Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

Anonim

A faʻamautu le faitotoʻa o totonu, o le tioata o le sili ona masani filifiliga mo le faʻaofi. O le mafuaʻaga e faigofie ai: tioata tioata malamalama, ma aveʻesea ai, faʻanoanoa, o le lagona o se tapunia pup. O le mafuaʻaga lona lua o le faitotoʻa i le tioata faʻapipiʻi foliga sili ona manaia.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

Faitotoʻa i le sitaili o le maualuga-tekonolosi

Glass: Faʻavasegaina

I totonu o le faitotoʻa o faitotoʻa, e leʻo fautuaina foi le tioata masani. E fesoʻotaʻi ma le uta e pa'ū i le faitotoʻa pe a tatalaina ma tapunia. O loʻo faʻagasolo foi le gaioiga, faʻalauteleina le faitotoʻa o le faitotoʻa i le pa poʻo se mea e malosi tele, o le mea lea o le a matua tele o le tioata. Ma afai o lenei leiloa mai le itu faʻapitoa e laititi, o lea ma le phyolological o loʻo atagia mai ai se taufaamatau - o fasi tioata masani ua pipiʻi ma lapoa tele, e tusa ma le laititi.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

Mo faitotoʻa faitotoʻa, ua faʻaaogaina le tioata faʻapitoa.

  • Organic - Mark methacrylateth po o le amoli. O mea e iloga i le malamalama malamalama, malosi - aʻafiaga o tetee o le 5 taimi maualuga, tetee i le gaioiga o le vevesi o le alalaufe, aisa. Ma le mafiafia mafiafia o le pepa masani faigofie. O le le lelei o mea o lona faʻatumu o lona faʻatumu, e le pei o le tioata faʻataʻitaʻiina, acrylic ua susunuina atoatoa.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

  • O le 'aiina o' ava malosi - o le vai masani, lea o loʻo susunuina i le 650-680 tikeri, ma malu vave ma faʻataʻamilomilo ma tutusa. I lenei auala, o loo i ai le onosaʻi faʻamalosiatuʻu i luga o le luga o tioata, ia faʻaavanoaina le malosi o le kanesa o le kamuta. Faʻafetai i le sili ona lelei le lelei, o le tele tioata o loʻo vaevaeina i vaega ma mea valea ma faʻailoa mai ai le tele o lamatiaga. Faʻamasino e le toe iloiloina o tagata faʻatau, o lenei filifiliga e manaʻomia.
  • Aafiaga tetee (triplex) - Murgilayer Glass fesootai e Polymer Prems. Mea e maua ai le tele o le tele o pa ma e matua umi lava. Pe a faʻaletonu, le tioata e le o nutimomomomo i fasipepa, a ua ufitia i taʻetamo ma logoina e pei o le faʻatau atu.

Mau i luga o le Autu: O le a se mea e tatau ona ou tautau ai ie puipui ma pe faʻafefea ona faʻasaʻoina i latou?

Glass: ituaiga o gaioiga

Tioata faʻapipiʻi poʻo le lau faitotoʻa na faia o tioata e seasea mafai ona manino, o se tasi o galuega o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu malolo. O le tioata o loʻo faia e le tele o auala, e maua ai meaʻai i le mafaufau o tagata mamanuina.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

  • Sandway o le sili ona lauiloa, o lona iʻuga - matte tioata, o se tasi o le sili ona mimilo. O sea mea e faia e ala i le gaosia o se vaega laititi, ma ese i le saito ma le loloto o le gaosi.
  • Vaitaimi matting - o le laualuga o le tioata o loʻo togafitia ma se tulaga o le tino ina ia mafai ai ona fausia se mattem mamanu i vaega e le ofi ai i le puipuiga.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

  • Silkovography - I lenei auala, ata i luga o le laualuga o tioata maua. Talu ai o le le mafai ona faʻaaogaina le au vali, talu ai e le mapu se oloa, o se oloa e le mou atu i lalo o le gaioiga o le la susulu, e le pei o le masani o le ata ma le arrylic. I le ata - o se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ma sili ona lelei.
  • O le tolopoina ma pisia - faʻaaoga le tele o metotia ma dyes e maua ai se toniga, tetee i le gaioiga a le ultraviole lanu.
  • Sound Glood Windows - o le sili ona lanu mamanuina o le faitotoa o le faitotoa. O se ata pupula na sikoa mai lanu lanu. I le ata - o le SHAS ma le faʻaoʻo mai le tioata.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

Tioata ma tioata faitotoa

Glass Intertori Barniteria, Faamasinoina e le auega, o le faapalepale lea ia avea ai, i le tioata faʻapipiʻi e faʻapipiʻi. O le mea moni, o le masini o le steash e ese.

Gudy dors e vaevaeina i ni vaega se lua.

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

Faʻavaʻa: Faʻaate e lua supa e fesoʻotaʻi ma uiga o mea na faʻaaogaina.

  • O laupapa laupapa ma tioata o se nofoaga masani o le tufuga o le afu eletise Woodsell Soush Fitu ua lava le lautele o le mea lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi loka ma matasi. Faaaogaina ipu pe masani pe feololo.
  • Alumini faavaa ma tioata - alumini faasee, o se tulafono, e aofia ai le uʻamea uʻamea faʻapipiʻi, ma tioata e faʻaaogaina e le ofi. I le ata - lua-tulaga fausaga o uʻamea ma tioata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faitotoʻa mai laupapa: Mea, Meafaigaluega

Glass Intorati Fale: Tagata faʻatau iloiloga

E leai se aoga poʻo tioata - i le tulaga lea, o le faitotoʻa faitotoʻa ua faia atoa i tioata - shoseppper. O faʻamatalaga a tagata faʻatau e faʻaalia ai o se gaioiga e sili atu ona talafeagai mo se faʻavasegaina o faiga poʻo pendulutum. Ae o le folauga mamanu e matua lauiloa foi. I le ata - uma-tioata faitotoʻa faitotoʻa.

Faitau atili