le vai ma, pe a fai o le aofaʻi o mea leaga e sili atu i mea faʻatagaina, e tatau ona e faʻapipiʻiina nisi mea teuteu tino.
  3. O lenei o le boiler e fesoʻotaʻi i le kesi paipa e ala i se crane poʻo le vanii o loʻo i ai se tusi pasi mo le faʻapipiʻiina i se kesi paipa, o se dasaznost faʻailoga. O le faʻasologa atoa e tatau ona faʻatinoina i se auala e tumau ai le mea e maua ai le faʻaaogaina o le Sturatutu.
  4. A faʻapea o le maoaʻe masini o le malosi-faalagolago, o le a le isi sitepu o le tuʻufaʻatasia o le boler i le eletise eletise, lea e te manaʻomia e ave ai le tolu-autu uaea ma le tui. Faʻafeiloaʻiga e tupu i le eleele o le eleele ma se voltage o 220 V. Pother tatau ona matauina. E le gata i lea, o le Voturage Stabilizer ma le le mautonu mana sapalai masini faʻapipiʻi.
  5. Afai o le Clocky Ituaiga Boiler, ona fesoʻotaʻi lea o le bouler i le ventiplation faiga e ala i se paipa paipa e tau atu i le pa o le auala CAAXALN TUBE o loʻo iai le fausaga o le "paipa i totonu o se paipa". I se tasi sa alu mai i le aileo, ma o le tasi lea, na o ese ai oloa i le tauagavale. I le tulaga lea e taua tele le thace o lea e fesoʻotaʻi ai paipa o le bioler fou i le isi sipai, o loʻo iai, o le taʻaloga o le asu o le ea.
  6. A fesoʻotaʻi se biuler fou i fesoʻotaʻiga, faatumu le nofoaga lelei. I luma o lenei mea, o le mamafa kesi kesi ua motusia mai le mafuaaga o le eletise. Muamua, o le polo vae taʻitaʻi mai le faʻamafanafana o le 'aufaʻatau i le mafuaʻaga o le malulu vai ma le o le vevela, ona tatala lea o lona lava booler alatoto. Ile tulaga lea, e tatau ona e vaʻavaʻaia le mamafa o le vai ile tino, e le tatau ona sopoia le pito o le 1.8 pa ma ia le itiiti ifo 0,8 pa. Ina ua oʻo i le manaʻomia o le manaʻomia o le manaʻomia, o le alatoto ua tapunia, pei o le polo polo e tau atu i se vai punavai. O le tulaga o le faʻatumuina o loʻo faia o loʻo faia ma le telegese, ina ia o le faiga agavale i le ea.
  7. Siaki uma pamu mo le fufusi. E le tatau ona i ai ni isi mea.
  8. O le uluaʻi faalauiloa o le boiler e tatau ona faia e se tagata faigaluega o le Kamupani o loʻo faʻapipiʻi le poler. Muamua, o le masini e aofia ai i le fesoʻotaʻiga, ona tuu lea o le maualuga maualuga malosi ma amata i se suiga o le ki i le pito sili ona lelei.
  9. Ina ua maeʻa le amataga o le tagata faigaluega na siaki ai se faamaoniga, lipoti o faʻamaumauga o faʻagaioiga ma lipoti faʻamatalaga e uiga i le puleaina o meafaigaluega.

Mataupu i luga o le autu: faʻaaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payuraomic Windows

O tulafono mo le faʻatulagaina o le ogaumu

E le gata i le tulaga o meafaigaluega o le potu Bolir, ae o le taimi foi o le taimi e alu ai e sui le tuai kesi kesi kesi i le taimi nei, e talafeagai le tumau E manaomia fale.

Kesi bouler sui: poloaiga ma tulafono

Fuafuaga afi afi.

  1. O le potu i lalo o le potu Boiler i se fale tumaoti e mafai ona faia i luga o se fola, faʻaopopo atu i fale nofomau, faleuila ma faletaele. O nofoaga i lalo o fale mautotogi, e faasaina le fale o le Bouler.
  2. O le ea o le ea o le potu e le tatau ona silia ma le 35 ma e le itiiti ifo nai lo le 5 tikeri celsius.
  3. O le maualuga o le le fiafia o le ea e le tatau ona kolosi le tuaoi o 80%.
  4. O le vaega o le Bouler House e tatau ona le itiiti ifo ma le 4 sq.m. Ma le maualuga o le taualoa sili atu nai lo 2.5 m.
  5. O le lautele o le faitotoʻa tatau ona le itiiti ifo i le 80 cm.
  6. I le potu o le Bouler, e tatau ona iai ni Windows, o le pito sili ona maualalo o lea o loʻo fuafuaina e le vaega o le 100: 1 (o le puipui o le Windows).
  7. A faʻapipiʻiina o se pepa tatala poʻo se mea e mafai ai ona tuʻuina atu le potu e lelei ai le fale. O le lapoa o le ventiplation tatala ua fuafuaina e le fua o le 8: 1 (o le vaega o le pu i le cm i le mana o le boler i kw).
  8. Kesi kesi e mafai ona faʻatagaina mai le uamea.
  9. O le lapoa o le chimney e faʻalagolago i le mana o le boiler ma ua fuafuaina e le fomu: o le malosi o le boailer * 4.3 = le lapoa o le chimney i cmney i cm.
  10. O le alamala vaega o le chimney e tatau ona sili atu o le vaega o le vaega o le kolosi e mo lona fesoʻotaʻiga.
  11. E tatau ona oso aʻe le chimney i luga aʻe o le taualuga pito i luga o le sili atu o le 0.5 m.
  12. O le mea o le chimney e tatau onamea.
  13. E le tatau ona i ai le sili atu nai lo chimney nai lo le 3 taimi ma aila.
  14. O le fesoʻotaʻiga masini ma chimney tibe e tatau ona sili atu nai lo le 25 cm.

Afai o loʻo lelei mea uma e saʻo ma o loʻo ausia ai tulafono i luga, e lelei le boailer fou mo se taimi umi e aunoa ma le fatuina o ni faʻalavelave e ola ai ni mea leaga. O le mea na tupu e le mafai ona taʻua ai le boiler e le mafai ona valaʻauina le tau maualalo, ae a o le a i ai i tua, e mafai ona e fiafia i lou fale.

Faitau atili